- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Yeni evinizi kurmak istemesi yalniz birakmama istegi bunlar sucluluk duygusu gibi geldi.cocuklar kucukmu peki iliskileri nasil aciklama yapildimi onlaraKendisi bence benden bunu beklemiyordu.. daha huzurluyum suan..
bende karisik duygular icerisindeyim..
Kesinlikle aynı evde yaşamaya devam etmeyin. Gitsin nereye gidiyorsa , aklı başına gelir belki. Güçlü durun dik durun sakın üzgün görünmeyin ona.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Yolunuzu açık etsin.Dun aksam tekrar gtmesini soyledim bi kac defa eminmisin acele ediyorsun once seni yeni eve yerlestirseydik ( sanki ortada yeni ev var ) falan dedi bende eminim git dedim rahat bir sekilde oda topladi esyalarini gittii
kizlar esime tekrar gitmesini soyledim bi kac defa eminmisin falan dedi gitmek istemedigini acele ettigimi ve ben ev bulunca beni yeni evime yerlestirip gitmesinin daha iyi oldugunu soyleri, annesine yazdi guya sonrada onun bosanmis bir erkek arkadasi var beraber calisiyorlar onda kalirim bir sure dedi ben gayet rahat bir sekilde sen bilirsin hafta sonu cocuklari almaya gelirsin dedim.. suan esyalarini topluyor
Cok iyi yapmissin ..o evden gitmeliydi.ve nedense ben de pisman olacagini dusubuyorum ama donse bunu omur boyu unutamayacaksin.Dun aksam tekrar gtmesini soyledim bi kac defa eminmisin acele ediyorsun once seni yeni eve yerlestirseydik ( sanki ortada yeni ev var ) falan dedi bende eminim git dedim rahat bir sekilde oda topladi esyalarini gittii
Tamamm simdi bekle o bosanmis arkadas da girmis olabilir onun aklina zaten adam 2cocuguna hala bilgisayar oyunu uyku vs sorunu yasiyorsa olgunluk ortada kapilmasi cok dogal ,Lakin nereye kadar tahammul edecek kimse kimseye cok tahammul etmez ne kadar yakin olursa olsun erkeklerde dahil ozel alani paylasmaktan cok hoslanmazlar esin birgun ana birgun arkadas biraz dolassin duzen bi sassin aslinda cocuk sesinin bile ayricalik oldugunu bir anlasin , o oralarda 12 ye kadar yatip 3e kadar oturabilecekmi ??? Bilgisayar basinda saatlerce oyun oynayabilecek mi? Kim yikayip utuleyip pisirip yedirecek!!Bir eve sahip olmanin ozel alanin olmasinin ne demek oldugunu anlasinDun aksam tekrar gtmesini soyledim bi kac defa eminmisin acele ediyorsun once seni yeni eve yerlestirseydik ( sanki ortada yeni ev var ) falan dedi bende eminim git dedim rahat bir sekilde oda topladi esyalarini gittii
eşinin arkadaşı boşanmış bence onun özürlüğünü gördü arkadaşı da sürekli bekarlıktn sorumluluk olmadan yaşamaktan bahsetti ise eşinin aklı çelindi yoksa neden annesi varken arkadaşının evine gitsinDun aksam tekrar gtmesini soyledim bi kac defa eminmisin acele ediyorsun once seni yeni eve yerlestirseydik ( sanki ortada yeni ev var ) falan dedi bende eminim git dedim rahat bir sekilde oda topladi esyalarini gittii
eşinin arkadaşı boşanmış bence onun özürlüğünü gördü arkadaşı da sürekli bekarlıktn sorumluluk olmadan yaşamaktan bahsetti ise eşinin aklı çelindi yoksa neden annesi varken arkadaşının evine gitsin
niçin pişman olduğuna bağlı illa ki etkisi vardır arkadaşının .. sürünsün sen dilekçe de verme gidip o versin dava sonuçlanana kdarda çıkma evde bulma sonuçlansın öyle ev bakmaya başlaArkadasinin cok pisman ve mutsuz oldugunu anlatiyordu zaten daha yeni evliydi.. annesinin evinde asla rahat edemez baba anne tepesinde ama arkadasla yine oyun oynar kafa dagatabilir diye dusunuyorum.. surunsun bakalim ordan oraya.
çok kolay sanıyor boşanmayı evlenmek kadar zor bir iş cevap verme bırak tartışmaya girme keyfine bak nasıl bakacaksan bu durumdaZaten gece mesaj yazmiski vpden iste bu sen degilsin ama oyle olsun ben daha sakin ve rahat sekilde gelissin istedim ama hersey senin istedigin gibi olsjn.
Rahat dedigide benkm evimde otel hayati yasayipda ben cikana kadar burayi keyif evi olarak kullanmak galiba. Bugune kadar kim rahat bir sekilde bosanmis.
Hep sacma sapan seyler..
Ama ben cevap yazmadim yazmayida dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?