- 30 Aralık 2009
- 23.890
- 96.152
- 1.123
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.661
Ağır gelebilir bu sözlerim..Şimdiden herkesten özür dilerim..
Ama kusura bakmayın ben hergün ilk sayfada bu konunun olmasından bıktım yaa..
Konu sahibi ya affet kocanı ya da kes at!!
Gün geçtikçe daha beter olacaksın..
Ya sineye çek ya da def et artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La havle. Adam donmeyecek deyince sinirleniyorsun. Tamam tamam adam donecegim sinyallerini vermeye baslamis. Bak facebooktan kizi senin icin silmis.
Agustos gibi seni poke lar. 2014 Ocak ayinda oyun bahanesiyle arkadaslik daveti gonderir. 2014 Temmuz ayinda resmini begenir Bu hizla tahminen 2023'te ayni yatakta bulusursunuz.
Beklemeye devam. Sabrin sonu selamet...
bu konu hala aynı yerde deyip gülücük atmışsın da dayanamadım sorayım dedim, çokmu hoşuna gitti güzel kardeşimBu konu hala ayni yerde :) Ne ilerlemesi?
bıravo evet kararlı kadın duruşu falan iyi yada KÖTÜ!!!! bir sonucu ulaş gerçekten çok doğru bir yaklaşım bakın birine bir adım at diyebilmeniz için önce bu insanın bunun sonuçlarıyla baş edebilecek donanıma sahip olup olmama durumu varmı yokmu ona bakıcaksınız iyi KÖTÜ!! bir şey yap millet ne kadındır desin sanki sonunda KÖTÜ!! durumda olsa bunu diyen cevval arkadaşlar onu o kötü durumdan çıkaracaklar, siyah beyaz ben konunu okurken ailenin çokta yardımcı olmadığını eşinin boşanma durumunda, çocuğunun masraflarını ödemesinin mualakta olduğunu, çalışmadığını çalışsanda küçücük bebek yani annen bile bakmazken gerçekten kime bırakıcan kimseyede bırakılmaz ki l kadar bebek kıreş falan denilsede bu kıreşe gönderilecek yaşta mı kızını düşün yok onu kullanma diyen arkadaşlar bu minicik yavru annesinde ayrı kadın çalışıcak o kıreşte en iyisi bumu sizce eşi ikna edilip dönebilme adına en ufak bir şans varsa bu kız için daha iyi değilmi yok onca ay oldu adam dönmedi dönmez hemen birşey yap atlılar arkanda, tövbe tövbe zaman zaman zaman herşeyin ilacı beklemek zamana yaymak kızı için bu ayrılığa yaptıklarına eşinin tahammül göstermesi kızını kullanmasımıymış neymiş diyorlar yok efendim kusura bakmayın asıl zor olan bu bayanın yaptığı yoksa alır kızını yeniden evleniyim bilmem ne der ki bazı arkadaşlar buna bile yeşil ışık yakıyor yok üvey baba daha bile iyi olma ihtimalilini düşünüyorlar bu adamın düzelebilme ihtimalini hiç kimse hesaba katmıyor ne bekliyorsun hemen bişey yap bu kızın için senin için en iyisi sanki kadının kariyeri ailesi falan dördörlük içki için kumar oynayan ne bilim çocuğunu karısını döven adam var karşıda hemen boşa aman aman hemen kurtul bu adamdan, (ben kariyer sahibi bayanların bile 2 3 yaşına kadar bebeklerinin yanından ayrılmaması taraftarıyım doğrusuda bu) siyahbeyaz sen en iyisini bilirsin ben sana karışmıyorum çünkü sonucuna katlanacak sensin burda ki arkadaşların hiç biri değil tek diyebileceğim hakkında hayırlısı olsun Allah c.c gönlüne göre versinİşte bu yaaa!
Kararlı kadın duruşu. İyi ya da kötü, sonuca ulaş ulaşma yeter ki adım at. O adımların karşılığı olacak inan bana.
bak arkadaşım anladığım kadarıyla sen arkadaşla aynı evi paylaşmış birebir aynı olaylara şahit olmuşsun bu insanın zor durumda arada dedim gelgitleri olur, ama kimse dörtdörtlük değil, kocanın dönme düşüncesi yokk bunu inan kocası bile bu kadar emin değilken sen eminsin oda iyi annesi 2gün baksa 3. gün dert yakınıyormuş çocuğa bakmaktan oda sorun değil kreş var ağzı süt kokan bebeği bırakacağımız yer, biz konu sahibinin ailesinin terk edilmiş 8 aylık bebeğiyle ortada kalmış kızlarının bir işe girmemesine kızalım onları düşünüp üzülelim, zaten kadın kadının durumunu anlamaz annesi bile başına kakar bu memlekette, sende haklısın konu sahibine yüklen yüklene bildiğin kadar ADAMI KAÇIRMIŞ zaten tüü kaka kadın offf off bende dört dörtlük değilim eşimde değil bizde birbirimize çok kötü davrandığımız anlar olu karşılıklı ammma biz birbirimizi terk etmeyiz nedenmi bunun vebalini almayız eğer ki biri bunu yaparsa artık ona kalkıpta evdevn kaçırdım deyip ne o ne ben demeyiz çünkü bilirizki hatalar hep karşılıklıdır evliliklerde, buna işte vicdan denir, adam da bu vicdanı yok ailesini terk etmiş sen kalkıp adama hak veriyorsun kadın kızına evliliğine sahip çıkmak istiyor ama eşinden yana kırıldığından öfkeyle konuşmalarını bütün bayanların yaptığı gelgitlerini ki biliyorum normalde böyle değil ama işte bayanınız kırıldığımızda saçmalarız bunu en iyi biz bayanların anlaması gerekir sen anlamak istemiyorsun inan eşim bile çözmüş gülüp geçiyor ve diyor ki siz bütün kadınlar böylesiniz dengesizleşyorsunuz ara ara der bazen öle demesine kızarım niyeymiş git ozaman başkasına dengeli birini der saçmalarım iyice, oda yok der yok ki ölesi olsa olsa daha beteri varda arada böle duysallığından saçmalamayan kadın yok der oda acısından bazen bitti bazen özleminden sevgisinden ona dönmek istediğini yazıyor, ve onun dönme ihtimalini dileyerek bunun neresi bu kadar büyük dengesizlik siz haytınızda hiçi çizginizden çıkmıyorsanız o sizin başarınız aferin derim de işte hiçbirimizin öyle olmadığını biliyoruzEvet guzel kardesim cok hosuma gitti. Sen kocana paspas muamelesi yap, o da artik sana dayanamayip evden gitsin, sonra gel burada magdur profili ciz.
32 yasina gelmis bir insan aileye destek olmayi gectim, asgari kendi ayaklari uzerinde durmasi gerekirken, sirf istenilen bebek bezi markasi gibi seyler alinmiyor diye aileye yuk oldugunu dusunmeyip terbiyesizlik yapip onlara da nankorluk et, begenme sacmala.
Dogru duzgun is deneyimin olmasin, arkeoloji gibi Turkiye kosullarinda hicbir ise yaramayan bir bolumu bitirmis ol, ama yuksek maas ayni zamanda 9-5 gibi calisma hayalleriyle is begenme.
Kocan 6 aydir baska yerde yasasin, adamin donme dusuncesi bile olmasin ama burada kocam donmek isterse kabul eder miyim bilmiyorum gibi seyler yaz. Sanki don dese adam donecek
Konu sahibinin tutarsizligini belirtenlere agzina geleni say, eski konularina bak oradan vurmaya calis.
Konu sahibi prenses degil arkadasim, bu dunyada hersey onun istedigi gibi olmak zorunda degil, bu herseye benim yorumlarim da dahil. Cok rahatsiz oluyorsan benim yorumlarimi okuma ya da engelle. Ben kimseden rahatsiz olmuyorum.
Bazi insanlar uzayda yasiyor herhalde diyerek yorum yazma ihtiyaci hissediyorum, insan bu sacmaliklar karsisinda kayitsiz kalamiyor.
bak arkadaşım anladığım kadarıyla sen arkadaşla aynı evi paylaşmış birebir aynı olaylara şahit olmuşsun bu insanın zor durumda arada dedim gelgitleri olur, ama kimse dörtdörtlük değil, kocanın dönme düşüncesi yokk bunu inan kocası bile bu kadar emin değilken sen eminsin oda iyi annesi 2gün baksa 3. gün dert yakınıyormuş çocuğa bakmaktan oda sorun değil kreş var ağzı süt kokan bebeği bırakacağımız yer, biz konu sahibinin ailesinin terk edilmiş 8 aylık bebeğiyle ortada kalmış kızlarının bir işe girmemesine kızalım onları düşünüp üzülelim, zaten kadın kadının durumunu anlamaz annesi bile başına kakar bu memlekette, sende haklısın konu sahibine yüklen yüklene bildiğin kadar ADAMI KAÇIRMIŞ zaten tüü kaka kadın offf off bende dört dörtlük değilim eşimde değil bizde birbirimize çok kötü davrandığımız anlar olu karşılıklı ammma biz birbirimizi terk etmeyiz nedenmi bunun vebalini almayız eğer ki biri bunu yaparsa artık ona kalkıpta evdevn kaçırdım deyip ne o ne ben demeyiz çünkü bilirizki hatalar hep karşılıklıdır evliliklerde, buna işte vicdan denir, adam da bu vicdanı yok ailesini terk etmiş sen kalkıp adama hak veriyorsun kadın kızına evliliğine sahip çıkmak istiyor ama eşinden yana kırıldığından öfkeyle konuşmalarını bütün bayanların yaptığı gelgitlerini ki biliyorum normalde böyle değil ama işte bayanınız kırıldığımızda saçmalarız bunu en iyi biz bayanların anlaması gerekir sen anlamak istemiyorsun inan eşim bile çözmüş gülüp geçiyor ve diyor ki siz bütün kadınlar böylesiniz dengesizleşyorsunuz ara ara der bazen öle demesine kızarım niyeymiş git ozaman başkasına dengeli birini der saçmalarım iyice, oda yok der yok ki ölesi olsa olsa daha beteri varda arada böle duysallığından saçmalamayan kadın yok der oda acısından bazen bitti bazen özleminden sevgisinden ona dönmek istediğini yazıyor, ve onun dönme ihtimalini dileyerek bunun neresi bu kadar büyük dengesizlik siz haytınızda hiçi çizginizden çıkmıyorsanız o sizin başarınız aferin derim de işte hiçbirimizin öyle olmadığını biliyoruz
Konumu takip eden ve beni anlayanlar için yazıyorum saçma sapan laflar yazanlar ASLA yorum falan yazmasınlar!
KOCAMLA TELEFONDA KONUSTUK AZ ÖNCE:
-Söylemeyi düşündüğüm herşeyi sineye çekip susmaya ve asla konusmamaya karar verdim.
-Çünki,hala aynı yerde aynı sert ifadesiyle durmakta...
-Sorduğunuz soruyu sordum:O zaman 2-3 yıl sonra evlendiğim zaman (ki flört edecek durumda değilim,çocuğıum var ve
o yüzden evlenmek durumunda kaldıgım zaman) bebegın baskasını baba gördugunde,senı 2 haftada bır gördugunde,tum vaktını
o ınsanla gecırdıgınde ıcın rahat olacaksa eyvallah dedım...
''Sen bana öl dıyorsun yaşama sehrı terk et gıt dıyorsun yanı..bu nasıl laf ne dıyorsun sen..hemen evlenmek mı
senın derdın nasıl bunu dusunursun ..Senı bosamıyorum ben ''dedi...
-Ben de konussaydık ,eger bır kere ınsan yerıne koyup da benı dınleseydın benım bu 5 ayda nelerı dusundugumu
anlardın ama fırsat vermedın sen bılırsın artık görusmek ıstemıyorum,çünki senı unutmaya ıtıyacım var benım dedim..
-O da bana aılemın herseyını herkes ögrendı ,ben aılemle bıle görusmuyorum artık ..Senın aılenın de benım aılemın
de yuzune bakacak yuzum kalmadı ..Kimseyle görusmek ıstemıyorum..Ben sızı dusunmuyor muyum,kızımı özlemıyor
muyum ..senı ne halde bıraktıgımı bılmıyor muyum ama yapamıyorum..dönemıyorum ..Herkes evımızın ıcını bılıyor
artık dedı ..BUYMUŞ DÖNMEME SEBEBI!
-Ben de ona aldattıgını anlattıgımda babasının tepkısını söyledım sonra benım akrabalarımla konustugu zamanlarda
gelıp benden hesap sorduklarını benı sucladıgını anlattım ...O da gercekten cok ıyı bır aılen var ama fazla fazla ılgılıler
ben bu kadar dayanabıldım .Allah sana sabır versın dedı...
BİR DAHA ASLA GÖRUSMEMEK UZERE KAPATTIK TELEFONU.....
GERCEKTEN KONUMU BILENLER YORUM YAPABILIR MI?
Magdur mu gormek istiyorsun bosanmis annelerin konusunda ikiz bebekleriyle doguda gorev yapmaya calisan bir taraftan da suluk kocasindan kurtulmak icin cirpinan yine de hanimefendiliginden hicbirsey kaybetmeyen uhde nickli bayanin yazdiklarini oku.
Kendi ailesiyle yasayan, calismayan, bir tane bebek gece uyutmadi diye zirt pirt kocasina ve ailesine cemkiren bir kisinin magdur oldugunu dusunmuyorum, insanin ayaklari biraz yere basmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?