• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Ayrı yeten velayet davasıda acarsın boyle birine cocuk emanet vermezler
Ayrıca netten baktım hakaret davası ıcın
Manevi tazminat davasında miktar 7.320 TL'ye kadar Sulh Ceza Mahkemeleri'nde görülecektir. Tazminat miktarı 7320 TL'den daha fazla ise dava Asliye Hukuk Mahkemeleri'nde görülür.
Bunu da yapacağım çünkü herşeyi hak ediyor

Merhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Eğer boşancaksan seni aldattığına dair ekrsn görüntüsü, ses kaydı al mutlaka,yedekle. Ayrıca neden darp raporu almıyorsunuz? Alın darp raporunu, gözü korksun sizden bu adamın.

Eger ki tekrar yuzyuze gelırsenız konusmaları ses kaydına al onlarıda hakaret davasında sunarsın delil olarakesk

Eğer boşancaksan seni aldattığına dair ekrsn görüntüsü, ses kaydı al mutlaka,yedekle. Ayrıca neden darp raporu almıyorsunuz? Alın darp raporunu, gözü korksun sizden bu adamın.
Bana siddet uygulandiginda keske alsaydim ama sadece sözlü şiddet uyguladi o anda direkt kizim usumesin diye otele geldim

Bende istiyorum ama kizim baba diyor suan bile o kadar aci cekiyorum ki
Kızınız baba mı diyor şu an bile bakin siz.
İş dolayısıyla veya ailesine ziyarete gittiği için bir sürü çocuk babasından ayrı kalabiliyor belirli zaman.
Daha ilk geceden baba da baba diye tutturmaz bebek ya.
Baba der tamam da sizin lanse ettiğiniz gibi tutturmaz bence.
Geçin o işleri boşayın bu adamı.
Zaten anlattığınıza göre iyi koca değil ama mükemmel baba belli ki.
O mükemmel baba her türkü babalığını yapar mantıken.

İş dolayısıyla veya ailesine ziyarete gittiği için bir sürü çocuk babasından ayrı kalabiliyor belirli zaman.
Bosanmak istiyorum ama o süreci nasil atlatirim bilmiyorum cok üzülüyorum

Canan Erçetin 'in şarkısı var ya, seni ben özlemedim kedi özledi diye. Bu konuları görünce aklıma geliyor.

Bosanmak istiyorum ama o süreci nasil atlatirim bilmiyorum cok üzülüyorum
Bacım sen dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun
kocan olacak adam seni kapının önüne koydu
bundan daha kötüsü can güvenliğin tehlikede sana saldırıp küfür etmiş
hala boşanmakta kararsız mısın
senin kocan yooook !! silkelen
aklını başına topla ne oteli direkt polise gidiyorsun

Bacım sen dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun
kocan olacak adam seni kapının önüne koydu
bundan daha kötüsü can güvenliğin tehlikede sana saldırıp küfür etmiş
hala boşanmakta kararsız mısın
senin kocan yooook !! silkelen
aklını başına topla ne oteli direkt polise gidiyorsun
Yarın ailemin yanına gidiyorum gidince gereken herşeyi yapacağım

Polise gidip eşim beni dövdü evden attı diyerek rapor alın. Avukat verilecektir. Polis sizi alır hastaneye darp raporu almaya götürür. Adam evden çıkarılır en azından süreçte kendi evinizde olursunuz. Mesaj atarak adama yaptıklarının hata olduğunu gaddarlık olduğunu söyleyin. Bana seni aldattiıuorum istemiyorum boşanacağım dedin attın beni diye yazın. Kanıt olsun elinizde. Beni çocuğumla kış günü döverek evden attın diyerek.
-Bibli -Bibli konuya bak ya gece gece

1,5 yaşındaki çocuk nerde şu an? Seninle otelde mi?
Ya seni ve çocuğunu evden kovan bir erkeğe hala ne yapabilirim diye mi soruyorsun? Kızını bu kadar düşünüyorsan otel odasında yatırmak yerine huzurlu bir aile ortamında büyütmeyi dene. Bu adamla olamayacağına göre kendi başına becermek için gayret göster.
Adam adam olsa zaten seni kovmak yerine kendi evden giderdi.
Nasıl erkek müsvetteleriyle evleniyorsunuz gerçekten anlamıyorum. 15 senelik evliliğim bitti. Eski eşim çıkarken sadece ceketini aldı çıktı. “Erkek doğmak marifet değil. Mesele adam olmak” diye boşa dememişler.
Lütfen erkek anneleri de doğru düzgün yetiştirsin oğullarını. Ülke onursuz, psikopat erkekten geçilmiyor. Rabbim kızlarımıza güzel, hayırlı kısmetler yazsın 🙏🏻

Onun icin önemli olan annesi babasi kardesleri ne kizimi nede beni düşünmüyor üzülmüyor. Aksam içiyordu iyice kafayi yedi dayanamadim daha fazla sözlerine hareketlerine iğrenç iğrenç

Yarın kocan ayık olacak. Şimdi polis onu da götürür muayeneye rapor yazılırken ve alkollü olduğunu da rapora eklerler. Sarhoşken verdiğinifade de en azından daha avantajlı olursun. Evden kovuldun artık geri dönme. Ya çocuğunu dövse ne olacak? O çocuğun psikolojik durumu ne olacak ileride?Annesi şiddet ve hakaret ortamında olan kız çocuğu nasıl evlenecek? Kurtar kendini annenlere gitmeden bu akşam halletmen şart

Back
X