• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Merhabalar 3 yiilik evliyiz bir küçük çocuğumuz var çalışan bir kadınım haliyle ev işleri aksıyor biraz da ben rahat biriyim ama eşim çok düzenli hala evde çocuk yokmuş gibi evi hep tteniz duzenli görmek istiyo ama herzman böyle olmuyo yardım ederdi başlarda ozamnlar ben çalışmadığım için onunyapmasini istemezdim şimdi yoruluyorum ve yardım etmesini istiyorum ama biraz sıkıntı oluyor en son tartıştık ve bana 1 yılıdır seni sevmiyorum diyor hatta nefret ettiğini diyor evde konuşmaz çok ya TV ya bilgisayar dan dizi ya da telfndan oyun oynar ben bundan da hep şikayet ederim 1 yıl içinde hergunmuz kötü geçmedi ama neden böyle diyor ben ona göre hep bencil hiç kimseyi dinlemeyen biriyim çok şeyler biriktrdik diyo seni değiştirmeye çalıştım ama olmyo ayrilacam diyo senden ben bunu değiştiremez miyim eşimi seviyorum gerçekten
Siz bu adamı boşayın.

Evde cocuk oldugi halde tv dizi izlemesi bence saygisizlik. hem calis hem temizlik hem cocuk .madem temizlik istiyor haftanin 2 gunu kadin tutsun kimse kimsenin kölesi degil eşi .
kadin tutacağım diyin kendime de vakit ayiracagim bende dinlenecegim vs vs diyin en sevmediğim sey cocuktan sonra cok degisiyor erkkler

Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlular 🤗 o işler öyle olmuyor malesef 🤭
Tabi birleşirler. Babanız gezdi tozdu keyfini yaşadı yaşlanınca annenize döndü ki bakacak birileri olsun. Olay bu. 😂

Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlular 🤗 o işler öyle olmuyor malesef 🤭
O işler nasıl olmuş biliyor musunuz? Babanız 13 yıl hayatını yaşamış gezmiş tozmuş fink atmış, yaşlanınca bi karısı bi yuvası olduğunu hatırlamış. E alın hayrını görün. Anneniz kendi kendini babanızın emeklilik yatırımı haline getirmiş, bazı adamlar bunun için uğraşıyor, kadının başka hayatı olmasın, ben fink atarken beni beklesin diye arada hayatına müdahil olmak suretiyle tacizlerde bulunuyor, babanız amma şanslıymış o konuda.

13 sene kimlerin kimlerin koynundaydı, kimlerden ne hastalıklar taşıdı acaba annenize?

Sevdiği için boşanmak istemedi diye güzellemişsiniz. Çaresizlikten istememiştir. Çaresi varsa ve yine de boşanmadıysa yazık. Çocuklarının bu gurursuzluğu örnek alacağını düşünememiş.

Ve eminim ki 13 sene boyunca anneniz başka adamlarla gezip tozup size dönseydi, hikayesini 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 bu emojilerle şapşik şapşik anlatmazdınız. Herkes ne kadar namussuz annen var diye doldururdu sizi.

Ama işte pipi sahibi olmak başka bir şey. Kızın bile ahlaksız görmüyor, çok aşıklar diye anlatıyor orada burada.🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Aynı şeyi annesi yapsa namussuz olurdu, mesaj sahibi travmalardan travma beğenirdi, yüzüne bakmazdı, topluma kalmadan kendi kendine dolardı zaten. Ama baba yapınca ne kadar normal. Onun pipisi olduğundan namussuz olmuyor, travma sebebi olmuyor, babasız geçen 13 yıl puff unutuldu bak. Ortadoğuda erkek olacaksın abi.

Merhabalar 3 yiilik evliyiz bir küçük çocuğumuz var çalışan bir kadınım haliyle ev işleri aksıyor biraz da ben rahat biriyim ama eşim çok düzenli hala evde çocuk yokmuş gibi evi hep tteniz duzenli görmek istiyo ama herzman böyle olmuyo yardım ederdi başlarda ozamnlar ben çalışmadığım için onunyapmasini istemezdim şimdi yoruluyorum ve yardım etmesini istiyorum ama biraz sıkıntı oluyor en son tartıştık ve bana 1 yılıdır seni sevmiyorum diyor hatta nefret ettiğini diyor evde konuşmaz çok ya TV ya bilgisayar dan dizi ya da telfndan oyun oynar ben bundan da hep şikayet ederim 1 yıl içinde hergunmuz kötü geçmedi ama neden böyle diyor ben ona göre hep bencil hiç kimseyi dinlemeyen biriyim çok şeyler biriktrdikm ki bir ,mdiyo seni değiştirmeye çalıştım ama olmyo ayrilacam diyo senden ben bunu değiştiremez miyim eşimi seviyorum gerçekten
Gitmek isteyene kapım açık olur madem ki bir de nefret duygusu var ,
Anası gibi evlendiği kadından olması bekleyemez

Aynı şeyi annesi yapsa namussuz olurdu, mesaj sahibi travmalardan travma beğenirdi, yüzüne bakmazdı, topluma kalmadan kendi kendine dolardı zaten. Ama baba yapınca ne kadar normal. Onun pipisi olduğundan namussuz olmuyor, travma sebebi olmuyor, babasız geçen 13 yıl puff unutuldu bak. Ortadoğuda erkek olacaksın abi.
Ayni şeyi anneleri yapsaydı bırak kocayı çocuklar anneyi afetmezdi
Şimdi babası 13 yıl sonra gelmiş
Aman da aman çok mutlular :KK9::KK9::KK9:

Sanırsın “İyi turşu suyu sirkeyle/limonla yapılır.” kavgasına tutuşmuşlar da o yüzden ayrı kalmışlar gibi bahsediyor, bir minnoşluk bir şapşiklik sjdksjks 🤗🤭

Burda iki taraftada hata oldugu icin aile terapisine gitmeyi öneririm. Ondan sonra bir iyilesme olmasa yine bosanabilir. Ama bu bosanma lafin evlilik birliginde fazla ortaya atilmamasina iki taraf da özen göstermeli

Babam böyle bir şey yapsa, annem de affetse bu hikayeyi asla hiçbir yerde anlatamam.

Utancımdan yerin en dibine geçerim. Hatırladıkça kahrolurum ve annemden nefret ederim. Böyle mi örnek oldu bize diye.

Ama maşallah hanimefendi aşko kuşko🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Gurur duyuyor annesinin büyük aşkıyla, babasının büyük namussuzluğuyla.🤗🤗🤗🤗🤗

Çok mutlularmış.🤗🤗🤗🤗

Babam böyle bir şey yapsa, annem de affetse bu hikayeyi asla hiçbir yerde anlatamam.

Utancımdan yerin en dibine geçerim. Hatırladıkça kahrolurum ve annemden nefret ederim. Böyle mi örnek oldu bize diye.

Ama maşallah hanimefendi aşko kuşko🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Gurur duyuyor annesinin büyük aşkıyla, babasının büyük namussuzluğuyla.🤗🤗🤗🤗🤗

Çok mutlularmış.🤗🤗🤗🤗
Babası eve gelince elini yıkamıştır. Siz de ne abarttınız. Erkeğin elinin kiridir.
Tabii ki yaşlanınca kendisine bakacak olan karısının yanına dönecek, evlilik böyle bir şey.

Babası eve gelince elini yıkamıştır. Siz de ne abarttınız. Erkeğin elinin kiridir.
Tabii ki yaşlanınca kendisine bakacak olan karısının yanına dönecek, evlilik böyle bir şey.
Kadın düşmanı olduğum içindir bu yorumlarım.🤪

Evlilik böyle bir şey kuzum da
Bide kadının elinin kiri olsa yıkasa elini
Oh hoşgeldin hanım dense ve hep mutlu mesut olsalar

Evlilik böyle bir şey kuzum da
Bide kadının elinin kiri olsa yıkasa elini
Oh hoşgeldin hanım dense ve hep mutlu mesut olsalar
Kız evlilik böyle bir şey falan değil. Bu evlilik değil, bakıcılık. İkna kaabiliyetim çok iyi bence. 😂
Kadının elinin kiri olduğu zamanlar da gelecek. Erkekleri dışlayacak toplum, namusumuzu iki paralık ettin diyecekler erkeklere.
Ben karısını aldatana aynı muameleyi yapmaya başladım. Toplum içinde söylüyorum o şöyle böyle olmuş diye.

Kız evlilik böyle bir şey falanyok değil. Bu evlilik değil, bakıcılık. İkna kaabiliyetim çok iyi bence. 😂
Kadının elinin kiri olduğu zamanlar da gelecek. Erkekleri dışlayacak toplum, namusumuzu iki paralık ettin diyecekler erkeklere.
Ben karısını aldatana aynı muameleyi yapmaya başladım. Toplum içinde söylüyorum o şöyle böyle olmuş diye.
Biliyirum artemisim ironi yaptın 👍
Sadece kadınlara üzülüyorum 13 yıl ne demek burda bunu okuduk neler yaşanıyor o kadınların maddi durumu yok çoluk çocuk baba evine sığınıyor oda kabul görürse maaşı varsa çevre dul diyor
Çek sıkıntıyi çek zorluğu büyüt çocukları
Adam uçkur derdin de yine af edip o adamın koynuna giriyor
Belki gidicek yeri yok şartlar çevre bir sürü şey
Ezile ezile bir hal oluyor
Sağlam net duruşu olanlara lafım yok ama onlarda çok az
Inşallah bir gün düzelir gözleri açılır erkek olmadan koca olmadan devam eden bir hayatin farkına varırlar hem cinslerim yada değer gördüğü yerde var olurlar

Kendinizi sevin onu sevmeyin.
Düzenli ev istiyorsa kalksın kendisi düzenlesin. Ama çocuk varken gerçekçi değil bu isteği .
İstemiyorsa da çeksin gitsin daha fazla zamanınızdan çalmasın. Blr yıldır tv bilgisayar telefon zaten kopuk yaşıyor akşamları . Gündüz yok iştesiniz. Akşam yok o kendi dünyasında..
Başka biri mi var acaba . Bu kadar büyük büyük laflar ediyor . Boşanmak istiyor .
Düzen için değildir o .
Başka biri yoksa da Özgürlüğünü geri istiyor olabilir . Bekar yaşamak istiyor olabilir . Hep diyorum bu erkekler farkında değil . çocuk yaptıysanız kimse Özgür olmaz boşansa bile baba olarak kalacaklar .
Ki onun sorumluluğu maddi manevi yeterli bekar hayatı yaşayamazlar .

Duzelmekten kastiniz işe cocuga ek evde daha fazla hizmetcilik yapmak mi? Calistiginiz halde eve gelip her isi yapmak zorunda miymissiniz. Rahatsiz olan kendisi toplar eli mi yok. Sevmiyorum diyosa bosayin gitsin anasi toplasin arkasini bakalim ne kadar olacak

Back
X