- 15 Şubat 2015
- 13.388
- 47.315
- 798
Ben kocaci tayfadanim. Görenler muhakkak vardir, ara ara yazarim esimin cocuk bakimi ve ev isi yaptigini. Bir adamin icinde merhamet, vicdan, sorumluluk yoksa ne ev isi yapar ne cocuk bakar. Karisini isler icinde bogusurken gorup yardim etmeyen adamin merhameti, kadinin cok konusmasina mi bağlı saniyorsunuz? Hayati ve insanlari kendi evliliginizden ibaret görmenizi tecrubesizliginize bagliyorumYaa şu adamlari rahat bırakın biraz rahat rahat rahat.
Valla ben okurken catliyorum ya sizin gibileri değil boşamak ben rızana giderdim la sizi görmemek için.
Üç yıla yakındır evliyim çocuğumuz yeni oldu eşime evde asla karismam istediği gibi oyun oynar bende oynarım sizi izleriz maç izler bazen uyur bende uyurum ama hep yardımda eder bebek bakımına da çünkü evinde huzuru var adamın.yap yap diye beynini yemem adamın,kendi vixdaniyla tüm yükü sana yıkamam ben der yardım eder seven insan böyledir.
Adam işten koşa koşa eve geliyor hep arkadaşlarıyla buluşmasına da karismam ha an banane demem tabi haberliyizdir birbirimizden saatinde gelir adam gibi insanlarla görüşür ben ömrümde dırdır yapmadim o da bana yapmaz cinsel hayatımizda muhteşem ikimizde gezmeyi eğlenmeyi severiz
Mesele şu siz.kadinlar çoğu hatta çok dirdirci ve bunaltıcısiniz böyle yaptıkça kaybetmeye mahkumsunuz.adami evde rahat ettiremez sen boşanır ben olsam bende durmam dırdır yapan bunaltan adama biraz akıllanin aklınızı calistirin azcik davranış terapisi falan alın.