Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam juliet benim merak ettiğim ogün yemeğe davetliydiniz ya orda ne yaptı geldimi, nasıl davrandı...
eşiniz boşanmak istiosa boşanın zten eşiniz böylebi kelime kullandıysa o ilşki bitmiştir sürdürmenin ne anlamı varki daha sevgi bitmiştir zten yni
ve sen o adamla hala evlilikmi yürütüyosun peki bu evliliği yürütmndeki amç ne
hmmm üzücü bi olayya neden öyle kelimeler çıkarki azdan çok kırıcı bence
bende yeni evlenicek biri olaraktan ktü olaylar yni bunlar
Juliet a.s. sanırım aranız biraz düzeldi en azından sakinleştiniz. Sevindim buna:teselli: inşallah daha iyi olacak....sıkma canını
sayfaların hepsini okuyamadım ama ilk anlattıklarınızdan sanki kendi evliliğimi görür gibi oldum.bizdede eşim gereksiz şeylere çok harcama yapar kızdığımdada ondada aynı mod senin param benim param olur mu.olmaz olmasına ama ben kısar sen hep harcarsan oda olmaz dimi.bence haklısın eminim eşin bunu anlayacaktır.benimki gibi gerçi anladı hesap açtık biz ama yine kenarda bişey yok....zor valla ya Allah sana bana bizim gibilere yardım etsin...eşinle küsüp ayrı yatman o umursamayınca kızman aynı ya....bende çok küsüp ayrı yattım yaklaşık 1.5 sene önce buna son verdim ama ...ayrıca sözlerin aynısı kısmen olmasada bir kısmını bende kullandım.ama bu evliliği yıpratmaktan başka bi işe yaramıyo...şimdi daha dikkatliyiz ve böyle sorunlarımız yok yani birbirimizi kıracak kadar ağır laflar.... bence düzelir derim düşün biz neler yaşadık biz barıştıysak ooooo...üzme kendini herşey düzelir ve düzeldiğinde birbirinize daha özen gösterirsiniz...bu arada ne olursa olsun eşinle ayrı yatmamanı tavsiye ederim o zaman olay bu kadar büyümüyo o sana kızıp arkasını dönüp yatıyomu sende umursama arkanı dön yat ama sakın ayrı yatma,o horluyomu seni gıcık etmek içindir sen daha yüksek sesle horla hiiiç umursama derim...nediyim herşeyin hayırlısını diliyorum senin için.