Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Gün sayma, zamanın kendisine bırak. İnan o getiriyor mutluluğu.

Ben aldatıldığımı öğrendiğimde dünyam kararmıştı. Keşke konumu sildirmeseydim de görseydin. Hic yüzüm gülmez zannediyordum. Ama şimdi cok mutluyum. Üstelik siz benden şanslısınız kokusu bir ömre bedel evlatlarınız var. Onların küçücük elleri size sarıldığında herşeyi unutturabilir. Amaan ağlatacaksınız beni yine :)

cokkk üzüldüm canımm sen bbosandın mı yoksa hala evli misin ama simdi iyi olmanada cok sevindim. dogru diyorsun onun o koksunu bile almak herseyi unutturuyor insana hergün değişik bişeyle karsılasıyorsun sasırıyorsun hergününü sabrla bekliyorsun gözlüyorsun acaba bugün ne yapacak diyeee

2 gün sonra bir ay olacak. 8 yıl uğraş 8 dkda bitsin.

Ben de size moral vericem diye iyice depresyona sokucam :)

2 gün sonra bir ay olacak. 8 yıl uğraş 8 dkda bitsin.

Ben de size moral vericem diye iyice depresyona sokucam :)

yok canım olur mu öyle sey .cok yeni daha ya Allah yardımcn olsn canım sen mi actın davayı o mu bende soru üstüne soru soruyorum cevaplamak istemezsen anlarım canım o ko nuyla ilgili falan konusmak istemiyorsan

yok canım olur mu öyle sey .cok yeni daha ya Allah yardımcn olsn canım sen mi actın davayı o mu bende soru üstüne soru soruyorum cevaplamak istemezsen anlarım canım o ko nuyla ilgili falan konusmak istemiyorsan

Ben açtım, o istemedi boşanmak. Önce çekişmeli açıldı, sonra anlaşmalıya döndü. Çabuk bitti. Normal şartlarda en az 6 ay sürüyormuş. Kalemde birni bulduk davayı öne cektirdik falan.

O hala boşandığımızın farkında değil gerçi :)

Ben konunu okudum elmayra cok acıydı hatta öncekı mucadelenı de okudum senın yakın takipçindim ben :))
Gerçekten cocuk olunca ınsan daha baska oluyor depresyon düşmanı bebekler insanı hayata sımısıkı bağlıyor..
Şükür diyorum hergün güldürecek birşey yapıyor..Zaten bunu yaşamamayı tercih eden saf kocalar utanıp
üzülsünler bence..Salakça bır hayat ıcın bu fırsatı kacırıyorlar ..Çok sacma...

Elmayra en azından senınkı hala pişman ve peşinde dolaşıyor,Didemınkının de bır yamugu yok ..
Pekı ya benım salak yenı facebooktan neler yapıyor hıc pişmanlık acı yok ne ala memleket:))

Okumuş muydun? Gerçi yakın zamanda sildi kazen sağolsuni boşanma davası sürerken aleyhime kullanılmasın diye.

Hep söylüyorum, Allah bugünlerimizi aratmasın yeter, gerisi fasa fiso. Nefes alıyoruz, sağlıklıyız ya daha ne :)

adamın yüregine inmiş beter olsun essek

Daha cok arar o beni :)

Elmayra en azından senınkı hala pişman ve peşinde dolaşıyor,Didemınkının de bır yamugu yok ..
Pekı ya benım salak yenı facebooktan neler yapıyor hıc pişmanlık acı yok ne ala memleket:))

Seninki yaşayamadığı ergenliği yaşıyor. Bence hayatında kimse yok, niye diye sorarsan öyle hissediyorum.

Banu diye bir arkadaşın konusu vardı ona benzetiyorum, kocası seninki gibi gitti, sonra arkasına baka baka geri geldi.

Bebeğine kıyamamm Ama olurda ayrılırsanız şimdi çok üzülürsün. Ama ilerde kocaman genç kız olduğunda, tüm Dünyaya kafa tutabilecek kadar güçlü bir kızın olacak. Zaten eşinde sürekli gelip görürse huzursuzlukların, annesinin mutsuz olduğu bi evde büyümesinden çok daha iyi olacaktır. Ama umarım barışır mutlu olursunuz. Bebeğiniz için rabbim yardımcı olsun inşallah.

Konunu takip ediyorum. İnşallah kocanın eve döndüğünü meleğinin ve senin çok mutlu olduğunu okuyacağım burdan eminim. Sevgiler...

peşinde mi haala bide utanmaz pislik arkadas madem cokk pişman olup kendini ayak altı etcen ne diye böyle birşey yaparsın anlam vveremiyorum adam olsanda güzel güzel evliligini götürsen bak sonun böyl e olur işte bosandııgının bile farkına varamazsın

Herkes benı banuyla benzetıyor ama kızın konusunu göremedım senınkını cok ıyı hıssettım o zaman
ayrılmamıstım esımden ama herkese anlatıyordum cok üzülüyordum sana ve yasadıklarına ..Hatta önceden
esım aldattıgı ıcın de yıne yapacak dıye dusunuyordum konun gözumu acmıstı ...Bu arada nıckın de bana esımın ılk evlenecegımız zamanlarda bana ''senı elmayra gıbı bogarak sevecegım hatta öperken öldururum
ben bu sekerlıkle devam edersen sen''derdı hep aklıma elmayra ve esımın lafları gelıyor:))) Eşimin bırıyle
olmadıgını ben de dusunuyorum ama dönecegını hıc sanmıyorum yanındakı arkadası bunu saglar hıc
süphem yok hem kız bulur hem benı unutmasını saglar:))

Son düzenleme:

canım benim kyamam.bence yalnıs düşünüyorsun bak gör nasıl yana yana senden af dileeyecek bunu zamanla göreceksin

Elbet bir gün o da ümidini kesecek didem. Belki ben birini hayatıma aldığımda. Hala beni karısı gibi görüyor.

Onun konusu da silinmişti, epey hır gür cıktı kk da cünkü :)

Amaan kullanıcı adım sana hüzün veriyor Hemen değiştireyim mi :)

Orası belli olmaz cnm. Eşin iyi bir adam ama eksik işte. Umarım geç olmadan hatasının farkına varır.

waowww hayatına baska birini sokmayı düşündüğüne göre iyice yol katetmişsin ve iyileşmişsin canım cok cook sevindim umarım en kısa zamanda karsına değerini bilcek bi adam gibi adam cıkar karsına .o karısı gibi görmeye devam etsin onla sevinsin ezik

Yok düşünmüyorum. Yani en azından epey bir süre yapamam cünkü kimseye güvenmiyorum. Ama mecburen olacak, dünyanın kanunu bu, ben de anne olmak istiyorum. Bir şeref yoksununun acısıyla bu mucizeden kendimi esirgeyemem valla.

Hergun Hayko Cepkın Paranoya sarkısını dınlıyorum ...Çok guzel anlatıyor halımı ..
Kulun oldum köpek oldum bırı mı gördu halımı
kısmı fecı dokunuyor tıpkı ben ..((

valla böyle bişeyden kendini tabiki mahrum etme ben cocuk olmada n önce hiç istemezdim aman ann e olmak bana göre değil bilmem ne gibisinden salakca düşünceler zaten esimin zoruyla hamile kaldım hiç istemiyordum ama anne olduktan sonra ne kadar aptalca düşüncelere sahip oldugmu anladım elimden gelse eve döndüğümde hemen ikincisini yaparım

Elmayra kac yasındaydın cnm..Resmen adamlar dönum noktası oldu 30umdan sonra sıfırdan baslıyoruz
tabı Didem ufak daha barıscak o:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…