- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi sekersinopnane
-
İnanın ne yapacgımı bilmiyorum.Yuvamı yıkmak ıstemıyorum. Psikolojisi mi bozuldu anlamadım .
Böyle diyorsa ki bana göre demeseydi de tabiki de alın.ne ala memleket birinin hayatını alt üst et sonra benden nafaka tazminat isteme oldu başka emriniz beyzade.alin tüm haklarınızı ondan sonra ipini koparın gitsin.haklarimi ver sen düş yakamdan deyin.bu arada gerçekten bit haltlar karıştırıyor olabilir delil toplamaya çalışın asla güvenmeyin.nafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.
nafaka ve tazminat vermek istemiyor,çalışan kadınsın diyor ihtiyacın yok nafakaya ve tazminata , umarım bu gurursuzlugu yapmazsın diyor.İlişki iki kişi isteyince olur, sizi istemiyor, boşayın gitsin. Ancak şunu da söyleyeyim, siz masumsunuz anlattıklarınıza göre. İki ihtimal var; bir sizi sevmeden emin olmadan evlendi, iki başka kadın var. Her iki durumda da ben hakkımı helal etmem. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Mutlaka iyi bir avukat bulun ve nafaka alın. Ancak lütfen barışmaya çalışmayın, sizi sevmiyor, üzülürsünüz. Hani ortada bir konu yok, size kızgın da ayrılalım demiyor ya da depresyonda falan değil. Sözlerinden belli direkt sevmiyor. Mutlu olursunuz umarım.
hayatımı alt üst etmeye hakkın yok dedim nafaka ve tazminat almayı düsünüyorum dedimBöyle diyorsa ki bana göre demeseydi de tabiki de alın.ne ala memleket birinin hayatını alt üst et sonra benden nafaka tazminat isteme oldu başka emriniz beyzade.alin tüm haklarınızı ondan sonra ipini koparın gitsin.haklarimi ver sen düş yakamdan deyin.bu arada gerçekten bit haltlar karıştırıyor olabilir delil toplamaya çalışın asla güvenmeyin.
Al tabi Söke söke sakin salaklık edip gurur yapma1.5 yıllık evliyim neredeyse ama eşim boşanmak istiyor. Ben boşanmak istemiyorum ve eşimi çok seviyorum . Evlilik terapistine gidelim dedim istemiyorum diyor. Neden diyorum Neden boşanmak istiyorsun . Evlilik bana göre değil galiba olmuyor yürümüyor sana aşık değilim boğuluyorum diyor. Eski ilişkilerimde çok yıprandım belki de ondan diyor. Bana yapılanlar aklıma geliyor.bir kadına bağlanma fikri saçma geliyor . Kusura bakma boşanalım diyor.
Ne yapmalıyım . Benim hayallerim ne olacak ? Çalışıyorum . 26 yaşındayım . Nafaka ve tazminat almalı mıyım ?
ben 93 dogumluyum balık burcuyum . o ise 90 dogumlu basak burcu .Bu erkekler manyamış mı? Kafaları mı güzel? Unutamadığı kız için başka masumların da hakkına girmiş.Ama en çok senin hakkına girmiş.İmza atmadan önce kafası neredeymiş salağın? Sen kaç doğumlusun o kaç doğumlu?
88,89,90 doğumlulular bunalımda bu aralar.Astrolojiye meraklıyım o yüzden biliyorum.
Sevgili olduk yaklasık 10 ay icinde hersey oldu tanısma nısan evlilik, ben zorladım evlilik icin .Peki nasıl evlendiniz yanı gorucu usulumu yoksa sevgili mi oldunuz. Ne kadar süre görüştünüz daha öncesinde.
Nasıl bu kadar rahat baska kızlardan bahsediyor ya gıcık oldum şuan.. Bir huzursuzlugunuz var mıydı kavga gürültü kültür farkı vb..hayatımı alt üst etmeye hakkın yok dedim nafaka ve tazminat almayı düsünüyorum dedim
benim hayatımı zamanında cok alt ust ettiler ama ben hep ayaga kalktım, hiçbir kızda bana nafaka ve tazminat ödemedi , şu an bu yaptıgın acizlik, iyice gözümden düşüyorsun aferin sana diyor.
Başak burçlarını hiç sevmiyorum ya. Zaten çocukmuş dahs olmamş o salak. Kaç yıllık hayatı varda kaç kadın girecek hayatına. Önceki ilişkileri yıpratmış ya yalana bakben 93 dogumluyum balık burcuyum . o ise 90 dogumlu basak burcu .
Bi tek erkeklerin ve çocukların psikolojisi bozuluyor ve onlara zaman tanınıyor zaten. Biz kadınların psikolojisi bozulsa hemen adımız deliye çıkıyor kimse de tahammül etmiyor herkes hayatını yaşıyor.İnanın ne yapacgımı bilmiyorum.Yuvamı yıkmak ıstemıyorum. Psikolojisi mi bozuldu anlamadım .
90lı olduğunu tahmin ettim.Satürn döngüsünü yaşıyorlar şu anda.Kendilerini bulma bir nevi olgunlaşma dönemi şu anda.Satürn döngümüzü 28-30 yaş aralığında yaşarız.Bu yüzden özellikle erkekler için 30’dan önce evlenmesin denmesinin sebebi de budur.Tabi her erkek için böyle diye bir şey yok ama çoğunlukla böyle.Bir süre üzerine gitme tamam de.Bakalım ne yapacak? Yine aynıysa yapacak bir şey yok.Bu profildeki bir adam hayat yolunu çizemez zaten.ben 93 dogumluyum balık burcuyum . o ise 90 dogumlu basak burcu .
Siz zorladınız derken aklı fıkrı yok muydu ne kadar zorlamış olabilirsiniz ki en fazla.. Alnına silah dayamadınız yaSevgili olduk yaklasık 10 ay icinde hersey oldu tanısma nısan evlilik, ben zorladım evlilik icin .
Be kuzum hata senin ama.Bu adamın psikolojisini biliyorsun.10 ayda evlenelim baskısı yapılır mı?Sevgili olduk yaklasık 10 ay icinde hersey oldu tanısma nısan evlilik, ben zorladım evlilik icin .
kendisi basak burcu , yukselenı de akrep .90lı olduğunu tahmin ettim.Satürn döngüsünü yaşıyorlar şu anda.Kendilerini bulma bir nevi olgunlaşma dönemi şu anda.Satürn döngümüzü 28-30 yaş aralığında yaşarız.Bu yüzden özellikle erkekler için 30’dan önce evlenmesin denmesinin sebebi de budur.Tabi her erkek için böyle diye bir şey yok ama çoğunlukla böyle.Bir süre üzerine gitme tamam de.Bakalım ne yapacak? Yine aynıysa yapacak bir şey yok.Bu profildeki bir adam hayat yolunu çizemez zaten.
“O gurursuzluğu yapacağım, ama ihtiyacım oldugundan değil, kıymetli vaktimden boş yere çaldığın için,zamanımı hiç uğruna çalıp gerçek mutluluğu yakalamama engel olduğun için,karşıma geçip sevmediğini söylüyorsun yok öyle temizce sıyrılmak.o tazminati alacağım ki bir daha başkalarının başını yakmadan önce iki kere düşünürsün” diyeceksiniz.nafaka ve tazminat vermek istemiyor,çalışan kadınsın diyor ihtiyacın yok nafakaya ve tazminata , umarım bu gurursuzlugu yapmazsın diyor.
Açıkçası nafakaya ve tazminata ihtiyacım yok aileminde durumu cok sukur iyi ama ona çok kırgınım . Hayallerimi yıktı .
Nafaka ve tazminat için ne yapacagımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?