• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi julietofIzmir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

julietofIzmir

Ziyaretçi
kızlar, ne hissettiğimi ne istediğimi bilmiyorum, tamamen bomboşum, dün sabah öpücüklerle birbirimize sarılarak evden çıktığım eşim dün gece boşanacağını, ramazan mübarek gün yemin ettiğini ve cumartesiye kadar bu işin biteceğini söyledi.. ve sabah da bir yabancıydı bana.. bunların tek sebebi de akşamki kavgamız, birkaç saat içinde hayatım alt üst oldu... ne olur bana destek olun bu iş gününü atlatabileyim.. akşam da anneme iftara davetliyiz, onun annesi de gelecek.. gelmez biliyorum ve ben mahfolucam senağlama

bazen kavgalarda eşler birbirlerinden duymak istemediklerini duyarlar sinirle söylemiştir belki öyle düşün çabala tabi hatalı sensen ayrıca bende kavganın sebebini merak ettim boşanma fikrine itecek kadar önemlimiydi ?

Kavgaya sebeb olan neydiki??? bu kadar kararlı cıktı.

kavganın sebebi neydi, neler konuşuldu bilmeden yorum yapamıyoruz

Kavaganın sebebi neydi , bu sorun genel olarak yaşadığınız bir problem olsa gerek, içeriğini bilmeden bir yorum yapamıyor insan...canınızı sıkmayın ani bir tepkide olabilir bu

Allah Allah bir tek kavgadan boşanmak istemesi ilginç...ama tabi sebep çok önemli...

hakkınızda hayırlısı olsun...Allahtan hakkında hayırlısını dile..

çok üzüldüm arkadaşım
elvet bir nedeni sebebei vardır
tahminime göre eşine agır laflar ettin o da seni korkutmak amaçlı böle bi şey yapıyor diyorum
çünkü bir gün öncesinden öpen adam=seven adamdır
moralini bozma gün içinde güzel msj falan at derim gönlünü al ama çokda üstüne gitme
allah yardımcın olsun

Kavgaya sebeb olan neydiki??? bu kadar kararlı cıktı.

ben daha önce de konu açmıştım, maaş idaresi diye, eşimle ortak hesap konusunda anlaşamadık, ben ortak hesap yapalım dedim, ilk önceleri ne gerek var dedi, daha sonra ok dedi ama icraat sıfırdı. ben de yineledim tabi ki isteğimi.. bunun üzerine en son dün sen bereberlik nedir bilmiyorsun, paracısın dedi, çok öğreneceğin şey var, yontulman gerek dedi bana senağlama çok üzüldüm ben üzüldükçe o böyle konuşmaya devam etti, ben sinirlenince de çekil karşımdan git şurdan falan demeye başladı.. ben gittim yattım mecburan, yarım saat sonra gibi geldi, yattı horlamaya başladı tabi ben rahat durmadım ve horlama bak hep senin yüzünden kanepede yatıyorum bu kez sen yat orda dedim gitmek istemiyorum dedim.. o da sen git yat orda dedi.. iyice sinirlendim kafasını bile kaldırmadan konuşuyordu benimle.. ben de iyi istediğin oluyor ben gidiyorum dedim, yine kafası yastığın altında bana sırtı dönük ben bişey istemedim senden dedi.. kaale alınmamak beni sinir etti, aldım yastığımı nerden evlendim seninle pişmanım dedim.. lanet olsun o güne, erkek gibi biriyle evlenmeliydim dedim ... o kadar üzülmeme kopmayan kişi erkeklik konusunda uyanıverdi ve olan oldu işte, kavga ve sonra yeminli kararı.. şimdi herşey bomboş.. iki yabancı gibi çıktık evden sabah senağlama

çok üzüldüm arkadaşım
elvet bir nedeni sebebei vardır
tahminime göre eşine agır laflar ettin o da seni korkutmak amaçlı böle bi şey yapıyor diyorum
çünkü bir gün öncesinden öpen adam=seven adamdır
moralini bozma gün içinde güzel msj falan at derim gönlünü al ama çokda üstüne gitme
allah yardımcın olsun

teşekkür ederim canım, aslında genel olarak ben hatalı gibi görünüyorum ama onun tepkileri beni delirten.. hayırlısı tabi arkadaşım .. ben yapı olarak sabırsız biriyim.. şimdi de o kadar üzgünüm ki, keşke dilim tutulsaydı ama oldu artık yapacak birşey yok malesef.. bilmiyorum sevgi bazen yetmiyor, karşılıklı anlayış gerek, hayırlısı olsun Allah'tan dileğim bu senağlama dün sabah bebek isimleri bakarken, bugün boşanma gibi korkunç bir laf var kafamda.. naparım bilmiyorum :1no2:

yemin etim demiş sanırım neden yani sebeb nedirki bu kadar ani tepki vermiş kime yemin etmiş onu anlayamadım içeriğini bilmeden yorum yapmak yanlış olur istersen anlat öyle fikir alışverişinde bulunalım

evet yanlış analltım sanırım o kısmı, yani eksik olmuş.. kavga üzerine oturma odasına gittiğinde ben de bi 10 dak sonra konuşmak için gittiğimde söyledi, yemini kendi kendisine etmiş :1no2:

yemin etim demiş sanırım neden yani sebeb nedirki bu kadar ani tepki vermiş kime yemin etmiş onu anlayamadım içeriğini bilmeden yorum yapmak yanlış olur istersen anlat öyle fikir alışverişinde bulunalım

hemen bi kavgada bitecek kadar kolay birşeymiymiş evlilik hayret doğrusu...belkide sen hatalıysan seni üzmek için özür dilemeni sağlamak için söylemiştir ne bileyim yoksa bu kadar kesin konuşmasını sağlıyacak bir kavga sebebi nasıl olur ben bulamıyorum doğrusu.

Bence evlilikte senin paran benim param tartışması yanlış.Biz yeni evliyken eşim benden fazla para alıyordu.Şu an ben ondan fazla alıyorum.Ama asla bu konu sorun olmadı aramızda.Borçlarımızı ödüyoruz.Geri kalan parayıda birlikte harcıyoruz.Para yerine gelir ama huzur yerine gelmez.

hemen bi kavgada bitecek kadar kolay birşeymiymiş evlilik hayret doğrusu...belkide sen hatalıysan seni üzmek için özür dilemeni sağlamak için söylemiştir ne bileyim yoksa bu kadar kesin konuşmasını sağlıyacak bir kavga sebebi nasıl olur ben bulamıyorum doğrusu.

zeko evet kararlı olduğunu söylediğinde kararlıydı, yani gerçekten ayrılmak istedi, beni üzmek için değildi biliyorum.. bana bugün için eve gelmememi söylemişti gece sabah sorduğumda zorla nasıl istersen öyle yap dedi, ben de sen ne istersin dedim, ben bir şey istemiyorum bilmiyorum dedi, dün o lafları söylerken böyle demiyordun dedi, şimdi çekil lütfen dedi bana tiskinirmiş gibiydi senağlama

anlaşılan erkeklik damarına dokunmuşsun ama sanki benim hissetiğim anlatımından öyle doğru dürüst giden bir ilişkiniz yokmuş gibi geldi yanlış anlama hissetiğim bu ama üstüne gitme bugünün geçmesini bekle belki sakinleşir dediğini yapmaz inat değildir umarım ayyy öff üzüldüm yaaa toparlayamıyorum allah yardımcın olsun inş üstelemez

...........................................

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında suçlu olduğu konualrı kapatmaya çalışırken senin canını yakarrak seni sindirmeye uğraşan bir yapısı var geliba.
senin ortak hesap istemen gayet normal.üstelik senin hatırladığım kadarı ile tüm harcamalrına bakan dikakt eden bir adam bu.
ortyaa erkeklik gururu davası ile çıkıp para erkek de durur, evin resi benim; diyen adamlardan galiba.ç
evin reisi o ise gitisn çalışsın eve para getirsin karısını da gül gibi yaşatsın.kadın gezsn tozsun çocuk büyütsün.
kadın hem para getrir hemde bu para yüzüdne huzurundan olur.
çalışırken herşeyden kısar,özel hayat kaybolur eve gelir temizlik çamaşır bulaşık yemek hepsi kadının görevi
eve gelen parayı saklamak , ne hikmetse erkeğin görevi...alır hesabını yapar bir de allahım anlamıyorum.nedenböyle bir çifte standartvar.
kafaları mantıkalrı mı almıyor acaba?

Son düzenleme:
ama sende çok üstelemişsin,bi erkeğin duymak istemediği sözleri söylemişsin,yok senle nerden evlendim,yok adam gibi biriyle evlenseydim,madem sorun para bunun çözümü bu yol olmamalıydı.daha makul bi çözüm bulabilrdiniz,bir birinizi kırmadan,incitmeden..
senin yerinde olsam eşimin gönlünü alırdım,bide o ağır sözler için özür dilerdim,ve sakin kafayla para konusuna çözüm üretirdim..

anlaşılan erkeklik damarına dokunmuşsun ama sanki benim hissetiğim anlatımından öyle doğru dürüst giden bir ilişkiniz yokmuş gibi geldi yanlış anlama hissetiğim bu ama üstüne gitme bugünün geçmesini bekle belki sakinleşir dediğini yapmaz inat değildir umarım ayyy öff üzüldüm yaaa toparlayamıyorum allah yardımcın olsun inş üstelemez

evet haklısın, 5 gün iyiysek 3 gün limoni giden bir ilişkimiz var, ama gerçekten çoook iyiydik hiç olmadığımız kadar.. bu para meselesi hep sorun oluyor ne o vazgeçiyor ne ben.. ama üsteler.. ben biliyorum.. inadından değil, öyle karar verdiğinden üsteler..:1no2:

aslında suçlu olduğu konualrı kapatmaya çalışırken senin canını yakarrak seni sindirmeye uğraşan bir yapısı var geliba.
senin ortak hesap istemen gayet normal.üstelik senin hatırladığım kadarı ile tüm harcamalrına bakan dikakt eden bir adam bu.
ortyaa erkeklik gururu davası ile çıkıp para erkek de durur, evin resi benim; diyen adamlardan galiba.ç
evin reisi o ise gitisn çalışsın eve para getirsin karısını da gül gibi yaşatsın.kadın gezsn tozsun çocuk büyütsün.
kadın hem para getrir hemde bu para yüzüdne huzurundan olur.
çalışırken herşeyden kısar,özel hayat kaybolur eve gelir temizlik çamaşır bulaşık yemek hepsi kadının görevi
eve gelen parayı saklamak , ne hikmetse erkeğin görevi...alır hesabını yapar bir de allahım anlamıyorum.nedenböyle bir çifte standartvar.
kafaları mantıkalrı mı almıyor acaba?

evet canım eşimin hatasını asla kabul etmeyen ve hep kendi tarafından olaylara bakıp bunun doğru olduğunu düşünen ve sürekli sindirme yıldırma taktiği uygulayan bir yapısı var ve ben de çok güçsüz olduğumdan bende söküyor bu taktik senağlama

Back
X