- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Canım yok affedemem ben cunkı affetmek demek yenı sayfa acıp bu yasananları unutmaK DEMEK
aMa ben unutamam sanırım((
Aıle danısmanı ıcın cok ugrastım ama gıtmıyor baskası olup olmadıgını bılsem ve kanıtlasam en
azından böyle rahat takılmasa varsa da..Tek sıkıntım bu,ama yoksa da mahkemeden talep etcem
aıle danısmanını avukatıma sorcam o zaman mecbur gönderıyorlarmıs ve terapıye gıtmeyene
ceza verılıyormus..Hiç yoluna evlılıgım bıtecek tek üzüntüm bu ,bebegıme acıyorum cok..
Yok yok kızlar bu durumu düzelmiş olmadım mı özur dıleyerek sınırlı anımda yazmıstım özur dılerım
ben hallederım sen sadece kıslıklarını alıp nafaka ıcın gel demem dogru olmamıs mı?Ben ıste plan
yaptım bu sorulardan kurtulmayı cok istiyorum Hande'nın konusunu okudukca acaba esımın de
böyle ıgrenc ve kendını haklı buldugu bır hıkayesı mı var ve nasıl ögrenırım dıyorum ,sonucta
o durustce söyleyemez..Benım neler yapabılecegımı bılır,aılelere rezıl olur korkar..Ama ben neden
gercegı ögrenmeyeyım kızlar evet her hafta fikrim de degısıyor ..Ama görmeyınce nasıl mutlu
olduysam öyle olacagım,nasılsa aylıgımı da aldım bebegımın ıhtıyaclarına göre ayarlayacagım
gerekırse psıkolog yardımını aılem yapacak ve halledecegım..Hiçbir nedenle aramayacagım,sizden
de özur dılerım mesaj attıgım ıcın(
Evet burdan kesın ve net söyluyorum ne mesaj atcam,ne arayacagım..Ararsa acmayacagım..
Kızım ıcın mesaj atarsa da tek kelıme yazıp susacagım ..SÖZ.
lütfen mesaj atarkende iğneleyici,laf sokan şeyler yazma,sanırım bir görüşmenizde ''tek bedduam kısır ol''demişsin sanırım,lütfen deme böyle şeyler,bunlar seni onun gözünde dahada küçültür,böyle şeyler onu önemsediğini gösterir.bırak önemsesende,aşkından ölsende o bunu bilmesin,böyle diyerek ona bedduadan ziyade senin kısır olmanı istiyorum çünkü başka kadından baba olmanı istemiyorum,çünkü seni seviyorum mesajı vermiş oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?