• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor..

canım demekki eşin blöf yapmıyor ve ciddi kararının değiştirmeyeceğe benziyor o zaman sanada kabullenmek düşüyor çok zor bir durum kesinlikle bu durumda olmayı kimse istemez ama yapacak başka birşey yok tatlım adam kafya koymuş.sende bu muammayla yaşama sanada yazık gerekeni yapın ve yolunuza devam edincanım.hiç bir son ölüm kadar acı değil buna inan.

Evet haklısın,bu şekilde zaten hergün ölüyorsun..
Gideceği limanı bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım etmezmiş..
Suan kendimi aynen böyle hissediyorum..Sadece savruluyorum..
Sadece bekliyorum..

evet o yok yere ortada bişe yokken seni yarı yolda bırakıyorsa donuna kadar soy öyle boşan ..hayretbişey ya bu adamları anlamak ne kadar zor ya:oklava::oklava:

canım sen elinden geleni yapmışsın anladığıma göre
eğer sende gerçekten buna inanıyosan
korkman için bir neden yok
seni istemeyen bir insanla tüm bunları yaşamaya deam edersen kendine olan güvenini yitirirsin
bekide eşin sendeki bu korku ve güven eksikliğini görüyor.erkeklerin böyle davranışlar hoşlarına gitmez
sen onun karısında ne kadar kendinden emin durursan seni kaybetmekten o kadar korkar
eğer birşey bitiyse bitmiştir tatlım
bidaha yerine gelsede hiç birşey eskisi gibi olmaz

Evet haklısın,bu şekilde zaten hergün ölüyorsun..
Gideceği limanı bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım etmezmiş..
Suan kendimi aynen böyle hissediyorum..Sadece savruluyorum..
Sadece bekliyorum..

Seni çok iyi anlıyorum canım ama güçlü olmak zorundasın. Beklemek yerine neden ilk adımı sen atmıyorsun. Madem bitmiş bu evlilik ilk adımı sen at ve davayı sen aç ve eşin en azından senin sandığının aksine bu kadar güçsüz olmadığını görsün. Ailenle görüş neden hayatının en güzel günlerini seni ve sevgini haketmeyen birisi için ziyan ediyorsun.
Sevgi karşılıklı olduğu zaman anlamlıdır. Hiç kimse senden daha değerli değil inan buna. Allah sana güç versin inşallah.

anlaşmalı boşanınca tazminat alınabiliyor mu
kafasına koymuş işte
zorlamak işe yaramaz artık
hatta itici olur
aynı durumda sen olsan
düşünsene eşinden ayrılmak istiyprsun kesin kararlısın ama
o buna yanaşmıyor
ne kadar sinir bozucu birşey olurdu
bırak gitsin
belki bu şekilde daha mutlu olursun
ama tazminatını da mutlaka al

Seni çok iyi anlıyorum canım ama güçlü olmak zorundasın. Beklemek yerine neden ilk adımı sen atmıyorsun. Madem bitmiş bu evlilik ilk adımı sen at ve davayı sen aç ve eşin en azından senin sandığının aksine bu kadar güçsüz olmadığını görsün. Ailenle görüş neden hayatının en güzel günlerini seni ve sevgini haketmeyen birisi için ziyan ediyorsun.
Sevgi karşılıklı olduğu zaman anlamlıdır. Hiç kimse senden daha değerli değil inan buna. Allah sana güç versin inşallah.

Çok tesekkür ediyorum desteğin için..
Ama eşim zaten anlaşmalı boşanmayı kabul etsem hazır bekliyor..
Birkackere bu konuda tamam olsun deyip yola cıktığımda gördüm ki cok kararlı ve asla dönüşü olmayan bir yola girdiğimi farkettim..
Suan ki cesaretsizliğim onu bir ömür kaybedeceğim için ve onsuz yaşama düsüncesi gözümde dağ gibi büyüyor..
Ama bu halim biliyorum ki onu benden cok daha hızlı uzaklastırıyor..
Keske güçlü olabilseydim..

canım senı ıstemeyenı sende ısteme yolun acık olsun de gıtsın anladıgım kadarıyla o senden coktan gıtmıs bence cesaretını topla oky de

ona sahip değilsinki kaybetmekten korkuyorsun görmüyormusun adam çoktan uçup gitmiş başka
alemlere sende ardında bıraktığı anılara tutunarak bu ilişkiyi yaşatmaya çalışıyosun tek taraflı tek başına
ama böyle olmaz boşanmalısın huzurun yok bir kere anlaşmalı evlilikte eğer maddi açıdan herhangi bir şeyi talep etmeme ibaresi varsa asla onaylama maddi manevi tazminat talebinde bulun

Lütfen biraz onurlu,biraz gururlu ve güçlü olun.Ayrılın.Belki de hakkınızda böylesi daha hayırlı olacak.Arkadaşların da dediği gibi ya ileride çocukla ayrılmak zorunda kalsanız.Şunu unutmayın;zaman herşeyin ilacıdır,herşeyi küller.Siz de birgün bu acılarınızı unutacaksınız.Hatta birgün gelecekki geriye dönüp baktığınızda üzüldüğünüz bugünlere bile üzüleceksiniz.Belki de çok daha mutlu çok daha güzel günler sizi bekliyor.Hayat hiçbirşeye üzülmeye değmeyecek kadar çok kısa.Lütfen seni hiç haketmeyen biri için kendini bu kadar paralama.Sev seni seveni aşk nedir bileni arama hiç boşuna bırakıpta gideni.

Ama eşim zaten anlaşmalı boşanmayı kabul etsem hazır bekliyor..
Birkackere bu konuda tamam olsun deyip yola cıktığımda gördüm ki cok kararlı ve asla dönüşü olmayan bir yola girdiğimi farkettim..
Suan ki cesaretsizliğim onu bir ömür kaybedeceğim için ve onsuz yaşama düsüncesi gözümde dağ gibi büyüyor..
Ama bu halim biliyorum ki onu benden cok daha hızlı uzaklastırıyor..
Keske güçlü olabilseydim..

Onunla yaşayıp onsuz olmak, onun tarafından hergün incitilmek mi daha kolay yoksa bir kere karar verip onurunla ayrılmak mı bir kez daha düşün bence, atacağın bir adım seni bundan sonraki hayatında bu kadar güçsüz kılmayacak, sen kendi kıymetini bilmezsen inan başkası hiç bilmez. Kaldıki o senden çoktaaan vazgeçmiş değer mi böyle birisi için?

ortada evlilik yokki neden hala sürdürüyosun.doğarken kocayla birliktemi doğuyoruz.kocamsız yapamam diye bişey yok.unut bunu kimse vazgeçilmez değildir.

madem o kadar çok istiyor boşanmayı donuna kadar herşeyini al ilerki hayatını garantile ve gönder..:kızgın:

davayı eşin açsın, sen işi yokuşa sür bence ........hani adamın diş fırçasına kadar elinden almak için ..... mağdur olan her zaman yasalar tarafından korunur kollanır unutma a.s

işi yokuşa sürmek sana bişey kazandırmayacak. bu durumda güçlü olmalısın. sen boşanmazsan diretirsen daha fazla üzüleceğini unutma. hakkınızda hayırlısı olsun.

Canım.....kendini daha fazla üzüp yıpratma..
Eşin işaret vermiş zaten diyeceğim ama işaretten öteye geçmiş.
Seni çok iyi anlıyorum.Sevgini ve umudunu da anlıyorum ve inan çok saygı duyuyorum.
Değerli bir insansınız.Eşinizi seviyor ve yuvayı devam ettirmek istiyorsunuz ama sizin kutsal gördüğünüz herşeyi eşiniz gözden çıkarmış.O nun davranışlarını hak etmiyorsunuz.Evliliğin ve sevginin kıymetini bilecek sizi çok ama çok sevecek bir eşi hak ediyorsunuz.
Umarım bundan sonra sevgiyi bulur çok mutlu olursunuz.Eşiniz sizi hiç hak etmiyor.Onu sizden mahrum bırakın layık olduğu yaşamı sürsün.Sizde mutluluğu bulun inşallah.
Umarım size destek olacak ve acınızı hafifletecek bir aileye sahipsinizdir.a.s.

Canım.....kendini daha fazla üzüp yıpratma..
Eşin işaret vermiş zaten diyeceğim ama işaretten öteye geçmiş.
Seni çok iyi anlıyorum.Sevgini ve umudunu da anlıyorum ve inan çok saygı duyuyorum.
Değerli bir insansınız.Eşinizi seviyor ve yuvayı devam ettirmek istiyorsunuz ama sizin kutsal gördüğünüz herşeyi eşiniz gözden çıkarmış.O nun davranışlarını hak etmiyorsunuz.Evliliğin ve sevginin kıymetini bilecek sizi çok ama çok sevecek bir eşi hak ediyorsunuz.
Umarım bundan sonra sevgiyi bulur çok mutlu olursunuz.Eşiniz sizi hiç hak etmiyor.Onu sizden mahrum bırakın layık olduğu yaşamı sürsün.Sizde mutluluğu bulun inşallah.
Umarım size destek olacak ve acınızı hafifletecek bir aileye sahipsinizdir.a.s.

Gercekten o kadar ağır ki yaşadıklarım..
Sonucta bu evliliği gözden cıkarmıs bir insanla yaşamak cok kötü..
Bende hakkımda hayırlısı olmasını istiyorum..

canım çok yakınımmışsın gibi hissettim anlatıklarını okuyunca. hiç birimizi anamız babamız böle adamlara köle olalım diye besleyip büyütmedi, herkesin söeldiği gibi bencede bu adamın kahrını çekme sevilmediğini bilerek aynı evde yaşıyamazsınki, okadar çok kadın senin yaşadığına benzer şeyler yaşıyoki bu yalnız senin başına geldi sanma, madem bütün yollar tükendi sende o adamdan intikamını al asla onunla anlaşma biliyorum boşanmak istemiyosun ama aklında olsun olurda boşanma kararı alırsan süründürmeden bırakma öyle boşanalım demeyle boşanılmıyacağını anlasın.vede eviterk etme sen suçlu olursun.
biraz karışık yazdım ama bunlar benim nacizane fikirlerim. allah yardımcın olsun

Back
X