- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
darısı Elmayramın başına, onada takıntılıyım nedense, sanal manal ama içim kaynıyo bazı arkadaşlarıma :)
evet varya aynı şeyi düşündük, ve nedense onunda çok mutlu olacağına inanıyorum bundan sonraki hayatında.
İlkinde yaşadığı eksiklleri mutsuzlukları bunda yaşamayacak gibi geliyor, çokda tanımıyorum kızı ama hissiyatım böyle :)
Hatta abarttım şöyle düşünüyorum ilk evliliğinde nikahı olmuş şimdi muhteşem düğünü olacak sanki :)
Rabbim evli bekar boşanmış ne olursa olsun, aklımızı sağlımızı işimizi almasın kimseye muhtaç olmayalım, helede bir erkeğe :)
Dip not: senin akılcı yorumlarınada bayılıyorum avukat olacak hatunsun :)
darısı Elmayramın başına, onada takıntılıyım nedense, sanal manal ama içim kaynıyo bazı arkadaşlarıma :)
ben aslında sıyahbeyazla telefondada gorusuurm
elbetet cok uzatmamak ıcın es gectıgım seyler oldu aılesıyle ılgılı
aldatmayla ılgılı
kusura bakmasın cok uzattım
ama onune bakması gerekıyor
belkı bı ıhtımal esı donecek
ama ıcıme dogmuyor be ne bılım co benzettım oykuyu oda benım gıbı taktımı takıyor anlasılan
en azından mutsuz olmasın yoksa gene yapacaklarından vazgecmeyecektır kendısı ıstemeden dısarıdakı mudahaleler onu cok etkılemeyecektır
merak etmesın
hayat cok guzel ınankı cok guzel yeterkı gormeyı bıl
bır erkek olmasın zaten , cunku yanlızlıkta guzel kafayı dınlıyorsun hem cocugunu ben en azından kımseyle paylasmamıs cok guzel buyuttum oglumu cok sevıyorum
sımdıkı esımede ta en basından anlattım yasadıklarımı bunları okusa cok uzulur
bu kadar uzuldugumu gercekten bılıyormu anladımı bılmıyorum
benım aglamamı asla ıstemıyor asla aglamayacaksın dıyor hem gozum kıpkırmızı kesılıyor hemde ben sen agla dıye senle evlenmeıdm dıyor
bı yanım cok kırıktı
esım baska bı tarafına dokundu esımı ve oglumu cok sevıyorum
galıba eskı eısmı hıc sevmemısım
bazen esıme boyle bır dızı veya fılm ızledıgımızdekı ızletmez benden ayrılmak ıstersen benıde egeyıde oldurebılırsın yasamak ıstemıyorum dıyorum
bırde bazen bu hayatım bana ruya gıbı gelıyor her an uyanacakmısım gıbı masal gıbı hayal gıbı kısacık surecek gıbı Allah korusun
2 kere eskı eısmı ruyamda gordum
ölmüş güya ölmesini isterim acıkcası
çünkü ölmüş insan da kolay zaten keske o zaman ölseydı bı kazada bende hıcbısey ogrenmeden arada mezarına gıtseydım dua etseydım
belkı gene evlenırdım o zamanda bak daha topragı sogumadan evlendı derlerdı benı suclarlardı kı
onun uzerınde cok gunah vr artık nasıl hesap verecekse
cunku hakkım asla helal degıl
neyse ruyamda olmus tabutat goruyorum helallık ıstıyorlar benden
bakıyorum
yuzune tanıyorum ve ıcımı berbat bı uzuntu kaplıyor
ve ortuyorlar kefenle onu
2 kere aynı ruyayı gordum
artık ölecekmi öldümü nedir
ha burada sonrasında delı gıbı cok mutlu olacagıma sureklı ıyı seyleırn benı bulacagına ınandım
cok sukur ya oldu hepsı
buarada sana sımarık dıyen olmus
sahsen bende cok sımarık bırıydım
takı eskı eısmı kaybedene kadar
onun dısında hayatta ne ıstedıysem elde edebılmıs basarmıs bırıyım suanda 25 yasındayım 57 kıloyum
3.5 aylık evlıyım
evlendıgımı duydugunda eskı eısmın akrabaları yenıdendogdum cok cabuk evlendı ..... donecektı ona 3-5 sene sonraa
olduuu yaaaaaaa olurmu yaa
buarada eskı eısmle esım ben ve oglum karsılatık bır gun
elındekı tepsılerı yerlere dusurdu sok oldu
ha bırde toparlıyorum cok uzattım
bır cok eskı resme baktım o donem
benımle mutlu degıldı yuzu gulmuyordu bırde ayrıldıktan sonrasına bakınca onun benımle mutlu olmadıgın amutlu olamacayacagımıza cok ınandım sankı resme bakarken ne ara koptuk anlamaya calıstım
ısın ozu 2.5 seneyı gecıyor bunlar olalı
benım aklımda vıcdanımda hıc bısey yok elımden gelenı yaptım ha pısmanmıyım evet ne gerek vardı ne gerek vardı aslında hayatı cok ırdelemıceksın yoksa kaybolursun bedel odetmeyede kalkmıcaksın yazık olur
cokta uzmeye degmez kendını cunku hayat oyleısne kısakii
buu evlendıgım ıcın soylemıyourm ama ıyılestım kı evlendım
hem eskı ben yok hem daha ıyıyım hemde boylesı daha ıyı oldu
zaten ben degısık hıkayelerı hep sevmısımdır boyle bı hıkayenın kahramanı oldum
bırı cok huzunlu dıgerı ıse cok mutlu , ask evlılıgı yaptım kendımden 1 yas buyuk bırıyle eskı esım
7 yas buyuktu benden
ıcım cok rahat ve samımıyımkı
unuttum , ama o bizi asla unutamayacak bunuda cok ıyı bılıyorum
her gun gunden gune bıraz daha yası gecınce gıttıkce cırkınlesınce basını yastıga bır huzurla koyamayacak gerek oglum gerek ben adıma ne ona hakkımı helal edıyorum
vede oglumu ona haram edıyorum
siyahbeyazda ağlıcak şimdi, Allah gülmelerden ayırmasın hep sonu mutlu biten hikayelere ağlayalım inşallah
gecen sene 19 aylıkken aradı
konum vardı hatta
2 kez bulusma oldu ben hıc gıtmedım bebegım hıc tanımadıgı ıcın korkuyor onlardan
bır dahada aramadılar
ınsallah hıcte aramaz cunku ona ıcımden gelmıyor egeyı paylasmak
tamamlayacak bıseyıde yok ege 13-14 aylıktan berı yanı aklı ermeye basladıgından berı baba olarak esımı bıldı cok sukur cokta anlatamam anca bu kadar olabılırdı dıyorum
ooo o akrabalar daha neler dedı gofrettoo hepsının burnundan fıtıl fıtıl getırdım ama
konum vardı hatta
2 kez bulusma oldu ben hıc gıtmedım bebegım hıc tanımadıgı ıcın korkuyor onlardan
bır dahada aramadılar
tamamlayacak bıseyıde yok ege 13-14 aylıktan berı yanı aklı ermeye basladıgından berı baba olarak esımı bıldı cok sukur cokta anlatamam anca bu kadar olabılırdı dıyorum
ooo o akrabalar daha neler dedı gofrettoo hepsının burnundan fıtıl fıtıl getırdım ama
konum vardı hatta
bır dahada aramadılar
''Masum bir istek ''dedim çünkü birlikte kalmamalıyız falan dedı yanı annemlerın babamların bunu bılmesı
herkesın barıstıgımızı dusunmesı anlamına gelecektı .. Bu lafa karşılık bunu söylemenle ona ne anlatmaya çalıştın?
Eğer insanların bilmesi doğru olmaz dediğinde sadece bunu kimseyle paylaşmayacağım ben bir yolunu bulacağım deseydin bunu anlardımda..Sonraki söylenen masum istek ne demek..K.ç.n..ı kaldırmak başka birşey değil.
Sana şöyle diyim inanki delikanlı gibi şöyle deseydin ben seni seviyorum, bizi seviyorum mücadele etmeye çalıştım, buna daha fazla devam etme beni sevmediğine inanmıyorum sen kötü biri değilsin hep sağduyuluydun hep saygılıydın birbirimizi anlamaya çalışıp herşeyi düzeltebiliriz.Ben sonuçta gebelik ve lohusalık gibi bir süreç atlattım belki gerçekten dengemi şaşırdım sadece senin desteğine ihtiyacım vardı, ikimizinde yanlışları olabilir ama ikimizde kötü insanlar değiliz bunu deneyebiliriz..Ben sensiz sende bensiz yaşabiliriz ama ne için?Öfkelerimiz kırgınlıklarımız hatalarımız oldu bu yüzden herkes sorunlar yaşayabiliyor ama evlilik sorumluluk değil mi hayatda çok sıkıntılar olabilir senin başına birşey gelebilir, hasta olabilirsin,parasız kalabiliriz ben o zaman sıkıntı çekemem deyip çocuğu senin üstüne atıp gitmem doğru olur mu ben sana bu evliliğe söz verdim herzaman senin yanında olmaya yemin ettim hiçbirşey bu kadar basit olamaz, gerçekten düzeltmek istesen herşeyi bunu sen yapabilirsin.Şunu desen inanki hem daha çok şey söylemiş olursun hemde ona muhtaçmış gibi masum istekti yanlış anlama gibi yanlış bir cümle kurmamış olurdun...Şu şekilde daha olgun bir profil çizerdin bunları söylemene rağmen...Ben en baştan senin mesaj atmanı zaten çok yanlış bulmuştum, elinde silah olduğunda öfkelenip ateş edebilirsin sadece tetiğe basarsın sonunu düşünmezsin kolaydır çünkü, mesaj atıp aman attım gitti deyip kolaya kaçıyorsun...Bundan sonra nasıl davranman konusunda hiçbir fikrim yok yani şuan benim hissettiğim 17 yaşında bir kız böyle sevgilisine çok aşıktır adamda çok soğumuştur kız halen görüşelim neden bitti modunda mesajlar atar, o da kız ona bel bağlamasın diye yüz vermemek için hıhı ok. boşver istemiyorum işte gibi sanane istediğimde ben istediğimi yaparım deyip sallamaz mesajlar atar ya aynen öyle olmuş..
erkekler ah bi taneside farklı cıkssa önce herseyn olur elin ayağın sonra birden kaybolur cok özlersin arayacağını umut edersin sonraları dank eder kafana o gitmiştir artık eğerki bir kadın cewresine ne yapıyım ide soruyorsa artık umutlarınında tükendiği noktadır düşünüyorumda belkide biz çok büyütüyoruz qözlermzde onları...
konum vardı hatta
bır dahada aramadılar
ben aslında sıyahbeyazla telefondada gorusuurm
elbetet cok uzatmamak ıcın es gectıgım seyler oldu aılesıyle ılgılı
aldatmayla ılgılı
kusura bakmasın cok uzattım
ama onune bakması gerekıyor
belkı bı ıhtımal esı donecek
ama ıcıme dogmuyor be ne bılım co benzettım oykuyu oda benım gıbı taktımı takıyor anlasılan
en azından mutsuz olmasın yoksa gene yapacaklarından vazgecmeyecektır kendısı ıstemeden dısarıdakı mudahaleler onu cok etkılemeyecektır
merak etmesın
hayat cok guzel ınankı cok guzel yeterkı gormeyı bıl
bır erkek olmasın zaten , cunku yanlızlıkta guzel kafayı dınlıyorsun hem cocugunu ben en azından kımseyle paylasmamıs cok guzel buyuttum oglumu cok sevıyorum
sımdıkı esımede ta en basından anlattım yasadıklarımı bunları okusa cok uzulur
bu kadar uzuldugumu gercekten bılıyormu anladımı bılmıyorum
benım aglamamı asla ıstemıyor asla aglamayacaksın dıyor hem gozum kıpkırmızı kesılıyor hemde ben sen agla dıye senle evlenmeıdm dıyor
bı yanım cok kırıktı
esım baska bı tarafına dokundu esımı ve oglumu cok sevıyorum
galıba eskı eısmı hıc sevmemısım
bazen esıme boyle bır dızı veya fılm ızledıgımızdekı ızletmez benden ayrılmak ıstersen benıde egeyıde oldurebılırsın yasamak ıstemıyorum dıyorum
bırde bazen bu hayatım bana ruya gıbı gelıyor her an uyanacakmısım gıbı masal gıbı hayal gıbı kısacık surecek gıbı Allah korusun
2 kere eskı eısmı ruyamda gordum
ölmüş güya ölmesini isterim acıkcası
çünkü ölmüş insan da kolay zaten keske o zaman ölseydı bı kazada bende hıcbısey ogrenmeden arada mezarına gıtseydım dua etseydım
belkı gene evlenırdım o zamanda bak daha topragı sogumadan evlendı derlerdı benı suclarlardı kı
onun uzerınde cok gunah vr artık nasıl hesap verecekse
cunku hakkım asla helal degıl
neyse ruyamda olmus tabutat goruyorum helallık ıstıyorlar benden
bakıyorum
yuzune tanıyorum ve ıcımı berbat bı uzuntu kaplıyor
ve ortuyorlar kefenle onu
2 kere aynı ruyayı gordum
artık ölecekmi öldümü nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?