7 yıllık evliyim eşim son 6 aydır durmadan hergün devamlı hep senden boşanmak istiyorum diyor olmuyor senden soğudum diyor şaka yaptığını düşünüyordum baştan ama hep ağzında olunca artık çok moralim bozuluyor kimseye bişey diyemiyorum ne kendi ailesine nede kendi aileme 5 yaşında bi kızım var ben eşimi seviyorum ne yapacağımı şaşırdım ...
ya inanın aramızda öyle bağırış gürültü kavga geçmedi hep ağzında boşanma kelimesi beni çok rahatsız ediyor soruyorum nedenini senden soğudum olmuyor diyor işte en son bu gece yine ağzında ağladım bende dedim şimdi annenle babanla konuşucam sonrada gidicem dedim bi şey demedi şu an işte zaten ama aramadı ne yaptığımı sormadı bile...
yapmazmıyım bilgisayarıda telefonununa hep bakıyorum öyle gizli bi şey yok yani çalışmadığı günler evden dışarı çıkmaz öyle gizli işleri yoktur güvenim var ama davranışları bozuk
yapmazmıyım bilgisayarıda telefonununa hep bakıyorum öyle gizli bi şey yok yani çalışmadığı günler evden dışarı çıkmaz öyle gizli işleri yoktur güvenim var ama davranışları bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?