Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Sen ona güven evlen, teslim et kendini, sonra da seni bebeğinle ortada bıraksın. Bu mudur erkeklik, bu mudur eş olmak. Allah hepsini bildiği gibi yapsın, ne halleri varsa görsün. Üzülmeye değmez ama elde değil işte, seviyorsun hemde hayatını paylaşçak kadar anne olcak kadar ama o ne yaptı... Kimseye güven olmuyor, babana bile güvenme demişler. Allah evlatlarınızı size bağışlasın, hayırlı evlat olsunlar inşallah. Onlar için daha da güçlü olmalı insan, yaşam savaşı vermeli ve bunu en iyi anne yapar..

Bayanlar üzmeyin birbirinizi, herkesin düşüncesi kendine. İyi de var kötü de. Sakin olun Gerilmekle ele birşey geçmez..

sakın !!!!!!!
anlaşmalı boşanma adama resmen git istediğin gibi yaşa ben çilemi çekerim oh ne ala demiş gibi olursun...
ayrıca bebeğini sen onun yüzünden doğurdun.. be bebeğinde sende onun yüzünden sefil oluyorsunuz...
adamın neyi var neyi yok.... al derim...
başka kadınlarla yemesi daha mı iyi .... arkandan millete enayi mi dedirteceksin.... şahsen ben olsam derim yani adam istediği gibi keyfine göre hareket ediyor... o kadında ekmeğine bal çalıyor... kendini değil çocuğunu düşünmeli ilk önce günahı boynuna derdim yani....

Yaa kızlar herkes cok alakasız yazmıs anlamadım kıme neden yazdınız bazı seylerı :))
Tuyan iş olmadı cnm hala yeni eleman almadıklarından aramalarını beklıyorum ,ama o kadın bana taktı
beni rakip gördü bir kere ,asla almayacaktır..Ben de sınavlarımla uğraşacağım artık 3hafta iş falan
bakmayacağım moralim bozuldu çok ..Halbuki ikinci görusmeye de gittim,ama İ.K.ile o kadın da girdi
ikisi giriyormus..Söyleyebileceğim herşeyi söyledim,çok güzel konuştum,çok emin anlattım.Hatta
İnsan kaynakları olan kadın görusmemız olumlu benım ıcın,cumaya kadar haber verecegız demıstı ..
Ama nerdee,ne arayan var ne soran ..O kadın kesın aldırtmadı beni ..Tabi benim çağrı merkezi
başında şef olarak da tecrübem vardı.Korktu ..Allah bildiği gibi yapsın bunları ne diyim..

Kısmet cnm, ya sabır de bekle?

Kocan olacak odundan haber var mı

Bu ban dönemimde aklıma geldi,kocam benim bilgisayara sık sık giriyordu ve burda da kadınlar kulubu yazınca
direk nickim çıkıyor linkten ..O yüzden belki de okuyor olabilir gibi geldi bana ve ayrıntıları artık burda yazmamaya karar verdim.Ne olur ne olmaz uğraşamam ..
Sadece dün kızımı görmeye geldi ben de gittim yanına konuştuk doğumgünü için neler yapacağımı ve yardımcı
olması gerektiğini söyledim ,tamam dedi.Sonra daha çok para vermesini söyledim bu ay .Ok dedi. Sonra ben eve
döndüm..Çok mutluyum kızlar hiçbirşey hissetmedim,regl olduğum halde hiç ağlayıp üzülmedim yanından giderken
ne heyecan ne üzüntü..Ne sevgi,ne nefret..Karşımda sadece ACİZ bir KİŞİLİKSİZ olarak gördüm onu..Yanlış hayat
seçen karakteri oturmamıs bir zavallı ,o kadar..Bu kadar büyük sevgimi öldürüp gömen aciz bir katil..Artık hepsi
bu ...Bu arada en üzüldüğüm şey kızımın onun arkasından deli gibi ağlamasını duymam oldu ( Eşim de dayanamayıp
geri gelip tekrar sarılıp öpmüş,gözleri dolmuş..Sonra çok üzgün gitmiş kızım hala ağlıyormus o giderken kolllarını
uzatıyormus kocama beni de götür der gibi..(( Buna çok üzüldüm ..Başka da birşey hissetmedim..

Son düzenleme:
iş konusunda yakında illaki bir gelişme olur canım sıkma canını ben 2 yıl iş aradım sonrada harika bir iş buldum :) şimdi en yetkili kişiyim patrondan sonra nasip kısmet herşey bide tanıdıklarından yardımcı olanlar referans olan olursa çok iyi olur canım

Yok yaa zannettmiyorum burayı bilsin okusun, bilseydi simdiye kadar susar mıydı?

Aşama kaydediyorsun, en güçlü olduğun anda sana geri dönecek, elmayra demişti dersin

siyahbeyaz,

bir gün bu sayfalarda çok mutlu olduğunu, eşinin aklının başına gelip yuvasına döndüğünü okumayı çok istiyorum.

Allah sabır ve dayanma gücü versin.

Teşekkürler kızlar ,
Ne biliim okuyor gibi geldi geçen gün sormustu ya sen de gelcek mısın annene dıye mesela o gun ben cıkıp
bosanmak ıstedıgımı söyleyecegım demıstım hatırlar mısınız o aklıma geldı ..Yine de planlarımı özel dısında
bahsetmeyeyım burdan:)) Artık dönse de ona kapı kapanmak üzere şurda kızımın doğumgününe kadar gelirse (kızım için) değiştiğini kanıtlarsa belki deneme süresi verirrim ama onunla yaşamak içimden asla gelmiyor artık..doğumgünü bitip boşandığımız zaman da asla dönmeyeceğim..O bu yanlıs kararı ancak
o çook sevdiği ş...sz arkadası çocuk sahıbı olup da ulan bu ne guzel duygu dıye eve baglanınca anlar hatasını..
İş olur da kızlar evime 10dk,ev ortamı gibi rahat,9-6 saatleri,cmt pazar tatıl böyle bır iş asla bulamam en
cok alacagım para 1000 tl ve burda yemek yol ımkanıyla 1,5 u buluyordu herşeyı cok uygundu ..Şimdi ya
bin lıra cmt aksama kadar çalışılan bulurum ya yol yemek binin ıcınde olur ..Asla bundan ıyısı yoktu olamazdı
ama o kadın taktı yaa kıskanc..(( Tanıdığım olsa şimdiye kadar çoktan girerdim bir yere kızlar yok olmuyor..
Kapandı kısmetım ben de uğraşmayacagım fazla zamana bıraktım ..

Son düzenleme:
oofff o nefret ettıgım arkadasının karısını da eklemıs facebooktan..bu adamdan bı b.k olmaz acıkca bellı
kı kişiliğini kaybetti bulamıyor artık defolsun gıtsın hayatımdan..Ben bu insanlarla sırf eşimin üniversitedeki
eskı ka..şr sevgılısıyle görusuyorlar dıye facebooktan sildirmiştim..Şimdi onlarla kanka halınde gezıyor,emınım
o ka.şşar da görusuyordur yüzsüz f..şe !!! Bıktım bu laçka ılıskılerden laçka ınsanlardan alem ne olmus bellı
degıl!!

canım boşuna banlanıcaksın boşver yazma böle şeyler

Tmm dicem :)

Didem de cok mutlu olacak inşallah.
inşaallah canım bakalım bekleyek görek ne olcek ya mutlu olacak ya mutsuz .anneme gecen diyom herhalde cocugum yasına burda girecek ne ses var ne seda annemde diyo sacmalama o sen sessizsin diye bilmiyorki napsın sacma sacma işlere kalkısıyor işte

Evet artık banlanırsam sıteyı unuturum herhalde(
Didem sen de mı hala dönmedın eve yahu beklıyordum guzel bı haberrr....
Elmayra MUTLU olmayı hepımız hak edıyoruz bız terk edılenler,aldatılanlar,ortada bırakılanlar vsvs
acı ceken hepımızı MUTLULUK bulur ınsallahhhhh...ama mutluluk=kocamın dönmesı gibi gelmıyor
bana işte artık sanki iş bulmak daha mutluluk gıbı gelıyor..Hayırlısı neyse o olsun şafak 21 gün..
Artık eşimin dönmesıne ızın vermeme 21 gün kaldı :)))

Niye mutsuz olasın didem, fıstık gibi bir destekcin var hem de yasına bile girmemiş :)

yok bacı sen nettinki ben nidem ne dönmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…