- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
O yüzden hep söylüyorum; çocuğu olanlar flört etsin, gezsin tozsun, özgürce sevilsin koklaşsın, sevişsin ama çocuğunu özel hyatından ayrı tutmayı bilsin. O kız çocuğu siZin mantığınızla düşünmez. İstediği “koşulsuz” sevgidir. “Şu evliliği düzelteyim de yanıma alayım” değil. Büyüdüğünde annem beni anneanneme attı da diyebilir, içten içe hınç da besleyebilir. Bence haklı da.İnsanlar başına gelmeden durumu anlayamıyor maalesef biri de bana söylese tepkim sizin gibi olurdu. Ama işin aslı öyle olmuyor hanımlar size göre bi koca için çocuğundan vazgeçmiş bi kadın gibi gözükebilirim. Kimse içini bilmeden anlayamıyor maalesef benim kızımdan vazgeçtiğim yok sadece ikinci evliliğimi yaptım ve ailem şuanda boşanmamı kabul etmiyor düzelir diyor burda sayıyorsunuz ama keşke hayatta saymak kadar kolay olsaydı. Boşandığımda ailemin yanına dönmek zorundayım ama onlarda henüz kabul etmedi ben her gün kızımın yanındayım sadece o uyuduktan sonra geliyorum kızımın yanına gitmem tartışma konumuz değil. Ama kızımı yanıma aldığımda kızım sürekli şahit oluyor . Eğer kızım yanımda olsaydı bu sefer tepkiniz o çocuk şahit oluyor dicektiniz kimse başına gelmeden bilemiyor. Bu söylediklerinizin bende farkındayım sizlerden beni anlamanızı bekliyorum evet hiçbir sebep kızımdan ayrı kalmama bahane olmamalı ama bazı şeyler bazen elimizde olmuyor.
Belli bir süre demişsiniz ama 6 aydır çocuk sizsiz inanamadım. Sizi asla adfetöeyebilir ben plsam affetöezdimLütfen acil bana akıl verin çünki ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.. Şimdi sizlere durumu anlatiyim ben ikinci evliliğimi yaptım ve ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında (kızım annemle kalıyor düzenimi oturana kadar ) şimdi biz 6 aylık evliyiz ve eşim boşanmak istiyor sebebine gelince anlaşamadığımızı söylüyor eşim aksi ve dik kafalıdır dediğim dedik inatçıdır. Ortada elle tutulacak hiç bir sebep yok bu arada boşanmak istiyor ama sevdiğini söylüyor ve biz 6 aydır sürekli tartışma içerisindeyiz ve sebepsiz yere tartışmalarımız sizlerden isteğim ben artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim çünki ben eşimi çok seviyorum ve hata yapmak istemiyorum ama bir hafta iyi oluyoruz 10 gün küs kalıyoruz sizce boş yere boşanmak isteyen bu adama ne yapmalıyım ?
Evlilik sabir ister herseyi akimina birakin 6 ay ne yaptiysaniz yine kavga ediyorsaniz simdi yolu deyisin ustune gitmeyin eyer eshiniz bosanmaq istiyorsa sudan sebeblerdende kavga yaradar birdeki kesge kizinizin size iytiyaci olan bu yasta yaninda olsaydinizLütfen acil bana akıl verin çünki ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.. Şimdi sizlere durumu anlatiyim ben ikinci evliliğimi yaptım ve ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında (kızım annemle kalıyor düzenimi oturana kadar ) şimdi biz 6 aylık evliyiz ve eşim boşanmak istiyor sebebine gelince anlaşamadığımızı söylüyor eşim aksi ve dik kafalıdır dediğim dedik inatçıdır. Ortada elle tutulacak hiç bir sebep yok bu arada boşanmak istiyor ama sevdiğini söylüyor ve biz 6 aydır sürekli tartışma içerisindeyiz ve sebepsiz yere tartışmalarımız sizlerden isteğim ben artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim çünki ben eşimi çok seviyorum ve hata yapmak istemiyorum ama bir hafta iyi oluyoruz 10 gün küs kalıyoruz sizce boş yere boşanmak isteyen bu adama ne yapmalıyım ?
Basit sebepler aslında bence sebep bile olmayacak şeyler bahane gibi sürekli kusur arıyor bulamazsa da anlaşamıyoruz deyip duruyor. Zaten sürekli ben alttan alıyorum sürekli konuşuyorum ama kendisi de ne yaptığını ne istediğini bilmiyor bence
Hayatlarının gerekli dönemlerinde anne-babasını yanında bulamayan insanlar bir müddet sonra o anne-babanın ne yoklugunu hissediyor ne de o anne-babaya ihtiyac duyuyor....
/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?