- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.161
he ben ufacıgım daha 89 doumluyumElmayra kac yasındaydın cnm..Resmen adamlar dönum noktası oldu 30umdan sonra sıfırdan baslıyoruz
tabı Didem ufak daha barıscak o:))
Hergun Hayko Cepkın Paranoya sarkısını dınlıyorum ...Çok guzel anlatıyor halımı ..
Kulun oldum köpek oldum bırı mı gördu halımı
kısmı fecı dokunuyor tıpkı ben ..((
valla böyle bişeyden kendini tabiki mahrum etme ben cocuk olmada n önce hiç istemezdim aman ann e olmak bana göre değil bilmem ne gibisinden salakca düşünceler zaten esimin zoruyla hamile kaldım hiç istemiyordum ama anne olduktan sonra ne kadar aptalca düşüncelere sahip oldugmu anladım elimden gelse eve döndüğümde hemen ikincisini yaparım
Elmayra kac yasındaydın cnm..Resmen adamlar dönum noktası oldu 30umdan sonra sıfırdan baslıyoruz
tabı Didem ufak daha barıscak o:))
amin inşaallah canım.hahaha aman mukayyet ol kendine lütfenDinleme öyle sarkılardepresyona sokma kendini köpekli kedili fln
Dimi, inşallah Allah bana da nasip eder.
28 cnm.
Valla kendimle ilgilenmeye basladım, spor yapıyorum, her hafta sinemadayım, cafe bar geziyorum süreklihayır kötü yola düşcem diye korkuyorum Bi de kendime ayrı ev acarsam süper olacak.
Çocuk olunca gezemıyorum da benım buna ragmen umudum var benı daha cok sevece bırı olacak
ılerde kızımla benı mutlu edecek dıyorum bak sen bekarsın en azından ortamlarda bulma sansın var
evde zor:))
Seven gıtmezdı be canım o zor bıraz ama elbette başka seven olur bulunur ilerde:)
Canım inşallah iş olur o gıcık ik insafa gelir
İskur un kurslari oluyor ben katılmıştım. Hem ücret aliyorsun hemde sertifika. Kurs sonunda iş buluyorlar sana.
Sana bahsettiğim kredi işi içinde dönüş bekliyorum hala aramadilar
Yook maalesef bugün ordaki tanıdıgım kişi aradı bugün gelen 3 kişiyi yarın işe alacaklarmıs ve çalışanlarla da tek tek toplantı yaparak uyarıda bulunup 2kişiyi de atmıslar( Daha çok kişi çıkartırlar dedi ama
tabi artık biraz zor olur gibi bu iş( Zaten kovulacaksam alınmamam daha iyi,kovulunca yeni bir depresyona
girerim o daha kötü..( İşkur kurslara baktım da bana uygun olabilecekler hep karşıda oluyor..İş
garantisi veriyorsa sen neden boştasın cnm işe yerleştirmediler mi?
Bugün onu çooook özledim ben kızlar yaa ne zaman tümüyle bitecek bu çile(
Evet benim kocam da her gece rüyamda yaa( Neden giriyorlar cıksınlar ruyamızdaann istemıyorum ben
görmek onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?