Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Kızlar içimde feci bir huzur var,kafamda bitirdim artık ..Çünki bir daha ona asla dokunmam ben ..
Bu da bir daha asla geri gelmesine gerek yok demek ..Şükür Allah'ım erkenden gözümü açtı,
hasarsız atlattım ..Burdan hep geyik yapalım gülelim en güzeli:))

Evet çok severek evlendık ama bana mı sordun sevgıye mı onun mesajı yazmıssın?

canım allah sana sabır versin su yuzden sordum sana severek mi evlendiniz diye yani bu adam bu kadar vicdanszlıgı yapıyo seni ve duygularını hiçe sayıyo acaba görücü usulümü oldu da bu kadar değistiyki dedim sen çıkarken anlamamısmıydın hiç bunun böyle bi karakteri oldugunu

Son düzenleme:
şimdi derslerıme kaldıgım yerden devam ..görusmek uzere kızlar..hepınıze hersey ıcın çok
tesekkurler ..Bu dönemı atlatmama en yakın arkadaslarımdan daha cok sız vesıle oldunuz
çünki..hakkınız buyuk ..ıyı kı böyle bır sıte varmıs da bulmusum ..sagolunnn..mucukk
hepınızeee:)

Ben de şaşırdım özellikle tutturmaya çalışsam yapamam.
Geyik olayına katılyorum kop kop At gitsin hepsi 2012 de kaldı. Pis 2012 nolucak Şimdi temiz akça pakça 2013 geldi hoş geldi.

makule konudan okuyabılırsın esımın nasıl bırıyken nasıl birine dönustugunu ..Biz çok asık olduk 4ayda aıleler
ıstemeye geldı ,6ayda nişan 10 ayda düğün ..24saat dibinden ayrılmayan ,sana hıc ıs yaptırmayan,elını sıcak
sudan soguk suya sokmayan ...vs vs bırıydi..Ama değişti ..Demek değişebılıyorlar..Burda bırsuru severek
evlenıp aldatılan ,şiddet gören ,terk edılen vs vs var cnm bekarsın sanırım ..Ne kadar sevsen tanısan da
kavun degıl kı koklayarak alalım tatlı cıksın:)))

Utanmaz bır de kızıma ve sana mutlu yıllar dılerım yazan mesaj atmıs aramıs bır kere az önce
duymamısım mesaj atmıs görgusuz,şerefsız ,ab..za..vs.vs

Utanmaz bır de kızıma ve sana mutlu yıllar dılerım yazan mesaj atmıs aramıs bır kere az önce
duymamısım mesaj atmıs görgusuz,şerefsız ,ab..za..vs.vs

İyiki duymamışsın. Geri de arama sakın kendini önemsemesin. Mutlu yıllar diliyormuş kendine bakmadan... Halt etmiş.

canım ya haklısında bişey dicem sana allah askına buna bişey yaptırmıs olmasınlar biliyorum canım bilemezssn tabi bnde bekar oldugum için daha da gördkçe kendime örnek alıyorum sizleri. severek evlennler daha cok bosanıyorlar genelde neden oluyor bilmiyorum korkuyorum severek evlenmeye

Geçen günlerin ardından, geriye tek kalan sadece hırsım
Ne kin, nefret ne de acı, Ne boş zamanın geçişi
Ardından baksamda, Geri dönsen de, ölsen de
Arkamdan ne dersen de, Söyleyecek tek şeyim var; o da sadece kendime

Ben onu kaybetmedim, O KENDİNİ KAYBETTİ...
Ben onu kaybetmedim, o herşeyi mahvetti.

Sussan olmaz, konuşsan boş; biten sevginin ardından
Fark et artık o sevgi değil, senin yarattığın devin; seni ezip geçmesi
Son sözlerim bitsin artık, kafamdaki bu işkence
Ya anıları silsinler, ya seni ya beni ya da ikimizi yoketsinler

Umrumda değil aslında onu dev yapan tek şey benim
Yaptıklarım, söylediklerim, herşeye rağmen pişman değilim.

Ben onu kaybetmedim, o kendini kaybetti.
Ben onu kaybetmedim, o herşeyi mahvetti.

harika meleğimm

Canım ben yeni yıla kızımı emzirerek girdim :)

Umarım bu sefer kararlılığını sürdürürsün siyahbeyazcım. O adam 2012nin tozlu raflarında kalsın. Kurtlansın çürüsün orada. Sen kızınla güzel seneler geçireceksin. Çok mutlu olacaksın. Hatta iyi ki bırakıp gitmiş diiyeceksin.

bende kızımın altını temızleyerek gırdım :))

arkadasım sana katılıyorum aynı sey benım ıcınde gecerlı

bu dengesız adamlar 2012 nın tozlu raflarında kalacak ve bız gun gelecek ıyıkı gıtmıs dıyecegızz

bızı guzel sağlıklı mutlu yıllar beklıyo

yenı yılda yenılenecegız

ağlamak üzülmek yok
önümüze bakacagız

evet haksızlıga ugradık

olsun bız bunuda aşarızz

her sancılı surecın ardında bır guzellık vardır

dogumda bıle oyle degılmı acı çekerek meleklerımıze sahıp oluyoruzz

mutluluk yakında

bızı beklıyor

Bugün sadece yetiştirmeye calıstıgım sınavlarımla ugrasıyorum ve aklıma bıle gelmedı ..
Yeni yıla yanı kafayla girdim ve degısmeyecek de dunkı görduklerımden sonra ..Hatta
görusursek hemen ac dava ne beklıyorsun dıyecegım ..Ben artık onunla asla olmam cunkı.

siyahbeyazcım seni böyle kararlı görmek ne güzel asla yıkılma inan herşey senin aleyhine gelişecek farkındasın değilmi eşin nasıl düşüşlerde sen uzaktan izleyici olmaya devam et...
O zavallı farkında değil aklı sıra gününü yaşıyor sanıyor...

Bu arada bende yılbaşına nasıl girersen öyle gider olayına hiç inanmam.Senin tek düşüncen sınavların olsun birde bebeğin tekrar diyorum seni güzel mutlu günler bekliyor...

Evet çok iyiyim kızlar,sadece sınavı yetiştirememekten ve uykusuzlugumdan korkuyorum ..Onun
dısında sorun yok..
Benim saf ve tertemiz sandığım kocam meğer ne kirli çıkıymış ..Şok şok şok :)) Neyse artık o
kendi pisliğinde boğulur,hakedeni görür Allah ..
Bugün maaşını getirmesi lazım ama ses yok 2 gündür..Resmen nasılsa ararım diye bekliyor ,tam
çakal ya.Ama aramayacağım ..

bende merak ettim. mesaj atacaktım..
hep iyi kalmak dileğiylee

canım her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek..2013 senin ve kızın için çok çok güzel bir yıl olsun İnşallah..2012 de çektiğin tüm acılar yeni sene de mutluluk ve huzur olarak dönsün sana.

canım her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek..2013 senin ve kızın için çok çok güzel bir yıl olsun İnşallah..2012 de çektiğin tüm acılar yeni sene de mutluluk ve huzur olarak dönsün sana.

Amin inşallah ve siyahbeyaz gibi acı çeken herkese huzur ve çözüm olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…