- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Tekrar konu açmışım gibi hissettim.Bu kadar bir olmaz yaşadıklarımız...Bizimde aynıydı haziranda konustuk bu konuyu engel olmadım ailem öğrendi yurt dışına cikicaklardi onlar gelene kadar yanlız bırakmak istemiyormuş apartmanda kimse yok başka diye ama ailem geldi hala bişey dediği yok (bu arada aynen yaşamaya devam ediyorduk,çamaşırı yikaniyo,ütüsü yapılıyor,geldiğinde yemek hazir)artık dayanamadım hiçbişey yokmuş gibi yaşantımıza devam ediyoruz ama ayrilicaz topladım eşyalarını acele ediyosun diyo neden dedim aptal yerine koymanimi engelliyorum!
Çarşamba günü gitti annesine orda kaliyo artık bugün geldi kızımıza söyledik bundan sonraki süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama artık uzamasın istiyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun sizinde benimde inşallah bundan sonrası daha iyi olur bizim için..
Şuan aynı şeyleri yaşayan biri olarak size tek tavsiyem (ki kendim asla yapamıyorum) kendinizi çok yıpratmayın bu dönemde zira bende önce o sonra yemek ve uyku hepsi tek tek terketti sadece kızım hissetmesin diye masaya oturuyorum..Gecicek biliyorum ve bian önce o günlerin gelmesi için dua ediyorum...
Oyuna kızıptamı yapıyodu bu hareketleri ?Bencede +100000000
Cok ama cok haklisiniz.
Simdi annesinin evinde 2 gundur.
Orda oynasin bilgisayar geceleri sonra kizinca konsolu yere firlatsin kufur etsin bagirsin sonra ailesi uyansin kimsede ses cikarmasin bakalim oluyormuymus oyle onlarda..
EvetOyuna kızıptamı yapıyodu bu hareketleri ?
Ne desem bos iste. Dengesiz herif.
severek mi evlendiniz acaba neden boşanmak istiyor sorunlar çözülemeyecek derece de mihayirli geceler hanimlar
Bir onceki konumda bahsetmistim esim benden sogdugunu vs soyluyordu. bende benim degismemi kendisine daha fazla ozgurluk ve daha az sorumluluk istedigi icin oyle diyor zannediyordum.
Ama bugun gercekten bosanmak istedigini artik beni sevmedigini ama evden ben tasinana kadar cikmak istemedigini ( benim ailem biraz uzak oraya tasinmam lazim) falan soyledi ben yikildim ama yapicak bisey yok.
Ailem simdiden evden kov annesibabasigile diyor orda biraz kalsin akli basina gelir belki diye ama bende o riske girmek istemiyorum, ya pisman olmassa ben burda yapayanliz neyaparim taa ki kendi evimi kurana kadar.
Akil verin hanimlar darmadagan oldum boyle olsun hic istemezdim.. o cocuklar icin benim duzenim kurulana kadar burda yasamak istiyor ama ben ona karsi mesafeli uzak davranmakta cok zorlaniyorum onun oyle yapmasida cok zoruma gidiyor..
Asil sorum acaba evden gondermelimiyim belki pisman olur doner diye yada kendim gidene kadar beraber yasamaya devammi? Cokk kafam karisik.. risk almak istemiyorum ama..
Ne kadar enteresan bir durum da kalmışsınız çocuğunuz var mı?Bende ayni durumdayim. 6 once ayrildik ama hala ayni evde kaliyoruz. Alman usulu resmen evi paylastik. Hic gidesi yok gibi geliyo odasina gecip yatiyo sabah benim yikayip utuledigim kiyafetlerinden secip giyiyo. Bayramdan once tartistigimizda yurt disna gidecem vize bekliyorum dedi bende vize cikmazsa ozamanda kendi duzenimi kuracam dedi. Vize falan cikmamis. Sorun su ki hala bosandigimizi kimse bilmiyor. Annesigil falan rahat rahat yatili gelip yatiyorlar. Hastayan olunca da bana geliyo. Hem diyorum yapmayim su adamin ütüsünü sonra diyorum evinde kaliyom ekmegini yiyom diye. Bukezde kendimi yatili hizmetci gibi hissediyorum. Buzaman kadar davayi geri ceker umuduyla ses etmedim ama 1.5 ay once gitmis karari kesinlestirmwk icin son imzayi da atmis. Aksam abisi bize oturmaya geldiginde ogrendim ev almis kendine bende acaba gidecek de evin insaatinin bitmesini mi bekliyorki diye dusundumGitse acaba iyi mi olur kotu mu olur hic bilmiyorum.
Ben ayni durumu yaşıyorum. Tabiki herkesin duygu durumu farklı,sizmi ayrilmak istediniz,aşılamayacak bi sorunmuydu?Bende ayni durumdayim. 6 once ayrildik ama hala ayni evde kaliyoruz. Alman usulu resmen evi paylastik. Hic gidesi yok gibi geliyo odasina gecip yatiyo sabah benim yikayip utuledigim kiyafetlerinden secip giyiyo. Bayramdan once tartistigimizda yurt disna gidecem vize bekliyorum dedi bende vize cikmazsa ozamanda kendi duzenimi kuracam dedi. Vize falan cikmamis. Sorun su ki hala bosandigimizi kimse bilmiyor. Annesigil falan rahat rahat yatili gelip yatiyorlar. Hastayan olunca da bana geliyo. Hem diyorum yapmayim su adamin ütüsünü sonra diyorum evinde kaliyom ekmegini yiyom diye. Bukezde kendimi yatili hizmetci gibi hissediyorum. Buzaman kadar davayi geri ceker umuduyla ses etmedim ama 1.5 ay once gitmis karari kesinlestirmwk icin son imzayi da atmis. Aksam abisi bize oturmaya geldiginde ogrendim ev almis kendine bende acaba gidecek de evin insaatinin bitmesini mi bekliyorki diye dusundumGitse acaba iyi mi olur kotu mu olur hic bilmiyorum.
Ben ayrilmak istemedim o istedi.Bende hem istiyorum ama hemde istemiyorum. Bitarafim cok ona cok kizgin bitarafim kararsiz. 11 yillik evliydik 2 cocugimuz var. Ama evlendigimizden beri hep uzak hep kopuktu bizden Disarda vambaska birisi evde bambaska. Disarda eglenceli hissohbet ama evde suratsiz sogukBen ayni durumu yaşıyorum. Tabiki herkesin duygu durumu farklı,sizmi ayrilmak istediniz,aşılamayacak bi sorunmuydu?
Ben evden gidene kadar kötüydüm ama kendim gitmesini istememe rağmen berbat hissettim halada bu böyle zamanla geçicek biliyorum ama 10 senelik anılar kolay kolay unutturmuyo
2 cocugumuz var. Ama icimdeki buyuk bi kisim ondan koptu yada ben oyle dusunmek istiyorum ama kalbimde mamtigimda artik gitsinnistiyor mesafeler durumu netleatirecek diyorum ama gunduzleri acaba bugun ece erken gelir mi diye dusunurken buluyorum kendimi ve aksam olunca gozumu saatten alamiyorum daha gelmedi diye. Giderse de Alisirim sanirim. En azindan adı belli olur simdi evlide degiliz tam olarak ayrilmista degiliz muallakta kalmak sinirimi bozuyorNe kadar enteresan bir durum da kalmışsınız çocuğunuz var mı?
Sizde durum ne?Ben ayni durumu yaşıyorum. Tabiki herkesin duygu durumu farklı,sizmi ayrilmak istediniz,aşılamayacak bi sorunmuydu?
Ben evden gidene kadar kötüydüm ama kendim gitmesini istememe rağmen berbat hissettim halada bu böyle zamanla geçicek biliyorum ama 10 senelik anılar kolay kolay unutturmuyo
Bende durum daha farkli camim biz isi resmiyete dokeli 6 ay oldu ha bugun ha yarinla 6 aydir ayni evdeyiz. Yaptigim utuyu begenmez recel yaptim ona laf saydi yemek yerse tuzuna bahane bulur. Annesine sabah kalkmiyo gibisine benim hakkimda seyler soylemis. Meger beyfendi ise giderken onu yolcu etmemi kahvalti hazirlamami bekliyomus hâlâ (dengesiz embesil). Annesi de bana geldi sabah erkenden kalk kahvaltisini hazirla dedi bende beni silip atan o benden hala beklentisi olmasin dedim. Tabi durumu bilmedigi icin tam anlam veremedibırak gitsin nasılsa pişman oldugunda iş işten geçecekmiss blue konu seninkiyle aynı.
Ben ayrilmak istemedim o istedi.Bende hem istiyorum ama hemde istemiyorum. Bitarafim cok ona cok kizgin bitarafim kararsiz. 11 yillik evliydik 2 cocugimuz var. Ama evlendigimizden beri hep uzak hep kopuktu bizden Disarda vambaska birisi evde bambaska. Disarda eglenceli hissohbet ama evde suratsiz soguk
Bende durum daha farkli camim biz isi resmiyete dokeli 6 ay oldu ha bugun ha yarinla 6 aydir ayni evdeyiz. Yaptigim utuyu begenmez recel yaptim ona laf saydi yemek yerse tuzuna bahane bulur. Annesine sabah kalkmiyo gibisine benim hakkimda seyler soylemis. Meger beyfendi ise giderken onu yolcu etmemi kahvalti hazirlamami bekliyomus hâlâ (dengesiz embesil). Annesi de bana geldi sabah erkenden kalk kahvaltisini hazirla dedi bende beni silip atan o benden hala beklentisi olmasin dedim. Tabi durumu bilmedigi icin tam anlam veremedi
Tamamen haklisin vende suan dort gozle okullarin acilmasini bekliyorum. Cocujlar okula gidince diyecem tak sepeti koluna haydi herkes yoluna.Canim neden evden gondermiyorsun?
Ben gonderdim cok rahatladim simdi anasi ugrassin..
pisman olup donmesini istiyorum ve bekliyorum ama asla ona birsey belli etmiyorum..
O evdeyken kendimi cok gucsuz hissediyordum ama suan kendimi okadar guclu hissediyorumki..
Biz 2 seneye yakindir odalarimiz ayri arada ugrardi yanima eskiden epeydir o da yok artik bende kesinlikle istemiyorum bana metresiymisim gini yanasmasini. Biz resmen bosanali 6 ay olduBende boyleyim bi yanim deli gibi bosanmak istiyor bir yanimda istemiyor cok..
Tamamen haklisin vende suan dort gozle okullarin acilmasini bekliyorum. Cocujlar okula gidince diyecem tak sepeti koluna haydi herkes yoluna.
1 hafyadir utusunude yapmiyorum. Beyfendi tatile gitti gecen hafta kimle gittiyse gotursun o yapsin
Evden gider gitmez evi komple tadilata sokacam eskiye ait ne varsa çöpe basacam. Hepsini birden yapamasamda yavas yavas herseyi yenileyecem. Yeni bir hayat. O beyfendi parasina guveniyo ama o da esek gibi anlayacak parayla saadet olmaz anca kisa sureligine sahtesini kiralar
11 yilim onu camda gozum saatte gelmesini vekleyerek gecti artik gecmeyecek. Daha once tartistigimizda Bana kisa surede herseyi unutur yoluna bakarsin umrunda olmam hatta evlenirsin bile dedi bende Kendine dedim bu saatten sonra evlenmem heleki senle asla evlenmem bunca yil seni camda vekledim artik o camin onunden bile gecmem dedim. Sevgi kiriltilari her nekadar olsa da bi nevi aliskanlikta var huzur vermeyince olmuyo heo gergin hep tedirgin nereye kadar. Artik yeter 40yasina yaklasti ama hala ergen hayati yasiyo bu esnada benim icim gecti yaslandirdi bumu gormuyo. Ona ergen hayatinda bolbol perisanliklar pismanliklar diliyorumAynen oyle gonder gitsin sende rahat ettigini ona goster.. bak bakalim bi kac ay sonra nasil akli basina geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?