• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Belemir61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
244
70
48
Merhabalar 3 yiilik evliyiz bir küçük çocuğumuz var çalışan bir kadınım haliyle ev işleri aksıyor biraz da ben rahat biriyim ama eşim çok düzenli hala evde çocuk yokmuş gibi evi hep tteniz duzenli görmek istiyo ama herzman böyle olmuyo yardım ederdi başlarda ozamnlar ben çalışmadığım için onunyapmasini istemezdim şimdi yoruluyorum ve yardım etmesini istiyorum ama biraz sıkıntı oluyor en son tartıştık ve bana 1 yılıdır seni sevmiyorum diyor hatta nefret ettiğini diyor evde konuşmaz çok ya TV ya bilgisayar dan dizi ya da telfndan oyun oynar ben bundan da hep şikayet ederim 1 yıl içinde hergunmuz kötü geçmedi ama neden böyle diyor ben ona göre hep bencil hiç kimseyi dinlemeyen biriyim çok şeyler biriktrdik diyo seni değiştirmeye çalıştım ama olmyo ayrilacam diyo senden ben bunu değiştiremez miyim eşimi seviyorum gerçekten

Ev o şekilde oluyo ama yatmadan mutlaka dağınıklığı toplarım temizlerim o anında yap diyo bana ben vaktimi hep cocgumua ayırıyorum hatta bı ara aramız bu yüzden kopmuştu annelik yapıyorum hep o da ev arkadaşı sanki ama sonra kavga ettik yine o zamn duzeldik onu ihmal ettim çok ama şimdi noldu ne kadar şey biriktrmis nasıl atlatacaz bunu

Sizi sevmedigini, istemedigini soyleyen birini sevmeye nasil devam edebiliyorsunuz? Malesef evlilik iki kisinin istegiyle baslar ama tek kisinin istegi ile bitebilir.
Sevmediğini soyluyo ama öyle davranmiyo daha dün nasildkk şimdi böyle bı tartışma çok abartiyo konu nerelere geliyo anlamiyom bile ve hep ben suçlu oluyorum çok sınırlı birde

Asıl sorunu nasıl anliicam düzelmez mi bisilsr
Kafasına koyduysa siz ne yaparsanız yapım yaranamazsınız. Yine de kendi adınıza düzeltmeniz gereken şeyler olduğuna inanıyorsanız tabi ki düzeltin ve deneyin. Ama eşiniz istemiyorsa, bittiğine gerçekten inanıyorsa tek başınıza halledemezsiniz

Ev o şekilde oluyo ama yatmadan mutlaka dağınıklığı toplarım temizlerim o anında yap diyo bana ben vaktimi hep cocgumua ayırıyorum hatta bı ara aramız bu yüzden kopmuştu annelik yapıyorum hep o da ev arkadaşı sanki ama sonra kavga ettik yine o zamn duzeldik onu ihmal ettim çok ama şimdi noldu ne kadar şey biriktrmis nasıl atlatacaz bunu
Çok şımarmış paşam her istediği olsun istiyor o biriktirdi de sende birikmedi mi ne bu ya asker mi var karşısında çok sinirlendim😡 kapı orda yallah otelde kalsın çok istiyosa orda her gün oda servisi temizlikçisi olur.

En çok da seni değiştirmeye çalıştım değişmedin demesine kızdım ulan sen mükemmel misin ki? Sen de değişmiyorsun? Eve yardım etmiyorsun çocukla ilgilenmiyorsun tv pc telefon üçgeninden çıkamıyorsun bu çok mu normal? İnanılmaz sinirlendim ya bi de hakkı varmış gibi dört dörtlük hizmet bekliyor

Sizi sevmedigini, istemedigini soyleyen birini sevmeye nasil devam edebiliyorsunuz? Malesef evlilik iki kisinin istegiyle baslar ama tek kisinin istegi ile bitebilir.

Evin temizliği, düzeni ve çocuk bakımı sadece size ait değil ki? Böyle bir beklentisi olması tuhaf. Ayrılmak isteyeni de yanınızda zorla tutamazsınız.
Başta bana yardımcı oluyodu hala bazi şeyleri yaapr ama ben istemiyodum onun uğraşması onzamn ama şimdi ben istiyorum yardım etsin o da ben zamanında yaptım istemedin diyo

Evin temizliği, düzeni ve çocuk bakımı sadece size ait değil ki? Böyle bir beklentisi olması tuhaf. Ayrılmak isteyeni de yanınızda zorla tutamazsınız.
Başta bana yardımcı oluyodu hala bazi şeyleri yaapr ama ben istemiyodum onun uğraşması onzamn ama şimdi ben istiyorum yardım etsin o da ben zamanında yaptım istemedin
Çok şımarmış paşam her istediği olsun istiyor o biriktirdi de sende birikmedi mi ne bu ya asker mi var karşısında çok sinirlendim😡 kapı orda yallah otelde kalsın çok istiyosa orda her gün oda servisi temizlikçisi olur.

En çok da seni değiştirmeye çalıştım değişmedin demesine kızdım ulan sen mükemmel misin ki? Sen de değişmiyorsun? Eve yardım etmiyorsun çocukla ilgilenmiyorsun tv pc telefon üçgeninden çıkamıyorsun bu çok mu normal? İnanılmaz sinirlendim ya bi de hakkı varmış gibi dört dörtlük hizmet bekliyor

Kova burcu zaten uğraşmak çok zor ama hers eyi de kötü dgl iste sırf ben istiyorum diye yaptığı cok şey var ben nasıl davraniim ona

Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlular 🤗 o işler öyle olmuyor malesef 🤭

Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlular 🤗 o işler öyle olmuyor malesef 🤭
Annenize çok üzüldüm. Onda yıl kalbi kırık yaşamış.

Annenize yazık olmuş.koca 13 yıl, hayatini istediği gibi yaşayan babanızı beklemiş.babanizda belli bir yaşa geldiyse o yüzden geri dönmüştür 🙄

Biraz gurur mu yapsanız acaba, bu genişliğiniz insanı hayrete düşürüyor.

Bu kadar düzenli temiz ev meraklisiysa kendi yapsın yada yardımcı tutsun size herseyin caresi var isteyene.Bence aklında başka biri var.O telefon ,tablette ,oyunlar ,diziler hep aldatmaya çıkıyor. insallah yanılıyorumdur ama erkekler böyle sizi yok sayan davranış modeline geçiyorsa altindan hep 3. biri çıkıyor. Sizi degistiremedigini, sevmediğini söylemesi bence affı olmayan şeyler.Siz boşanmak istemiyorsunuz konuşmayi evlilik terapistini vs deneyin kabul ederse.
Ama bence o yolunu çizmiş sizden bosanacak.O yüzden duygusal değil mantıklı olmanız lazim.Maddi olarak kendinizin olanı almalisiniz.Mesela taki, altin sizin hakkınız.Bunlar nerde? eşinizdeyse sorun olur.Adam boşanmayi takmissa üzerine ev , araba vs var mi gibi.Bana kızmayın lütfen .Ama biz kadinlar yuvamızi nasıl kurtarıriz? evladinizi nasil en az hasarla kurtarırız? diye bakarken herifler parayi, altını, arabayi düşünüyor, sonra hem.maddi hem manevi ortada kalıyoruz.Allah yardımciniz olsun

İkinizde calisiyorsunuz acimayin paraya bir kadın ayarlayın haftada en az üç gün gelsin dönsün dursun evin işlerini yapsın hem sizin yükünüz azalsın sizde rahat edin esinizde istediği düzende yaşasın.hala devam ederse size karşı tavırlarına sözlerine başka biri var demektir .erkek bu bosanacagim ifadesini kafasına yerleştiriyor da bir kere 60 yaşınada gelse yapıyor biz kadınlar gibi yuvamı toparlayim çocuklar var idare edeyim ..vb tarzında hareket etmiyorlar

Böyle birine nasıl tahammül ediyorsun cidden? Çocugu tek başına mi yaptın madem böyle düşünüyor çocuk işine hiç girmeseydiniz. Sonuçta evliliklerde çocuktan önce sonra diye bir şey var.

Back
X