- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.141
Evet artık banlanırsam sıteyı unuturum herhalde(
Didem sen de mı hala dönmedın eve yahu beklıyordum guzel bı haberrr....
Elmayra MUTLU olmayı hepımız hak edıyoruz bız terk edılenler,aldatılanlar,ortada bırakılanlar vsvs
acı ceken hepımızı MUTLULUK bulur ınsallahhhhh...ama mutluluk=kocamın dönmesı gibi gelmıyor
bana işte artık sanki iş bulmak daha mutluluk gıbı gelıyor..Hayırlısı neyse o olsun şafak 21 gün..
Artık eşimin dönmesıne ızın vermeme 21 gün kaldı :)))
Gün sayma, zamanın kendisine bırak. İnan o getiriyor mutluluğu.
Ben aldatıldığımı öğrendiğimde dünyam kararmıştı. Keşke konumu sildirmeseydim de görseydin. Hic yüzüm gülmez zannediyordum. Ama şimdi cok mutluyum. Üstelik siz benden şanslısınız kokusu bir ömre bedel evlatlarınız var. Onların küçücük elleri size sarıldığında herşeyi unutturabilir. Amaan ağlatacaksınız beni yine :)
cokkk üzüldüm canımm sen bbosandın mı yoksa hala evli misinama simdi iyi olmanada cok sevindim. dogru diyorsun onun o koksunu bile almak herseyi unutturuyor insana hergün değişik bişeyle karsılasıyorsun sasırıyorsun hergününü sabrla bekliyorsun gözlüyorsun acaba bugün ne yapacak diyeee
2 gün sonra bir ay olacak. 8 yıl uğraş 8 dkda bitsin.
Ben de size moral vericem diye iyice depresyona sokucam :)
yok canım olur mu öyle sey .cok yeni daha ya Allah yardımcn olsn canım sen mi actın davayı o mu bende soru üstüne soru soruyorum cevaplamak istemezsen anlarım canım o ko nuyla ilgili falan konusmak istemiyorsan
adamın yüregine inmişBen açtım, o istemedi boşanmak. Önce çekişmeli açıldı, sonra anlaşmalıya döndü. Çabuk bitti. Normal şartlarda en az 6 ay sürüyormuş. Kalemde birni bulduk davayı öne cektirdik falan.
O hala boşandığımızın farkında değil gerçi :)
Ben konunu okudum elmayra cok acıydı hatta öncekı mucadelenı de okudum senın yakın takipçindim ben :))
Gerçekten cocuk olunca ınsan daha baska oluyor depresyon düşmanı bebekler insanı hayata sımısıkı bağlıyor..
Şükür diyorum hergün güldürecek birşey yapıyor..Zaten bunu yaşamamayı tercih eden saf kocalar utanıp
üzülsünler bence..Salakça bır hayat ıcın bu fırsatı kacırıyorlar ..Çok sacma...
adamın yüregine inmişbeter olsun essek
Elmayra en azından senınkı hala pişman ve peşinde dolaşıyor,Didemınkının de bır yamugu yok ..
Pekı ya benım salak yenı facebooktan neler yapıyor hıc pişmanlık acı yok ne ala memleket:))
Bu ban dönemimde aklıma geldi,kocam benim bilgisayara sık sık giriyordu ve burda da kadınlar kulubu yazınca
direk nickim çıkıyor linkten ..O yüzden belki de okuyor olabilir gibi geldi bana ve ayrıntıları artık burda yazmamaya karar verdim.Ne olur ne olmaz uğraşamam ..
Sadece dün kızımı görmeye geldi ben de gittim yanına konuştuk doğumgünü için neler yapacağımı ve yardımcı
olması gerektiğini söyledim ,tamam dedi.Sonra daha çok para vermesini söyledim bu ay .Ok dedi. Sonra ben eve
döndüm..Çok mutluyum kızlar hiçbirşey hissetmedim,regl olduğum halde hiç ağlayıp üzülmedim yanından giderken
ne heyecan ne üzüntü..Ne sevgi,ne nefret..Karşımda sadece ACİZ bir KİŞİLİKSİZ olarak gördüm onu..Yanlış hayat
seçen karakteri oturmamıs bir zavallı ,o kadar..Bu kadar büyük sevgimi öldürüp gömen aciz bir katil..Artık hepsi
bu ...Bu arada en üzüldüğüm şey kızımın onun arkasından deli gibi ağlamasını duymam oldu( Eşim de dayanamayıp
geri gelip tekrar sarılıp öpmüş,gözleri dolmuş..Sonra çok üzgün gitmiş kızım hala ağlıyormus o giderken kolllarını
uzatıyormus kocama beni de götür der gibi..(( Buna çok üzüldüm ..Başka da birşey hissetmedim..
Daha cok arar o beni :)
Seninki yaşayamadığı ergenliği yaşıyor. Bence hayatında kimse yok, niye diye sorarsan öyle hissediyorum.
Banu diye bir arkadaşın konusu vardı ona benzetiyorum, kocası seninki gibi gitti, sonra arkasına baka baka geri geldi.
Herkes benı banuyla benzetıyor ama kızın konusunu göremedım senınkını cok ıyı hıssettım o zaman
ayrılmamıstım esımden ama herkese anlatıyordum cok üzülüyordum sana ve yasadıklarına ..Hatta önceden
esım aldattıgı ıcın de yıne yapacak dıye dusunuyordum konun gözumu acmıstı ...Bu arada nıckın de bana esımın ılk evlenecegımız zamanlarda bana ''senı elmayra gıbı bogarak sevecegım hatta öperken öldururum
ben bu sekerlıkle devam edersen sen''derdı hep aklıma elmayra ve esımın lafları gelıyor:))) Eşimin bırıyle
olmadıgını ben de dusunuyorum ama dönecegını hıc sanmıyorum yanındakı arkadası bunu saglar hıc
süphem yok hem kız bulur hem benı unutmasını saglar:))
peşinde mi haala bide utanmaz pislikarkadas madem cokk pişman olup kendini ayak altı etcen ne diye böyle birşey yaparsın anlam vveremiyorum adam olsanda güzel güzel evliligini götürsen bak sonun böyl e olur işte bosandııgının bile farkına varamazsın
Herkes benı banuyla benzetıyor ama kızın konusunu göremedım senınkını cok ıyı hıssettım o zaman
ayrılmamıstım esımden ama herkese anlatıyordum cok üzülüyordum sana ve yasadıklarına ..Hatta önceden
esım aldattıgı ıcın de yıne yapacak dıye dusunuyordum konun gözumu acmıstı ...Bu arada nıckın de bana
esımın ılk evlenecegımız zamanlarda bana ''senı elmayra gıbı bogarak sevecegım hatta öperken öldururum
ben bu sekerlıkle devam edersen sen''derdı hep aklıma elmayra ve esımın lafları gelıyor:))) Eşimin bırıyle
olmadıgını ben de dusunuyorum ama dönecegını hıc sanmıyorum yanındakı arkadası bunu saglar hıc
süphem yok hem kız bulur hem benı unutmasını saglar:))
Elbet bir gün o da ümidini kesecek didem. Belki ben birini hayatıma aldığımda. Hala beni karısı gibi görüyor.
Onun konusu da silinmişti, epey hır gür cıktı kk da cünkü :)
Amaan kullanıcı adım sana hüzün veriyorHemen değiştireyim mi :)
Orası belli olmaz cnm. Eşin iyi bir adam ama eksik işte. Umarım geç olmadan hatasının farkına varır.
waowww hayatına baska birini sokmayı düşündüğüne göre iyice yol katetmişsin ve iyileşmişsin canım cok cook sevindim umarım en kısa zamanda karsına değerini bilcek bi adam gibi adam cıkar karsına .o karısı gibi görmeye devam etsin onla sevinsin ezik
valla böyle bişeyden kendini tabiki mahrum etme ben cocuk olmada n önce hiç istemezdim aman ann e olmak bana göre değil bilmem ne gibisinden salakca düşünceler zaten esimin zoruyla hamile kaldım hiç istemiyordum ama anne olduktan sonra ne kadar aptalca düşüncelere sahip oldugmu anladım elimden gelse eve döndüğümde hemen ikincisini yaparımYok düşünmüyorum. Yani en azından epey bir süre yapamam cünkü kimseye güvenmiyorum. Ama mecburen olacak, dünyanın kanunu bu, ben de anne olmak istiyorum. Bir şeref yoksununun acısıyla bu mucizeden kendimi esirgeyemem valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?