- Konu Sahibi pinksandoz
Tatlım benim bütün eşlerin isteği odur. Ataerkil aile düzeni. Kendileri istediğini yapacak, kadın evde yemek, çocuk vs yapacak. Sanırım çalışmıyosun, ekonomik özgürlüğün olmadığı için daha da eziliyosun. Eşini sevmene saygı duyuyorum , eşinde belki seni seviyor ama saygı duymuyor. Bu lafları boşver, boşanalım falan gibi, eşler birçok kavgada söyleyebilir bunu ben bile en az 3 kere boşanmaya karar verdim. Sana destek olacak ailen varsa arkanda topla bi valiz onların yanına git, anlat onlara da. Bakalım adam arkandan gelirse veya gitmeden durdurursa blöftür, canını acıtmak için söylüyordur. Ama vazgeçme gitmekten, sen böyle yaptıkça adam seni sindirmek için habire boşanalım der. Eğer arkandan gelmiyorsa, aramıyorsa bilki bitmiştir. Ama böyle zaten mutlu olamazsın, bağrına taş basıp boşanırsın. Kadınlar çok güçlüdür, asla kendini ezik hissetme tatlım, takip edeceğim gelişmeleri, kolay gelsin sana
arkadasima kesinlikle katiliyorum...
bak canim, kocan senin gucsuzlugunun farkinda ve tamamen bunun icin yapiyor herseyi...
cok benzerini ben de yasadim...
yalvar yakar oldum,agladim zirladim..ne kadar alttan aldiysam o kadar uzaklasti benden...
ne zaman "eeehhh bosanirsan bosan,umrumda degilsin" dedim,adam sooooyle bir bakti noluyo diye...
ama gercekten goze al...sen goze alabilirsen kesinlikle zamanla ayrilik gerceklesse bile inanilmaz aci verir ona da... ya da zaten senin de goze aldigini gorunce geri adim atacak,seviyorsa sayet... bu adam gercekten boyle dusunuyorsa bosan zaten canim...dusunmuyorsa da ona bu yaptiginin karsiligini onu alttan almayarak,kafana gore davranarak,umursamayarak ver! tecrubeyle sabittir ...Allah yardimcin olsun,icinin acisini cok iyi anliyorum canim...