- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi sekersinopnane
-
Ama orası yuva olmamış ki, sadece ayni evi paylasan iki kisisiniz. Paylasım, emek, fedakarlik, sevgi, saygı yok ki sözlerinde.İnanın ne yapacgımı bilmiyorum.Yuvamı yıkmak ıstemıyorum. Psikolojisi mi bozuldu anlamadım .
1.5 yıllık evliyim neredeyse ama eşim boşanmak istiyor. Ben boşanmak istemiyorum ve eşimi çok seviyorum . Evlilik terapistine gidelim dedim istemiyorum diyor. Neden diyorum Neden boşanmak istiyorsun . Evlilik bana göre değil galiba olmuyor yürümüyor sana aşık değilim boğuluyorum diyor. Eski ilişkilerimde çok yıprandım belki de ondan diyor. Bana yapılanlar aklıma geliyor.bir kadına bağlanma fikri saçma geliyor . Kusura bakma boşanalım diyor.
Ne yapmalıyım . Benim hayallerim ne olacak ? Çalışıyorum . 26 yaşındayım . Nafaka ve tazminat almalı mıyım ?
Burca göre değil doğum haritasına göre çözersin kişiliği.Uranüs Boğaya geçti ve karşıt burcu akrep de bundan etkilenecek.Uranüs değişim demek.Adamın yükseleni akrepse muhtemelen 7.evinde de boğa var.7.ev hem evlilik evi hem de diğer kişilerle ilişkilerimizin evidir.Uranüs eşinin evlilik evinde hareket ediyor şu anda ve değiştirmek istiyor.Diğer yandan satürn döngüsünü de yaşıyor.Onu tutamazsın yani şu anda.Bırak gitsin.kendisi basak burcu , yukselenı de akrep .
nasıl oluyor bu tip erkekler ?
Benim burcumu da yorumlatasım geldi size valla :))Burca göre değil doğum haritasına göre çözersin kişiliği.Uranüs Boğaya geçti ve karşıt burcu akrep de bundan etkilenecek.Uranüs değişim demek.Adamın yükseleni akrepse muhtemelen 7.evinde de boğa var.7.ev hem evlilik evi hem de diğer kişilerle ilişkilerimizin evidir.Uranüs eşinin evlilik evinde hareket ediyor şu anda ve değiştirmek istiyor.Diğer yandan satürn döngüsünü de yaşıyor.Onu tutamazsın yani şu anda.Bırak gitsin.
Uzgunum o kizi unutamamis sanirimnafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.
Ailesiyle aram çok iyiydi, ablasıyla özellikle . Ablası bana demişti nişan döneminde ; kardesim eskiden melek gibiydi ama ilişkilerde çok üzüldü ve kişiliği olumsuz yönde değişti ama sen geldin onu değiştirdin biz ailecek seni çok seviyoruz demişti . Ablasından mı yardım istesem haberi var mı bilmiyorum
Bu cümleden sonra kesin ve kesi diyorum başkası var bu açığa çıkınca canlı anne demişti dersinnafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.
O kızın arkasına sığınıyor başkası var görün bakinUzgunum o kizi unutamamis sanirim
Son zamanlarda merak saldım birazBenim burcumu da yorumlatasım geldi size valla :))
baskası varsa hakkımı helal etmemBu cümleden sonra kesin ve kesi diyorum başkası var bu açığa çıkınca canlı anne demişti dersin
Yoksa da helal etme zaten.baskası varsa hakkımı helal etmem
Güzel merak salmışsınız ama bayağı gezegenler döngüler vs.ben de balık burcuyum evlilik var mı,buradan teyzemgillere selam ederim :))Son zamanlarda merak saldım biraz
Sen etsen bile allah af etmez bak şuan sakinliğini koru paylaşımlarına telini falan kurcala kesin bise bulursunbaskası varsa hakkımı helal etmem
hayatımı alt üst etmeye hakkın yok dedim nafaka ve tazminat almayı düsünüyorum dedim
benim hayatımı zamanında cok alt ust ettiler ama ben hep ayaga kalktım, hiçbir kızda bana nafaka ve tazminat ödemedi , şu an bu yaptıgın acizlik, iyice gözümden düşüyorsun aferin sana diyor.
Bi tek erkeklerin ve çocukların psikolojisi bozuluyor ve onlara zaman tanınıyor zaten. Biz kadınların psikolojisi bozulsa hemen adımız deliye çıkıyor kimse de tahammül etmiyor herkes hayatını yaşıyor.
Kurtulun şu sal.ktan.
Ben de ikizlerim.Bize bir halt olduğu yokGüzel merak salmışsınız ama bayağı gezegenler döngüler vs.ben de balık burcuyum evlilik var mı,buradan teyzemgillere selam ederim :))
hayatımı alt üst etmeye hakkın yok dedim nafaka ve tazminat almayı düsünüyorum dedim
benim hayatımı zamanında cok alt ust ettiler ama ben hep ayaga kalktım, hiçbir kızda bana nafaka ve tazminat ödemedi , şu an bu yaptıgın acizlik, iyice gözümden düşüyorsun aferin sana diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?