- 7 Nisan 2019
- 22
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi sekersinopnane
-
Öyle birşey varsa eğer hakkımı helal etmemBaşka kadın için zemin hazırlayan erkek zırvalıkları?
Şu zamana kadar şüphelendirecek bir delil yakalamadım.Bence arkasında başka bir şey var bunun. Aldatiliyor olabilirsiniz. Çaktırmadan delil toplamaya çalışın. Bir haltlar karıştırıyorsa cezasını bulsun.
Evlenirken aklı neredeymiş acaba ne oluyor bu erkeklere taş iyice şaşırdılar1.5 yıllık evliyim neredeyse ama eşim boşanmak istiyor. Ben boşanmak istemiyorum ve eşimi çok seviyorum . Evlilik terapistine gidelim dedim istemiyorum diyor. Neden diyorum Neden boşanmak istiyorsun . Evlilik bana göre değil galiba olmuyor yürümüyor sana aşık değilim boğuluyorum diyor. Eski ilişkilerimde çok yıprandım belki de ondan diyor. Bana yapılanlar aklıma geliyor.bir kadına bağlanma fikri saçma geliyor . Kusura bakma boşanalım diyor.
Ne yapmalıyım . Benim hayallerim ne olacak ? Çalışıyorum . 26 yaşındayım . Nafaka ve tazminat almalı mıyım ?
1.5 yıllık evliyim neredeyse ama eşim boşanmak istiyor. Ben boşanmak istemiyorum ve eşimi çok seviyorum . Evlilik terapistine gidelim dedim istemiyorum diyor. Neden diyorum Neden boşanmak istiyorsun . Evlilik bana göre değil galiba olmuyor yürümüyor sana aşık değilim boğuluyorum diyor. Eski ilişkilerimde çok yıprandım belki de ondan diyor. Bana yapılanlar aklıma geliyor.bir kadına bağlanma fikri saçma geliyor . Kusura bakma boşanalım diyor.
Ne yapmalıyım . Benim hayallerim ne olacak ? Çalışıyorum . 26 yaşındayım . Nafaka ve tazminat almalı mıyım ?
Aldstma vs varsa bence al tazminat. yaptığı yanina kalmasin ama calisiyorsunuz anlaşmalı bosanma olursa salin gitsin kurtuldum diyinEğer boşanırsak nafaka ve tazminat almalı mıyım ? Gururum alma diyor aklım al diyor
Hangi gurur bu alma diyen?Eğer boşanırsak nafaka ve tazminat almalı mıyım ? Gururum alma diyor aklım al diyor
Elbette ki almalısın. İnsan hayatını harcamak bu kadar kolay olmamalı. Evlenmeden önce düşünecekti bağlanmanın saçmalığını beyimiz. Bu arada sakın seviyorum aman yapma vs deyip de poposunu kaldırmayın, bu adamdan koca olmaz. Kaçın kurtarın kendiniziEğer boşanırsak nafaka ve tazminat almalı mıyım ? Gururum alma diyor aklım al diyor
nafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.Elbette ki almalısın. İnsan hayatını harcamak bu kadar kolay olmamalı. Evlenmeden önce düşünecekti bağlanmanın saçmalığını beyimiz. Bu arada sakın seviyorum aman yapma vs deyip de poposunu kaldırmayın, bu adamdan koca olmaz. Kaçın kurtarın kendinizi
nafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.
İnanın ne yapacgımı bilmiyorum.Yuvamı yıkmak ıstemıyorum. Psikolojisi mi bozuldu anlamadım .Bu karakterdeki bir adamdan kurtulmanın en kolay yolu sizce de bu değil mi?
O unutamadığı kızla tekrar görüşmeye başlamış olabilirler mi? Sanki altından bu çıkacak gibi hissettim.Geçmişte yaşadıgı hezeyanlar vardı . Benden önce unutamadıgı bir kız vardı . Enkaz haldeydi , itiraf etmıstı cogu kızın duygularıyla oynamıstı o unutamadıgı kız ıcın . bitik haldeydi ben ayağa kaldırdım, en sonunda bana yaptıgına bak.ben bunu hak etmedim .
Sanmam aradan çok uzun yıllar gectiO unutamadığı kızla tekrar görüşmeye başlamış olabilirler mi? Sanki altından bu çıkacak gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?