- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
ama bneım bı 10dk beklemem gerekıyor :))
Evet çok severek evlendık ama bana mı sordun sevgıye mı onun mesajı yazmıssın?
yok cnm sana yazmadım orda bırı sormustu da öbur sevgının yazısını alıntı yapmıstı ,senın mesajın
üstündeydı ...
yuppiii konum önemlı bır olaya tanık oldu sayende Sevgican ılk yenıyıl mesajını ben aldım:)
Evet hedıye alsan keskee:))
Utanmaz bır de kızıma ve sana mutlu yıllar dılerım yazan mesaj atmıs aramıs bır kere az önce
duymamısım mesaj atmıs görgusuz,şerefsız ,ab..za..vs.vs
makule konudan okuyabılırsın esımın nasıl bırıyken nasıl birine dönustugunu ..Biz çok asık olduk 4ayda aıleler
ıstemeye geldı ,6ayda nişan 10 ayda düğün ..24saat dibinden ayrılmayan ,sana hıc ıs yaptırmayan,elını sıcak
sudan soguk suya sokmayan ...vs vs bırıydi..Ama değişti ..Demek değişebılıyorlar..Burda bırsuru severek
evlenıp aldatılan ,şiddet gören ,terk edılen vs vs var cnm bekarsın sanırım ..Ne kadar sevsen tanısan da
kavun degıl kı koklayarak alalım tatlı cıksın:)))
Geçen günlerin ardından, geriye tek kalan sadece hırsım
Ne kin, nefret ne de acı, Ne boş zamanın geçişi
Ardından baksamda, Geri dönsen de, ölsen de
Arkamdan ne dersen de, Söyleyecek tek şeyim var; o da sadece kendime
Ben onu kaybetmedim, O KENDİNİ KAYBETTİ...
Ben onu kaybetmedim, o herşeyi mahvetti.
Sussan olmaz, konuşsan boş; biten sevginin ardından
Fark et artık o sevgi değil, senin yarattığın devin; seni ezip geçmesi
Son sözlerim bitsin artık, kafamdaki bu işkence
Ya anıları silsinler, ya seni ya beni ya da ikimizi yoketsinler
Umrumda değil aslında onu dev yapan tek şey benim
Yaptıklarım, söylediklerim, herşeye rağmen pişman değilim.
Ben onu kaybetmedim, o kendini kaybetti.
Ben onu kaybetmedim, o herşeyi mahvetti.
Canım ben yeni yıla kızımı emzirerek girdim :)
Umarım bu sefer kararlılığını sürdürürsün siyahbeyazcım. O adam 2012nin tozlu raflarında kalsın. Kurtlansın çürüsün orada. Sen kızınla güzel seneler geçireceksin. Çok mutlu olacaksın. Hatta iyi ki bırakıp gitmiş diiyeceksin.
Evet çok iyiyim kızlar,sadece sınavı yetiştirememekten ve uykusuzlugumdan korkuyorum ..Onun
dısında sorun yok..
Benim saf ve tertemiz sandığım kocam meğer ne kirli çıkıymış ..Şok şok şok :)) Neyse artık o
kendi pisliğinde boğulur,hakedeni görür Allah ..
Bugün maaşını getirmesi lazım ama ses yok 2 gündür..Resmen nasılsa ararım diye bekliyor ,tam
çakal ya.Ama aramayacağım ..
Evet çok iyiyim kızlar,sadece sınavı yetiştirememekten ve uykusuzlugumdan korkuyorum ..Onun
dısında sorun yok..
Benim saf ve tertemiz sandığım kocam meğer ne kirli çıkıymış ..Şok şok şok :)) Neyse artık o
kendi pisliğinde boğulur,hakedeni görür Allah ..
Bugün maaşını getirmesi lazım ama ses yok 2 gündür..Resmen nasılsa ararım diye bekliyor ,tam
çakal ya.Ama aramayacağım ..
canım her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek..2013 senin ve kızın için çok çok güzel bir yıl olsun İnşallah..2012 de çektiğin tüm acılar yeni sene de mutluluk ve huzur olarak dönsün sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?