- 15 Eylül 2017
- 586
- 269
- 103
Aha birtane daha geldi fitneciler bir mutluyum.dedim.kudurdunuz laKocana dır dir yapamayıp dolmuşun burda rahatlayım dedin her halde gece gece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha birtane daha geldi fitneciler bir mutluyum.dedim.kudurdunuz laKocana dır dir yapamayıp dolmuşun burda rahatlayım dedin her halde gece gece![]()
Sana ne oluyor evde mi kaldın gülüm kimse evlenmedi mi senle ahaahaEvet ya, herkes kendisi gibi anlatmayınca kıskanilacak birşey yaşıyorum sanıyor.![]()
Tabi sen yaşasan sağır sultan duyardı Instagram kadinlaronin sahte mutluluğunu biliyorum sende onlardansinn ahahhaa ben sadece burda anlatiyorim o da ders alın diye amaaaa NATO kafa NATO mermer aahahaahEvet ya, herkes kendisi gibi anlatmayınca kıskanilacak birşey yaşıyorum sanıyor.![]()
Fitnecimi Iyide burayı karıştıran sensin hayatımAha birtane daha geldi fitneciler bir mutluyum.dedim.kudurdunuz la![]()
Her şeyi de kendinizden bilmeyin, hayat o kadar basit bir denklem değil, her mutlu eden mutlu edilmiyor, her şey sizin sihirli ellerinizde şekillenmeyecek, zamanla anlayacaksınız.Ahhhh siz kadınlar fitne fesat sokma aklına adam niye aldatsin
Öyle değil işte be 32yasinda mutluluğu buldum onun gibisi yok ki inan biryerleeini kaldırmak değil gözümde fazladegil eksikleri elbet var ama demek istedigim.mutlu olmak isteyen önce mutlu eder
Herkes bdv de harika evliliğini anlatmayınca kocanın en iyisi bende sanmıştır.Evet ya, herkes kendisi gibi anlatmayınca kıskanilacak birşey yaşıyorum sanıyor.![]()
Evlenmeyince mutlu olunmuyordu dimi?Sana ne oluyor evde mi kaldın gülüm kimse evlenmedi mi senle ahaaha
Bak evet haklısın sihirli ellerimden memnun olmayan zaten yanlış bir evlilik yapmış demektir yapabileceğim birşey olmaz o zan güle güle demekten başka ben her sonuca hazirlikliyim bu hayatta emin ol şurada tatava yapıyorlar mantıklı konuşan bir sen çıktın ama.ne demek istediğimi anliyorsundurHer şeyi de kendinizden bilmeyin, hayat o kadar basit bir denklem değil, her mutlu eden mutlu edilmiyor, her şey sizin sihirli ellerinizde şekillenmeyecek, zamanla anlayacaksınız.
Bende çünkü ama açık kapıda bıraktım her türlü herseyi beklerim insanlardan kendimden bile şimdi harikadır yarıni kimse bilemez ben gelecekten ve geçmişten değil şimdiden bahsediyorum sekertoşHerkes bdv de harika evliliğini anlatmayınca kocanın en iyisi bende sanmıştır.
Ben orada düşüncemi söyledim saldirdilar alakasız yerlerden ardından ortalık karıştıFitnecimi Iyide burayı karıştıran sensin hayatım
Fitnenin taaa kendisi sensin
Hayır burda en kocacilardan biri benim gelmiş 2 yıllık evliliğiyle hava atıyor 16 yılı bi devirsin bakalım bizim gibi olabilcek mi bazen çok üzuluyorum bu görmemişlereEvlenmeyince mutlu olunmuyordu dimi?
Görmemişin bir kocası olmuş, herkes bizi kıskanıyor sanmış.
Birde buraya anlatıyorum ders alın diyor
Evlilik gurusu falan sanıyorsunuz kendinizi, eğlenin kendi kendinize.
Eşim tembel.ne yapayım diye eşinden sikayetci olmuşun beğenmediğin fitneci Türk kadınlarına şimdi niye durduk yere coştun ki o zaman gocannnn Madem iyiBak evet haklısın sihirli ellerimden memnun olmayan zaten yanlış bir evlilik yapmış demektir yapabileceğim birşey olmaz o zan güle güle demekten başka ben her sonuca hazirlikliyim bu hayatta emin ol şurada tatava yapıyorlar mantıklı konuşan bir sen çıktın ama.ne demek istediğimi anliyorsundur
Sarkastik yazdım orda ama boş verin.Ağla canm acilirsin ağla.mutlu olmak istiyorsan tavsiyelerimi özelden dinle ancak beni.dinleyerek tavsiyelerime uyanlar mutlu olur
Evet evlilik ve ilişki gurusuyum.Evlenmeyince mutlu olunmuyordu dimi?
Görmemişin bir kocası olmuş, herkes bizi kıskanıyor sanmış.
Birde buraya anlatıyorum ders alın diyor
Evlilik gurusu falan sanıyorsunuz kendinizi herhalde, eğlenin kendi kendinize.
Ne zaman eşim tembel demişim o dört sene önceki eski erkek arkadaş ahahahahaha eski konumu okumuş bana saldırıyorEşim tembel.ne yapayım diye eşinden sikayetci olmuşun beğenmediğin fitneci Türk kadınlarına şimdi niye durduk yere coştun ki o zaman gocannnn Madem iyi
Sağolun efenim size de mutluluklarSarkastik yazdım orda ama boş verin.
Sıkıntım olunca herhangi bir konuda uzmana gidiyorum ben.
Size kucak dolusu,dünya dolusu,evren dolusu mutluluklar diliyorum.
Hava atmıyorum 16yil sonrayı göremem ben müneccim değilim geçmiş yada gelecekten bahsetmiyorum şu andan bahsediyorum okuduğunu anlayacak kapasite yok mu +18 yazsam hemen anlardın amaHayır burda en kocacilardan biri benim gelmiş 2 yıllık evliliğiyle hava atıyor 16 yılı bi devirsin bakalım bizim gibi olabilcek mi bazen çok üzuluyorum bu görmemişlere![]()
11 yıllık evliyim ama ben tüh.Evet evlilik ve ilişki gurusuyum.
Doğru evlilik yapan nadir insanlardan im.
Bazıları gibi yaşım.geldi.evliligi yada eski sevgiliyi unutmak için evlilik yapmadım aşk ve sevgi evliliği yaptım doğru davranmaya çalışıyorum boş yapma.daha ilişki yürütecek kapasitede değilsin evlilik senin kalemin hiç değil zaten
Tabi lafa laf söylemek için 11yillik evliyim de yalanciyi bilmemne yapmıyorlar ya ahaah.11 yıllık evliyim ama ben tüh.
Evliliğinizde hep mutlu olursunuz inşallah ama görmemişlik cidden çok kötü. Bir daha anlamıs oldum sayenizde.
Neyse doğru evlilik yapmış, seçilmiş bir insan olmanın tadını çıkarın siz. İyi eğlenceler.
Siz bari ilişki ve evlilik gurusu olmayın yav. Öyle kullanışlı bir alan oldu ki son zamanlarda, azcık hayatı yolunda giden biraz analiz yapabilen kendini öne atmaya başladı zaten. Önüne gelen guru zaten. Elimizi sallasak guruya çarpıyor. Az önce bütün sorumluluklar üzerine yıkılmış kocası keyif yapan bir kadına sağlı sollu yüklendiniz, neymiş erkekleri rahat bırakınmış. Kadın rahat mı ki adamı rahat bıraksın? Rahatlık isteyen evlenmeyecek, o rahatlık eşinin ezilmesine sebep olacaksa başlarım öyle rahatlığa.Evet evlilik ve ilişki gurusuyum.
Doğru evlilik yapan nadir insanlardan im.
Bazıları gibi yaşım.geldi.evliligi yada eski sevgiliyi unutmak için evlilik yapmadım aşk ve sevgi evliliği yaptım doğru davranmaya çalışıyorum boş yapma.daha ilişki yürütecek kapasitede değilsin evlilik senin kalemin hiç değil zaten