Eşim bu alışkanlığından Nasıl vazgeçecek?

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Kızlar kafama çok fazla taktığım bir konu varki beni yeyip bitiriyor...
Daha yeni evliyim,evliliğe adapte olmaya çalışırken birazdan bahsedeceğim sorun beni fazlasıyla yoruyor..
Eşim lise dönemlerinde her banyoda 10-15 defa mast. Yaparmıştı..
Sonra namaza başlamış ve böylece azalma olmuş bu alışkanlığında.. Ama bırakmamış tamamen ..
Bana sevgililil döneminde felan derdi ki "benim hayal gücüm çok geniş" derdi..
Yapbozun parçalarını şimdi oturtmaya başlıyorum bu hayal gücüm çok geniş sözü başka kadınları düşlemesiymiş sanırım...
Mesela birgün aramız biraz limoni idi, ve duşa girdi kendi kendine mast. Yaptı..
Nerden biliyorsun derseniz duşu bir süre açmadı işini halletti ve 5 dk felan sonra yıkanmaya başladı..
Bende birkaç gün sonra madem o sana daha fazla zevk veriyor bundan sonra sen de ben de öyle tatmin edelim kendimizi dedim..
Ama beyfendi benim yapmamı istemiyor!!! Bende bunun üzerine madem öyle sen de yapmayacaksın söz ver dedim söz verdik ikimiz de birbirimize...
Ama onun üzerine bile yapmış olabilir diyorum, diyeceksiniz ki ne var bunda ?
Kendi kendine boşaltırken kimleri nasıl hayal ediyor acaba bunlar içimi kemiriyor,birilerini düşlediğini düşünmek yıpratıyor beni..
Dün mast. Günah olduğunu biliyorsun değil mi dedim..
Bana verdiği cevap, azıp azıp dışarıda karıya kıza bakmaktan daha az günah dedi.. Bende dedim ki sen azıp azıp dışarıya yöneldin mi hiç dedim, ben kendim için değil genel konuştum dedi.. Niyetinin bozuk olduğunu düşündüm..
Son olarak şunu ekleyim, bu Adam benle olmaktan kaçıp mast yapmıyor, ben reddedince veya aramız bozuksa buna yöneliyor...
İlişkide kendi zevkini düşünen bencil biri de değil benim ihtiyaçlarımı ön planda tutan biri... Ama onun mast yaptığını veya bundan sonra girdiği banyolarda yapıp yapmadığını düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi ve çok takıyorum bu durumu sizce Neyi nasıl yapmalıyım ??

Konum taşındı fakat mesajlara neden kapatıldı ??

Son düzenleme:
Mastürbasyon yapmamak konusunda söz vermek ne demek Allah aşkına yapmayın böyle. Bir de sizin yapmanızı istemiyormuş. Bunlar önüne geçilebilecek şeyler değil, ayrıca normal bir durum. Kimse bu durumun çetelesini tutamaz ki. Bence siz biraz kafanızı rahatlatmaya çalışın bu konuda.

Hayaller konusuna gelince de, belki sizi hayal ediyordur bilemezsiniz. Fantezi dünyası uçsuz bucaksız ne de olsa.

Mastürbasyon yapmamak konusunda söz vermek ne demek Allah aşkına yapmayın böyle. Bir de sizin yapmanızı istemiyormuş. Bunlar önüne geçilebilecek şeyler değil, ayrıca normal bir durum. Kimse bu durumun çetelesini tutamaz ki. Bence siz biraz kafanızı rahatlatmaya çalışın bu konuda.

Hayaller konusuna gelince de, belki sizi hayal ediyordur bilemezsiniz. Fantezi dünyası uçsuz bucaksız ne de olsa.

Ya gerçekten öyle böyle değil çok fazla takıyorum bu durumu.. Ya düşünün o duşa girince acaba yapıyor mu kaç dk oldu gireli felan bunları düşünüyorum :((

10-15 :oha::oha::oha: bizim burda çeşmeler bile akmıyor o kadar tövbe estagfırullah ayıp oldu bıraz ama aklımdan bu gectı kusura bakmayın .... Maturbasyonu normal buluyorum ben malesef ki erkekler yapıyorlar onune gecemezsınız dıye dusunuyorum.

:KK45: yorum harika :KK45:

Konu sahibi için ise; eşiniz için bu alışkanlık olmuş. Söz de verse, yemin de etse devam edecek gibi... Ama bekleyeceksiniz, başka yolu yok. Zamanla herşey yoluna girer inşallah.

Ya gerçekten öyle böyle değil çok fazla takıyorum bu durumu.. Ya düşünün o duşa girince acaba yapıyor mu kaç dk oldu gireli felan bunları düşünüyorum :KK43:(

E yapsın, yapması size ya da ilişkinize bir zarar vermiyor ki. Cinsel hayatınız kötü etkilenmiyormuş. Onun kişisel alanına giren bir durum bu. Bu kadar özeline müdahale etmemelisiniz bence.

:KK45: yorum harika :KK45:

Konu sahibi için ise; eşiniz için bu alışkanlık olmuş. Söz de verse, yemin de etse devam edecek gibi... Ama bekleyeceksiniz, başka yolu yok. Zamanla herşey yoluna girer inşallah.

Nasıl bekleyeceğim, her banyoya girişinde onu takip etmek çok zor.. Bu beni kötü anlamda etkiliyor :(

en iyi cevap !!

10-15 defa siz buna inandinizmi allah askina??

Ya bu konularda bilgisizim doğrusunu söylemek gerekirse başta inandım ama sonra düşündüm birlikte oluşlarımızda.. Afedersiniz ilk boşalmadan sonra 45 dk felan sonra tekrar hazır olabiliyor 10-15 defa için banyoda yatıya kalmadı lazım diye düşündüm..

lise döneminde her banyoda 10-15 masturbasyon ne :KK70:

tamam hormonlar coşar ergenlik bir yandan vurur libido bir yandan kop kop der ama yok herkül olsa bu kadar yapamaz bir seferde

Başkasını düşünüyor olmasını düşünmek ne kötü.
Başkası ile ilişkisi var mı diye düşünmüyorsunuz,düşünüyor mu diye düşünüyorsunuz.
Sizi zor durumda bırakmıyor ayrıca yatakta.
Ne kadar gereksiz bir şeyi dert edinmişsiniz ki dert bile değil.

Ya bu konularda bilgisizim doğrusunu söylemek gerekirse başta inandım ama sonra düşündüm birlikte oluşlarımızda.. Afedersiniz ilk boşalmadan sonra 45 dk felan sonra tekrar hazır olabiliyor 10-15 defa için banyoda yatıya kalmadı lazım diye düşündüm..

Esin besbelli yalan söylemis insan aclikdan ölür 3 defa dan sonra. Kendin diyorsun ikinciye 45 dakka zaman aliyor. Kendini heba etme bosver yapsin sende yap

Başkasını düşünüyor olmasını düşünmek ne kötü.
Başkası ile ilişkisi var mı diye düşünmüyorsunuz,düşünüyor mu diye düşünüyorsunuz.
Sizi zor durumda bırakmıyor ayrıca yatakta.
Ne kadar gereksiz bir şeyi dert edinmişsiniz ki dert bile değil.

Başkası ile bir ilişkisi olmadığından eminim.. Küçücük ayrıntılara takılan ben en ufak bir şüphem olsa bunu asla göz ardı etmezdim.. Birilerini düşündüğünü tahmin etmek bile fazlasıyla üzüyor beni :(

Back
X