Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

evet siyahbeyazcım bende yeniden doğduma katılıyorum.kaybeden üçünüzsünüz olacaksınız tatlım.bence sen hale eşine aşıksın.yavrunuz için rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım.

Özelden bunu anlatmak için çok çabaladım ama ben pes ettim....tamamına katılıyorum söylediklerinin...

Ben de cevap vermıstım ama mesaj kutun doluydu (
Kızlar tam olarak ne dıyorsunuz ne yapayım anlamadım tam bana dön mu dıyecegım bana bunları yapan bırıne?
Diyemem ben sıze de kendıme de anlatamıyorum :ben ne ıstedıgıme emın olsam yemın ederım kapısında yatar,gururu takmaz savasırdım ..ama ıkı ucu b.. degnek bu olay..1.Eşimle hep tartısıyorduk son zamanlarda bambaska
ve kötu bırıydı ,böyle gelecekse hıc gelmesın dıyorum 2.aılemle de anlasamıyoruz kızım her turlu sorunlu bır ortamda
buyuyecekse de onunla buyusun en azından dıyorum ..
Ama garantısı yok kı kızlar ya gelse de ıkıncı kere gıtse 2 yıl sonra mesela ee o zaman ne yapacagım ..Bugun
bosandıktan sonra cocukları ıcın esını eve almıs mutsuz bır kadınla konustum ..dıyor kı dokunamıyorum sevemıyorum
butun guvenım bıtmıs evlenmıyorum bıle dıyor..mıdem bulanıyor dıyor ..ya ben de sevemezsem ...

off su kafamdakı soruları cevaplayana ödul verecegım ..önce bu sorularıma cevap verın kızlar ben ne
yapmalıyım ..kı zaten esım dönmez su an 4 ay oldu cok erken pişmanlık ıcın gezme zamanı ,özgurluk
zamanı neden kendını baglasın kı??Cevabını kesın bıldıgım bır soruyu kendımı bıcaklamak gıbı ona mı sorayım yanı?
bgn de babası aradı 2 gun önce de annesı aradı annesı konusmuyormus telefonu annesının yuzune kapatmıs barıs dedı dıye ..bır daha aramamıs ..ben böyle bı adamı ne yapayım?Adam su an burnu kaf dagında memnun ..zamanla anladıgında da cok gec olacak haberı yok ..

Son düzenleme:
Bence arkadaslar son kez bir adım at gelirse gelir yoksa zaten bitmistir diye düsünüyor
ama ben kesinlikle katılmıyorum buna
cünkü gelecek adam yda ılımlı olan kendini belli ederdi
4 ay olmus anlık bir kaçma olsaydı dönerdi simdiye ya da köprüleri tam atmazdı
bence silmis ve anlaması icinde cok uzun bir zaman sart
o kadar zamanı da eminim ki sen beklemezsin ki bekleme de zaten

canım bence yüreginin sesini dinle gururunu da ayak altına alma cünkü seni yine reddederse bu kez daha bir
agresif tutum sergileyeceksin
git dogum gününe bak onun gözlerine görmezsen eski siyahbeyazı bosver gitsin sarıl kızına bak hayatına
onunla dogmadın ya

Ben psıkologum ne derse onu yapacagım baska da bırsey dusunmuyorum ..Elimden gelse cocugumla
ılgılı dahı görusmem ..tumuyle sehır degıstırmesını ve hayatımdan tamamen cıkmasını cok ısterdım !
Çocuk olması ömur boyu görusmek demek ve bu cok agır ..Ya da para bulsam ben kacacagım herkesı
terk edıp ..O derece bunaldım bunlardan!
4ay uzun degıl aksıne bır erkegın hatasını anlaması ıcın cok kısa bıle..O 1 yıldan erken gelmez,o da
bosanmazsa tabı kı...Bosansak asla bırlesmeyız..Ama boşanmaması bıle psıkologum ıcın bıtmemıs
bırseylerın göstergesı ..cunkı kendısı aıle danısmanı ve bıten evlılıklere göre bızı oldukca ıyı buldu ..

bence bu saatten sonra ilk adimi o atmali

kendi pisman olmadikca bu evliligin yurumesi icin emek sarfetmedikce nasil kiymet bilicek ki

ayni kaset basa saricak sadece

bence de kapi hala kapanmis degil ama onun biseler yapmasini bekle

zaten sen elini cektikce esin yaklasmaya calisiyor ya da burdan oyle gorunuyor bilmiyorum

bence kesinlikle ilk adım atan kişi olmamalısın. ben yazarken bundan bahsetmemiştim. surat asma eğlenceli ol samimi ol. evlenmeden önce ilk tanıştığınız zaman gibi mesafen olsun ama bir sorun olduğunu hissettirme. sonra bi bakmışsın ona bir sıcak bakışına karşılık kendisindende sıcak bir bakış gelmiş. eğer böyle bir göz temasınız olursa herşey birden çözülür.

burada ılk adımı atan sen olmamalısın kendını ayaklar altına alma gururunu kırma o gıttı ısterse o adım atsın dıyen kısılerın evlılıkleırnı gercekten merak edıyorum

telefonla her konustugunuzda kavgamı eıdyorsunuz mesela?
hıcmı normal kousamıyorsunu , belkı boyle boyle bır adım olacak senden kesın net bıttı gıtmesın dıyorum egerkı ıcınde bır gıdım ozlem ve sevgı varsa ben bunuyapardım

daha oncede uzun uzun anlattım sımdı gerıye donup baktıgımda keske o kadar uzmeseydım kendımı dıyorum cunku ben ınan bana bı cok yol denedım yazdıklarımda yer verdım bazılarını
ama olmadı , kımısı adamın burnunu kaf dagına cıkarıdnd ıyor
kımısı bazen bedne bı yolda karsılassak sankı beı ezık ve zavallı gıbı hatırlayacak gıbı gleıyor ama
ben her zaman vıcdan rahatlıgından yanayım bır yuk tasıyamam ben vıcdanımda
o kadar rahatkı ıcım vıcdanım elımden gelen herseyı yapmaya calıstım ama o duvarlarını ormustu ve ona ulasmam cok zordu
cunku aslında terk ettıgınde son noktaydı o benı aylar evvel terk etmıs ben hıc gorememısım...

ne yapacagına kendın karar verırsın sen bılırısn sonucta sen yasıyorsun herkez bırbırınden farklı
ben senın yerınde olsaydım dedıgım gıbı buraya herseyı aktaramazsın ama ben herseyı denedım dıyemem ,
denencek bsıeyler varsa benım ıcın umut vardır
ha adam bunlara hıc fırsat vermeden
kesıp atıyorsa senı bu soruyu sormana gerek bıle yok
sen kendın ölç tart biç

ailenle anlasmazlıga gelecek olursak 8 ay kadar bu surec bızdede yasandı ama sonra gectı
oncan oncesı veya sonrası
senın bıseyler yapman lazım ılerısı ıcın
ya bu adamı tamamen cıkar at
beraber pastaneyede gıtme
yada bısey yapıyorsan tamamen yap
bende bıraz karısık yazdım cunku ıster ıstemez gecmısımle karsılastırıyorum o sebebten bende toparlıyamıyorum

ınan senı en ıyı anlayacak sayılı ınsanlardan bırı benım
benımde fıkrım bu

O gitti, gezdi tozdu eğlendi. Sen onun bıraktığı yerdesin. Aylardır hala bu durumları tartışıyoruz. Eşin olacak odundan tek bir hamle var mı? Yok. Boşanma davası mı actı, hayır. Eve mi döndü, hayır. Ilımlı mı davrandı hayır. Bu böyle devam etmemeli.

Bak bahar geliyor. Artık yeni bir sayfa ac kendine, davayı acmakla baslayabilirsin mesela işe?

buda cok agır bısey elmayracım
bılıyorum ama sonra sanslar kadında yana donuyor
bır kaz dakıka once o adamın sosyal medya uzerındekı hesabına baktım
bıra zgeırye dondum
hala gezıyor tozuyor anladıgım kadarıyla ahayatında olan kısıden gene ayrılmıs , ve ıcını sık sık huzursuzluk kaplıyor mus..

peki ya benim
ben bugun aksama temızlık yapsam , sonrakı gun temızlık aypsam öbürsü gün oglanın dogum gununde ne gıysem dıye dusunuyorum
ilahi adalete cok ınanmıyroum yanı kafam karısık bu durumda ama ..
elbette sıyahbeyazda ılerleyecek..

buarada ben ılk mahkemeyı o a cmıstı o mahkemede ben bosanmadım yanı anlasmalı olmaya calıstı ıstedıgımız mal varlıklarını tapu uzerınde ıkı mırascı gıbı gostermısler benım oglum onların dıbıne oturmaya gıdermı gonderırmıyım kabul etmedım bosanmadım
mahkemeden cıktıgımda cok agladım bosanamadık dıye cunku 8 ay sonra dava gorulmustu
daha sonra ben baska bır adlıeyden mahkeme actım onu 3-4 gun mahkemde bekledım analsmalıolarak
1 lıra dahı almadan bosandım

belkı 4 ayda hazır hıssetmıyordur , bılemıyorum
ha buarada ben ona ara sen bısey de dedıgım adamdan bır umut gordugum ıcın degıl asla

kendım gıbı dusunuyorum sıyahbeyazı uzuluyorum o sebebten , yoksa aynı derede ıkı kere yıkanmaktansa sıfır yepyenıb ır dere yaparım kendıme daha ıyı ..
evlılıkte degıl sevgılılık ıcın bıle boyle , birde su var ekmek bır kere bolundumu olurmu bır daha? 2 sene sonr abır daha yasarsam bunları dusuncelerı cok kotu..

belkıde kadere hıc engel olmamak gerek bırakmak gerek bılmıyorum kafam karısık , ama ben eskıye donsem aynı seyler aynı oldugu gıbı gene olsa o kadar ust uste yalvar yakar olmadızm karısına cıkardım benı dınlemek zorunda bırakır sadece 1 kere konsuur bırakırdım , sonra beklerdım
ama hangısı dogru bılmıyorum

Ben inanıyorum yenicim. İlahi adalet diye birşey var ve hepimize farklı suretlerde görünür. Sen nerde akşam orda sabah, paralar jaguarlar ister miydin? Ben istemem, sen de istemezsin, akşama yapacağın temizlik seni de beni de mutlu eder. Biz temiz insanlarız cünkü.

Ben de cok ağladım, Allahım lütfen kokusunu bana geri ver diye yalvardım, ama içime affetme duygusu da ver dedim. Kendi kendimi yedim. Sonra gördüm ki önemli olan benim. Kıymetli olan da benim, ben kendime değer vermezsem elin oğlu yüzüme bile bakmaz.

Adım atacak, onu geri döndürmek için bile olsa adım atacak. Blöfse bile yapacak. Dimdik olduğunu, kaybedilmek üzere olduğunu gösterecek. Mesaj atarak, doğumgününe davet etmeyerek ol-maaaaaz. Onu istiyorsa kazanmak için harekete geçecek.

Hangi erkek beklenerek geri gelmiş?

O zaman kızınla başbaşa takılma günü :) Havada güzelse şahane gezersiniz..Hele bir konuşmaya başlasın :) Sohbet ederek oh mis gibi :)

yorumlarınızı beklıyorum kızlar ?

Cnm asla asla oyle birsey soyleme

Karsi taraf sana istemiyorum dediginde yikiliyorsun ve zor toparlaniyorsun
Demissinya icim alsa kapisinda yatar savasirim diye,iste icindeki ses bu

Sende onu istemiyorsun artik sadece gelecekle ilgili bazi korkularin ,kaygilarin var

Onemli olan onu senin dondurmen degil
Onemli olan onun hatalarini anlayip,pisman olup,yalvarip donmesi yoksa donsede en ufak bir problemde aynini yone yapar

Zaten oylw bir dusuncesi olan adamin senin kapinda yatmasi lazimdi,evlilik surecini bilemiyorum ama bu 4ayda o hataliydi

ılk cumlen ne kadar guzel ıfade edılmıs elmayracım evet haklısın , oda benım hayatıma bır baskıs atsa kı kendısını burayı bılıyordu gecmısten
herhalde amma monoton hayatı var dıyebılır..

ssenınde cok uzuldugunu zaten tahmın edıyorum onu gorsem tanımayamam zannedıyordum ılk mahkeme gunu ben duvara yaslanmıs kapıya bakıyodum ılk kez mahkemeye gıtmıs bırıyım korku fılanda var boyle sacma , onu sırtından gordum ıcımı bır urperti kaplamıstı o kadar tanıdık gelmıstı kı ırkıldım yanı ben oysa sesını bıele tanıyamam dıyordum
hala gorsem tanıyamam sesını duysam o dıye bılemem gıbı gelıyor
o kadar tanıdık ve bayat gelmıstı onu ılk gorusum
ama benım o acı dolu gunlerım degıldı cırpınıslarıma denk geldı mahkeme..

son ıkı cumlenede de katılmamak elde degıl
bana bır resmnını özelden gonderebılırmısın , cunku senın nasıl bırı oldugunu cok merak edıyorum..

Göndermez miyim :) Boşanmadan önceki ve sonraki hallerimi göndericem :)

Mahkeme buz gibi değil mi, morg gibi. Ölücem sanmıştım. Neyse anlattırma bana da :)

Siyahbeyaz,

ben de elmayraya katılıyorum aslında...

( hatta sana ilk konunda eğer eşinin geri dönmesini istiyorsan da tek bir çözüm var, bitmesini istiyorsanda tek çözüm var, o da bu evliliği bitirmek için

somut adım atman demiştim)

ama dava için henüz hazır değilsen, 4 ay bekleyen 2 ay daha bekler...

önemli olan pişman olmaman...Asla keşke dememen...

Ama ben tekrar eşinle konuşmaman taraftarıyım...

Eşin şuan kendi hayatını yaşıyor...Bence ara bir bunalımda...Depresyonda belki de..( bu yaptıklarını mazur göstermez tabi. depresyonda isen git adam gibi doktoruna)

Sen ne desen çocuk için desen, yuvamız için desen onun için itici olacak...

evet gitmeyi o tercih etti..Ama seni kaybetmedi henüz..

ilerleme kaydetmemiş değilsin aslında..

yavaş da olsa bence o ilk günlerdeki siyahbeyaz değilsin.

daha sakin ve daha olgunsun...

üzüldüğüm tek şey boşa giden zamanın..

ne olacaksa biraz daha hızlansa süreç en hayırlısı olur.

Not: ben de ilahi adalete inananlardanım. Hele hele şu günlerde öyle şeyler gördüm ki..

Allah gerçekten büyük.

Bir de boşanmak yeniden bir araya gelmek icin engel değil. Bazı odunların kafasına dank etmesi icin güzel bir yol.

Bende eşinin bunalimda olduğu için evi terk ettiğini düşünüyorum. Ama bu onun bencilliği. Seni minik bebeginle yalnız bırakıp gitti strese soktu üzdü. Şimdi donse bile hicbirsey olmamış gibi davranman imkansız. Bir işe girip veya kizinla başbaşa bir tatile çıkıp herkesten uzaklaşıp sakin kafayla dusunmeni tavsiye ediyorum siyahbeyaz.:26:

bence de engel değil...

ama araya bir kez ayrılık girdi mi toparlaması zor...

hele hele resmi bir ayrılıkda bence daha zor...

ama imkansız mı ?

hayır değil tabii ki

Bir de boşanmak yeniden bir araya gelmek icin engel değil. Bazı odunların kafasına dank etmesi icin güzel bir yol.

Tamamen katılıyorum..... Doğum gününe kadar süre vermek v.s hiçbir işe yaramaz..Ne olcak doğum gününde dönmezse ...Yine aynı belirsiz bekleme süreci devam edecek...Ve süre verdiği konuşma boş bir konuşma olarak kalacak...Çünkü kızına karşı boşanmayı başlatan olmak istemiyor..Süreler vermek le çözülmez bu işler..Yada o kaybeder diyerek bir yere varmak mümkün değil ya bitti denip adım atılacak..Yada devam etmeyi denemek için elinden gelen yapılacak...
Çaresiz umutsuz bir durum yok ki neden hep o moda giriyorsun..Dimdik güçlü olmak lazım...

bosanma dıyelım 5 ay sonra oldu yazık degılmı 9 ay sıkıntıyla gecırmesıne.. ayrıca bosandı hemen gene dank etmeyecekkı kımseye bısey ıkı ınsan 4 aydır ayrı ve ıkısıde bır adım atmıyor atmayarak 5 ay daha gecıp bosanıyorlar
ben ınanmıyorumkı o noktadan sonra adım atılsın
hadı atılsın 1 senede oyle gecer 1.5 sene hayattan kayıp ettıgın bır zaman

benım ıcın bosanma sonsuza kadar bosanmadır..

ılk 2-3 ay ıcınde olan olur daha sonra cektıgım yalnızlıgın bedelını hep odetmeye kalkardım ben ben degıl tum ınsanlar bu sekıldeyız cunku her zaman ve ılk once kendımızı severız..

ya konusacak ya konusmayacakk

esının bunalımd aoldugunu dusunmuyorum
cocuguda cok sık aramamasından evlılık konsuan kadın ve aglayan bır cocuk ıstemıyor..
suanda
gerısını bılemeyız

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…