- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Benim de sana içim kaynıyo minikkuşum
Pazartesi günü boşandım ben :)
çok sevindim, hadi geçmiş olsun su gibi aksın gitsin, ne yalan söyliyim ben zorluk çıkarır karşı taraf diyodum
hayırlısı olsun bundan sonraki hayatında, yeni güzel günler bekliyor seni, hepimiz öyle hissediyoruz :)
Saol cnm. Ben de öyle hissediyorum, taliplerim de ahahahah flört etmek güzel birşeymiş :)
Saol cnm. Ben de öyle hissediyorum, taliplerim de ahahahah flört etmek güzel birşeymiş :)
hayırlı olsun kurtuldun sırtındaki kambur gibiydi o adam zaten
inşallah bundan sonra çok çok mutlu olursun
hayat devam ediyor acılara üzüntülere inat hemde..
İnş.lah seninde mutlu düğün fotolarını görürüz canm:)
Erkek olsaydım bende talip olurdum sana kuşum
Erkek olsaydım bende talip olurdum sana kuşum
saol canım benim, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra inşallah
tabi yaa :) garip, eğer biriyle görüşürsem onu aldatırmışım gibi geliyor ama gececek.
Wuwww senin gibi bir erkeği ben de kaçırmazdım
Bende bende
saol canım benim, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra inşallah
Bende bende
aminnn canım. eminim öyle olacağına çünkü hakediyorsun
cok tatlisin.guclu durusunu takdir ettim.Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin canim.bende bosandigimda yuklerimden kurtuldugumu hissetmistim ve yeni hayatim icin heyecan duymustum.
şimdi böyle hissetmen tabii ki normal ama artık bitti şöyle biskolata adamları gibi, üçgen vücutlu,dürüst, sadık, namuslu, çalışkan bir enişte gelsin kısmetine inşallah
Yirim seni ben
Beni seçti o
canım boşandın mı? senin adına sevindim çünkü uzayacak,zorluk çıkaracak diye endişeleniyordun..
bundan sonra yeni bir hayat başlıyor senin için.çok güzel günlerin olsun İnşallah.
Harem kurayım bence ben :)
Saol cincikkim
Ben uzun zamandır yeni bir hayatın icindeyim, cok zorlandığım zamanlar oldu, kafamın karıştığı oldu ama aştım bir şekilde, herşeyin daha iyi olacağına adım gibi eminim. Saol canım. Allah sana da hayırlı yazılar yazsın inş.
ahahaha biskolatası olanları almayayım ama sadık ve namuslu bir enişte getirebilirim insallah size :)
Ye beni, hepinizi yamacıma alacağım gözdem de sen olacaksın :)
Doğruyu söylemek gerekirse aile terapisinde daha cok umutlanmıştı o, hic boşanamayacağımızı düşünüyordum bende. Ama terapist de benim bu işi kafamda bitirdiğimi söyleyince umudunu yitirmeye başladı. bir de ben tehdit etmek durumunda kaldım :) eğer boşanmazsan olacaklardan ben sorumlu değilim diye... sanırım benim onu kafamda bitirdiğimi gördü kadesam. Hala kendince cabalıyor ama elbet bir gün vazgececek.
Amin canım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?