- 17 Kasım 2016
- 283
- 269
- 23
- 37
iyi ki Allah sizi iyi insanlarla karsilastirmisarkadaşalar.tamamen tesadüfen okuduğum bu konuyla ilgili o ihmal edilmiş çocuğun gözünden bu durumun nasıl bir durum olduğunu size aktarmaya çalışayım. bende benzer durumları bundan yıllar önce pek sevgili annem sayesinde yaşadım. allahtan çok iyi bir anneannem ,teyzem vede dayım vardı da bugün meslek sahibi vede sağlıklı bir ruh halinde birey olmayı başardım.
sevgili anneme gelince o vazgeçemediği kocacığının başına ördüğü çoraplarla hala uğraşıyor. benden yardım istediğinde ise cvp şu .sen bu canavarı yarattın. beni aileni hiçkimseyi gözün görmedi. banane,benim sorunum değil oluyor.ve tabiki annemle ilişkim çok kısıtlı. bu hanımefendide bu kafada giderse çocuğu benim gibi annesinden nefret eder.
hak yani simdi bu yasadiklari onaya yok işte bu tam benim annem gibi.çocuk umurunda değil. kocasının derdinde.
ne hali varsa görsün..bu tipler böyle.ben eminim ki yarın öbürgün kocacığını kaybetmemek için çalışır onu besler bile. benim annem ikramiyesine kadar o adama yedirdi.
Okul mu anne mi? Tabiki.annee....... ben annemin oz babamizi bizden daha cok sevmesini hic affrtmicem omrum boyunca kizinizi dusunrmiyorum bile...size encok ihtiyaci oldugu zamanHaklısınız ama kızımla sürekli görüşüyorum ama okulundan ayıramazdım en büyük sebebi o aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?