Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

darısı Elmayramın başına, onada takıntılıyım nedense, sanal manal ama içim kaynıyo bazı arkadaşlarıma :)

evet varya aynı şeyi düşündük, ve nedense onunda çok mutlu olacağına inanıyorum bundan sonraki hayatında.
İlkinde yaşadığı eksiklleri mutsuzlukları bunda yaşamayacak gibi geliyor, çokda tanımıyorum kızı ama hissiyatım böyle :)
Hatta abarttım şöyle düşünüyorum ilk evliliğinde nikahı olmuş şimdi muhteşem düğünü olacak sanki :)

Rabbim evli bekar boşanmış ne olursa olsun, aklımızı sağlımızı işimizi almasın kimseye muhtaç olmayalım, helede bir erkeğe :)

Dip not: senin akılcı yorumlarınada bayılıyorum avukat olacak hatunsun :)

sağol canım o senin zerafetin

darısı Elmayramın başına, onada takıntılıyım nedense, sanal manal ama içim kaynıyo bazı arkadaşlarıma :)

offf zaten aşırı duygusal bi tipim mahvoldum şu anda..ağla ağla içim çıktı ya

evet Yenidendoğdum gibi Elmayra ve Siyahbeyaz'da çok çok mutlu olurlar İnşallah..hiçbir acı sonsuza dek sürmez,yeter ki o acıyı yaşamasını bilelim.

Yenidendoğdum... yaşadıklarını okuyunca ıssız adam filmi geldi aklıma.... Ben hep filmlerde yaşanır sanırdım bu olayları....
O filmi izlerkende çok ağlamıştım ben yaa.....

Eşimsiz bir hayatı asla düşünemiyorum hayal etmeye kalksam iğneyi batırıyorum. Yok yok olamaz...
Ama hayat değil mi? ne getireceği belli değil. Sen evliyken de eminim hiç düşünmemiştin, Kim derdi ki boşanacaksın, bir başkasıyla evleneceksin ve eski eşinle karşılaşacaksın.....
Neyse...
Allah eşinle seni bir ömür mutlu etsin.

egeyi görmek istiyormu pekı hiç
senın evlılıgını hazmedemeyıp bu seferde çocuk için huzursuzlu çıkarmaya çalışıyormu??
vicdanını merhametını ve ınsanlıgını kaybetmıs bir adamdan hersey beklenır çünkü
sizi gördüğünde elındekı tepsılerı falan düşürmüş ya
ohh dedım içimden resmen yağlarım eridi,çok iyi olmuş

eski eşinin akrabalarına ayrıca gıcık oldum, adam 3 - 5 sene hayatını yaşayacak sen cepte hazır bekleyeceksin onu.!!!
varmı öyle dünya yaa özürleri kabahatlerinden beter.!

siyahbeyazda ağlıcak şimdi, Allah gülmelerden ayırmasın hep sonu mutlu biten hikayelere ağlayalım inşallah

ağlarken müdür yardımcısı girdi içeri "hocam noldu size,birisi birşey mi dedi" diyor adamcağız.."yok hocam bir arkadaş güzel bir haber verdi de mutluluktan ağladım" dedim :)

Amin Nemesiscim..

Son düzenleme:
kızlar aman gozyaslarınıza sebeb oldum kusura bakmayın
elmayra canım ya oyle apansız kalıma gelıyorkı oda , sıyahbeyazın tum konusunu okumadım okusam herhalde bı bu yazdıgım kadar yazardım..

ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederımm

gecen sene 19 aylıkken aradı
konum vardı hatta
2 kez bulusma oldu ben hıc gıtmedım bebegım hıc tanımadıgı ıcın korkuyor onlardan
bır dahada aramadılar
ınsallah hıcte aramaz cunku ona ıcımden gelmıyor egeyı paylasmak
tamamlayacak bıseyıde yok ege 13-14 aylıktan berı yanı aklı ermeye basladıgından berı baba olarak esımı bıldı cok sukur cokta anlatamam anca bu kadar olabılırdı dıyorum

ooo o akrabalar daha neler dedı gofrettoo hepsının burnundan fıtıl fıtıl getırdım ama

ay onlarıda anlat konu dışı mesaj sayılmaz heralde çünkü senin hikayen siyahbeyaz için yol gösterici olabilir, belki bi çoğumuzun yorumu afaki kaldı ama senin yazdıkların nerdeyse aynı şeyler

ohh iyi yapmışsın getir tabi, çocuk oyuncağı sanki.

suanda ısımı yapmam lazım yaklasık 2 saatte yazdım yazıyı :)

canım eski eşin ağır da konuşmak istemiyorum ama sadece biyolojik baba gibi birşey bu adam.eşini baba bilmesi çok güzel bence,demek ki babalığa layık bir insan.

Cnm ya bukadar olur dedim aynisini bende yasadim
Aldatma,aniden terketme,ailesinin "biz oglumuzun kararina saygiliyiz"demeleru ve tek bir adim dahi atmamalari
Off ya deli gibi agladim okurken simdi bunlari yazinca tum gectim kendimden
Senin o bicare yalvarmalarin,neden bulamaman,yok yaa bunun yuzunden tetketmez o diye kafanda anlamsiz cevaplar kurman
Kilo vermen,psikologlar,hocalar,bitkin anne baba
Hepsini cnm hepsini yasadim
Simdi bende kurtuldum oyle mutluyum huzurluyumki suan
Ben istedim anlasmali bosanalim dedim
Bitmisti gercekten benim icinde
Olsede donsede ben onunka yapamazdim cunku
Guvenmiyorumki
Kiziimmmm,yavrummmm allahimin bana enguzel hediyedu
Hergun onun kokusuyla uyuyorum uyaniyorum
Esku esimmi cok pisman oldu ama cokta gec oldu
Rabbimde bana seninki gibi guzel son yazsin ins

okula gidicem hazırlanmaya başlayamadım daha, yenidendoğdum hikayeni bilmiyordum az çok tahmin ettiğimi düşünüyordum eski konulardan ama benim tahmin ettiklerim devede kulak bile değilmiş. hatta düğün fotolarını görünce ne güzel kız maşallah incecik kim bebeği var der demiştim içimden. neler yatıyormuş meğer o halinin altında.

canım benim hep mutlu ol inşallah, aslında ben biraz sana haksızlık da etmişim ilk zamanlarda küçük bebeği var yeni ayrılmış sayılır neden hemen evleniyor ki diye geçirmiştim kafamdan. yargılamak değil de garipsemek gibi düşün. hakkını helal et nolur bu olaylardan sonra insan mutluluğu kaçırmamalı diye düşünüyorum artık. bunun zamanı yok çekilen acının tarifi yok. kimse böyle bir acıyı yaşamayı haketmiyor çünkü. ha şuna da eminim size evlatlarınıza bu acıları yaşatanlar mutlu olamayacaklar görürsünüz. böyle şeylerin öbür tarafa kalmadığını, ilahi adaletin burda da işlediğini düşünenlerdenim ben.

siyahbeyaz da umarım senin gibi çok mutlu olur bir an önce. Allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın.

yenidendoğdum eski eşin tam bir p... artık noktaları doldurun işte sinirlerim oynadı :S neyse sonu güzel olmuş bu hikayenin ama o eski eşin olacak deyyus insanda cinayet işleme isteği uyandırıyor

yok dua et ölmesin ağır ağır acı çeke çeke kıvrana kıvrana yaşasın da hergün canına ölüm istesin Allahtan Allah da canını almasın perişan etsin.

bunları yazıyorum ama aslında bu kadar kötü bir insan değilimdir ama bu tarz konularda çok acımasız oluyorum

herkes hakettıgını yaşar
ilahi adalet öyle kuvvetli ki,zamanı gelınce arkasında yıkılan umutlar,yarım bırakılan hayatlar,gözü yaşlı eş,çocuk bırakan bu nefsini şeytana satmış adamlar hak ettiğini bulacaktır..
belki henüz olmaz,yaşar o dipsiz kuyularda alemlere dalar,benliğini yitirir ama sonra gerçekler kalır elinde bide pişmanlıklar,ama artık çok geç oldugunu anlar ve zamanında arkasında bıraktıkları umursamadıkları kadınları mutlu,yenı yuvalarında cocuklarıyla gördüklerınde
vicdan azabı pişmanlık ve hayal kırıklıklarıyla gün doldururlar,artık yaşamak denmez çünkü o hayatlara..
hem konu sahibi,hem yenıdendogdum hemde bu olay başına gelmiş tüm arkadaşlar,
allah gönlünüze göre versin,rabbim mazlumun yanındadır,siz içinizi kinle nefretle doldurmak yerine yepyenı hayatlarınıza odaklanın,
onların cezasını allah verecektir..
önünüzdekı günleri,sayılı zamanları,ugruna degmeyecek ınsanlar için kötü duygularla geçirmek kendı hayatınızı boşa saymak olur,kımsenın hayatı okadar degersız degil..
allah onları bildigi gibi yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…