Eşim boşanmak istiyor

sekersinopnane

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2019
22
5
1
32
1.5 yıllık evliyim neredeyse ama eşim boşanmak istiyor. Ben boşanmak istemiyorum ve eşimi çok seviyorum . Evlilik terapistine gidelim dedim istemiyorum diyor. Neden diyorum Neden boşanmak istiyorsun . Evlilik bana göre değil galiba olmuyor yürümüyor sana aşık değilim boğuluyorum diyor. Eski ilişkilerimde çok yıprandım belki de ondan diyor. Bana yapılanlar aklıma geliyor.bir kadına bağlanma fikri saçma geliyor . Kusura bakma boşanalım diyor.

Ne yapmalıyım . Benim hayallerim ne olacak ? Çalışıyorum . 26 yaşındayım . Nafaka ve tazminat almalı mıyım ?

Evlenirken aklı neredeymiş acaba ne oluyor bu erkeklere taş iyice şaşırdılar

Beni istemeyeni ben de istemem.
Aşkımdan ölsem de "sana aşık değilim" diyen, boşanmak istiyorum diyen bir adama yalvarmam.

Adam karşısınıza çıkıp boşanmak istiyorum demiş. Evlenirken severek evleniyoruz ama sevgimizin ömür boyu süreceğini garanti edemeyiz. Sizin de kocanıza aşkınız bitmiş olabilirdi. Evlilik size mutluluk veren bir şey olmayabilirdi.

Anlayışla karşılayın. İnat etmeyin, boşanın. Nafaka ve tazminat işlerinizi, hayatnızı yeniden yoluna koymanızı 2 sene geciktirecek. Çalıştığınız için nafaka alma şansınız düşük. Tazminat içinse eşinizin kusurlu olduğunu ispatlamanız gerekir. Tüm bunların karşısında alacağınız 10 bin, 20 bin. 2 senenizi kaybettiğinize değmeyecek rakamlar.

Eğer boşanırsak nafaka ve tazminat almalı mıyım ? Gururum alma diyor aklım al diyor
Elbette ki almalısın. İnsan hayatını harcamak bu kadar kolay olmamalı. Evlenmeden önce düşünecekti bağlanmanın saçmalığını beyimiz. Bu arada sakın seviyorum aman yapma vs deyip de poposunu kaldırmayın, bu adamdan koca olmaz. Kaçın kurtarın kendinizi

Gerizekalı adam evlilik müessesini evcilik oyunu falan mı zannetmiş acaba ?
Madem b.k olup böyle kokacaktı. Senin hayatını neden yakmış!!!
Kaç yaşında bu adam 12.5 falan var mı?
Çünkü bende o yaşlarda onun gibi düşünüyordum da.
Bu sözleri işitip nasıl hala çok seviyorum diyebiliyorsun yahu!

nafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.

O unutamadığı kızla tekrar görüşmeye başlamış olabilirler mi? Sanki altından bu çıkacak gibi hissettim.

İlişki iki kişi isteyince olur, sizi istemiyor, boşayın gitsin. Ancak şunu da söyleyeyim, siz masumsunuz anlattıklarınıza göre. İki ihtimal var; bir sizi sevmeden emin olmadan evlendi, iki başka kadın var. Her iki durumda da ben hakkımı helal etmem. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Mutlaka iyi bir avukat bulun ve nafaka alın. Ancak lütfen barışmaya çalışmayın, sizi sevmiyor, üzülürsünüz. Hani ortada bir konu yok, size kızgın da ayrılalım demiyor ya da depresyonda falan değil. Sözlerinden belli direkt sevmiyor. Mutlu olursunuz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…