- 11 Ağustos 2008
- 12.314
- 1.593
- 773
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Bence hayattaki en berbat şey belirsizlik...
Karar alıp bir an önce uygulamaya koymak lazım...Kavga etmeden konuşmak, bitiyorsa bitirmek ,devam edilecekse ona uygun davranışlar içerisinde olmak lazım..Ama son karar ne olursa olsun senin mutlaka çalışman ve kendi ayakların üzerinde durman lazım..
Bir an önce iş bulmak ve şu belirsizlik ortamından kurtulman öncelikli hedefin olsun bence..
Allah kolaylık versin...
Bu hikayede ''pişman olacak ''tarafın ben olmayacağıma eminim..Belki 3yıl,belki 5 yıl sonra
eninde sonunda birgün en çok kızıma az da bana haksızlık yaptıgını ve bekledıgı hayatın aslında
boş ve anlamsız oldugunu anlayacaktır..
Boşananlara soruyorum=
Boşanma ile bu ortadaki aşamanın farkı ne..Boşanma gerçekleşince ne hissediliyor veya
hayatınızda diğer dönemden fARKLI NE oluyor..??
1 aydır görüşmüyorum görmüyorum ..Acaba diyorum sınavlardan ve avukatla görüştükten
sonra mı konuşsam..Henüz karar vermedim,ama bu işin bittiğine ve dönüşü olmadıgına karar
verdim.Boşanmamız en doğrusu..Ha eşimin aklında ''ben biraz eğleneyim sonra dönerim ,ders
alsın'' varsa (ki hala arkadaslarım bunu söyluyor) bunun imkansız oldugunu görmesı ıcın
bosanmamızın gerceklesmesı daha iyi gibi geliyor bana ..Ne dersiniz?
Peki ne önerirsin canım bu sancılı dönemi hızlandırıp hemen o boşluğa düşeyim mi?Nasılsa bu ay olmasa
birkaç ay sonra olacak değil mi?Erkene aldıgım ıcın pişman olma ihtimalim var mı?
YAKAMOZ naber yazmadın ne zamandır ,gördun mu olayları .
Yarınki psikolojime, havaya göre ,uyku durumuma ,ders durumuma göre karar vereceğim..Belki
bir sonraki gelişinde söylerim..Bu kadar süredir görmemişken görmek istemedim içimden hiç gelmiyor..
Ne halı varsa görsun artık napalım..
Bir de iş ayarladım evden yapacağım geçici birşey,ne kazansam kardır..
Bu hikayede ''pişman olacak ''tarafın ben olmayacağıma eminim..Belki 3yıl,belki 5 yıl sonra
eninde sonunda birgün en çok kızıma az da bana haksızlık yaptıgını ve bekledıgı hayatın aslında
boş ve anlamsız oldugunu anlayacaktır..
Boşananlara soruyorum=
Boşanma ile bu ortadaki aşamanın farkı ne..Boşanma gerçekleşince ne hissediliyor veya
hayatınızda diğer dönemden fARKLI NE oluyor..??
1 aydır görüşmüyorum görmüyorum ..Acaba diyorum sınavlardan ve avukatla görüştükten
sonra mı konuşsam..Henüz karar vermedim,ama bu işin bittiğine ve dönüşü olmadıgına karar
verdim.Boşanmamız en doğrusu..Ha eşimin aklında ''ben biraz eğleneyim sonra dönerim ,ders
alsın'' varsa (ki hala arkadaslarım bunu söyluyor) bunun imkansız oldugunu görmesı ıcın
bosanmamızın gerceklesmesı daha iyi gibi geliyor bana ..Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?