Eşim boşanmak istiyor

İnanın ne yapacgımı bilmiyorum.Yuvamı yıkmak ıstemıyorum. Psikolojisi mi bozuldu anlamadım .
Ama orası yuva olmamış ki, sadece ayni evi paylasan iki kisisiniz. Paylasım, emek, fedakarlik, sevgi, saygı yok ki sözlerinde.

Bir cok üye tazminatta al, nafakada demisler. Bilemedim yapi meselesi belkide, ben minnet etmem. Bana bunlari söyleyen adamın kuruşunu istemem. Etimi keser kasaba minnet etmem derler ya, o sekilde davranırdım sanırim. Ayrica nafaka+tazminat icin cekismeli bosanma gerekir. Oda 2 belkide 3 sene sürer. Hayata yeniden baslamanı engelleyecek, hep kamburun kalacak. Anlaşmali olursa 1 2 ayda biter.

Bekara boşanmak kolay gelir derler, inan öyle değil, zaten evliyim de ama bu sözlerden sonra aşkımdan ölsem arkama bakmam.

Ve böyle karekteri sağlam olmayan insana üzülüyorsun bak hayatın gerçekleri bunlar beş para etmez insanların cümleleri eşiniz olabilir ama genel konuşuyorum boşanmak isteyen adam niye evlenir delilik bu ya başkası var bak bunun altından böyle şeyler cikiyor

kendisi basak burcu , yukselenı de akrep .

nasıl oluyor bu tip erkekler ?
Burca göre değil doğum haritasına göre çözersin kişiliği.Uranüs Boğaya geçti ve karşıt burcu akrep de bundan etkilenecek.Uranüs değişim demek.Adamın yükseleni akrepse muhtemelen 7.evinde de boğa var.7.ev hem evlilik evi hem de diğer kişilerle ilişkilerimizin evidir.Uranüs eşinin evlilik evinde hareket ediyor şu anda ve değiştirmek istiyor.Diğer yandan satürn döngüsünü de yaşıyor.Onu tutamazsın yani şu anda.Bırak gitsin.

Nafaka almamazlık yapmak gururlu davranmak mıymış? Sana bilerek öyle diyor ki ondan bişey talep etme diye.Senin gururunu bu kadar düşünüyorsa evlenmeseydi seninle madem boşanacaktı.Sevmem böyle gelgitli adamları.Issız adam modları...Üstüne düşme , havaya girmesin.Üzgün görünme , ağlama , ayrılmak istemiyorum deme.Tamam de nafaka da talep et oluyorsa tazminat bile al.Kolay mı öyle ya?

Aldatmasa da nafaka tazminat hakkın gurur yapma kesinlikle al sonuçta seni kandırmış evlenirken aklı neredeymiş
Ya Kadınlar olarak biz böyle düşünsek ki böyle olsa bile ama şu huyu iyi ama bu huyu güzel diye devam ettirmeye çalışırız erkekler nasıl yarı yolda bırakıyor

Ailesiyle aram çok iyiydi, ablasıyla özellikle . Ablası bana demişti nişan döneminde ; kardesim eskiden melek gibiydi ama ilişkilerde çok üzüldü ve kişiliği olumsuz yönde değişti ama sen geldin onu değiştirdin biz ailecek seni çok seviyoruz demişti . Ablasından mı yardım istesem haberi var mı bilmiyorum

Benim burcumu da yorumlatasım geldi size valla :))

Ablasi ne yapsın ki. Kulağını mi ceksin?

Hmm, pasif manipülasyon

Pek başarılı bir manipülatör olarak göremedim ben eşinizi

Altından neler çıkacak yakında görürsünüz

Çünkü kadınız ya çekmek zorundayız.
Çekemezsen de "abartıyorsun" "delisin" bilmem ne
Bulmuşlar kolay yolunu
Sindirme politikası hep

Alabiliyorsa alsaymış onlardan nafaka tazminat.ne saçma bir konuşma.ama sizde de çok hata var madem biliyordunuz geçmişindeki sıkıntıları 10 ayda niye evlilik için baskı yaptınız? Adam belki ki evliliğe hazır değilmiş hatta bence bir ilişkiyi bile kaldracak psikoloji ve olgunlukta değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…