Eşim boşanmak istiyor

İnanın ne yapacgımı bilmiyorum.Yuvamı yıkmak ıstemıyorum. Psikolojisi mi bozuldu anlamadım .

Yuva dediğimiz şey, iki kişinin de karşılıklı birbirini şeydir.
Bir tanesinin diğerine boşanmak istiyorum dediği şey değil ki

nafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.
Böyle diyorsa ki bana göre demeseydi de tabiki de alın.ne ala memleket birinin hayatını alt üst et sonra benden nafaka tazminat isteme oldu başka emriniz beyzade.alin tüm haklarınızı ondan sonra ipini koparın gitsin.haklarimi ver sen düş yakamdan deyin.bu arada gerçekten bit haltlar karıştırıyor olabilir delil toplamaya çalışın asla güvenmeyin.

nafaka ve tazminat vermek istemiyor,çalışan kadınsın diyor ihtiyacın yok nafakaya ve tazminata , umarım bu gurursuzlugu yapmazsın diyor.

Açıkçası nafakaya ve tazminata ihtiyacım yok aileminde durumu cok sukur iyi ama ona çok kırgınım . Hayallerimi yıktı .

Nafaka ve tazminat için ne yapacagımı bilmiyorum

Hem barışmaya falan çabalamayın belli ki sizi hayatında istemiyor malesef.sonra siz yuvamı kurtardım ďersiniz o size istemememe rağmen düşmedin yakamdan ne gurursuzsun falan diyebilir.sizi istemeyeni hiç istemeyin zerre de üzülmeyin.anlattığınıza bakarak söylüyorum üzülmeye değecek biri değil.

Bu erkekler manyamış mı? Kafaları mı güzel? Unutamadığı kız için başka masumların da hakkına girmiş.Ama en çok senin hakkına girmiş.İmza atmadan önce kafası neredeymiş salağın? Sen kaç doğumlusun o kaç doğumlu?
88,89,90 doğumlulular bunalımda bu aralar.Astrolojiye meraklıyım o yüzden biliyorum.

hayatımı alt üst etmeye hakkın yok dedim nafaka ve tazminat almayı düsünüyorum dedim

benim hayatımı zamanında cok alt ust ettiler ama ben hep ayaga kalktım, hiçbir kızda bana nafaka ve tazminat ödemedi , şu an bu yaptıgın acizlik, iyice gözümden düşüyorsun aferin sana diyor.

Al tabi Söke söke sakin salaklık edip gurur yapma
Ben aynı hatayı yapmıştım
Bu kadar kolay mi ya

ben 93 dogumluyum balık burcuyum . o ise 90 dogumlu basak burcu .

Ne bokuna evlenmiş madem. Senin hayatın oyuncak mı ne vicdansız adammış ya. Mecbur boşanacaksın yapacak bişey yok ki. Nafaka tazminat kısmı bilemiyorum ihtiyacın varmı? Seni istemiyorum sevmiyorum diyen adamdan nafaka almak istemeyebilirdim. Ama ihtiyacın varsa başka

Nasıl bu kadar rahat baska kızlardan bahsediyor ya gıcık oldum şuan.. Bir huzursuzlugunuz var mıydı kavga gürültü kültür farkı vb..

İnanın ne yapacgımı bilmiyorum.Yuvamı yıkmak ıstemıyorum. Psikolojisi mi bozuldu anlamadım .
Bi tek erkeklerin ve çocukların psikolojisi bozuluyor ve onlara zaman tanınıyor zaten. Biz kadınların psikolojisi bozulsa hemen adımız deliye çıkıyor kimse de tahammül etmiyor herkes hayatını yaşıyor.
Kurtulun şu sal.ktan.

ben 93 dogumluyum balık burcuyum . o ise 90 dogumlu basak burcu .
90lı olduğunu tahmin ettim.Satürn döngüsünü yaşıyorlar şu anda.Kendilerini bulma bir nevi olgunlaşma dönemi şu anda.Satürn döngümüzü 28-30 yaş aralığında yaşarız.Bu yüzden özellikle erkekler için 30’dan önce evlenmesin denmesinin sebebi de budur.Tabi her erkek için böyle diye bir şey yok ama çoğunlukla böyle.Bir süre üzerine gitme tamam de.Bakalım ne yapacak? Yine aynıysa yapacak bir şey yok.Bu profildeki bir adam hayat yolunu çizemez zaten.

kendisi basak burcu , yukselenı de akrep .

nasıl oluyor bu tip erkekler ?

“O gurursuzluğu yapacağım, ama ihtiyacım oldugundan değil, kıymetli vaktimden boş yere çaldığın için,zamanımı hiç uğruna çalıp gerçek mutluluğu yakalamama engel olduğun için,karşıma geçip sevmediğini söylüyorsun yok öyle temizce sıyrılmak.o tazminati alacağım ki bir daha başkalarının başını yakmadan önce iki kere düşünürsün” diyeceksiniz.
Çalışan kadınsanız size haddini bilmeyen çocuk kafalı adamlara karşı dimdik durmasını bilin lütfen.nafaka almak gurursuzluk değildir,dünyaya bir kere geldiniz ve en kıymetli şeyinizi çaldı adam,zamanınızı..yanındaki hayalleri,ev kurulurken çekilen maddi manevi sıkıntıları saymıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…