Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

İyi niyet ve dilekleriniz için teşekkürler kızlar ,bugün mesaj attı eşim.''Cuma gelecekmiş,parayı
getirecekmiş.Tekrar yeniyılımızı kutlamıs.Bir de fırsat sitesinde fotoğraf baskısı varmıs istersen
kartımdan çekip kızımızın fotoğraflarını çıkarabilirsin'' yazmış ,lutfetmiş paşa:)))
Ben de ''sağol kaçta gelecektin? Artık mesajlasmayalım ,ararsan iyi olur''dedim..Ha bir de
o gün arabayı sorup davayı açmasını söyleyeceğim,şans dileyin ..Şu an hissettiğim gibi dimdik
çıkayım karşısına ,ukala tavrım karşısında ezilsin inşallah..Pislik ...

canım arkadaşım iyi olmana iyi HİSSETMENE çok sevindim.. umarım bundan sonra daha da iyi olursun...eşinde biranda ne ilgili baba olmuş maşallah!!!!! kafasına taş düştü galiba.... sen kendini çektikçe o sana yaklaşıyor hayırlısı olur inşallahhh....

Yok canım o bana asla yaklasmaz 1 yıldan erken pişman da olmaz,bebegımıze ıyı babaydı ..onu sürdüruyor gıbı
görunmeye calısıyor ..kendıne kadın ararken ( zaten artık onu bır yabancı olarak göruyorum,ondan beklemeyecegım
herseyı cıkarttı Allah ortaya,napıyım ..

Az önce fırsatı aldım kartıyla,şifre onun cebine gitmiş.Tam mesaj atacaktım aradı şifreyi verdi .Off sesi bile
yabancı artık ..Umarım görünce dağılmam ((

Kızlar annemdeyken onu kapıya cagırıp ayaküstü arabayı ve davayı sormayı dusunuyorum,sıradanmış
gibi ve süslenip gidecegım cıkıyorum dıyecegım anneme de ..Nasıl fikir?Peki cümlelerim ne olsun,biliyosunuz
gayet hadsizim ve hemen köpürüyorum en kısa ve net ne dıyebılırım..Nasıl ukalalığımı ve artık ona birşey
kalmadıgını gösterebilirim..

Siyahbeyaz 10. dk sınırından dolayı mesaj atamıyorum.
Burdan yazayım.

Ben anladım seni ve sana hak veriyorum.
Eşinin bundan sonraki davranışları önemliydi,
artık kaybetti...

Ama itiraf edeyim, eşin bugün gelip sana barışalım dese sen barışacaksın.
Öyle hissediyorum.

Yanlış mı düşünüyorum? :26:

seni anlayamıyorum yanlıs anlama ama sen bitmiş bişey icin neyin mucadelesini veriyosun onu cagırark halen onu ıstedıgını belli ediyosun yapma canm ya

Ben onu çağırmıyorum,kızımı görmeye geldiği zaman ona boşanma davasını açmasını söyleyeceğim..
Herhangi bir mücadele vermedim,vermeyeceğim de..
Cudana hayır kararlıyım ;çünki o benim bakire kocamdı,yani sadece benim olduğu için sevdim onu;
ama şimdi başka biriyle yatma ihtimali bile bitirdi içimdekileri..Bu kadar kararlıyken hemen bitsin
istiyorum ..Belirsizlik yordu artık..

Off 1500 kere yazdım ben dava AÇMAYACAGIM ...
Javelin Kendimi üstümden büyük yük kalkmış gibi hissediyorum ,ayrı olmakla boşanma arasında ne
fark var..Neden bitmesin ki ,uzamasını istemiyorum ..Sen söyle farklı oluyor mu ,imza atınca nafaka
vermemeye falan başlar mı?

arkadaşım bu on dakika sınır ne zmana kadar devam ediyor.

En son telefonla yarın dava ac dedıgımden bu zamana 2 ay gectı ,hemen acıyorum demıstı ama acmadı.
Bu kez net söyleyecegım ve yüzüne bakarak ...Kararımın kesin oldugunu anlasın ki açsın..Belki de arabanın parasını kaçırmak için açmıyordur..

Son düzenleme:

Ya cnm biraz daha bekle eger esini istiyorsan
Ben cok uzuluyorum cocuk varken bosanma
Olayina
Ama yok istemiyorum artik kesinlikle diyorsan zaten soyleyeceksen anlasmali bosanacaksin ki bundada davaya filan gerek yok diye biliyorum
Mal paylasimi yok galiba
Nafaka icinde protokol yaparsiniz,bir gunde de biter
Nafakayi mecbur oder cocugu var ama sen garantiye alacaksin kendini oyle sozde kalmasin

yine fevri kararlar veriyorsun..şu anda yaşadığın da bir gelgit durumu..hala aynı yerdesin siyah beyaz...
bi kere adamın iphone satması kendisinin olduğu anlamına gelmez,senden gizli hattı olduğu anlamına da gelmez..belki başka birinin yerine satışa koydu ne biliyorsun?ayrıca kendisi almış da olabilir..adama ne alıyosun ne harcıyosun diye kısıtlama yapamazsın ki...sana ne ben kazanıyorum istediğimi alırım da diyebilir,öyle diyen de çok var biliyosun....ayrıca bildiğim kadarıyla adam sizi maddi olarak mağdur etmiyo hatta arayıp kendisi haber veriyo şu gün parayı alıcam getiricem diye...eee o zaman tlfn a niye bu kadar sinirleniyosun?
ikincisi eskort kadına abonelik olayı...kadının fotoğraflarına bakmak için de abone olmuş olabilir..sadece abone olduğunu gördün başka bi şey bilmiyorsun ki...farkında mısın kafanda senaryolar kurup kendi kendini gaza getiriyorsun...
adamın senden maddi anlamda bi şey esirgediği ya da kaçırdığı yok anladığım kadarıyla...sen boşanmayı da istemiyorsun..şimdi durduk yere bu gazla adama davayı aç diyeceksin sonra o açar da bu olayların aslının olmadığını öğrenirsen bin beter olacaksın...
haaa kaldı ki ben senin o şekilde de boşanmak istediğine inanmıyorum..bu adam birileriyle bi şey yaşasa dahi gelip gönlünü aldığı anda sen affedeceksin çünkü şu anda çok hassassın,kesinlikle ayrılmak istemiyorsun...
ben sana söyleyeyim mi ne olacak?senin kocan tecrübesizmiş,şu anda biraz özgürlüğün tadını çıkarmak istiyor,yeni,bilmediği hayatı denemek istiyor...biraz tadını alınca geri dönecek sen de kabul edeceksin...ama yine adamın burnundan getireceksin,sürekli kafasına kakacaksın..bu şekilde gidebildiği kadar gideceksiniz...
bence adama boşanalım falan deme..zaten zamanında söylemişsin,konuşmuşsunuz bunları..sen hayatına bak,onu önemsediğin belli etme ama yok da sayma asla...kendi hayatını yaşadığını ve sakin,huzurlu bi hayatın olduğunu görsün...çocuğun doğum gününe yakında mesajla bildir...şu saatte şurda toplanıcaz de o kadar..haber vermezsen benden onu bile esirgedi der...sadece haber ver sen,sonuçta konu kızınız...bu kadar

Son düzenleme:
sız yenıden bırlıkte olmaya karar versenz bıle kıznız ıcın en gec 1 sene bılemedın 2 seneye yenıden bosanmasa asamasına gelırsnız...

yasanaları unutmaz laflar sokarsınız durmadan..

sen eger kararlıysan bosanmada sen deme o desın o acsın davayı...

mal paylasımı yapcakmsn bılmıorum ama nafaka almak ıcın sanırım onun acması sart...

allah yardımcınız olsun...

kımse bosanmak ıcın evlenmıyor

arkadaşım çoktandır konunu takip ediyorum...defalarca yazmak istedim ama nasip olmadı...

bence kocan çoktan pişman oldu ama bocalıyor bazı arkadaşlarında dediği gibi şu telefon olayı falan o kadar büyütülecek somut bir sebep değil...

benim eşimde bazen arkadaşlarının ricasını kıramaz ve kendi üyeliğiyle onların telefon vb...şeylerini sitelere koyar belki onunkide böyle bir durumdur...

eskort olayına gelince elbette mühim bir durum hala seninle nikahlıyken böyle şeylere kalkışması ergen saçmalıklarına benziyor ama buda somut bir durum değil...

burda bazı arkadaşlar için boşanmak çok kolay geliyor ama ortada kurulmuş bir yuva ve babasız büyüme ihtimali olan bir çocuk var...bunun için herşeyden çok ama çok emin olmak lazım...

silinen başlığında ve burda bazen eşinin eski hallerini anlatıyorsun ya...bence bu adam herşeye rağmen 2. bir şansı hakediyor...herşeyden önemlisi bebeğin için biraz daha gayret et...

seni küçücük bebeğinle bırakıp gitmesi elbette kolay affedilir bişey değil neler yaşadığını ve şimdi neler hissettiğini ve bundan sonrası için neler umut ettiğini en iyi sen bilirsin...

acizane fikrim bir süre buraya girme kimsenin etkisi altında kalmadan eşini tanıdığın günden bu yana artı ve eksilerini gözden geçir,bebeğini düşün ve ona göre karar ver...

Allah cc daima yar ve yardımcın olsun...

konuyu ilk sayfadan buraya kadar sadece senin yazdiklarini okudum.

öncelikle
Allah yardimcin olsun.
Allah kizinin bahtini iyi eylesin.
Insallah hakkinizda ne hayirliysa o olsun.
Ayrica sinaviniz icin Allah zihin acikligi versin, insallah kazanirsiniz.

YALNIZ KALMAKTAN DAHA KORKUNCU, HAYATININ SONUNA KADAR YANLIŞ İNSANLA YALNIZ KALMAKTIR....

Evet bir face klasiği ama hoşuma gitti....Biraz arabesk oldu ama düşündürücü...

Yahu merak ettim bu araba kaç Tl...yaşam kalitenizi baştan sona değiştirecek rakamlarmı yani?Tüm gelecek planlarınızı etkileyecek rakamlarmı..? Neden bu kadar takıyorsunuz? Sen şu anda çalışmaya başlasan 3-5 ay sonra taksitle araba alacak duruma gelirsin...3 kuruşluk hesapları yaparken hayatı kaçırmayın...Benim anladığım bir iphone bir araba toplasan 2 si kaç para ? Sen Arkeoloji okuduğunu yazmıştın ...İşsiz ,eşine ve hareketlerine takarak geçirdiğin hergün senden bir şeyler götürüyor..Kendini toparlayıp düzgün bir işe girebilsen zaten bu araba v.s parasını çok kısa bir sürede hemde huzurla kazanırsın...

Bence hayattaki en berbat şey belirsizlik...

Karar alıp bir an önce uygulamaya koymak lazım...Kavga etmeden konuşmak, bitiyorsa bitirmek ,devam edilecekse ona uygun davranışlar içerisinde olmak lazım..Ama son karar ne olursa olsun senin mutlaka çalışman ve kendi ayakların üzerinde durman lazım..

Bir an önce iş bulmak ve şu belirsizlik ortamından kurtulman öncelikli hedefin olsun bence..
Allah kolaylık versin...

Bence yarin geldiginde hic davadan bahsetme, sen sessizligini koru. Yaninda fazla durma, kizini ver sonra benim biraz isim var de ve cik. O merak etsin biraz senin neler dusundugunu, umursamaz ve neseli davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…