• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Dırdırcı mı🤦‍♀️ Ben yazarken de konuşurken de yoruluyorum. Kısa cümleler tarzım benim.
Tanımadığım bir insanın- gerçek mi yoksa olmasını istediğimi-anlattıklarına inanıp da kimsey kıskanmam.
Tekrar diyorum konu alan sağlamak değil
Mutluluğuma nasıl takmissa kafayı eşimin arkadaslaroyla bulusmadan gelmediğine sinirlendiğimi.sanmissin yukardaki mesajinda

Sen git cinsel konularda yorum yap seni görüyorum boş boş konuşuyorsun orada burada bu konu seni aşar sen belden aşağı konulara git ilgi alanına hadi
Gene bir fanımı görüyorsunuz 🤣🤣 sen beni tanıyorsun ama ben seni ilk kez görüyorum cici kıs hadi git kocanı mutlu et sen tek ulvi görevini icra et benim öyle bi derdim yok :27:

Gene bir fanımı görüyorsunuz 🤣🤣 sen beni tanıyorsun ama ben seni ilk kez görüyorum cici kıs hadi git kocanı mutlu et sen tek ulvi görevini icra et benim öyle bi derdim yok :KK53:
Hayran mi ajaahhahahaa fanmis birde kaç yaşındasın sen zeka olarak 🤣boş yorumlarini görmemek mümkün değil haydar dumenvari yorumlar çok yaşanmışlık belli ama bunu göstermek için çırpınıyorsun burada 🤣

Anlatamazsın bence evliliğini kıskandığını düşünen birine 🤣 baktım yazmaya bile gerek duymadım
Küçük çocuğu olan biri evde saatlerce dizi de izler oyun da oynar istediğini yapar.
Babalık,annelik ne ki uyuyarak büyür çocuk sonuçta ahhdd😅
Ben ağlayarak yazmaya gidiyorum günlüğüm de yok ama karalayacak bir şey bulurum.

Yaa şu adamlari rahat bırakın biraz rahat rahat rahat.
Valla ben okurken catliyorum ya sizin gibileri değil boşamak ben rızana giderdim la sizi görmemek için.
Üç yıla yakındır evliyim çocuğumuz yeni oldu eşime evde asla karismam istediği gibi oyun oynar bende oynarım sizi izleriz maç izler bazen uyur bende uyurum ama hep yardımda eder bebek bakımına da çünkü evinde huzuru var adamın.yap yap diye beynini yemem adamın,kendi vixdaniyla tüm yükü sana yıkamam ben der yardım eder seven insan böyledir.
Adam işten koşa koşa eve geliyor hep arkadaşlarıyla buluşmasına da karismam ha an banane demem tabi haberliyizdir birbirimizden saatinde gelir adam gibi insanlarla görüşür ben ömrümde dırdır yapmadim o da bana yapmaz cinsel hayatımizda muhteşem ikimizde gezmeyi eğlenmeyi severiz

Mesele şu siz.kadinlar çoğu hatta çok dirdirci ve bunaltıcısiniz böyle yaptıkça kaybetmeye mahkumsunuz.adami evde rahat ettiremez sen boşanır ben olsam bende durmam dırdır yapan bunaltan adama biraz akıllanin aklınızı calistirin azcik davranış terapisi falan alın.
Büyük lokma ye büyük konuşma demişler

Senin evlilik düzenin öyle esin öyle biri iyi hoş ama herkesin farklı farklı karakteri var ona göre davranışı var
Yanı ben olsam bende boşarım diyerek olmaz konuyu tam okudunuz mu acaba

Şunu demek istiyorum konunun özeti adamları bunaltirsaniz sağlıklı Bir evlilik olmaz mutluluğun anahtarı bunaltmamak
Konunun özeti, ikiside çalışmasina ve küçük bir çocukları olmasına rağmen, ev işleri, çocuğun sorumluluğunu karısına yükleyen, kendisi bir kenarda kafasına göre takilan, yetmiyormuş gibi karısına o eksik, burası düzensiz diye söyleyen bir koca.
Sizi bunları görmeyip adamları bunaltmayin diyorsunuz.
Ne adamı, adam falan yok ortada.
Siz böyle bir konuda mükemmel ve anlayışli kadın oluşunuzu, on numara cinsel hayatınızı anlatarak üstüne kadınları suçlayarak yılın kadını seçildiniz tabi, tebrikler.

Küçük çocuğu olan biri evde saatlerce dizi de izler oyun da oynar istediğini yapar.
Babalık,annelik ne ki uyuyarak büyür çocuk sonuçta ahhdd😅
Ben ağlayarak yazmaya gidiyorum günlüğüm de yok ama karalayacak bir şey bulurum.
Ağla canm acilirsin ağla.mutlu olmak istiyorsan tavsiyelerimi özelden dinle ancak beni.dinleyerek tavsiyelerime uyanlar mutlu olur

Konunun özeti, ikiside çalışmasina ve küçük bir çocukları olmasına rağmen, ev işleri, çocuğun sorumluluğunu karısına yükleyen, kendisi bir kenarda kafasına göre takilan, yetmiyormuş gibi karısına o eksik, burası düzensiz diye söyleyen bir koca.
Sizi bunları görmeyip adamları bunaltmayin diyorsunuz.
Ne adamı, adam falan yok ortada.
Siz böyle bir konuda mükemmel ve anlayışli kadın oluşunuzu, on numara cinsel hayatınızı anlatarak üstüne kadınları suçlayarak yılın kadını seçildiniz tabi, tebrikler.
Bütün sırrı bozdun ama dırdırcı kadındı konu ☹️☹️

Bebeğim var canım 3aylik ve hicbirsey değişmedi aynı şekilde mutluyuz
Doğru söyleyin siz evde bebe pışpışlarken bu vakte kadar nerde kaldı diye içiniz içinizi yiyor, yoksa neden bu kadar kişiselleştiresiniz konuyu? İçiniz kaynıyor, sataşacak yer arıyorsunuz. Huzur sizi terkedeli çok olmuş.

Hayran mi ajaahhahahaa fanmis birde kaç yaşındasın sen zeka olarak 🤣boş yorumlarini görmemek mümkün değil haydar dumenvari yorumlar çok yaşanmışlık belli ama bunu göstermek için çırpınıyorsun burada 🤣
Evet çok yaşanmışlığım var ama senin gibi ühüü içime bosaldı ertesi gün hapı aldım diye 2018 de ağlamiyordum 🤣🤣

Back
X