- 9 Aralık 2009
- 17.208
- 54.942
- 1.123
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Helal bacım! Valla iyi ki Atatürk medeni kanunu getirmiş, bu adamlara kalsa aynen ananın evine posta.Sen neden gidiyorsun evden? Hem senin hem çocukların hayatını idame ettirmeniz için gereken nafakayı da verecek madem öyle. O kadar kolay değil ben seni sevmiyorum boşanalım. Başka kadının varlığı ihtimalini de araştır. Erkekler pek kolay kolay başkasını bulmadan boşanmıyor. Bunu ihmal etme. Bulursan yanlışını yapıştır tazminatı. Gerçi şimdi de kafasına göre boşanmak istiyor yine çekişmeli boşan al tazminatını derim ben. O hayatını yaşayacak, ayda 1-2 defa çocukları görüp iki pışpışlayacak sen ömrünü adayacaksın çocuklara. Oh ne güzel memletmiş bu. İliğini bile al o kadar diyorum sana. Sakın acıma, gurur yapma tüm hayatını etkileyecek bu boşanma. Erkekler gezsin kadın çocuklara baksın. Böyle boşanmak isteyenlere 3 kuruş para bırakırdım hakim olsam, gerisi kadına ve çocuklara.
Hangi ailede yada hangimizim evliliginde sorun tartisma yok ki.
Her sorunda kavgada soguduk artik sevmiyorum falan dersek boyle olursa yandik.
Evliligin amaci bu degil mi?
Bir arada yasamak kusmesiylede aglamasiylada kavgasiylada tahammul edebilmek.
Sabredebilmek.
Bence baska sebeplerde var.
Ya esiniz bir baba aile olma sorumlulugunu benimseyememis biri.
Yada ozgur olmak istiyor
Baska biriyle bir hayat dusunebilir.
Ya da tek basina yasamak istiyor.
Peki cocuklar var sanirim!Saydiklarinizin cogu.. adam tek basina yasamak istiyor sorumluluk olmadan ozgur olmak istiyor.. kafasina gore kalkmak sabahlara kadar oyun oynamak.. ama evdende gitmiyor cunku annesinde o rahatligi bulamaz biliyor.. ama bende ailemde bana ev ariyoruz surekli bulur bulmaz gidicem oda tipis tipis anasinin kumesine geri donmek zorunda kalicak..
Peki cocuklar var sanirim!
Onlara karsi nasil?
Sogukmudur?
Ilgilenirmi eksikleriyle yada konusurmu onlarla
Yani cocuklarina nasil kiyicak diye dusundum o sebepden aralarindaki bağı merak ettim.Iki tane var evet..
Ilgilenir ama cogu zaman benim zorumla..
Oturup ev odevi yapmaz mesela..
hadi oglum kalk mac yapalim demez.. yani bindenir veya hadi gel suraya gidelim oglum demez..
Yani cocuklarina nasil kiyicak diye dusundum o sebepden aralarindaki bağı merak ettim.
Kan yyillik evlisiniz...gittigi icin huzzurlumusunuz...kendisi ne durumdakizlar esime tekrar gitmesini soyledim bi kac defa eminmisin falan dedi gitmek istemedigini acele ettigimi ve ben ev bulunca beni yeni evime yerlestirip gitmesinin daha iyi oldugunu soyleri, annesine yazdi guya sonrada onun bosanmis bir erkek arkadasi var beraber calisiyorlar onda kalirim bir sure dedi ben gayet rahat bir sekilde sen bilirsin hafta sonu cocuklari almaya gelirsin dedim.. suan esyalarini topluyor
Kan yyillik evlisiniz...gittigi icin huzzurlumusunuz...kendisi ne durumda
Sürekli hangi konularda kavga ediyordunuz. Eğer bıkmışsa zorla evden yollamak da kendisini doğru yaptığına inandırır
Sanki boşanalım deyip senin onu ne kadar isteyip istemediğini de görmek istiyor olabilirdi. Çünkü anlattığın sanki evden kaçma davranışları. Geç yatayım da daha az göreyim gibi. Tartışmak sonuç vermez böyle olaylarda çünküSorumsuz olmasindan cok uyumasindan gec kalkmasindan gec yani sabaha karsi yatmasindan..
Sanki boşanalım deyip senin onu ne kadar isteyip istemediğini de görmek istiyor olabilirdi. Çünkü anlattığın sanki evden kaçma davranışları. Geç yatayım da daha az göreyim gibi. Tartışmak sonuç vermez böyle olaylarda çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?