• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Yaa şu adamlari rahat bırakın biraz rahat rahat rahat.
Valla ben okurken catliyorum ya sizin gibileri değil boşamak ben rızana giderdim la sizi görmemek için.
Üç yıla yakındır evliyim çocuğumuz yeni oldu eşime evde asla karismam istediği gibi oyun oynar bende oynarım sizi izleriz maç izler bazen uyur bende uyurum ama hep yardımda eder bebek bakımına da çünkü evinde huzuru var adamın.yap yap diye beynini yemem adamın,kendi vixdaniyla tüm yükü sana yıkamam ben der yardım eder seven insan böyledir.
Adam işten koşa koşa eve geliyor hep arkadaşlarıyla buluşmasına da karismam ha an banane demem tabi haberliyizdir birbirimizden saatinde gelir adam gibi insanlarla görüşür ben ömrümde dırdır yapmadim o da bana yapmaz cinsel hayatımizda muhteşem ikimizde gezmeyi eğlenmeyi severiz

Mesele şu siz.kadinlar çoğu hatta çok dirdirci ve bunaltıcısiniz böyle yaptıkça kaybetmeye mahkumsunuz.adami evde rahat ettiremez sen boşanır ben olsam bende durmam dırdır yapan bunaltan adama biraz akıllanin aklınızı calistirin azcik davranış terapisi falan alın.

Konu sahibi durduk yere rahatsız olmuyor yalnız.
Tamam adam rahat etsin , dinlensin , TV izlesin ama o adam gibi kadın da çalışıyor. Kadın da yoruluyor. Adam dinlenirken , kadın ev işi yapıyor, bebek bakıyor. Buna rağmen adamın "bal dök yala" tarzında ev beklemesi ve bunun üzerinden kadına yüklenmesi ne kadar insani?
Çalışmayan sadece bebek bakan kadınlar bile evi tertemiz yapamıyorken, bu kadın çalışırken - bebek ile - dinlenmeden yaptığı işleri takdir edilemez mi ?
Biraz vicdanlı olalım lütfen.
Günah..
Siz çalışmıyor olabilirsiniz ya da eşiniz konu sahibinin eşi gibi davranmıyor olabilir, bebeklerinizin bakım ihtiyaçları da aynı olmayabilir. Hatta anlattığınız kadarıyla aynı değil. Bu şartlar altında nasıl oldu da kadını suçlu çıkartınız?
Ne kadar kolay yargılamışsınız.
Çok büyük konuşmuşsunuz

Tabi lafa laf söylemek için 11yillik evliyim de yalanciyi bilmemne yapmıyorlar ya ahaah.
Sende git kumda oyna sana da iyi eğlenceler
Tamam ya tamam bi siz evlisiniz, bi siz mutlusunuz, en çok sizsiniz. Eserinizle övünmeniz bittiyse kocanıza sarılıp uyuyun artık.

Ne zaman eşim tembel demişim o dört sene önceki eski erkek arkadaş ahahahahaha eski konumu okumuş bana saldırıyor 🤣🤣
Valla saldıran varsa.oda sensin durduk yere geldin millete laf.ettin kavga tartışma.cikardin gayet güzel yazdım.fitneci dedin bana Türk.kadinlari böyle dedin hakaret ettin biz Türk.kadiniyiz sen nesin ki
Hâlâ devam ediyorsun millete sataşmaya eski konun olsa dahi sevgilin olsa dahi bir erkekten şikayetin var dimi konu sahibi de eşinden şikayetçi olmuş ne fark eder

Demek.neymis.insanin sabri taşınca herşey taşıyormuş bol kkeseden gocam.gocam demekle olmuyor

Laf salatasıyla.olmuyor dediğim gibi büyük.lokma ye.buyuk konuşma

Tamam ya tamam bi siz evlisiniz, bi siz mutlusunuz, en çok sizsiniz. Eserinizle övünmeniz bittiyse kocanıza sarılıp uyuyun artık.
Karşımda oturan kocama bakıp sen aslında yoksun dedim. :KK70:
Bu ruh halinde birinin mutlu evlilikten ne anladığı da sıkıntılı. Keşke gerçekten mutlu olsa, bu kadar saçmalamaya ihtiyaç duymazdı o zaman.

Karşımda oturan kocama bakıp sen aslında yoksun dedim. :KK70:
Bu ruh halinde birinin mutlu evlilikten ne anladığı da sıkıntılı. Keşke gerçekten mutlu olsa, bu kadar saçmalamaya ihtiyaç duymazdı o zaman.
Bizim evlilikler, kocalar, boy boy çocuklar hep yalan oldu şuvan, pufff gittiler, şu an anamın evindeki orlonla doldurulmuş döşeğin üstünde tavana bakıyom boş boş 🤣

Kolaydı küçücük çocuk var.gururunu yeri geldiğinde hiçe sayacak tabi.hep söylerim bunca kadının bu kadar tehlikeli sonuçları olabilecek bir eylemi (çocuk yapmaktan bahsediyorum) bu kadar rahatlıkla gerçekleştirebilmesine şaşar kalırım.boşansa bırakın tek başına çocukla uğraşmayı, hayatına başka birinin bile girmemesi ihtimali var.çocuklu kadın sonuçta.taliplerde de köklü değişiklikler yaşanacak doğal olarak.siz ölmeyi bayılmak mı sandınız ?
Dilerim çoğalmazsin Ferhan.

Şunu demek istiyorum konunun özeti adamları bunaltirsaniz sağlıklı Bir evlilik olmaz mutluluğun anahtarı bunaltmamak
Yapma yaww😐😂 dirdir edenler niye ediyor ajabaaa😐😂 biz hayata 1 gunde kusmedik aga🥹🥲

Anladik en mukemmel sen ve kocan💞 masalla subhanallah💞💞3 yilda genelde cogu evli boyle ama sen bilirsin😐

Aha birtane daha geldi fitneciler bir mutluyum.dedim.kudurdunuz la 🤣🤣
Sen bence iyi degilsin.. sanki her gul atana geri gul geliyor..ben iyiysem herkes iyi denemez.. ayrica kimse mutluluguna birsey demez, ama hersey yerinde guzeldir. Kadin kocasindan dert yaniyo sen gelmis mukemmel evliligini anlatiyorsun.. ee yani? Birine yalanci diyorsun digerine fitneci otekine evde kalmis.. bu toplumda asil kadinlara kulp takan yine sen gibiler.

Valla ben okurken catliyorum ya sizin gibileri değil boşamak ben rızana giderdim la sizi görmemek için.
Üç yıla yakındır evliyim çocuğumuz yeni oldu eşime evde asla karismam istediği gibi oyun oynar bende oynarım sizi izleriz maç izler bazen uyur bende uyurum ama hep yardımda eder bebek bakımına da çünkü evinde huzuru var adamın.yap yap diye beynini yemem adamın,kendi vixdaniyla tüm yükü sana yıkamam ben der yardım eder seven insan böyledir.
Adam işten koşa koşa eve geliyor hep arkadaşlarıyla buluşmasına da karismam ha an banane demem tabi haberliyizdir birbirimizden saatinde gelir adam gibi insanlarla görüşür ben ömrümde dırdır yapmadim o da bana yapmaz cinsel hayatımizda muhteşem ikimizde gezmeyi eğlenmeyi severiz

Mesele şu siz.kadinlar çoğu hatta çok dirdirci ve bunaltıcısiniz böyle yaptıkça kaybetmeye mahkumsunuz.adami evde rahat ettiremez sen boşanır ben olsam bende durmam dırdır yapan bunaltan adama biraz akıllanin aklınızı calistirin azcik davranış terapisi falan alın.
Bu ne yazmıs la 🤣
Kocan sen demeden sorumluluklarını biliyor yapıyor olması seninle alakalı değil bil istedim. Onu yetiştiren anne ile alakalı. Yanındaki öküzün önde gideni olsaydı ben görürdüm seni konusuyor musun yoksa çıldırıyor musun?!

Bunlar da böyle adamların yanında kendilerini bi halt sanıp kendileri sanki o adamı öyle hale getirmiş gbi nemalanıyorlar ya ne diyeym 🤣🤣

Ne diyorsun bayan, ilerle. Öf.

Sen “rızana” gitmeye devam et abicim , ay pardon ablacım :D

Konu sahibi yazdı ve gitti
Gidiş o gidiş nerdesin
Konuyu öyle tada böyle anı pervasız çıkış yapanlardan koru koru bir yere kadar çik gel bakalım bugün kim dellenecek bu konuda

E Eloocannn merakla bekleniyor hayatının şokunu yasiyacak :KK70:

@Ferhans şuan cinsellik bölümünde kocamın isteksizliği konusuna yine hangi tecrübelerini yazıyor acaba :olamaz::KK8:

myday8888 myday8888 bu arkadaş gece gece coştu atarlandı biri galiba ayarlariyla oynadi şuan dinleniyor gelince o saldırgan halini yine bekleriz fitneciler grubu olarak :KK39::sus:

Back
X