• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlular 🤗 o işler öyle olmuyor malesef 🤭
Baban gençliğinde gününü gün etmiş yaslaninca da gelmiş hazır eş yanında diye yorumladım.

Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlular 🤗 o işler öyle olmuyor malesef 🤭
Valla kusura bakmayın ama o da annenizin enayiliği. Bizim eski komşumuz da böyle kendisine saygısı olmayan bir kadındı. Kocanın yıllarca nerelerde sürttüğü belli değil. Muhtemelen başka kadın/kadınlarla, ev ve çocuk sorumluluğu olmadan kafasına göre yaşasın, kadın da orada çocuklarla hayat mücadelesi versin. Adamın beyni bu hayatın sonu olmadığına basmaya başladığında pişman olup evine dönüyor. Kadın da affediyor. Mutlulukmuş. Kendini kandırmaktan başka bir şey yapmıyor anneniz. 🤢

13 sene kimlerin kimlerin koynundaydı, kimlerden ne hastalıklar taşıdı acaba annenize?

Sevdiği için boşanmak istemedi diye güzellemişsiniz. Çaresizlikten istememiştir. Çaresi varsa ve yine de boşanmadıysa yazık. Çocuklarının bu gurursuzluğu örnek alacağını düşünememiş.

Ve eminim ki 13 sene boyunca anneniz başka adamlarla gezip tozup size dönseydi, hikayesini 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 bu emojilerle şapşik şapşik anlatmazdınız. Herkes ne kadar namussuz annen var diye doldururdu sizi.

Ama işte pipi sahibi olmak başka bir şey. Kızın bile ahlaksız görmüyor, çok aşıklar diye anlatıyor orada burada.🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Böyle birini sevmeyerek başlayabilirsin değişime. Ayıp yani insan çocuğunun annesine ya da babasına dan diye sevmiyorum seni dememeli. Düzense kendi kursun düzeni. 2 çocuğum var tekken de böyleydi bazen atlayıp geçiyorum oyuncakların üzerinden🤣🤣 bu bile bana zevk veriyorum. Aracımı uzun zamandır yıkatamadım gerçekten çok kirli arkadaşlarım binince kusura bakmayın dedim bana dediler ki o kadar güzel bir koku var çözemedik. Sonra aa bebek kokusu diyorlar. Çocuk var o evde biraz güzel yanından baksın ona odaklansın konu buysa.
Böyle hastalar sağlıklı insanı da hasta ediyor. Peşinde koşma, poposunu kaldırma. Sen bunları yaptığın için sürekli boşanalım diyor çünkü.

13 sene kimlerin kimlerin koynundaydı, kimlerden ne hastalıklar taşıdı acaba annenize?

Sevdiği için boşanmak istemedi diye güzellemişsiniz. Çaresizlikten istememiştir. Çaresi varsa ve yine de boşanmadıysa yazık. Çocuklarının bu gurursuzluğu örnek alacağını düşünememiş.

Ve eminim ki 13 sene boyunca anneniz başka adamlarla gezip tozup size dönseydi, hikayesini 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 bu emojilerle şapşik şapşik anlatmazdınız. Herkes ne kadar namussuz annen var diye doldururdu sizi.

Ama işte pipi sahibi olmak başka bir şey. Kızın bile ahlaksız görmüyor, çok aşıklar diye anlatıyor orada burada.🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Romantik bir aşk hikayesi gibi minnoş minnoş anlatması bana da tuhaf geldi. Bazı kadınlar adam ağzına bile etse, ne yaparsa yapsın iflah olmuyor, tam tersi “kocacı” oluyor. Özellikle bizden bir önceki nesilde çok var bu. O zihniyette bir annenin yetiştirdiği bir evlat da bu kafada oluyor sanırım.

Son düzenleme:
Romantik bir aşk hikayesi gibi minnoş minnoş anlatması bana da tuhaf geldi. Bazı kadınlar adam ağzına bile etse, ne yaparsa yapsın iflah olmuyor, tam tersi “kocacı” oluyor. Özellikle bizden bir önceki nesilde çok var bü. O zihniyette bir annenin yetiştirdiği bir evlat da bu kafada oluyor sanırım.
Olacak belli ki baksana. Yuvayı dişi kuş yapar sonuçta. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Anneniz ve anneniz gibi kadinlarimiz icin cok uzgunum. Keske tek bir omurleri oldugunun farkinda olma sanslari olsaydi ve bunu hic gercekten sevilmeyerek yasamak zorunda kalmasalardi. Dogdugumuz ev ve cografya cogu zaman kaderimiz oluyor malesef...

Gözlerim yaşardı bu büyük aşk(!) karşısında. Anneniz de ne gurursuz ne ebleh kadınmış. Babanız sizi terk edip, hovunu orada burada indirip, yıllarını orada burada sürterek geçirdikten sonra, yaşlılığımda ağzıma su dökenim olur bari diyip dank edince dönmüş işte. Tamamen pragmatik. Ben olsam annemi asla affetmezdim.

Allah askina temizlik denilen sey nedir ?
Gunluk rutin temizliginizi yaptiginiz surece birikmezde.Bunu mu bahane etmis ? Saka gibi ya.
Cocuklu ev daginik olur, esinizi gectim evinize gelen biri dahi olsa size yapamadiginiz veya yetistiremediginiz isler hakkinda soz soyleme hakkina esiniz dahi olsa bence yok. Alismasi gerekiyor.
Bu boyle yani.
Birak beklesin ev isi cocugunla vakt gecirmek daha onemli. Bosversene, nefret ediyomus. Etsin. Ayrilsin. Dik git biraz.

Sizi sevmedigini, istemedigini soyleyen birini sevmeye nasil devam edebiliyorsunuz? Malesef evlilik iki kisinin istegiyle baslar ama tek kisinin istegi ile bitebilir.
Sevgi böyle pat diye biten bir şey değil ki. O zaman bu mantığa göre bizi seven herkesi sevebiliriz.
Öyle bir şey yok. Karşındaki sevse de sevmese de insanın sevgisi hemen bitemez.
Ha gururlu olunur o başka ama sevmek apayrı bir şey.

Temizlik, düzen seviyorsa kalkıp kendisi de yapacak bir zahmet. Yok oyle armut pis agzima düş. Adam sevmiyorum diyor siz de ne yapabilirim diyorsunuz? Ben mi cok fevriyim bilmiyorum ama sadece ise gidip gelip bana hizmetci muamelesi yapan ustune bir de sevmiyorum seni diye saygisizligin dibine vuran bir adama bu kadar nahif yaklasamazdim. Azcik sesiniz ciksin. Ev temiz degil dediginde, ben hem is hem cocuk bu kadarina yetisebiliyorum, senin de yetiskin ve saglikli bir insan olarak beslenme, yasadigin alani temizleme gibi temel becerilere sahip oldugunu dusunuyorum deyin. Ama bunlar isin bahanesi sevmiyorum diye haykiran adamdan olmaz.

Bu kadar düzenli temiz ev meraklisiysa kendi yapsın yada yardımcı tutsun size herseyin caresi var isteyene.Bence aklında başka biri var.O telefon ,tablette ,oyunlar ,diziler hep aldatmaya çıkıyor. insallah yanılıyorumdur ama erkekler böyle sizi yok sayan davranış modeline geçiyorsa altindan hep 3. biri çıkıyor. Sizi degistiremedigini, sevmediğini söylemesi bence affı olmayan şeyler.Siz boşanmak istemiyorsunuz konuşmayi evlilik terapistini vs deneyin kabul ederse.
Ama bence o yolunu çizmiş sizden bosanacak.O yüzden duygusal değil mantıklı olmanız lazim.Maddi olarak kendinizin olanı almalisiniz.Mesela taki, altin sizin hakkınız.Bunlar nerde? eşinizdeyse sorun olur.Adam boşanmayi takmissa üzerine ev , araba vs var mi gibi.Bana kızmayın lütfen .Ama biz kadinlar yuvamızi nasıl kurtarıriz? evladinizi nasil en az hasarla kurtarırız? diye bakarken herifler parayi, altını, arabayi düşünüyor, sonra hem.maddi hem manevi ortada kalıyoruz.Allah yardımciniz olsun
Kesinlikle katılıyorum size. Maalesef aile konularında biz daha duygusal oluyoruz. Sonra iş işten geçiyor hayat mücadelesi ile başbaşa kalıyoruz. Konu sahibi arayı düzeltseniz bile eşinizle yine de tam anlamıyla güvenmeyin ve birikim yapın kenara köşeye. En azından kötü bir olay yaşarsanız sizi bir hafta idare edecek paranız olsun.

Sevdiği için boşanmadı 13 yıl ha

Ahhh aşka madalya da taktılar mi
Baban gitti her moku yedi annen sizlerle 13 yılı heba etti bide aşkından öldü
Yine birleştiler mutlular Allahım göz yaşım pıt 😪
Annenin zerre akli yokmuşta siz o adamı nasıl annenizle birlikte olmasını kabul ettiniz biriniz cikipta anne aynı şeyi sen yapsaydın babam seni vurur adin kötüye çıkardı demediniz mi

Şimdi de mutlular tabiki adam geleceğe yatırım baktı unutamadı dedi ben bundan safını bulamam hizmetimi etsin yemek içmek yatak ohhh bide yaşlılık var en güzel bakımevi 👍👍👍

Son düzenleme:
Yardımcı olmak isteyen adam kendisi birini tutalım ev işlerine yardımcı olsun der, sen yemek yaparken o salatayi doğrar çocukla oynar. TV izlemez, bunlar klişe bahane.. evliliğin sorumluluklarından bihaber eşiniz, böyle olunca malesef sonuç belli. Birde bı kere sevmiyorum,istemiyorum başladı mı bı sonraki adım bosanalim olacak bunu da bilin ve ona göre sizde kendinizi hazırlayın sürpriz olmasın.

Ev o şekilde oluyo ama yatmadan mutlaka dağınıklığı toplarım temizlerim o anında yap diyo bana ben vaktimi hep cocgumua ayırıyorum hatta bı ara aramız bu yüzden kopmuştu annelik yapıyorum hep o da ev arkadaşı sanki ama sonra kavga ettik yine o zamn duzeldik onu ihmal ettim çok ama şimdi noldu ne kadar şey biriktrmis nasıl atlatacaz bunu
O da sizi ihmal ediyor yalnız neden kendinizi gözardı ediyorsunuz yazık değil mi size?

Back
X