Esim bosanmak istiyor

Aynen biraz zor oluyor iki cocukla ama elimden geleni yapmaya calisiyorum gercekten deyisip pisman olup donmesini isterim.. hayirlisi olsun herseyin kendimi en azindan daha guclu hissediyorum

Ben anlamadimki. Sebebi neymis beyfendinin tam olarak? Sikildim diyip bosanmak istemek ne?

Surekli eski olaylari karistirmamdan vs cok bikmis sogmus ve artik beni sevmiyormus.. beni iyice delirtene kadar ugrasir sonra ben cildirinca sucu bende bulur ama kendisine donup bakmiyor.. nekadar sorumsuz ve rahat oldugunu gormuyor. Adam resmen bu evde bekar sorumsuz bir hayat yasamak istiyor

Eşinizi evden gönderdiğiniz çok iyi olmuş.. en güzelini yapmıssınz böyle bir adamdan ne size koca olur nede cocuklarınıza baba.. Daha çocuk cünkü sorumluluk almayı bilmiyor rahat batmış.. şimdi bütün rahatlıklar onun olsun bakalım
ama zamanla ne olur bilyormsnz eşşekler gibi pişman olacak.. hiç birşeyden zevk almayacak lakin iş işten geçmiş olacak size tavsiyem gözünün yaşına bile bakmayın.. biraz beklemede kalın sessiz kalın bakalım ne yapacak.. ona göre hareket edersiniz..
bir işiniz varmı çalışıyormusunuz aileniz ile mi devam edeceksiniz boşandıktan sonra peki ?

Aynen biraz zor oluyor iki cocukla ama elimden geleni yapmaya calisiyorum gercekten deyisip pisman olup donmesini isterim.. hayirlisi olsun herseyin kendimi en azindan daha guclu hissediyorum
öyle bir isteğin varsa arayıp sorma mesaj atarsa muhattap olma bir ihtimal aklıı başına alır

çalışıyormusunuz nasıl bır hayat kurucaksınız?

Sorumsuzmuydi hep boyle? Hep boyleyse o zmn duzelicegi yok derim bosanirim. Ama senin " dirdirindan" sonra boyle olduysa o zmn bi hal caresine bakarim. Terapist, ailenin buyukleriyle bi konusma vs. Cocuklara yazik cunku. Bence baska bi kadin yok ve sirf sorumluluktan biktigi icin bosanmak istiyor. Cunku baskasi olsaydi acele ederdi bosanmak icin. Bana oyle geldi.

Cok haklisiniz. Evet suan calisiyorum haftada 3 gun.. ailemin yakinlarinda ev bulunca 4/5 gun calismaya basliycam.. ev bulana kadar burdayim ev bulunca burayi bosaltip gidicem esimde ailesinin yanina gidicekti bende nasil
Olsa ben ev bulunca gidiceksjn simdi git dedim.. oda arkadasinin yanina gitmeyi tercih etti beraber calisiyorlar ise de buraya da yakin. Ailesi biraz daha uzak ayrica arabayida vermedim surunsun bakalim.

Bende baskasi oldugunu dusunmuyorum gercekten sorumluluktan bikti ve bunu cok belli ediyor. Surekli oyun oynama istegi surekli yorgun.
Aslinda son zamanlarda cok deyismisti ama yine bu degisimin onu cok yordugunu vs soyluyordu.. sorumluluk almak onu yordu.. gercekten rahat bir hayat istiyor.. ama soylede diyor ; bosandiktan sonra her hafta sonu alicakmis cocuklari. Bende dun giderken hafta sonj cocuklari alabilirsin dedim.

çocuklarınız küçükmü taşınmayın nıye tasınıyorsunuz ben sızın yerınızde olsam hayatımı bozmazdım kafası rahat olucak ya paşanın ananızın babanızın yanında kafası rahat olucak

lütfetmiş beyfendı neden bakarız belkı demıyorsun bazı şeylerı kaybedıcegını bılmelı !!!!! bılmelıkı ayagını denk almalı yok öyle pastam dursun naraları

aileniz arkanızda ise çok ama cok sanslısınız.. aynen bırakın o düşünsün artık sz değil.. biraz burnu sürtsün bakalım. .zaten insanlık varsa bir nebze cok pişman olur kafasını cok vurur haa zaten o kadarı bile yoksa sizde onsuz bir hayat kurar ve cok daha mutlu olursunuz
ben en cok neye üzülüyorum bilyormusunz böyle insanlar evleniyor üstüne çocuk yapıyor sonrada herşeyi ben sıkıldım yok sogudum yok sevmiyorum diyerek bırakıp gidiyor.. allahın cezaları.. işinizin olmaısnada cok sevindim.. vallahi gül gibide yaşarsınız cocuklarınızla.. oda sefilliği ile kalır. onun sizi kaybettiği kafasına dank ettimi bakın nasıl eşşekten düşmüşe dönecek.

Tekrar konu açmışım gibi hissettim.Bu kadar bir olmaz yaşadıklarımız...Bizimde aynıydı haziranda konustuk bu konuyu engel olmadım ailem öğrendi yurt dışına cikicaklardi onlar gelene kadar yanlız bırakmak istemiyormuş apartmanda kimse yok başka diye ama ailem geldi hala bişey dediği yok (bu arada aynen yaşamaya devam ediyorduk,çamaşırı yikaniyo,ütüsü yapılıyor,geldiğinde yemek hazir)artık dayanamadım hiçbişey yokmuş gibi yaşantımıza devam ediyoruz ama ayrilicaz topladım eşyalarını acele ediyosun diyo neden dedim aptal yerine koymanimi engelliyorum!
Çarşamba günü gitti annesine orda kaliyo artık bugün geldi kızımıza söyledik bundan sonraki süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama artık uzamasın istiyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun sizinde benimde inşallah bundan sonrası daha iyi olur bizim için..
Şuan aynı şeyleri yaşayan biri olarak size tek tavsiyem (ki kendim asla yapamıyorum) kendinizi çok yıpratmayın bu dönemde zira bende önce o sonra yemek ve uyku hepsi tek tek terketti sadece kızım hissetmesin diye masaya oturuyorum..Gecicek biliyorum ve bian önce o günlerin gelmesi için dua ediyorum...

hayır o cocukları sen ceyızınden mı getırdın
nedır bu sorumsuzluk ya
yazık yaaaaaa
tamam boşanırım ama cocuklar sende kalır ben haftasonuları gelırım almaya de bakalım ne yapacak
rahatlıga bak yaaaa
hasta ruhlu adam

Canim Allah yardimcimiz olsun benim esimde ilk gun is arkadasinda sonra annesinde kalmaya basladi.. ailesinden arayan soran hic olmadi..
Herseyin hayirlisi diyorum artik, senin dedigin gibiyim bende zorla oturuyorum sofraya..
Hayat erkeklere guzel.. kafaya birseh takmiyorlar hafta sonu alicakmis cocuklari alsinda gorsunler gunlerini bakalim.

Ne kadar üzüldüm okurken. Sevgisi bitmiş diye suçlayamayızki aynı şey seninde başına gelebilirdi. Bu şekilde mutsuzsa senide daha fazla üzmemek için yolları ayırmak en iyisi.

Ama işte ne olursa olsun çok üzücü, çünkü bir taraf ayrılmak istemiyor. Gerçekten çok yıpratıcı. Berbat bi süreç... bunları yaşamaya mecbur bırakılmak bu süreçle baş etmek zorunda olmak üstelik birde çocuk var....

Sana ne yapman gerektiğini söylemeye gerek yok sen zaten biliyosun. Zaten çokda bi seçenek bırakılmamış..

Keşke düzelse keşke ii olsa...

lütfetmiş beyfendı neden bakarız belkı demıyorsun bazı şeylerı kaybedıcegını bılmelı !!!!! bılmelıkı ayagını denk almalı yok öyle pastam dursun naraları

Adam sorumsuzmuş. Çocukların sorumluluğunu almıyormuş, onlarla zorla vakit geçiriyormuş zaten. Şimdi de bekar hayatı yaşamak istiyor, çocukları da konu sahibinin başına bırakıp çöpsüz üzüm gibi gezecek. O yüzden aslında çocuklarla ne kadar çok ilgilenirse o kadar adil olur.

Sevgisi bitmiş diye bal gibi de suçlanabilir. Çünkü sevgisinin bitmesinin sebebi tek yaptığı şeyin oyun oynama ve uyuma olmasına konu sahibinin sessiz kalmamış olması.

Eğer adam çocuklarla sadece kadın zorlayınca vakit geçiriyorsa, sabahlara kadar oyun oynayıp öğlene kadar uyuyorsa, bunun karşılığında da konu sahibi sessiz kalsın istiyorsa, sessiz kalmayınca da "bana ne, bana ne artık seni sevmiyorum, artık oynamayacağım" diyorsa bal gibi de suçlanır. Çocuk oyunu mu bu?

Zorla evli duracak hali yok. Ama sevgisinin bitme sebebi kendi yaptığı yanlışlarsa, o zaman suçlu. Suçunun cezasını çekip maddi manevi tazminat ödesin. Kendi yanlışları yüzünden 3 insanın hayatı değişiyor, bedelini ödesin.

Ama hala evde birkaç gün fazla kalıp rahat etmenin derdinde. Güya daha ortada bile olmayan yeni eve taşınmaya yardım etmek için kalacakmış. Sanki aynı şehirde ailesiyle yaşarken taşınma zamanı gidip yardım edemeyecek. Sanki taşınmaya sadece aynı evde yaşayanlar yardım edebiliyor.

+10000
Aynen katılıyorum sevgisi bitmişmiş. O zaman çocuk yapmayacak evlenmeyecek. Bu kadının ve çocuklarının elinden neler alıp götürdü bir fikri var mı acaba.
Allah yardımcınız olsun konu sahibi

Bencede +100000000
Cok ama cok haklisiniz.
Simdi annesinin evinde 2 gundur.
Orda oynasin bilgisayar geceleri sonra kizinca konsolu yere firlatsin kufur etsin bagirsin sonra ailesi uyansin kimsede ses cikarmasin bakalim oluyormuymus oyle onlarda..

Sevgi bitip soğuyunca ne kadar zorlayabilirsin ki?
Istemiyorum diyen taraf sende olabilirdin.
Belki durumu kabullenmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…