Eşim bu alışkanlığından Nasıl vazgeçecek?

e belki sizinle birlikte olurken de başkasını düşünüyordur bilemezsiniz ki, sadece mastürbasyon esnasında mı hayal kurulur sanki.
bu arada eğer dediğiniz kadar sık yapıyorsa ilerde erken boşalma sorunu yaşar, onun dışında bırakın arada manuel takılsın. o sizin yaptığınıza karışıyor mu.

her banyoda 10-15 mastürbasyon mu?:confused: Eşin seni kandırmış bence, bu mümkün değil... neyse... sorununa gelince cinsel hayatınızda bi problem yoksa oturup buna kafa yormak saçma

Eğer beni kıskandığı birini düşündüğümü bile kabul edemeyeceğini bilseydim yapmazdım...
Bence bu konuda ne kadar baskıya maruz kalırsa o kadar ters teper...Ayrıca bu düşüncelerle aldatma olayına çok fazla takılmayın derim,her an herkes birbirini düşünsel aldatabilir,nasıl önüne geçeceğiz;düşünmemekle!

Yapamıyorum ki .. Kulaklık takıp müzik dinlemeye başlıyorum ama içimdeki dürtülere engel olamıyorum.. Hayat böyle Nasıl geceçek:KK43:
konu aranızda büyüycek büyüycek ve tekrar masaya yatırılacak. belki tekrar , tekrar.

e belki sizinle birlikte olurken de başkasını düşünüyordur bilemezsiniz ki, sadece mastürbasyon esnasında mı hayal kurulur sanki.
bu arada eğer dediğiniz kadar sık yapıyorsa ilerde erken boşalma sorunu yaşar, onun dışında bırakın arada manuel takılsın. o sizin yaptığınıza karışıyor mu.

Bahsettiğim sayı lise dönemlerine ait yani 5-6 yıl öncesine ait.. Erken boşalma sorunu şuan var zaten.. O da bana karışıyor bir defasında duş Alcam diye girdim maske yaptım onun kurumasını bekliyorum kapıya gelmiş napıyorsun niye başlamadın banyoya kapıyı aç ben de geliyim diye.. Bu bir defa oldu ama o da benim yapmamı istemiyor

insanların hayal gücüne de mi karışır oldunuz artık....
insanın kendi bedenine dokunması ne günahtır ne ayıp..üstelik de kişisel birşeydir..sizinle ilişkiye girmeyip ihmal edip yapsa sizi ilgilendirir elbet ama öyle bir durum da yok...
eee gerisinden sana neee???*
edit:sadece erkekler yapmaz masturbasyon,kadınlar da insandır ve kendilerine dokunabilirler...

10-15 işi yaş Bi kere o konuda rahat ol en fazla ben diyim 3 sen de 4 :işsiz:senin kıskandığın birini düşünerek mi Mast. Yaptığını düşünüyorsun o yüzden mi bu kadar kafaya taktın :110:

Yapamıyorum ki .. Kulaklık takıp müzik dinlemeye başlıyorum ama içimdeki dürtülere engel olamıyorum.. Hayat böyle Nasıl geceçek:KK43:
ben olsam bu takıntı ile zor yaşardım her banyo yaptığında bunu mu düşünür insan

bunu sağlayan eşin ama 10 15 diye atarak işe başlamış senin aklına bu saçma şeyi sokmuş

Oturup bna kafa mı yoruyorsunuz cidden bi uğraş edinin bnce mstr. Normal buluyorum oturp yüzünüze bakarken bile bi kadını hayal edebilir sevgiliykende yapıyormuş bile bile evlenmişsiniz bunu bu kadar düşünmeyin yok çok kafama takıyrum diyorsan adam ne zaman duşa girse peşinden koş birlikte sx yapın aklıma bişey gelmedi başka kusura bakmayın 10 15 kez değilde bi kaç kre yapsanz yetr:halay::KK53:

Kavgalı da olsanız o duşa girdiğinde sende gir ay çok duş alasım geldi de. :KK58:
Hem kavga biter hem mast araya giremez :KK53::KK53:

Yakinda eslerinizden her tualete gittiginde izin al veya wc de pipini tutma soz ver diye isteklerde bulunacaksiniz diye endilesendim acikcasi

Bahsettiğim sayı lise dönemlerine ait yani 5-6 yıl öncesine ait.. Erken boşalma sorunu şuan var zaten.. O da bana karışıyor bir defasında duş Alcam diye girdim maske yaptım onun kurumasını bekliyorum kapıya gelmiş napıyorsun niye başlamadın banyoya kapıyı aç ben de geliyim diye.. Bu bir defa oldu ama o da benim yapmamı istemiyor

erkek milleti hep bu alelacele mastürbasyonlarının yüzünden performans sorunu yaşıyor zaten...
yani ikinizin de birbirinizin banyoda tuvalette yaptığına karışması hoş değil.
zaten yine diyorum sorun ettiğin şey başkasını hayal etmesiyse bunu seninle sevişirken de yapabilir.

ben olsam bu takıntı ile zor yaşardım her banyo yaptığında bunu mu düşünür insan

bunu sağlayan eşin ama 10 15 diye atarak işe başlamış senin aklına bu saçma şeyi sokmuş

Evet.. Birgün evlenince böyle birşeyi takacağım hiç aklıma gelmezdi ki ben normalde takıntılı bir insan değilim gayet de vurdumduymazım.. Böyle bununla Nasıl yaşayacağım bu evlilik ne kadar sağlam ilerleyecek bilmiyorum :(

Kızlar kafama çok fazla taktığım bir konu varki beni yeyip bitiriyor...
Daha yeni evliyim,evliliğe adapte olmaya çalışırken birazdan bahsedeceğim sorun beni fazlasıyla yoruyor..
Eşim lise dönemlerinde her banyoda 10-15 defa mast. Yaparmıştı..
Sonra namaza başlamış ve böylece azalma olmuş bu alışkanlığında.. Ama bırakmamış tamamen ..
Bana sevgililil döneminde felan derdi ki "benim hayal gücüm çok geniş" derdi..
Yapbozun parçalarını şimdi oturtmaya başlıyorum bu hayal gücüm çok geniş sözü başka kadınları düşlemesiymiş sanırım...
Mesela birgün aramız biraz limoni idi, ve duşa girdi kendi kendine mast. Yaptı..
Nerden biliyorsun derseniz duşu bir süre açmadı işini halletti ve 5 dk felan sonra yıkanmaya başladı..
Bende birkaç gün sonra madem o sana daha fazla zevk veriyor bundan sonra sen de ben de öyle tatmin edelim kendimizi dedim..
Ama beyfendi benim yapmamı istemiyor!!! Bende bunun üzerine madem öyle sen de yapmayacaksın söz ver dedim söz verdik ikimiz de birbirimize...
Ama onun üzerine bile yapmış olabilir diyorum, diyeceksiniz ki ne var bunda ?
Kendi kendine boşaltırken kimleri nasıl hayal ediyor acaba bunlar içimi kemiriyor,birilerini düşlediğini düşünmek yıpratıyor beni..
Dün mast. Günah olduğunu biliyorsun değil mi dedim..
Bana verdiği cevap, azıp azıp dışarıda karıya kıza bakmaktan daha az günah dedi.. Bende dedim ki sen azıp azıp dışarıya yöneldin mi hiç dedim, ben kendim için değil genel konuştum dedi.. Niyetinin bozuk olduğunu düşündüm..
Son olarak şunu ekleyim, bu Adam benle olmaktan kaçıp mast yapmıyor, ben reddedince veya aramız bozuksa buna yöneliyor...
İlişkide kendi zevkini düşünen bencil biri de değil benim ihtiyaçlarımı ön planda tutan biri... Ama onun mast yaptığını veya bundan sonra girdiği banyolarda yapıp yapmadığını düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi ve çok takıyorum bu durumu sizce Neyi nasıl yapmalıyım ??
10-15 defa mı :oha::olamaz: aliskanlik olmus vazgeciremezsiniz.Adam liseden beri yapiyor isiniz zor:işsiz:

Back
X