Eşim bu alışkanlığından Nasıl vazgeçecek?

10-15 işi yaş Bi kere o konuda rahat ol en fazla ben diyim 3 sen de 4 :işsiz:senin kıskandığın birini düşünerek mi Mast. Yaptığını düşünüyorsun o yüzden mi bu kadar kafaya taktın :110:

Yok canım benden önce bir sevgilisi olmuş ama şöyle söyleyim onun Hakkında bile ne bir kere soru sordum ne merak ettim.. Ama o benim geçmişimi hep öne sererdi.. Onu kıskanacağım kafamı karıştıracak düşlediğini düşündüğüm kimse yok yani..

Evet.. Birgün evlenince böyle birşeyi takacağım hiç aklıma gelmezdi ki ben normalde takıntılı bir insan değilim gayet de vurdumduymazım.. Böyle bununla Nasıl yaşayacağım bu evlilik ne kadar sağlam ilerleyecek bilmiyorum :KK43:
cinsel hayatınızı çok etkilemedikçe kendi bedenine dokunması seni bu kadar rahatsız etmemeli diye düşünüyorum

üstelik günah demişsiniz . bi araştırın isterseniz. yanlış biliyor olmayasınız

"Ben reddedince veya aramız bozukken buna yöneliyor.." demişsin..
O halde sen de fantazi dünyanı genişlet, farklı fantezilere yönel ki eşinin gözünde mastürbasyon zevksiz bir hal alsın..
Eşler birbirini reddedemez ayrıca.. Reddetmek günah..
Onun dışında aranız bozukken yapmasına mani olmak tamamen senin elinde. Dişiliğini kullanarak..

dertsz başına dert arayan kk kadını

Gerçekten çok takıyorum bu durumu.. Takip etmeyim diyorum tv sesi açıyorum kulaklık takıyorum o duşa girince .. Yok .. Böyle bi konunun beni bu kadar düşüreceğini hiç sanmazdım..

Sizde cinsel hayatınıza renk katın,ne kendinizi nede eşinizi mast. Mahkum etmeyin..
Onun canı çeker mast yapar siz ne yapacaksınız, ??

Renk katmaktan kasıt neler yapabilirim mesela ?
Kırmızı gecelikçi arkadaşlar yazar şimdi :KK8:

Hayatınızı bilemem ama eşinizin hayal dünyası genişmiş ya mesela onunla birlikte değişik şeyler düşünün evde çocuk yoksa değişik ortamlar deneyin, değişiklik hem eşinizin hoşuna gider hemde siz iyi hissedersiniz illa ki kırmızı demiyorum ama farklı iç çamaşırları da olabilir ,
Netten de fikir alabilirsiniz :KK66:

Back
X