• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Ay o zaman bani acilinca yazik olacak hepimize desenize nasibimizi aliriz artik. Daha gecen gun biri neredeyse 1 senelik mesajimi alintilamis burcunu falan yazmis bana unutmadim demis 🤣 bu insanlar bu kin nefretle iyi yasiyorlar valla.
Ya susun arkadan konuşan dedikoducular sizi giskanclar onun mutlluluğunu kıskanıp fitne ediyorsunuz kıskanç türk kadınları

O mutlu iste mutlu :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:anlayışsızlar sizi

Bazı insanlara rahat batar, ellerindekinin değerini kaybetmeden anlayamazlar. Eşinde öyle biri gibi.
Gönlü başkasına kaymış olabilir mi? O konuda emin misin? Seni sevmiyorum cümlesini sinirle kavga anından söylediyse ciddi olmayabilir. Ama sık sık bunu dile getiriyorsa ayrılık çanları çalıyordur. Sen üstüne düştükçe şımarır iyice laçka olur o ilişki.

Başta bana yardımcı oluyodu hala bazi şeyleri yaapr ama ben istemiyodum onun uğraşması onzamn ama şimdi ben istiyorum yardım etsin o da ben zamanında yaptım istemedin

Kova burcu zaten uğraşmak çok zor ama hers eyi de kötü dgl iste sırf ben istiyorum diye yaptığı cok şey var ben nasıl davraniim ona
Kova erkekleri zaten biraz kibirli üstenci eleştirel mükemmeliyetçi oluyorlar ama merhamet başka bişey insan çalışan küçük çocuğu olan çabalayan kadına merhamet eder biraz anlayışlı yardımcı olur seninki iş ev çocuk yetmiyor hibi senin sırtına binmeye çalışıyor bi de yaptığını da beğenmiyor sen de robot değilsin az kendini düşün huzurunu bozmasına seni eksik hissettirmesine izin verme onun algısına kendini kaptırdıkça kendini tüketeceksin onu haketmediğini beceriksiz olduğunu hissedeceksin biraz sakinleş bi otur düşün sakince sen ne yapıyorsun o ne yapıyor kimin yükü daha ağır kim kusurlu bi analiz et dışardan bakabilsen sen de en az benim kadar öfkelenirsin sana böyle hissettirmesine üstüne bi de boşanma fikrini açıkça dillendirebilmesine sinirlenirsin

Adam nefretini kusmuş siz hala kemalim yapmaz modundasınız
Ben başkasının lafına cevap verdim.. onlar aralarında ne yaparsa yapabilir.ben ailemden örnek verdim ne kadar ayrı yaşasalarda annem babamdan soğumadı.. bizim de bu kadar ayrı yaşamamiza sebep olanlarda akrabalar oldu..şimdi sana da burda detaya inemem.. demek istediğim kader bu ne olacağı belli olmaz..

Ben başkasının lafına cevap verdim.. onlar aralarında ne yaparsa yapabilir.ben ailemden örnek verdim ne kadar ayrı yaşasalarda annem babamdan soğumadı.. bizim de bu kadar ayrı yaşamamiza sebep olanlarda akrabalar oldu..şimdi sana da burda detaya inemem.. demek istediğim kader bu ne olacağı belli olmaz..
Bir evliliği başkaları yıkamaz bunu unutmayın onlar bahane olarak kullanılır sadece.

Bilmem annenizi tanımıyorum. Benim annem kabul etmezdi sadece. Etse de utanır burda anlatamazdım en azından bundan eminim.
Bunda utanılacak birşey yok ve eminim ki bu da ilk değildir. Sadece kaderin neyse onu yaşarsın. Demek ki imtihanları böyleymiş

Evet bu doğru annemin imtihanı eksik yazdim
Benim anlamadığım babanızı nasıl bu kadar kafanızda aklamış olduğunuz… annenize reva gördüğü kayıp yıllardan sonra nasıl kızgın olmamayı aksine canım annişim babişkom nasıl da mutlular şimdi annem bekledi ama değdi! Tarzı bir yorum yapabildiğiniz benim garipsediğim. Yoksa her şey insanlar için… sizin konuyu sevimlileştirme çabanız garipsenen

Back
X