Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Hergun Hayko Cepkın Paranoya sarkısını dınlıyorum ...Çok guzel anlatıyor halımı ..
Kulun oldum köpek oldum bırı mı gördu halımı
kısmı fecı dokunuyor tıpkı ben ..((

Dinleme öyle sarkılar depresyona sokma kendini köpekli kedili fln

Dimi, inşallah Allah bana da nasip eder.

Elmayra kac yasındaydın cnm..Resmen adamlar dönum noktası oldu 30umdan sonra sıfırdan baslıyoruz
tabı Didem ufak daha barıscak o:))

28 cnm.

Valla kendimle ilgilenmeye basladım, spor yapıyorum, her hafta sinemadayım, cafe bar geziyorum sürekli hayır kötü yola düşcem diye korkuyorum Bi de kendime ayrı ev acarsam süper olacak.

amin inşaallah canım.hahaha aman mukayyet ol kendine lütfen

Çocuk olunca gezemıyorum da benım buna ragmen umudum var benı daha cok sevece bırı olacak
ılerde kızımla benı mutlu edecek dıyorum bak sen bekarsın en azından ortamlarda bulma sansın var
evde zor:))

Canım inşallah iş olur o gıcık ik insafa gelir
İskur un kurslari oluyor ben katılmıştım. Hem ücret aliyorsun hemde sertifika. Kurs sonunda iş buluyorlar sana.
Sana bahsettiğim kredi işi içinde dönüş bekliyorum hala aramadilar

anneZeynep yıne mesaj kutun dolu :))
Kızlar yorum da hiç yapan olmadı 6gündür ne yaptığımı anlattım hani yorumlarrr:))

Yook maalesef bugün ordaki tanıdıgım kişi aradı bugün gelen 3 kişiyi yarın işe alacaklarmıs ve çalışanlarla da tek tek toplantı yaparak uyarıda bulunup 2kişiyi de atmıslar ( Daha çok kişi çıkartırlar dedi ama
tabi artık biraz zor olur gibi bu iş( 5aylık call centerda 5kişiyi işten atmıslar..Zaten kovulacaksam alınmamam daha iyi,kovulunca yeni bir depresyona
girerim o daha kötü..( İşkur kurslara baktım da bana uygun olabilecekler hep karşıda oluyor..İş
garantisi veriyorsa sen neden boştasın cnm işe yerleştirmediler mi?

Son düzenleme:

Hamile kaldım tam kurs biterken :) düşük tehlikesi olduğu için baslayamadim. Hatta bebek doğduktan sonra gel başla dediler ama kızım küçük emiyor diye birakamadim

Hayko yaktı beni yaa o şarkıyla paranoyak oldum bana bir doktor dıye dıye gezecegım yakındır :)))
Haykoya hep bayılırım,ama bu şarkıda kaldım günde 20kere dinlemeden duramıyorum

Evet benim kocam da her gece rüyamda yaa ( Neden giriyorlar cıksınlar ruyamızdaann istemıyorum ben
görmek onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…