J
julietofIzmir
Ziyaretçi
- Konu Sahibi julietofIzmir
canımsın ben bunların alasını yaşadım ve birde ailesi yüzünden zulum etti bana konularıma bir göz atarsan ne sıkıntılar yaşadığımı anlarsın ben 8 ay oluyor eşimden ayrılalı seni çok ii anlıyorum çünkü benimde yuvam yok yere sebeplerden yıkıldı yani tamiri mümkün olmayan şeyler değildi ama tek taraflı mücadele olmuyor aynı evin içinde bir hafta küs kalıp birbirimizin yüzünü görmediğimiz günler yaşadım umrunda değildim ölseydim de sabrettim barıştığımızda çok aptalım ben sensiz yapamam derdi ama ailesi yüzünden yine yapardı yine ve sabrım kalmadı ve bitirdim dilerim senin sonun benimki gibi olmaz dilerim eşin sana sahip çıkar atalarını görür ve orta yol bulursunuz inşallah.Allahım ne olur yıkılmasın yuvalar hele hele böyle yok sebeplerden ne olur Allahım
evet canım benim eşimde aynen öyle, konuşmuyor şimdi, yüzüme bakmıyor, ben de rahat olsam biz de günlerce konuşmayız .. :1no2: evden çıkıyorum sabah işe ben yokmuşum gibi davranıyor, hatta ayrı yattı gene dün senağlama hayırlısı canım benim ya, zamana bırakamıyorum da çırpınıp duruyorum sanki tek hatalı benmişim gibi :a015: