Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Canım bu adamdan vicdan duygusunu almıslar sanki nasıl iki zıt kisilik yansıtmıs sasırıyorum
ve biliyor musun sen bircogumuza da iyi bir örneksin.
Hayatta insanların ne denli degisebilecegini senin olayında gördüm görüyorum
kim olursa olsun açık bir kapı bırakmak lazım
O buraya gelip atıp tutanlarda bence düsünsün hicbirimizin garantisi yok
Demistim benim esimde seninkinin eski hali gibi ama bilemeyiz hayat bize ne getirecek
o yüzden bir kapım hep acık
Canım bence alma o adamı kızının en mutlu gününe. o fotograflarda olmayı bile haketmiyor
Bunları seni galeyana getirmek içinde yazmıyorum
sadece senin yerine koyuyorum kendimi.gelecek millete iyi baba imajını verecek,iyi göstercek kendini
bence kızını hastayken merak etmeyen varsın d.gününde de olmasın. kayıp degil

Evet aynen öyle ne işi var ki 1 yasına bıle gelmeden terk ettıgı bebeğin dogumgununde ..Neden o onun babası
denıyor anlamıyorum ..kimse benım kadar sakın sabırlı ızın veremezdı babalık yapmasına..Yeterlı toleransı zaten
fazlasıyla gösteriyorum ..adam rahat rahat istediği gibi görüyor ..Ne işi var doğumgününde asla gelmemeli ..İzin
vermeyeceğim zaten haftaya pazar kutlayacagım haberı bıle olmayacak erken kutlayacagım..

haklısınnn canım ama cok yalnıs düşünüyorsun bence fevri davranma bence dogum gününe gelmeli

Neden gelsin cnm ?Sen şimdi 10 ay sonra kocanla boşanmıs olsan dogumgunune çağırmak ister misin?
Şahsen bunu hak etmediğini düşünüyorum .Ayrıca boş yere ortamı gerecek ve misafir gibi oturacak .
Onun adam olup da ayrı kutlayalım demesi gerekirdi.Zaten doğumgünü ona verdiğim şansın son tarihiydi,
onu da kaçırmıs oldu yapacak birşey yok.bu çocuğu minicikken terk edip giderken düşünecekti.Vicdani
borç ödemek için oraya gelmesinin hiç mantığı yok ..Kötü olaylarla hatırlamak istemiyorum o gün için çok
uğraşıyorum ben 1,5 aydır hep o güne planlar hazırlıklar yapıyorum ama ona da görev verdiğim halde
hala hiç sesi çıkmadı ,insan biraz destek olur yardım eder.

Son düzenleme:

haklısın canım ya sıkma canını Allah bildigi gibi yapsın ya

Yok sıkmıyorum canımı artık zamanı daralıyor bak gör şu doğumgünü bitsin bütün eşyalarını
atcam çöpe herşeyi kendime göre değiştireceğim evde..burda bile ondan bahsetmeyeceğim..
Adını anmayacağım,soranlara bu konuda konusmuyorum diyeceğim..bitecek ..Son 14gün

tatlım gerçekten çok hayırsız çıktı bu herif, ben b.düzündeyim annemdeyim şuan yeri belliyse takip edebilirim.

:)) yeri belli değil zaten evde yatıyordur herhalde ..takip için gerek yok zaten dün yazmıstım
herhangi biri yok olsa da bu saatten sonra umrumda değil ..

:)) yeri belli değil zaten evde yatıyordur herhalde ..takip için gerek yok zaten dün yazmıstım
herhangi biri yok olsa da bu saatten sonra umrumda değil ..

canım dünkü mesajlarını okumadım yardımcı olmak istedim ama en doğrusu bence de haklısın, geldiğin nokta beni çok sevindirdi sık sık yazamasamda takip ediyorum.

ben facebookunu o gün sildim zaten cnm takıp etmedım baska adla tekrar eklemedım kı
sen bayagı gerıde kalmıssın ..:) onları bılerek elıme bırsey gecmıyordu sadece sinir oluyordum
bos yere..Şimdi iyiyim alıstım ..

En doğrusu bu...İsteyen yanında istemeyen ardında...Kendi tercihiyle hayatından giden adamı birde face de takip mi edcen..Boşver ne hali varsa görsün...

canım oraları kaçırmışım malum afacan bir kızım var saniye saniye takip edemiyorum ama hep aklımdaydı böyle bir isteğin olmuştu biriyle olduğunu bilsem hepten silerim affım yoktur bu konularda demiştin, birgün annemlere gidersem yazıcam bu kıza dedim kendi kendime, bugün geldim hemen yazdım ama ilgilenmemene çook sevindim.

Allah'ım çıldıracağım ben bu adam yüzünden kızlar yaa ben ona notere beni çağır arabayı satarken dedim
hatırlayanlar vardır..Bugun bır mesaj :ben arabayı sattım seni çağıramadım fiyatı düşük sattım yazmış ..Kesin
yalan söylüyor..Fiyatını düşük söyleyip benden çalmaya uğraşıyor !! Ne yapcam bilemiyorum çok kızgınım çook!

noter satış sözleşmesini iste canım orda ne kadara sattığı yazıyor diye biliyorum.

neyse az önce aradı arabanın borcunu ıcıne katmayacagını kızımın ve benım hakkımı verecegını söyledı sagolsun..Ben de bugun sattıgına daır bır kagıt getır kanıtla dedım ..Orda para
yazmıyor ama tarıh var en azından ..Borcu kendı ödeyecekmıs bana ödetmeyecekmıs ..vıcdansız olsam söylemezdım neden guvenmıyorsun dedı ben de sen cok farklı bırı oldun nasıl guveneyım dedım(

Son düzenleme:
Bir süredir okumuyordum,başka bir konuda affettim eşimi beni aldatmıyormuş diye yazmıştın.Şimdi yine başamı döndünüz ?
Hakkında hayırlısı olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…