• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi julietofIzmir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımsın ben bunların alasını yaşadım ve birde ailesi yüzünden zulum etti bana konularıma bir göz atarsan ne sıkıntılar yaşadığımı anlarsın ben 8 ay oluyor eşimden ayrılalı seni çok ii anlıyorum çünkü benimde yuvam yok yere sebeplerden yıkıldı yani tamiri mümkün olmayan şeyler değildi ama tek taraflı mücadele olmuyor aynı evin içinde bir hafta küs kalıp birbirimizin yüzünü görmediğimiz günler yaşadım umrunda değildim ölseydim de sabrettim barıştığımızda çok aptalım ben sensiz yapamam derdi ama ailesi yüzünden yine yapardı yine ve sabrım kalmadı ve bitirdim dilerim senin sonun benimki gibi olmaz dilerim eşin sana sahip çıkar atalarını görür ve orta yol bulursunuz inşallah.Allahım ne olur yıkılmasın yuvalar hele hele böyle yok sebeplerden ne olur Allahım

evet canım benim eşimde aynen öyle, konuşmuyor şimdi, yüzüme bakmıyor, ben de rahat olsam biz de günlerce konuşmayız .. :1no2: evden çıkıyorum sabah işe ben yokmuşum gibi davranıyor, hatta ayrı yattı gene dün senağlama hayırlısı canım benim ya, zamana bırakamıyorum da çırpınıp duruyorum sanki tek hatalı benmişim gibi :a015:

bana birikimmiş gibi geldi yani evet ağır laf ama yine de boşanıyorum deyip yemin eden bi erkek bence coktandır bıkmış dolmuş ne bileyim içine atmış hatta...

evet canım haklısın büyük ihtimalle :1no2:

nedeni vardır..ama ben bu erkeklerı varya bırgun bır kaşık suda boğmayı istıyorum.çıldırcam ya.biz söyleriz sınırlenınce de erkekten dymak kahredıcı oluo işte..bız söyler soyler geçerız unuturuzçama onlar 1 kere konuşuyolar,insan şok olup kalıo.bende yaşıyorum konu açtım okuyabılırsın....ben yapamadım ama sen keşke asıl sen onun gözunu korkutsan.sen bır sure bıyere gıtsen kalsan .ne yaparlar acaba?

bilmiyorum, benim de hep aklımda, ama umursayacağını düşünmüyorum, daha da aramaz ben daha kötü üzülürüm gibi geliyor ve duruyorum işte.. ama çok bunaldım ben de senağlama

canım bilemiyormu ama ben olsaydım gerçekten istiyosan onal devam etmeyi hayata
tekrar konuşurdum sarılır ağlardım kızardım vs ama birazda alttan alır onun gururunu okşardım
özür dilerdim hatalarını onu suçlamadan birazda süsleyerek kendinede pay çıkararak anlatırdım
onsuz olamıcağımı sölerdim ve artık iki yabancı gibi olmak istemediğimi vs
sinirlenir bağırır çağırırsa susar mazlum olurdum bırak bağırsın içini boşaltsın o sustuğunda onu sakinleştirmek için kısık sesle ürkek bir kedi gibi yanaşırdım
bir düşün belki işe yarar canım:içelim:

Canım benim dün gece eşin annenlere geldi mi?
Sen çok kafana takıyorsun bence.Sen de bunalmışsın.Bu sene tatile falan gitmedin mi sen?
Er geç barışacaksınız...Bikaç gün umursama onu.Bırak senle küs kalıp srürünsün. Şahsen benmki dolaptaki yemeği bile ısıtamadığından küsünce iyi sürünüyor kaydirigubbakcemile
Sonra da bişekilde elbet barışırsınız.Barıştıktan bir iki gün sonra da oturup konuşun tartışmalarınızın o boyuta :mymeka: gelmemesi için neler yapabiliriz diye .Birbirinize söz verirsinz olur biter.:1hug:

canım bilemiyormu ama ben olsaydım gerçekten istiyosan onal devam etmeyi hayata
tekrar konuşurdum sarılır ağlardım kızardım vs ama birazda alttan alır onun gururunu okşardım
özür dilerdim hatalarını onu suçlamadan birazda süsleyerek kendinede pay çıkararak anlatırdım
onsuz olamıcağımı sölerdim ve artık iki yabancı gibi olmak istemediğimi vs
sinirlenir bağırır çağırırsa susar mazlum olurdum bırak bağırsın içini boşaltsın o sustuğunda onu sakinleştirmek için kısık sesle ürkek bir kedi gibi yanaşırdım
bir düşün belki işe yarar canım:içelim:

canım ne kadar içten yazmışsın duygularını, teşekkürler.. aslında biraz da öyle davranıyorum ama o duvar gibi oluyor.. biliyorum yumuşayacak, bir zaman sonra gene hiçbirşey olmamaış gibi davranacak ama bu hiçbirşryin çözümü değil.. benim içimdeki kırgınlık kalacak, evlilik yıldönümüm burdumdan gelecek, ayrıca bu banka meselesi de çözülmemiş olacak bilmiyorum sanırım bi süre annemde kalsam bunu becerebilsem biraz düşünsem en iyisi olacak senağlama

Benimki de kız gibi küser.Bacım bizim yapacağımız kaprisi onlar bise yapıyor.Biyerde hata yapmışız ta baştan ama nerde.Bu kedinin bacağını ilk gece yırtmak lasım derler bizde......
Benim taktiğim de komiklik yapmaktır.Benimki dayanamaz şebekliklerime güler.Hem de bu şekilde benle dalga geçerek güler böylece egosu da okşanır.Bilmiyor ki mahsustan yapıyorum:jeyyar:Ben de hemen yüklenirim madem küssün bana gülmee, benim yaptıklarıma da gülme , konuştuklarıma da gülme.Tabi iyice gülerrr, sonra benim ki helva kıvamına gelince makineli tüfeğe bağlar yarı şaka yarı ciddi ben yaparım yapacağımı.süprizzzzz:1ninca::kahve:

Sen çok kafana takıyorsun bence.Sen de bunalmışsın.Bu sene tatile falan gitmedin mi sen?
Er geç barışacaksınız...Bikaç gün umursama onu.Bırak senle küs kalıp srürünsün. Şahsen benmki dolaptaki yemeği bile ısıtamadığından küsünce iyi sürünüyor kaydirigubbakcemile
Sonra da bişekilde elbet barışırsınız.Barıştıktan bir iki gün sonra da oturup konuşun tartışmalarınızın o boyuta :mymeka: gelmemesi için neler yapabiliriz diye .Birbirinize söz verirsinz olur biter.:1hug:

evet çok takıyorum ve çok üzüyorum canım ben kendimi, resmen yasa giriyorum senağlama ve bunu engelleyemiyorum malesef.. :delphin: :delphin: evet barışırız biliyorum bunu canım ama bu barışma bir çözüm değil ki biz konuşamıyoruz, ben onun ördüğü duvarları aşamıyorum, yani belirli bir takım kuralları var ben farketmeden yaptığım bişeyde o kafasında yanlış olduğumu düşünürse duvara çarpıyorum, eşim gidiyor bir yabancı geliyor. bu yabancıyla ne konuşuluyor, ne anlaşılıyor.. evet canım çook ama çoook bunaldım senağlama senağlama

yok gelmedi yemeğe, iş yemeği vardı, o bitince geldi.. :1no2:
evet çok takıyorum ve çok üzüyorum canım ben kendimi, resmen yasa giriyorum senağlama ve bunu engelleyemiyorum malesef.. :delphin: :delphin: evet barışırız biliyorum bunu canım ama bu barışma bir çözüm değil ki biz konuşamıyoruz, ben onun ördüğü duvarları aşamıyorum, yani belirli bir takım kuralları var ben farketmeden yaptığım bişeyde o kafasında yanlış olduğumu düşünürse duvara çarpıyorum, eşim gidiyor bir yabancı geliyor. bu yabancıyla ne konuşuluyor, ne anlaşılıyor.. evet canım çook ama çoook bunaldım senağlama senağlama

Benimki de kız gibi küser.Bacım bizim yapacağımız kaprisi onlar bise yapıyor.Biyerde hata yapmışız ta baştan ama nerde.Bu kedinin bacağını ilk gece yırtmak lasım derler bizde......
Benim taktiğim de komiklik yapmaktır.Benimki dayanamaz şebekliklerime güler.Hem de bu şekilde benle dalga geçerek güler böylece egosu da okşanır.Bilmiyor ki mahsustan yapıyorum:jeyyar:Ben de hemen yüklenirim madem küssün bana gülmee, benim yaptıklarıma da gülme , konuştuklarıma da gülme.Tabi iyice gülerrr, sonra benim ki helva kıvamına gelince makineli tüfeğe bağlar yarı şaka yarı ciddi ben yaparım yapacağımı.süprizzzzz:1ninca::kahve:

sen gene şanslıymışsın canım benim ya benim eşim asla taviz vermez.. ha duvar ha o, istersen kalp krizi geçir öl, dönüp bakmaz, üzerine basar geçer :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm ya olur arada böyle şeyler
zannetmem eşin boşanmaz tabiki de sadece biraz kıgın ve dargın olur mutlaka
işte cnm kızgınlık anında karşıtarfıda kızdırıcak sözler söylememek lazım
yeni evliisn sanırım zamanla daha da tanıyoruz biririmizi...
şimdilik pek üstüne gitme ...
sinirii yatışınca konuşursun güzel güzel ...hem 3 günden fazla dargın kalmak hoş değildir
üzme canının seviyordur seni ...her olumsuzluk bir tecrübedir ve önemlisi tekrarından sakınmaktır ...umarım bir daha tekrarı olmaz ..barışırsınız ve mutlu olursunuz a.s.

teşekkürler husnacım, evet dün sordum ayrılma kararını, dedim böyle böyle dedin şimdi ne yapacağını bilmek benim de hakkım, yok öyle birşey dedi o kadar :kızgın:

sen gene şanslıymışsın canım benim ya benim eşim asla taviz vermez.. ha duvar ha o, istersen kalp krizi geçir öl, dönüp bakmaz, üzerine basar geçer :1no2:

Verir verir......Sen onun yumuşak karnını bulamamışsın henüz. :sm_confused: kaydirigubbakcemile4
Bak hemen kendisi caymış yemininden.Bazı erkekler sinirlenince tüm köprüleri yakarlar.
Ben senin yerinde olsam neden benimle konuşmuyor diye kendimi ondan habersiz yıpratmak yerine , demek sen benden bu kadar çabuk vazgeçiyorsun diye mahsunlaşırım küsmeden tavır yaparım.

en azından boşanmadan vazgeçmiş değil mi canım, daha sakin bir zamanda konuşmaya çalışmak en doğrusu, böyle olmaz tek taraflı...

Verir verir......Sen onun yumuşak karnını bulamamışsın henüz. :sm_confused: kaydirigubbakcemile4
Bak hemen kendisi caymış yemininden.Bazı erkekler sinirlenince tüm köprüleri yakarlar.
Ben senin yerinde olsam neden benimle konuşmuyor diye kendimi ondan habersiz yıpratmak yerine , demek sen benden bu kadar çabuk vazgeçiyorsun diye mahsunlaşırım küsmeden tavır yaparım.

evet zaten benim en büyük handikapım bu ben hiç tavır yapamıyorum, hemen yelkenleri indirip yalvarma moduna geçiyorum çünkü küslüğe dayanamıyorum canım, ne yapacağımı bilemez durumdayım mirmirmirmir

en azından boşanmadan vazgeçmiş değil mi canım, daha sakin bir zamanda konuşmaya çalışmak en doğrusu, böyle olmaz tek taraflı...

evet vazgeçmiş sanırım, sabah bana konuşur hallederiz dedi tucecim.. zaten kendi kendine küser karar verir barışır, olan bana oluyor arada çok kötü üzüyorum kendimi ve bir de 2 gecedir uyumamanın verdiği yorgunluk var, dedi ki o beni üzecek kıracak birşey yapmıyormuş, ben çok ağır konuşmuşum.. ya neler diyor sonra da ben yapmadım birşey diyor, öldürecek beni sonra da ben yapmadım diyecek mirmirmirmir mirmirmirmir

Ya eve gidmesen merak etmez demekki...
Dene bi istersen ama annende degil bi arkadasında kal bak nasıl merak edecektir...
Merak etmezse o zaman sana hiç deger vermiyo demektir.
Benim eşim ondan sonra giriyim eve gec geleyim trfaikden falan merak dan catlar hemen arar nerde kaldın diye..

Fazla başına çıkarmışsın şeker...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2
Tamam o sözlerinde hatalısın.Yani kavga sebebinde haklıyken o sözünle sonuçta haksız duruma düşmüşsün.Öyle durumlarda -ben de pek yapamasam da -susup dilini ısırmak lasım:1ninca:

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun, merak ettiğim acaba erkekler de bu tartışmalardan biz kadınlar kadar yara alıyorlar mı?

biz 5 gündür konuşmuyoruz eşimle, sebep de şu hayatım: eşimin ailesine iftar vermek istedim, biz ne zaman alalım dedim, kıyamet koptu, "bir de senin yoruldum, bittim nazlarınla uğraşamam, sen çalışan kadınsın iftar neyine, şimdi birsürü surat yaparsın bana" ve bu vereceğim ilk iftar daveti olacaktı ailesi için, ben de senin ailen için istiyorum senin söylediklerine bak dedim, bana kızdı, küplere bindi, elindeki kırlenti attı bana, bir sürü hakaret, pazar gününden beri tek kelime konuşmadık, konuşmayı da düşünmüyorum

ama onlara göre ne ki canım ya, küs olsa ne olur, yine en güzel yemekler geliyor önüne, çayın yanına tatlısı geliyor, işte karısının çenesinden kurtulmuş oluyor bir süreliğine o kadar, sonra gönlü eğlence isteyince hiçbirşey olmamış gibi yüzsüzce yaklaşmasını biliyorlar, of of başka ne denir ki?

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun, merak ettiğim acaba erkekler de bu tartışmalardan biz kadınlar kadar yara alıyorlar mı?

biz 5 gündür konuşmuyoruz eşimle, sebep de şu hayatım: eşimin ailesine iftar vermek istedim, biz ne zaman alalım dedim, kıyamet koptu, "bir de senin yoruldum, bittim nazlarınla uğraşamam, sen çalışan kadınsın iftar neyine, şimdi birsürü surat yaparsın bana" ve bu vereceğim ilk iftar daveti olacaktı ailesi için, ben de senin ailen için istiyorum senin söylediklerine bak dedim, bana kızdı, küplere bindi, elindeki kırlenti attı bana, bir sürü hakaret, pazar gününden beri tek kelime konuşmadık, konuşmayı da düşünmüyorum

ama onlara göre ne ki canım ya, küs olsa ne olur, yine en güzel yemekler geliyor önüne, çayın yanına tatlısı geliyor, işte karısının çenesinden kurtulmuş oluyor bir süreliğine o kadar, sonra gönlü eğlence isteyince hiçbirşey olmamış gibi yüzsüzce yaklaşmasını biliyorlar, of of başka ne denir ki?

Bunlara iyilik yaramaz.:oklava:Bizimki de her onun tarafına verdiğim davetten sonra başıma yapar...:1ninca:kötükedihüsoİyilik yap kötülük bul.Bunlara adan bden anlamayan pasaklı kadınrlar lazımdı ki onların hatalarını örtmek için çırpınıp dursun.... :enbuyukkk:

Canım benim, erkekler öle bir tür ki, herşeyleri hakında konuş ama erkekliklerine (onlar bunu farklı anlarlar) laf söleme.Senin ona sölemek istediğini tam tersi anlayan bir tür erkek türü.Anladığım kadarı ile inatçı dediğim dedik bir eşin var. Sende tez canlı vede olması gereken bişeyin hemen olmasını isteyen biraz sabırsız iyi niyetli bir insansın.Evliliğin ilk yılları inanılmaz sabır zorlayan yıllardır canım.Bunu bende yaşadım farklı sebeplerle .Allahtan sabırlı bir kişiliğim var .İnan yıllar geçtikçe bu günlerinize güleceksiniz. Evliliğe baş koymuşsunuz ve birbirinizi seven bir çift olarak birbirinizin açıklarını zamanla öğrenip kapatacaksınız.Mesela ben eşimle tartıştığım zaman susmayı cevap vermemeyi öğrendim.Aynı şekilde eşimde.Suçlu oldugu halde kendimi suçluymuşum gibi hissettirdiği bir çok tartışma yaşadık.İnan şimdi hatırlamıyorum bile.Yapman gereken eşinle karşılıklı oturup içindekileri sölemek ama fevri olmadan sessiz sakin bir tonla vede gözlerinin içine bak.Sevgisini bir tek orada görürsün.Gurur yapmana gerek yk o senin eşin, herşeyini paylaştığın insan,inan onunda içi sıkılıyordur, işleri asla rast gitmiyordur.Barıştıktan sonrada yavaş yavaş birbirinizi kırmadan isteklerini dileklerini şöle olursa daha iyi olur gibisinden konuşarak halledebilirsin.İnatlaşmayın , yaşam o kadar kısa ki üzülmeye değmez.Birbirinizi sevin öpün koklayın , bugün varız yarın yokuz.Birşeyi kaybettikten sonra değerini anlamaya gerek yktur her iki taraf içinde.Ve hislerim şöle diyorki herşey sizin için çok güzel olucak.İleride güzel bir anne olman dileğiyle.

Back
X