• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi julietofIzmir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam juliet benim merak ettiğim ogün yemeğe davetliydiniz ya orda ne yaptı geldimi, nasıl davrandı...

bizde bazen eşimle yaşıyoruz böle saçma sapan şeyler, abuk meseleler nedeni ile kendi huzurumuzu kaçırıyoruz aslında.
bazen bizimde denk geliyor böle aile ortamından önceye ama biz çaktırmıyoruz.... zaten eşim bu konuda daha hassas
gecce kavga ettiysek çözmeden uyumaz sorunu bizim 5 yıldır ayrı yattığımız 1 veya 2 dir küskünlükle

eşiniz boşanmak istiosa boşanın zten eşiniz böylebi kelime kullandıysa o ilşki bitmiştir sürdürmenin ne anlamı varki daha sevgi bitmiştir zten yni

selam juliet benim merak ettiğim ogün yemeğe davetliydiniz ya orda ne yaptı geldimi, nasıl davrandı...

söylemiştim canım ya o gün iş yerlerine misafir gelmişti yurt dışından onları yemeğe götürdüler, bizle yemeğe gelmedi, oradaki yemek bitince geldi anneme, gayet normal oturdu annemden gelemediği için özür diledi vs CADIARZU

ve sen o adamla hala evlilikmi yürütüyosun peki bu evliliği yürütmndeki amç ne

eşiniz boşanmak istiosa boşanın zten eşiniz böylebi kelime kullandıysa o ilşki bitmiştir sürdürmenin ne anlamı varki daha sevgi bitmiştir zten yni

doğrudur canım belki söylediğin ama malesef ben de hiç öyle bir niyetim olmadığı halde bir kaç kez boşanalım dedim :1no2: ama sevgimin azalaması ya da bitmesi sözkonusu değildi.. ayrıca sana da bilgi amaçlı olsun insanlar sadece sevgi bitti diye boşanmıyorlar canım napalım hayat işte :1no2:

ve sen o adamla hala evlilikmi yürütüyosun peki bu evliliği yürütmndeki amç ne

yürütmek derken?? yani canım ben hiçbirşey yapmıyorum yürütmek için, yürüyorsa yürür yürümezse yürümez, hiç kullanılmasa böyle şeyler iyi de çıkıyor ağzımızdan ben de çok söyledim defalarca boşanıcam, gidicem vs.. oluyor yani olabiliyor sinirle.. tabi bazı yüksek erdemli ve sabırlı insanlar daha dikkatli oluyor ve bu derece önemli bir konuda kararlı değilse söylemiyor ağzından çıkmıyor böyle şeyler.. ama dediğim gibi ben bi şey yürütmüyorum, o yürüyor, böyle oldu, istemezdim ama birbirimizi kırdık.. umarım hiç bir çift gerçekten ayrılmak istemezken üzmez birbirlerini böyle :çok üzgünüm:

hmmm üzücü bi olayya neden öyle kelimeler çıkarki azdan çok kırıcı bence

hmmm üzücü bi olayya neden öyle kelimeler çıkarki azdan çok kırıcı bence

evet dilekçik52 çoooook haklısın canım, çıkmaz, çıkmamalı ama biz eşimle biraz baştan yanlış gittik, bazı sınırları aşıyorsun ve sonra olan oluyor işte.. sen doğru diyorsun ve hep bunun arkasında ol kimsenin evliliğinde olmasın böyle şeyler, hiç yaşanmamalı.. :delphin:

bende yeni evlenicek biri olaraktan ktü olaylar yni bunlar

evet canım, biliyorum ama biz eşimle kıstas olmayalım sana çünkü bizim baştan beri bir takım istenmeyen olaylar yüzünden can sıkıntılarımız oldu ve birlikte kenetlenerek çözmek yerine birbirimizi acıttık istemeden.. ama sen çok bilinçli bir genç hanımsın eminim mükemmel bir evliliğin olacak, şimdiden tebrik ederim seni ..

gerçektende üzüdüm inşallah çabuk geçer anlattığın kadarıyla ikinizde ihanet yok şiddet yok ihmal yok birinizin pasifliği diğerinizin sabırsızlığı yuva böyle lüzumsuz şeylerle yıkılmyacak kadar güçlüdür öylede olmalı şu mübarek ayda esmaül hüsna oku sürekli (allahın isimleri) sabret amaeşin illa ayrılacam diyorsa bu sebepten de altında başka şeyler ararım bir yuva dağılacağı zaman dağlar taşlar titrermiş yeminle yuva dağıtılmaz

Juliet a.s. sanırım aranız biraz düzeldi en azından sakinleştiniz. Sevindim buna:teselli: inşallah daha iyi olacak....sıkma canını

Juliet a.s. sanırım aranız biraz düzeldi en azından sakinleştiniz. Sevindim buna:teselli: inşallah daha iyi olacak....sıkma canını

evet canım daha iyiyiz gibi :çok üzgünüm: bakalım sabredip bekleyeceğim de bu arada evlilik yıldönümümüz geldi o da arada gümbürtüye gidecek malesef.. napalım ona da üzülmeyeceğim artık ya herşeyin hayırlısı :a015: teşekkür ederim janseliicim :1hug:

inşallah herşey en kısa zamanda düzelir:Saruboceq:
tartışmanızda eşinizi haksız gördüm, ortak hesap konusu sizin en doğal hakkınız.ama siz de malesef çok ağır konuşmuşsunuz:1no2:
eğer eşiniz hatasını anladıysa (sayfaların hepsini okuyamadım) bence evlilik yıldönümüzde ona güel sürprizler hazırlayıp herşeyi unutmak için yeni bir başlangıç yapabilirsinizkaydirigubbakcemile5
önceki problerinizden bahsetmişsiniz.tüm olanları unutmayı ve eşinize de unutturmayı deneyip tamamen geleceği görmek lazım..yoksa geçmişte yaşanan sorunlar insanın yakasını asla bırakmıyor.ne zaman canınız sıkılsa ne zaman üzülseniz eski kavgalar kırıcı sözler gelir aklınıza:teselli:

sayfaların hepsini okuyamadım ama ilk anlattıklarınızdan sanki kendi evliliğimi görür gibi oldum.bizdede eşim gereksiz şeylere çok harcama yapar kızdığımdada ondada aynı mod senin param benim param olur mu.olmaz olmasına ama ben kısar sen hep harcarsan oda olmaz dimi.bence haklısın eminim eşin bunu anlayacaktır.benimki gibi gerçi anladı hesap açtık biz ama yine kenarda bişey yok....zor valla ya Allah sana bana bizim gibilere yardım etsin...eşinle küsüp ayrı yatman o umursamayınca kızman aynı ya....bende çok küsüp ayrı yattım yaklaşık 1.5 sene önce buna son verdim ama ...ayrıca sözlerin aynısı kısmen olmasada bir kısmını bende kullandım.ama bu evliliği yıpratmaktan başka bi işe yaramıyo...şimdi daha dikkatliyiz ve böyle sorunlarımız yok yani birbirimizi kıracak kadar ağır laflar.... bence düzelir derim düşün biz neler yaşadık biz barıştıysak ooooo...üzme kendini herşey düzelir ve düzeldiğinde birbirinize daha özen gösterirsiniz...bu arada ne olursa olsun eşinle ayrı yatmamanı tavsiye ederim o zaman olay bu kadar büyümüyo o sana kızıp arkasını dönüp yatıyomu sende umursama arkanı dön yat ama sakın ayrı yatma,o horluyomu seni gıcık etmek içindir sen daha yüksek sesle horla hiiiç umursama derim...nediyim herşeyin hayırlısını diliyorum senin için.

aaaaaa böyle sudan sebeblerle,,boşanılmaz canım.tamam her iki tarafata sucluluk var ama oturum konuşmak,anlaşmak varken.neyimiş efendim yemin etmişmiş.
gitsin bozsun o zaman yeminini.sanki dünya batacak
yahu birsürü insan var yemininden dönen,verir bedelini yeminden dönülür.
hem allah affeder,böyle yeminden döneni.
manyakmı ne,bu adam çocuk oyunumu bu?evlilikte tartşmada olur tatlılıkta.her aklına estiğinde yeminmi olurmuş. tövbe tövbe

sayfaların hepsini okuyamadım ama ilk anlattıklarınızdan sanki kendi evliliğimi görür gibi oldum.bizdede eşim gereksiz şeylere çok harcama yapar kızdığımdada ondada aynı mod senin param benim param olur mu.olmaz olmasına ama ben kısar sen hep harcarsan oda olmaz dimi.bence haklısın eminim eşin bunu anlayacaktır.benimki gibi gerçi anladı hesap açtık biz ama yine kenarda bişey yok....zor valla ya Allah sana bana bizim gibilere yardım etsin...eşinle küsüp ayrı yatman o umursamayınca kızman aynı ya....bende çok küsüp ayrı yattım yaklaşık 1.5 sene önce buna son verdim ama ...ayrıca sözlerin aynısı kısmen olmasada bir kısmını bende kullandım.ama bu evliliği yıpratmaktan başka bi işe yaramıyo...şimdi daha dikkatliyiz ve böyle sorunlarımız yok yani birbirimizi kıracak kadar ağır laflar.... bence düzelir derim düşün biz neler yaşadık biz barıştıysak ooooo...üzme kendini herşey düzelir ve düzeldiğinde birbirinize daha özen gösterirsiniz...bu arada ne olursa olsun eşinle ayrı yatmamanı tavsiye ederim o zaman olay bu kadar büyümüyo o sana kızıp arkasını dönüp yatıyomu sende umursama arkanı dön yat ama sakın ayrı yatma,o horluyomu seni gıcık etmek içindir sen daha yüksek sesle horla hiiiç umursama derim...nediyim herşeyin hayırlısını diliyorum senin için.

canım ya daha yüksek sesle horla kısmında gülümsedim içten, teşekkürler yorumuna.. yardımına.. inşallah biz de sizin gibi aşarız bu günleri :1hug:

Birazdaha iyi olmanıza sevindim bende çok sabırsız biriyiim ve çok fevriyim:mymeka:
ama bu bize hiç birşey kazandırmıyor insanları kırmakdan başkaa.s evlendikden sonra
daha dikkatliyim çünkü eşim çok hassas nişanlıyken bazı olaylar göz arkası oluyor
ama evlenince tahammül sınırları dahada daralıyor bundan sebep daha sabırlıyım artık:dance:
geçen gün nedenini hatırlamıyorum eşim bana boşarım seni dedi sanırım ışıkları
açık bırakıyorum diye şakasına söledi gerçekden bu lafı duymak çok kötü
benim suratım düşdü eşimde aşkım şaka dedi bende birdaha şakada olsa söleme
dedim bakalım tutabilcekmi azını.Fazla uzattım sanırım birazdaha sakin ol bence
benim eşimde horluyor ama ben alışmaya çalışıyorum napim bi şekilde uyuyom
yatağını ne olursa olsun bırakma öptüm canımŞenizŞeniz

Back
X