Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

çok sevindim, hadi geçmiş olsun su gibi aksın gitsin, ne yalan söyliyim ben zorluk çıkarır karşı taraf diyodum

Zorluk çıkarırsa yapacaklarımdan korktu herhalde. Gerçi hala zorluk cıkarıyor o ayrı da sonuç itibariyle boşandık :)

tabi yaa :) garip, eğer biriyle görüşürsem onu aldatırmışım gibi geliyor ama gececek.

şimdi böyle hissetmen tabii ki normal ama artık bitti şöyle biskolata adamları gibi, üçgen vücutlu,dürüst, sadık, namuslu, çalışkan bir enişte gelsin kısmetine inşallah

saol canım benim, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra inşallah

canım boşandın mı? senin adına sevindim çünkü uzayacak,zorluk çıkaracak diye endişeleniyordun..

bundan sonra yeni bir hayat başlıyor senin için.çok güzel günlerin olsun İnşallah.

Konuyu hep uzaktan okuyorum. Yorum da yazmamıştım hiç.

Bitmesi gereken bir şeyse btirin kızlar. Zor oluyor, kötü zamanlar geçiriliyor ama zamanla herşey geride kalıyor. Hayat tek kişiden ibaret değil. Yenidendoğdum bunun en güzel örneği. Herkes ilk sevdiği ilk eşiyle mutlu olmak ister ama bazen şartlar insanı başka yönlere çeker, başka kararlar aldırır.

Çocuğunun babası tarafından terkedilmek, aldatılmak iğrenç birşeydir eminim, ama olan olduktan sonra yapabileceğimiz bir şey yok malesef. İlişkide ne kadar çok arayan, ne kadar çok sorgulayan taraf olursanız o kadar üzülüyorsunuz. Neden? Neden ben? diye fazla sormamak lazım.

Zaman gerçekten herşeyin ilacı. 10 yıl sonra şimdi nefesssiz bırakan acılar hiçbir şey hissettirmeyecek. Dokunamadığın eşyalar, gidemediğimn mekanlar, konuşamadığın insanlar hiçbir şey ifade etmemeye başlayacak. Herşey arkada kalacak ve yeni bir sayfa açılacak.

Bize düşen de geçmiş hatalardan ders alıp yeni bir sayfada hayata devam etmek.

Bu arada Yenidendoğdum, hikayenin trajik olduğunu biliyordum ama bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum. Ne yaptın sen bana ya, hormonlarım tavan zaten

Harem kurayım bence ben :)
aminnn canım. eminim öyle olacağına çünkü hakediyorsun

Saol cincikkim

cok tatlisin.guclu durusunu takdir ettim.Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin canim.bende bosandigimda yuklerimden kurtuldugumu hissetmistim ve yeni hayatim icin heyecan duymustum.

Ben uzun zamandır yeni bir hayatın icindeyim, cok zorlandığım zamanlar oldu, kafamın karıştığı oldu ama aştım bir şekilde, herşeyin daha iyi olacağına adım gibi eminim. Saol canım. Allah sana da hayırlı yazılar yazsın inş.

şimdi böyle hissetmen tabii ki normal ama artık bitti şöyle biskolata adamları gibi, üçgen vücutlu,dürüst, sadık, namuslu, çalışkan bir enişte gelsin kısmetine inşallah

ahahaha biskolatası olanları almayayım ama sadık ve namuslu bir enişte getirebilirim insallah size :)

Yirim seni ben

Beni seçti o

Ye beni, hepinizi yamacıma alacağım gözdem de sen olacaksın :)

canım boşandın mı? senin adına sevindim çünkü uzayacak,zorluk çıkaracak diye endişeleniyordun..

bundan sonra yeni bir hayat başlıyor senin için.çok güzel günlerin olsun İnşallah.

Doğruyu söylemek gerekirse aile terapisinde daha cok umutlanmıştı o, hic boşanamayacağımızı düşünüyordum bende. Ama terapist de benim bu işi kafamda bitirdiğimi söyleyince umudunu yitirmeye başladı. bir de ben tehdit etmek durumunda kaldım :) eğer boşanmazsan olacaklardan ben sorumlu değilim diye... sanırım benim onu kafamda bitirdiğimi gördü kadesam. Hala kendince cabalıyor ama elbet bir gün vazgececek.

Amin canım çok teşekkür ederim

inşallah yeni hayatına bulaşmaz canım.

Siyahbeyaz konu katlettiğim için de cok özür dilerim, hakkını helal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…