Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Benı böyle gaza getırın kızlar lutfen duygusal davranıp o serefsızı özlememe ızın vermeyın ,en buyuk
destegım sızsınız..Tek bedduam da KISIR OL INSALLAH dıyorum hatta yuzune de söyledım ..

Merak etme bazen öz babasından çok üvey babasını sever insanlar. Neden çünkü insandır adam gibi adamdır. Arada sadece kan bağı olması bu gerçeği değiştirmez. Çocuğun belki ilerde öyle daha mutlu olacak. Bu adam bugün seni yüzüstü bu şekilde bıraktıysa emin ol yine bırakacaktır. Tamam aile kurmak çok zor yıkmamak için de uğraşmak gerek ama bazen karşındaki insan buna değmez gerçekten değmez. Sen iş bul çalış nafakanı da al çatır çatır yarın öbürgün aklı başına gelir o zaman da beni yüzüstü bıraktığında aklın nerdeydi dersin . Artık bayağı zaman olmuş, üzüntülerin yerini gerçekçi düşünmeye bırakmış olması lazım. Gerçekçi düşün duygusal davranma bebeğinin geleceğini düşün. Kendi geleceğini düşün üzme kendini

siyahbeyaz aklın o kadar karışıkki ne yapacağını nasıl davranacağını bilemez duruma geldin farkındamısın burda bizler her kafadan ayrı bir ses misali birşeyler yazıyoruz herkezin niyeti belli sana yardımcı olmak canım benimm dün akşam benimde aklıma geldi ama o an pc kapatıp çıkmıştım bir daha geri dönmedim şimdi gelipde yazdıklarını mesajlarını falan okuyunca evet dedim en iyisi bir evlilik danışmanından yardım alması ayrıca bunu bir arkadaş daha dile getirmiş..İnan pişman olmassın en yakın arkadaşım eşiyle problem yaşıyordu o kadar zor durumdaydıki biz ne desek boşuna gibiydi..

bunu deme desek dedim bile derdi yapma desek tühh ya yaptım derdi sonunda araştırdık ve bir evlilik danışmanına götürdük çünkü arkadaşımda eşiyle ayrıydı boşanma eşiğinde ama niyeti belli değildi birgün tamam kızlar bitti bu iş der ertesi gün oturur boşluktayım elim kolum tutmuyor der ağlardı 2 tane evladı vardı onlar için ayakta duruyorum durmaya devam derdi an itibari ile yok yapamıyorum olmuyor kısaca bu böyle sürüp gidiyordu..Evlilik danışmanı o kadar iyi geldiki inan bana faydasını gördü..Bize sizi dinliyorum der bildiğini okurdu danışmanla konuşunca ne yapmak istediğine nasıl durması gerektiğine kadar herşeyini paylaştı..Sonuç mükemmel eşiyle huzuru buldu gururum der dururdu aynen eşide öyle bıktım çenesinden lafından gurur meselesi ettim derdi çok şükür düzeldiler mutlular

bizler biryere kadar ama iyi ama kötü yorum yapıyoruz zorluğu yaşayan sensin bizler için atıp tutmak çok kolay kimimiz ayrıl diyoruz kimimiz sessiz kal sus konuşma diyoruz beni bir ablan olarak gör sana abla nasihati lütfen bul bir evlilik danışmanı ve git istersen ben bile araştırır sana bulurum faydasını görüceksin bir dene kaybın olmayacak hatta iyi geldi diyceksin.

Anladığım etrafında sana destek olan yok herkez kendi havasında hayatını yaşıyor..Konunu başından beri takip ediyorum Sakın ama sakın kızma üzülmen için seni üzmek için yazmıyorum birşeylerin farkına varman için diyorum davranışların normal değil tutarsızlık var şimdiden özür diliyorum inan niyetim seni kırmak değil sen farkında değilsin ilk zamanlar yazdıkların ile son zamanlardaki yazdıkların arasında agresiflik var sinir var tutumun değişti..

Bunları yazsammı yazmasammı diye çok düşündüm ama birinin seni dürtmesi lazım yaşın çok genç vücudun benliğin şuan bu durumu kaldırabiliyor ama böyle gidersen bir zaman sonra iflas bayrağını çekeceksin canım kardeşim bak canım diyorum niyetim seni üzmek değil silkelen kendine gel ve bu evlilik danışmanına mutlaka git.....

Allaha emanet olun sen ve bebişin....

kocanda babalık duygusu yokmus be bitanem, düsün bir hal hareketlerini ewliliğinizde,adam cokk iyi sorumluluk sahibiydide cocukmu böyle yaptııı,bence zaten bekar hayatına döndü diyorsun cünki biliyorsun ki kocanın sorumsuz oldugunu ,bence zaten biliyordun, süper bi eşmiydi (ewine bakan,her ihtiyacını gören,senin maddi manevi )sanmam ewe gec gelen belkide içen,bişi al diyince sorun cıkaran yada sorumsuzca unuttum diyen biriydi,bunları sunun için söylüyorum,bu tip insanlar sorumsuzlar ewe pek bakmazzz,dışa dönüktür (arkadas cevresi vs...) ewe gec gelir,bişi desen kavga eder...

Canım yok affedemem ben cunkı affetmek demek yenı sayfa acıp bu yasananları unutmaK DEMEK
aMa ben unutamam sanırım ((
.Hiç yoluna evlılıgım bıtecek tek üzüntüm bu ,bebegıme acıyorum cok..

Demek istediğim bu aynen arkadaşım gibi niyetin düşüncen an itibari ile birbirine zıt tutarsız derken bu şekildeki yazımlarını kastediyorum...Ve sana hak veriyorum yaşadıkların seni bu duruma getirdi ilk konusunu yazan siyahbeyazla şimdiki arasında fark var.

Canım ılk konumda nasıldım sımdı nasılım bıraz anlatır mısın bu bana ayna tutar,artık kımseye kızacagım
bır durum yok aynı dedıgın gıbı cıkmazdayım ama kafam hep degısıyor ,aynı arkadasın gıbı ..Ama eşim
danısmana gıtmeyı ıstemıyor asla dıyor..En azından arkadasının esı gıtmıs..

Damla ıste ben de bu yuzden cok üzgünüm ya ne esım ,ne aılesı asla kötu ınsanlar degıldı;esım her
işime kosan ve evde oldugum ev hanımı oldugum zamanlar dahıl hep yardımcı olan,benı her zaman
el üstünde tutan cok seven hatta sevgıden bogan,ısten eve evden işe,asla kumar ıckı sıgara dahıl
olmayan ve bebegımız dogunca da herkesın kıskanclıkla ızledıgı bır baba profılıydı ,bebegımızı de
cok guzel sevıyor yardımcı oluyordu ..Yanı resmen herkesın arayıp bulamadıgı bır tipken her yerde
duydugumuz o serefsızlerden olacagı aklıma gelmezdı ( Ondan dolayı da cok uzuluyorum böyle
bırıyle yaslanamayacagım ıcın ..ama tabı sonrakı eşim bambaskaydı o da ayrı,çocuktan dolayı
olmadıgını söyler hep ..6aylık hamıleyken eskı sevgılısıyle mesajlasarak aldattı hem de 3 aydır
yazıstıgını ama ayrı sehırde olduklarını söyledı,sonra doguma kadar ıyı davranıp köpruyu gecınce
aynı evın ıcınde benı yok saymalar,tartısmalar cıkartmalar,yuzume bakmamalar,suratsızca eve
gırıp tv ızlemeler vs vs..Yanı benım özlemım bastakı adama,sonrakı ıse tum nefretım kinim..(

Cok enteresan durum ya dogumdan önce seni sevmeler üstüne titremeler,sonra eski sevgilisi Alla Alla demekki adam seni iyi kandırmıs derim,iyi oynamışşşş birden eski sevigili araya girio hemen aklını celio öylemiii garipp hani seni seviyordu,seven adam baskasına bakar mı? iyi oyuncuymuş derim... böyle adamlar daha tehlikelidir bitanem sağ gösterip sol vururlar,ikiyüzlüymüş belli,kimsenin huyu bi yere gitmez,aynısını eski sevgilisinede yapar,bir baskasınada anladın mı? yuva yıkanın hele hiçç yuvası olmaz,kimsenin ahı yerde kalmazzz... kendince haklısın... ama ondan kimseye koca olmazzz,bir süre iyi oyun cıkartır yine yapacagını yaparrrr,Allah böyle insanlarla kimseyi karsılastırmasınnn..seni ve cocugunu o adam haketmiyorrr,eger iyi biri olsaydı bi erkek olsaydı suan yanında olurdu,sen daha erkeksin ondan cocuguna sahip cıkıyorsun,kendini yıpratarak saglıgından olursun yazık sana,artık 2 kişisin adam kıymetini bilememişşş sizi haketmemişş,sen ewliliğin için herseyi yapmıssındır acabaların olmasın bence,zaten seni sewen ewi terketmezdi baska kadın için bunu unutma tatlım...

Evet benım de cok hatalarım oldu ama artık o hamıleyken aldatma ve sonrasındakı tavırları
herseyı esıtledı ..Dedıgın gıbı benı gectım ama cocugunu bırakıp gıden bu kısı adam falan
olamaz ancak ergen olur !Ergen gıbı bekarlık yasayıp daldan dala konmak ıcın bebegını
terk ettı su an bırısı olup olmadıgını da bılmemek canımı cok sıkıyor ama bunu da dun
yaptıgım bu planla kesınlıkle 1 ay ıcınde ögrenecegım ınsallah..
Aranızda bu casus programı bılen ındıren var mı anlatır mısınız?Bır de ses kaydedıcı konusunda
fıkrı olan var mı ne alayım?Onu bırgun eve cagırcam ısım var annemler de yok dıyerek ve cocugu
bırakıp cıkcam bılgısayara gırmese de telefonda konusacaktır enınde sonunda ögrenmelıyım..
Ben cunkı bılmek ıstıyorum ...Zaten gecen gun facebookunda da telefonla facebooka gırme
uygulaması yapmıstı umarım benım bılgısayarımdan gırer ya tek umudum bu sekılde ögrenıp
yuzune vurup rahatca karar vermıs olmak..Bırı oldugunu bılsem asla arkama bakmam uzulmem
bıle..

Evlilik ve aile danışmanına arkadaşımı biz götürdük onun eşide gitmedi.Danışmanla tek başına görüştü O kadar güzel konuşmuşlarki size bile anlatmadıklarımı anlattım demişti hatta bir ara bizlere öğrendiklerini uygulamaya başlamıştı uykudan uyandım sanki diyip duruyordu hal davranış düşünce bu işin uzmanıyla konuşulunca farklı bir boyuta varmıştı daha sonra eşiyle görüşmeleri olmuştu eşi yok bu sen değilsin kimden akıl aldında karşıma geldin diye kızı küçümsemişti sanki ben ben olmaktan çıktım hayata farklı bakıyorum eşime farklı bakıyorum hatta size bile farklı bakıyorum diye söylenip durdu.Eşi ile bizlerin eşleri görüşüp onların buluşmasını sağlamıştık zor olmuştu çünkü eşi çok inatçı arkadaşım buluştukları akşam herşeyi eni konu konuşup çözümü bu akşam bulmalıyız yoksa allahın selameti başına olsun der ayrılırız evcilik oyunu oynamıyoruz burda diyerek konuya girmişti kısaca diyeceğim o ki aslında burda da üye olan aile danışmanı arkadaşlar var bir başka konuda hatta nick okudum evliliğinde sorunu olan bir üyeye yardımcı olmak isterim diye yazmıştı..

Sana ayna olmak konusuna gelirsek ilk zamanlar yazdıklarında bir niyet vardı düşüncelerin daha karışık ama bir o kadarda netti.Ara ara yazdığın ilk yazıları bir oku beni daha iyi anlıycaksın haklısın bizler burdan sana ahkam kesip duruyoruz zorluğu yaşayan sensin bu durumda olmana kızamıyorum sadece uyarmak niyetiyle yazıyorum arkadaş çevren varsa onlarla dışarı çık bir ara kuaföre gitmiştin sana moral olmuştu arada şımarıklık yap kendin için git fön çektir bir arkadaşılan dışarda buluş al kızını diycem ama havalarda kötü soğudu evine çağır bir kahve bir çay biraz sohbet kafan dağılır kendin için birşeyler yapmaya çalış gittikçe monotonlaşan bir hayata sürükleme kendini benim spor hocam kendinizi sevin der durur haksızda değil ömür dediğin neki ömrünün en güzel demlerini yaşıyorsun bazı şeyleri zamana bırak zaman en güzel ilaç sen kendine söz ver değişeceğim de ve biyerlerden başla artık

maddi durumun nedir bilmiyorum akıllıca düsünmüssünde sunun için diyorum dedektif tut eger tutabilirsen elinde saglam kanıtların olur...nacizhane fikrim tatlım

Vee sunu eklemek istiyorum inan bana zaman gelcek diceksin ki; ben bu adam için mi üzülmüşüm kendini yıpratmısım diye gülcek pişman olcaksınnn...aynı seyleri bende yasadım bosanma sürecinde,o kadar içim acıyordu ki yapılan haksızlıklara 6 ay uyuyamadım ilaçlarla yasadım fayda etmedi,simdiki aklım olsaydı degil 1 yıl ewli kalmak 1 saatimi ona harcamazdımmmmm,yasanan böyle acılar ilerde saglıktan cıkıyor tatlım,inan degmezz bunlar için,sebep ne olursa olsun hersey olacagına varıyor,tek taraflı ewlilik kurtulmuyor yada yürümüyor,kendini istedigin kadar parcala,yırt kaderde ayrılık varsa yasanıyor,ama öyle ama böyle...

eski sevgililerini unutamıyorlarsa neden evleniyorlar,birde evi terkedince nerede kalıyorlar?

siyahbeyaz yazdıklarını baştan sona okumaya çalıştım;
sana nacizane fikrim;lütfen iyi yada kötü,dava için,bebek için,ne olursa olsun hiçbirşey için onu arama.bırak aramak sormak istiyorsa o arasın sorsun.

ona durup durup birşeyleri bahana edip yazıyormuş konumuna düşürüyorsun kendini.biliyorum çok zor ama sakin olmaya çalış,içinde volkanlar patlasada ona birşey yazma,yok say.

Dedektif cok pahalı bırsey kızımın parasını bu konu ıcın harcayamam cnm ama bu da ıyı bır yöntem olacak,
artık Allah karsıma cıkaracak ınanıyorum yaklasıyor o gunler sankı..Senın de bosanma yasadıgını anladım
keskın net laflarından tam soracaktım söylemıssın..

Psikologa gıdecegım bakalım o neler önerecek..Semazen kendımı kapatmadım hergune baska ısler bulup cıkıp
onlarla ugrasıyorum ama annem de 2 gun baksa cocuguma 3.gun ısyan edıyor ..Ben de iş bulunca yapamayacagım
tum resmı gereklı ıslerle ugrasıyorum yapmam gerekenlerı yapıyorum,arkadaslarımla görusuyorum ıyıydım bu
son olaylara kadar ama ıste olaylar karısınca ben de dagıldım ..

Hayır benım de mesela eskı unuttugum ama esıme kızınca aklıma gelen sevgılım vardı ben de bosluga
dusup onu mu arasaydım ne sacmalık ..İnsanda Allah korkusu olur,nefs olur (böyle mı yazılıyordu bu kelıme
hatırlamıyorum)ama bunda hıcbırı yok ..Madem evlılıgınden memnun degıldın neye guvenıp cocuk
yaptın dı mı?Allah'ım ben her buyuk konustugumu yasıyorum soklardayım su aralar Allah yardım etsın de
atlatayım ..

Boşanma asamasını ben uzatmadım,esımde para yok heralde bosanmak da 2,5-4 bın arası degısıyor
bir de ben boşanırsam gerı dönmem ama bosanmadan önce saglıklı dusunmesını beklıyordum ve nafaka
vermeme ıhtımalını dusunuyordum cok ısrarcıydı basta hemen bosanacagım dıye ,sımdı oyle degıl..
Kararsız ..Ben de bu surecte varsa bı yuva yıkan o... bu olayı bulup daha da batırmak ıstıyorum ,
o yuzden de karısmıyorum o bosanmalı ben degıl..

Evet burdan kesın ve net söyluyorum ne mesaj atcam,ne arayacagım..Ararsa acmayacagım..
Kızım ıcın mesaj atarsa da tek kelıme yazıp susacagım ..SÖZ.

Evet burdan kesın ve net söyluyorum ne mesaj atcam,ne arayacagım..Ararsa acmayacagım..
Kızım ıcın mesaj atarsa da tek kelıme yazıp susacagım ..SÖZ.

lütfen mesaj atarkende iğneleyici,laf sokan şeyler yazma,sanırım bir görüşmenizde ''tek bedduam kısır ol''demişsin sanırım,lütfen deme böyle şeyler,bunlar seni onun gözünde dahada küçültür,böyle şeyler onu önemsediğini gösterir.bırak önemsesende,aşkından ölsende o bunu bilmesin,böyle diyerek ona bedduadan ziyade senin kısır olmanı istiyorum çünkü başka kadından baba olmanı istemiyorum,çünkü seni seviyorum mesajı vermiş oluyorsun.

ama gerçekten etkileyici bir beddua imiş

konu sahibi nerden aklına geldı böyle bir beddua?

Önceki konunu bilmiyorum okumadım, bu konunda ise sadece başlığa cevap vereyim.

Seni istemeyen, evi terkeden bir eşin var ne mi yapacaksın. Tabi ki seni istemeyeni sende istemeyeceksin.

İnsan şu dünyada sadece onuru için yaşar, sevgi mevgi aşk meşk hikaye. Senin onurunu kıran insan için üzülmeye bile değmez .

Dimdik durup çalışıp çocuğuna bakıp yaşayacaksın. Kaybeden o olacak

Son düzenleme:
yazma geregi duydum
etkilemek icin degilde seni bir nebze olsun anladigimi hissediyorum
ve belki yine bir nebze olsun yardimci olurum bir kac nacizane cumleyle

oncelikle "neden terkedildim, neden bosanmak istiyor" sorularinda
merak etmekte tabiiki haklisin
ben sahsen delice ogrenmek isterdim senin gibi
kurcalardim elimden ne geliyorsa az veya cok ugrasirdim
bu konuda sana hak veriyorum bu merakin gecmeyecek dogal olarak

aklin karisik duygularin dalgalaniyor bunlarda gayet normal
ama sunu unutma
istesende istemesende YENI BIR HAYATIN VAR
bu hayatina odaklan
hatalarin olmus olabilir ama o insanin hatalari daha fazla
kendini sorumlu hissetme
o cekip gitti istemeye istemeye kalmak istemedi
beyniyle yuregiyle ruhuyla seni aldatmasindan daha iyi degilmi?
kendini hakli olarak tesseli et!
bir is bul
bulacagin isten alacagin paranin yarisi krese gitsin bosver
onemli olan senin sosyalesmen calisman
disarda olman

ayrilmaniz bosanmaniz bir gunah degil
neden saklamak icin ekstra cabalar gosteiyorsun
kendini kasiyorsun
cekip giden kendisi neden sen suclu duruma dusesin?
dilin soylemesede (her kadin gibi)
icten ice kendini sucluyorsun gibime geliyor
once bundan vazgec
evlilikteki hatalarin onun yaptiklarinin yaninda hic

cogu arkadas gibi bende onu aramamani soyleyecegim
hic bir sekilde hastalansa bile (Allah korusun, Allah yavrunu sana bagislasin)

bir gun gelecek tum gercekler ortaya dokulecek
ama sen o gune kadar guclu ve yeni hayatina adapte olmus bir kadin olacaksin
ve inan bana o bu sorumsuzlugunun acisini cok cekecek

sen sadece sabret ve mucadele et inan sana bikkinlik ve isteksizlik versede
yarinlar seni korkutsada
ilerde yararini cok goreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…