- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
İyi niyet ve dilekleriniz için teşekkürler kızlar ,bugün mesaj attı eşim.''Cuma gelecekmiş,parayı
getirecekmiş.Tekrar yeniyılımızı kutlamıs.Bir de fırsat sitesinde fotoğraf baskısı varmıs istersen
kartımdan çekip kızımızın fotoğraflarını çıkarabilirsin'' yazmış ,lutfetmiş paşa:)))
Ben de ''sağol kaçta gelecektin? Artık mesajlasmayalım ,ararsan iyi olur''dedim..Ha bir de
o gün arabayı sorup davayı açmasını söyleyeceğim,şans dileyin ..Şu an hissettiğim gibi dimdik
çıkayım karşısına ,ukala tavrım karşısında ezilsin inşallah..Pislik ...
arkadaşım bu on dakika sınır ne zmana kadar devam ediyor.Siyahbeyaz 10. dk sınırından dolayı mesaj atamıyorum.
Burdan yazayım.
Ben anladım seni ve sana hak veriyorum.
Eşinin bundan sonraki davranışları önemliydi,
artık kaybetti...
Ama itiraf edeyim, eşin bugün gelip sana barışalım dese sen barışacaksın.
Öyle hissediyorum.
Yanlış mı düşünüyorum? :26:
Off 1500 kere yazdım ben dava AÇMAYACAGIM ...
Javelin Kendimi üstümden büyük yük kalkmış gibi hissediyorum ,ayrı olmakla boşanma arasında ne
fark var..Neden bitmesin ki ,uzamasını istemiyorum ..Sen söyle farklı oluyor mu ,imza atınca nafaka
vermemeye falan başlar mı?
En son telefonla yarın dava ac dedıgımden bu zamana 2 ay gectı ,hemen acıyorum demıstı ama acmadı.
Bu kez net söyleyecegım ve yüzüne bakarak ...Kararımın kesin oldugunu anlasın ki açsın..Belki de arabanın parasını kaçırmak için açmıyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?