Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

ben de abla:) bekle bekle 40 dk gıttı sıteye bırsey yazayım ders calısayım dıye gırıyorum 40dk
mesajı beklıyorum:))

mesaj kutun dolmus ablaaaaaaaa

Son düzenleme:
Evet söyledım haklı buldu ayrı kutlayacagız o buyuk dogumgunune gelmeyecek bız üçümüz baska
dogumgunu yapacagız dısarda ..

Evet o teklıf ettı ben bır baska yol bul dedım gelmen dogru degıl dedım o da ''haklısın o ortamda olmam dogru
olmaz gergınlık cıkar ben sızı alırım bır yerlere cıkarsonra da pasta keserız pastanede falan'' dedı ..Düzelme
oldugunu sanmıyorum cocuk ıcın yapması gereken bırsey oldugu ıcın yapıyor ..Bu gunlerde kızım gece gündüz
BA_BA deyıp duruyor gözume baka baka ( Çok içim yanıyor ..Kime dıyorsun dıyorum ben anne dedıkce o
baba dıye ısrar edıyor canım yanıyor (

babası evde olsa baba baba diye dolaşmazdı böyle durumlarda hep böyle olur canım sıkma canını bakalım nezaman gelip alacak sizi sukunteini koru son zamanlardaki çizginden çıkma :)

Bebeğim o kadar masum ve günahsız ki ..O kadar huzura muhtac ki..Çok üzülüyorum onun için,o fark etmeye başlayacağı zamanlarda ne anlatacagım ,nasıl konusacagım ,sorularına nasıl cevap verecegım hıç bılmıyorum ..(
Buralardan kaçasım var..
Sükunetimi sonlandırıp küfürleri basmak istiyorum
Çocugumu görmemesini,sonsuza kadar uzaklasmasını istiyorum
Ama psıkologum konusmamamı söyledı bu konularda ..
Şimdilik yutuyorum ..

Son düzenleme:
öyle bır sansım hıc yok bebegıme annemler baktıgı ıcın en cok pazarları onların tatılı oluyor benım de
bebegımle babasını anma gunum

uzun zamandır okumuyodum canım şöyle son birkaç sayfanı okudum şimdi allahtan tek dileğim. eşinle bir araya doğumgünü için geldiğinizde kalbinizde yeniden aşk kıvılcımları olsun. eşinn aklı başına gelsin konuşun ve bebeğin için geçmişi unut bir araya gelin. oda bundan sonra geçmşte ben ne yaptım diyerek size 4 elle sarılsın. ya terapide alıyosun böyle konuşmamam gerek belki ama allah biliyo ya senin için kalbimden bu geçiyo. inşallah düzelir geçici bi manyaklık dönemi olmuştur eşinin.

yok cnm sadece 1 saatlık bır dogumgununden hıcbırsey olmaz bu adamdan bana da koca moca olmaz anladım ben (( son
8gunu ama tık yok ..Kendı kaybeder napiim..

sıyahbeyaz ; pazar gunlerıne ben hıc alısamamıstım hanı hersey tamamda o pazar gunlerı evde olsan ayrı dısarıd aolsan ayrı dert..
görmezden gelmeye calıs..
bende bısey olacagını sanmıyorum
hayır ılla ıstıyorsan sen bu adama neden hıc don demıyorsun yenıden deneyelım demıyorsun , yada gercekten ıstemıyorsun ..
8 gun varmıs dogum gunune dısarıda kutlkamanız bıle bırsey yanı 1 yasındakı cocuk ınan hıc hatırlamaz kutlasanızda kutlamasanızda..
ne ıstedıgıne karar ver 8 gun sonra belkıde son kozlarını oynayacaksın
yanı ben olsam oyle yapardım ya bırakdım umut etmeyı ama lafta degıl gercekten ıcten ıce , yada ne ıstıyrosam paylasırdım eger cesaretsızlıgı varsa onu yenmesı ıcın ha sonuc ya degısır ya degısmez cunku her turlu o noktada ben kaybetmıs , ekstrem kaybedecek bıseyım olmadıgını dusunurdum
bu benım tavsıyem

yanı aslında kendı kaybetmıs olmuyor
ucunuzde kaybedıyorsunuz
ucunuzde kazanabılırsınız

uc kısılık bı durumu yasıyorsunuz , artık kım neyı ıstemıs kım ılk adımı atmıs bence cok onemı yok , sadece o dogum gunu kutlamasıda bısey oyle dusun

Özelden bunu anlatmak için çok çabaladım ama ben pes ettim....tamamına katılıyorum söylediklerinin...

bende soylemıstım ancak kestırıp atmıstı yanı soyle bı arkadasımın ornegını vermıstım aslında gerı donmeısnı hep ıstemıs belkıde hala ıstıyor ama adam onca gıdıcem demesıne ragmen bır kere ıstemıyorum sevıyorum ozluyorum alısamıyorum dememıs.. aksıne bosanalım ıstıyorsan anlasmalı bosanalımd emıs
sıyahbeyazda boyle bı agresıf taraf goruyorum , ama bence yeterınce zaman gectı belkı dusuncelerı degısmıstır

ben oyle yaptım herhangı bısey kazanamadım evet ama karsı tarafta benım ne kadar uzgun ve ayrılmayı ıstemedıgımı kıb unu onada soyleıdm
benı ayrılıga mecbur bırakan sensın evlenırken 2 kısı karar verıyor ama ya ayrılırken ..
kaybedecek bıseyı yok gurur fılan ıse en son takılacak olgu su noktada.

SİYAHBEYAZ ahep söylemek istediğim ama cesaret edemediğim ne varsa Yenidendoğdum hepsini söylemiş noktası virgülüne kadar, ben de katılıyorum arkadaşım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…