Esim bosanmak istiyor

Esin icin bu bir sebep senin icin olmasa da... Haklı olmasa da. Ilahi adalet bir gun onu bulsa da. O kafasina koymuş. Bence önüne bak çalışıyormusun? Evden ayrilma. O gitsin. Ama sen yine de pisman olacagin seyler soyleme sakin ol git deme. Ama gitmeyecegini evinde oturacagini belirt. Mevlam neylerse guzel eyler. Esin sorumsuz bir adamsa degismez ama cocuklarin cok kucuk. Sorumlulukları cok fazla. Iyi dusun ve sakin ol.

Helal bacım! Valla iyi ki Atatürk medeni kanunu getirmiş, bu adamlara kalsa aynen ananın evine posta.

Saydiklarinizin cogu.. adam tek basina yasamak istiyor sorumluluk olmadan ozgur olmak istiyor.. kafasina gore kalkmak sabahlara kadar oyun oynamak.. ama evdende gitmiyor cunku annesinde o rahatligi bulamaz biliyor.. ama bende ailemde bana ev ariyoruz surekli bulur bulmaz gidicem oda tipis tipis anasinin kumesine geri donmek zorunda kalicak..

Peki cocuklar var sanirim!
Onlara karsi nasil?
Sogukmudur?
Ilgilenirmi eksikleriyle yada konusurmu onlarla

Iki tane var evet..
Ilgilenir ama cogu zaman benim zorumla..
Oturup ev odevi yapmaz mesela..
hadi oglum kalk mac yapalim demez.. yani bindenir veya hadi gel suraya gidelim oglum demez..
Yani cocuklarina nasil kiyicak diye dusundum o sebepden aralarindaki bağı merak ettim.

Eşinin ilgi ve sevgiye ihtiyacı var. Ona sıcak davran. Boşanmıyorum de. Hala zorlarsa onun açtığı davayı reddet. Hakime hiçbir suçun olmadığını yuvanı ayakta tutmak için mücadele ettiğini, sırf soğudum diyerek seni boşamaya çalıştığını söyle. Yüklü bir tazminat alırsın. Rahat edersin.

kizlar esime tekrar gitmesini soyledim bi kac defa eminmisin falan dedi gitmek istemedigini acele ettigimi ve ben ev bulunca beni yeni evime yerlestirip gitmesinin daha iyi oldugunu soyleri, annesine yazdi guya sonrada onun bosanmis bir erkek arkadasi var beraber calisiyorlar onda kalirim bir sure dedi ben gayet rahat bir sekilde sen bilirsin hafta sonu cocuklari almaya gelirsin dedim.. suan esyalarini topluyor

Kan yyillik evlisiniz...gittigi icin huzzurlumusunuz...kendisi ne durumda

Sürekli hangi konularda kavga ediyordunuz. Eğer bıkmışsa zorla evden yollamak da kendisini doğru yaptığına inandırır

Sorumsuz olmasindan cok uyumasindan gec kalkmasindan gec yani sabaha karsi yatmasindan..
Sanki boşanalım deyip senin onu ne kadar isteyip istemediğini de görmek istiyor olabilirdi. Çünkü anlattığın sanki evden kaçma davranışları. Geç yatayım da daha az göreyim gibi. Tartışmak sonuç vermez böyle olaylarda çünkü

Iki hafta kadar alttan aldim
Ama gercekten artik beni sevmedigini ve geri donusun olmadigini soyluyordu bir kac gundur.. bende gitmesini soyledim

bak güzel kardeşim tüm yazılanları sayfa sayfa okumadım sadece başını okudum benim bunca yaşamım boyunca öğrendiğim ne biliyor musun insanın mutlaka kendine saygısı olması lazım madem istemiyor çok ağlamadan üzüntünü belli etmeden tüm asaletinle ayrıl bunu kendin için yap kendi özsaygın için kimsenin dönmesi için veya oldurmak için boyun eğme bir kere bitti mi olmaz, olsa da batar durusun o adama, yıllar geçer bugün yaşadıklarını sen hazmedemezsin bu sefer ama en azından dik duruş gösterdiğinde yıllar sonra sen pişmanlık yaşamazsın bu günkü gururun asaletin senin avuntun olur hatta o pişman bile olabilir madem çoluğu çocuğu gözden çıkarmış bu kadar ayrıl arkana dönüp bakma ayaklarının üstünde dur , kilo fazlan varsa zayıfla, bakımını yap, enerjini yükselt, devamlı kitap oku, dua et bunlar insana kendini faydalı ve iyi hissettirir. Hiç bir adam için yitip gitmeye değmez bu kadar kolay seni harcarsa işte bu kadar kolay harcanır lütfen sil gözünün yaşını ve hayatında yeni bir sayfa aç asla ama asla oldurmak için boyun eğme inceldiği yerden kopar de o şaşırsın senin metanetin gücün karşısında bu dünyada yapamayacağın hiç bir şey yok her şeyi yapabilirsin bağlı bağımlı değilsin sadece kendine saygın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…