- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.121
Saçmasapan bir ban yedim artık kendı konum dısında yorum falan yazmıycam bu ne saçmalık yaa
1hafta ban mı oluuurrR((
aynı şeyleri bende yaşıyorum. eşim beni hamile iken terk ettı gıttıı.. 1 yıl bekledım sonuç ıkı ay önce boşandık. davayı kendısı açtı.suan 9 aylık bebeğimiz var.. benı başkası ıcınmı terkettın dıyorum hayır dıyor. şuan hayatında bırı varmı dıyorum senı ılgılendırmez sorma dıyor..
SENI ANLAYABILIOHYURM ANLATIKLARINI AYNEN YASADIM. EŞİMDE BABMLA TARTISMASINI ERTESI GUNU MAHKEMEY GITTI..BILIYORUM YALVARSIN ISTIYORSUN SENI COK OZELDIM DESIN ISTIYORSUN PİŞMANIM BIR DAHA SENI TERKETMEM SENDEN AYRI KALAMAM DESIN ISTIYORSUN.. BENDE OYLEYDIM HALADA OYLEYIM. AMA BU OKUZLERIN YAPACAGI EN SON SEY.. BENCE SENDE BENIM GIBI ÜMİDİNİ ONDAN KESS... KENDINE VE KIZINA IYI BAK.. BAKIMLI OL..
Yaa kızlar herkes cok alakasız yazmıs anlamadım kıme neden yazdınız bazı seylerı :))
Tuyan iş olmadı cnm hala yeni eleman almadıklarından aramalarını beklıyorum ,ama o kadın bana taktı
beni rakip gördü bir kere ,asla almayacaktır..Ben de sınavlarımla uğraşacağım artık 3hafta iş falan
bakmayacağım moralim bozuldu çok ..Halbuki ikinci görusmeye de gittim,ama İ.K.ile o kadın da girdi
ikisi giriyormus..Söyleyebileceğim herşeyi söyledim,çok güzel konuştum,çok emin anlattım.Hatta
İnsan kaynakları olan kadın görusmemız olumlu benım ıcın,cumaya kadar haber verecegız demıstı ..
Ama nerdee,ne arayan var ne soran ..O kadın kesın aldırtmadı beni ..Tabi benim çağrı merkezi
başında şef olarak da tecrübem vardı.Korktu ..Allah bildiği gibi yapsın bunları ne diyim..
Bu ban dönemimde aklıma geldi,kocam benim bilgisayara sık sık giriyordu ve burda da kadınlar kulubu yazınca
direk nickim çıkıyor linkten ..O yüzden belki de okuyor olabilir gibi geldi bana ve ayrıntıları artık burda yazmamaya karar verdim.Ne olur ne olmaz uğraşamam ..
Sadece dün kızımı görmeye geldi ben de gittim yanına konuştuk doğumgünü için neler yapacağımı ve yardımcı
olması gerektiğini söyledim ,tamam dedi.Sonra daha çok para vermesini söyledim bu ay .Ok dedi. Sonra ben eve
döndüm..Çok mutluyum kızlar hiçbirşey hissetmedim,regl olduğum halde hiç ağlayıp üzülmedim yanından giderken
ne heyecan ne üzüntü..Ne sevgi,ne nefret..Karşımda sadece ACİZ bir KİŞİLİKSİZ olarak gördüm onu..Yanlış hayat
seçen karakteri oturmamıs bir zavallı ,o kadar..Bu kadar büyük sevgimi öldürüp gömen aciz bir katil..Artık hepsi
bu ...Bu arada en üzüldüğüm şey kızımın onun arkasından deli gibi ağlamasını duymam oldu( Eşim de dayanamayıp
geri gelip tekrar sarılıp öpmüş,gözleri dolmuş..Sonra çok üzgün gitmiş kızım hala ağlıyormus o giderken kolllarını
uzatıyormus kocama beni de götür der gibi..(( Buna çok üzüldüm ..Başka da birşey hissetmedim..
oofff o nefret ettıgım arkadasının karısını da eklemıs facebooktan..bu adamdan bı b.k olmaz acıkca bellı
kı kişiliğini kaybetti bulamıyor artık defolsun gıtsın hayatımdan..Ben bu insanlarla sırf eşimin üniversitedeki
eskı ka..şr sevgılısıyle görusuyorlar dıye facebooktan sildirmiştim..Şimdi onlarla kanka halınde gezıyor,emınım
o ka.şşar da görusuyordur yüzsüz f..şe !!! Bıktım bu laçka ılıskılerden laçka ınsanlardan alem ne olmus bellı
degıl!!
Yok yaa zannettmiyorum burayı bilsin okusun, bilseydi simdiye kadar susar mıydı?
Aşama kaydediyorsun, en güçlü olduğun anda sana geri dönecek, elmayra demişti dersin
didemide ekle didemde demişti dersin
inşaallah canım bakalım bekleyek görek ne olcekTmm dicem :)
Didem de cok mutlu olacak inşallah.
inşaallah canım bakalım bekleyek görek ne olcekya mutlu olacak ya mutsuz .anneme gecen diyom herhalde cocugum yasına burda girecek ne ses var ne seda annemde diyo sacmalama o sen sessizsin diye bilmiyorki napsın sacma sacma işlere kalkısıyor işte
Niye mutsuz olasın didem, fıstık gibi bir destekcin var hem de yasına bile girmemiş :)
Evet artık banlanırsam sıteyı unuturum herhalde(
Didem sen de mı hala dönmedın eve yahu beklıyordum guzel bı haberrr....
Elmayra MUTLU olmayı hepımız hak edıyoruz bız terk edılenler,aldatılanlar,ortada bırakılanlar vsvs
acı ceken hepımızı MUTLULUK bulur ınsallahhhhh...ama mutluluk=kocamın dönmesı gibi gelmıyor
bana işte artık sanki iş bulmak daha mutluluk gıbı gelıyor..Hayırlısı neyse o olsun şafak 21 gün..
Artık eşimin dönmesıne ızın vermeme 21 gün kaldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?