- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.281
Özelden bunu anlatmak için çok çabaladım ama ben pes ettim....tamamına katılıyorum söylediklerinin...
O gitti, gezdi tozdu eğlendi. Sen onun bıraktığı yerdesin. Aylardır hala bu durumları tartışıyoruz. Eşin olacak odundan tek bir hamle var mı? Yok. Boşanma davası mı actı, hayır. Eve mi döndü, hayır. Ilımlı mı davrandı hayır. Bu böyle devam etmemeli.
Bak bahar geliyor. Artık yeni bir sayfa ac kendine, davayı acmakla baslayabilirsin mesela işe?
buda cok agır bısey elmayracım
bılıyorum ama sonra sanslar kadında yana donuyor
bır kaz dakıka once o adamın sosyal medya uzerındekı hesabına baktım
bıra zgeırye dondum
hala gezıyor tozuyor anladıgım kadarıyla ahayatında olan kısıden gene ayrılmıs , ve ıcını sık sık huzursuzluk kaplıyor mus..
peki ya benim
ben bugun aksama temızlık yapsam , sonrakı gun temızlık aypsam öbürsü gün oglanın dogum gununde ne gıysem dıye dusunuyorum
ilahi adalete cok ınanmıyroum yanı kafam karısık bu durumda ama ..
elbette sıyahbeyazda ılerleyecek..
buarada ben ılk mahkemeyı o a cmıstı o mahkemede ben bosanmadım yanı anlasmalı olmaya calıstı ıstedıgımız mal varlıklarını tapu uzerınde ıkı mırascı gıbı gostermısler benım oglum onların dıbıne oturmaya gıdermı gonderırmıyım kabul etmedım bosanmadım
mahkemeden cıktıgımda cok agladım bosanamadık dıye cunku 8 ay sonra dava gorulmustu
daha sonra ben baska bır adlıeyden mahkeme actım onu 3-4 gun mahkemde bekledım analsmalıolarak
1 lıra dahı almadan bosandım
belkı 4 ayda hazır hıssetmıyordur , bılemıyorum
ha buarada ben ona ara sen bısey de dedıgım adamdan bır umut gordugum ıcın degıl asla
kendım gıbı dusunuyorum sıyahbeyazı uzuluyorum o sebebten , yoksa aynı derede ıkı kere yıkanmaktansa sıfır yepyenıb ır dere yaparım kendıme daha ıyı ..
evlılıkte degıl sevgılılık ıcın bıle boyle , birde su var ekmek bır kere bolundumu olurmu bır daha? 2 sene sonr abır daha yasarsam bunları dusuncelerı cok kotu..
belkıde kadere hıc engel olmamak gerek bırakmak gerek bılmıyorum kafam karısık , ama ben eskıye donsem aynı seyler aynı oldugu gıbı gene olsa o kadar ust uste yalvar yakar olmadızm karısına cıkardım benı dınlemek zorunda bırakır sadece 1 kere konsuur bırakırdım , sonra beklerdım
ama hangısı dogru bılmıyorum
14 yıllık tecrübem var , mali müşavir ruhsatım ve bağımsız denetim lisansım var.
inşaat muhasebesi uzmanlık alanım , imalat ,turizm ve cafe de tecrübem var.
tam 3 yıl bu işyerime girdiğimden beri harıl harıl iş aradım.
seyahat engelim yok , bekarım.
olmadı , olacak işler olmadı.
sabır sabır dedim 3. yılın sonunda rabbim öyle bi kapı açtı ki iyi ki olmamış diyorum.
sende sabret güzelim , çok şükür aç değilsi açıkta değilsin.
bi yerden gelicek kısmetin
O zaman kızınla başbaşa takılma günü :) Havada güzelse şahane gezersiniz..Hele bir konuşmaya başlasın :) Sohbet ederek oh mis gibi :)
yorumlarınızı beklıyorum kızlar ?
Ben inanıyorum yenicim. İlahi adalet diye birşey var ve hepimize farklı suretlerde görünür. Sen nerde akşam orda sabah, paralar jaguarlar ister miydin? Ben istemem, sen de istemezsin, akşama yapacağın temizlik seni de beni de mutlu eder. Biz temiz insanlarız cünkü.
Ben de cok ağladım, Allahım lütfen kokusunu bana geri ver diye yalvardım, ama içime affetme duygusu da ver dedim. Kendi kendimi yedim. Sonra gördüm ki önemli olan benim. Kıymetli olan da benim, ben kendime değer vermezsem elin oğlu yüzüme bile bakmaz.
Adım atacak, onu geri döndürmek için bile olsa adım atacak. Blöfse bile yapacak. Dimdik olduğunu, kaybedilmek üzere olduğunu gösterecek. Mesaj atarak, doğumgününe davet etmeyerek ol-maaaaaz. Onu istiyorsa kazanmak için harekete geçecek.
Hangi erkek beklenerek geri gelmiş?
ılk cumlen ne kadar guzel ıfade edılmıs elmayracım evet haklısın , oda benım hayatıma bır baskıs atsa kı kendısını burayı bılıyordu gecmısten
herhalde amma monoton hayatı var dıyebılır..
ssenınde cok uzuldugunu zaten tahmın edıyorum onu gorsem tanımayamam zannedıyordum ılk mahkeme gunu ben duvara yaslanmıs kapıya bakıyodum ılk kez mahkemeye gıtmıs bırıyım korku fılanda var boyle sacma , onu sırtından gordum ıcımı bır urperti kaplamıstı o kadar tanıdık gelmıstı kı ırkıldım yanı ben oysa sesını bıele tanıyamam dıyordum
hala gorsem tanıyamam sesını duysam o dıye bılemem gıbı gelıyor
o kadar tanıdık ve bayat gelmıstı onu ılk gorusum
ama benım o acı dolu gunlerım degıldı cırpınıslarıma denk geldı mahkeme..
son ıkı cumlenede de katılmamak elde degıl
bana bır resmnını özelden gonderebılırmısın , cunku senın nasıl bırı oldugunu cok merak edıyorum..
Bir de boşanmak yeniden bir araya gelmek icin engel değil. Bazı odunların kafasına dank etmesi icin güzel bir yol.
Ben inanıyorum yenicim. İlahi adalet diye birşey var ve hepimize farklı suretlerde görünür. Sen nerde akşam orda sabah, paralar jaguarlar ister miydin? Ben istemem, sen de istemezsin, akşama yapacağın temizlik seni de beni de mutlu eder. Biz temiz insanlarız cünkü.
Ben de cok ağladım, Allahım lütfen kokusunu bana geri ver diye yalvardım, ama içime affetme duygusu da ver dedim. Kendi kendimi yedim. Sonra gördüm ki önemli olan benim. Kıymetli olan da benim, ben kendime değer vermezsem elin oğlu yüzüme bile bakmaz.
Adım atacak, onu geri döndürmek için bile olsa adım atacak. Blöfse bile yapacak. Dimdik olduğunu, kaybedilmek üzere olduğunu gösterecek. Mesaj atarak, doğumgününe davet etmeyerek ol-maaaaaz. Onu istiyorsa kazanmak için harekete geçecek.
Hangi erkek beklenerek geri gelmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?