Eşim boşanmak istiyor

Bende kiziniz konusuna takıldım .kusura bakmayın.esimi her hu gorecem kizim oyy evladım başka benim ya kocasiz olur evlatsiz olmaz

Bence kızını hemen yanına al ona üzüldüm en cok

insanlar evlat sahibi olabilmek icn neler çekiyorlar
siz ki evlenip cocugu anneanneye birakip ben kizimdan ayriyim i dert bile etmeyip kocam bosanmak istiyor un derdine düsmussunuz
gercekten yazik..

o kucuk kiz belki geceleri anne diye agliyor sessiz sessiz.. ne acilar yaşatiyorsunuz öz evladiniza..

kendi cocugundan vazgecen birini herkes kolayca harcar

6 aydır çocuğunuz evde yok ?
Ben üniversitede okurken bile ayda 1 kere eve geliyordum.
Yazık değil mi el kadar çocuğa ?
Ya gerçekten çok sinirlendim şu an
Eşiniz belki bu merhametsizliğini görüp sizden soğumuştur
Bir düşünün isterseniz

arkadaşalar.tamamen tesadüfen okuduğum bu konuyla ilgili o ihmal edilmiş çocuğun gözünden bu durumun nasıl bir durum olduğunu size aktarmaya çalışayım. bende benzer durumları bundan yıllar önce pek sevgili annem sayesinde yaşadım. allahtan çok iyi bir anneannem ,teyzem vede dayım vardı da bugün meslek sahibi vede sağlıklı bir ruh halinde birey olmayı başardım.
sevgili anneme gelince o vazgeçemediği kocacığının başına ördüğü çoraplarla hala uğraşıyor. benden yardım istediğinde ise cvp şu .sen bu canavarı yarattın. beni aileni hiçkimseyi gözün görmedi. banane,benim sorunum değil oluyor.ve tabiki annemle ilişkim çok kısıtlı. bu hanımefendide bu kafada giderse çocuğu benim gibi annesinden nefret eder.

iyi ki Allah sizi iyi insanlarla karsilastirmis
herkes anne olamiyor maleseef..

konu sahibi isrrla kizimdan vazgecmedim uyuyana kadar yanindayim diyor..
madem oyle al yanina

nasil yureginiz dayaniyor anlam veremiyorum nasil yani

ya yok işte bu tam benim annem gibi.çocuk umurunda değil. kocasının derdinde.

bu tipler böyle.ben eminim ki yarın öbürgün kocacığını kaybetmemek için çalışır onu besler bile. benim annem ikramiyesine kadar o adama yedirdi.

yazık çocuğunuza acıdım adamda sizin değerin
izi bilse bilememiş üstüne boşanmak istiyor problemli ve egoist bir adam sürekli bir uyumsuzluk içerindeyseniz tamir edecek birşey yok
bunlar sonradan oluşur şeyler değil

yazık çocuğunuza acıdım adamda sizin değerin
izi bilse bilememiş üstüne boşanmak istiyor problemli ve egoist bir adam sürekli bir uyumsuzluk içerindeyseniz tamir edecek birşey yok
bunlar sonradan oluşur şeyler değil

bu tipler böyle.ben eminim ki yarın öbürgün kocacığını kaybetmemek için çalışır onu besler bile. benim annem ikramiyesine kadar o adama yedirdi.
ne hali varsa görsün..
insallah o kiz cocugunun karsisina da iyi kalpli insanlar cikar

ne olursa olsun hangi annne cocugunu birakabilir bir koca icin..

benim annem gibi numuneler.neyse kendi kazdığı kuyuya kendi düştü.bu bayanında sonu bu.

Bu devir de çocuğu üvey baba evinde büyütmek cesaret ister.Ben annenize bırakmanızı yadırgamadım hatta sizi tebrik ederim.Ya hiç evlenmeyeceksiniz yada çocuk kendini savunabilme yeteneğine sahip olana kadar anneannenin yanında kalması daha uygun bence, çocukların üvey baba-üvey anne ile yaşamalarını ben uygun görmüyorum.Elbetteki parmakla gösterilecek kadar iyi olanları var ama onların sayısı da iki elin parmaklarını geçmiyor maalesef.Kendi karmaşanıza onu da eklememeniz iyi olmuş.Konuya yorumum yok.

Konuyu okumadan direk basliga cevap yazmak istiyorum.

Yol ver gitsin yaa bulunmaz hint kumasi degil ya bu mubarek.

Haklısınız ama kızımla sürekli görüşüyorum ama okulundan ayıramazdım en büyük sebebi o aslında
Okul mu anne mi? Tabiki.annee....... ben annemin oz babamizi bizden daha cok sevmesini hic affrtmicem omrum boyunca kizinizi dusunrmiyorum bile...size encok ihtiyaci oldugu zaman

Bosanmak cok olagan bir durum.
Evlilik kadar normal.
Bir cocuk huzursuz bir ortam da büyüyecekse o anne baba boşansın zatennn.....
Hicbir anne baba cocugundan gönül rızası ile vazgecmez,uzak kalmaz eminim ancak şunu da eklemeden geçemeyecegim;
Hayatlarının gerekli dönemlerinde anne-babasını yanında bulamayan insanlar bir müddet sonra o anne-babanın ne yoklugunu hissediyor ne de o anne-babaya ihtiyac duyuyor....
Aklınızda bulunsun ve cocugunuzdan ayrı gecirdiginiz günler artık son bulsun dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…