Eşim bu alışkanlığından Nasıl vazgeçecek?

10-15 geçelim.

3 kere bile yapsa ilk mesajda 5 dakika bekledi sonra duşu açtı dediniz.

5 dakikada 3 kere boşalması biraz zor sanki?

yapmasını istemiyorsanız o duşa girdiğinde siz de girin.

bilmem anlatabildim mi?

10-15 geçelim.

3 kere bile yapsa ilk mesajda 5 dakika bekledi sonra duşu açtı dediniz.

5 dakikada 3 kere boşalması biraz zor sanki?

yapmasını istemiyorsanız o duşa girdiğinde siz de girin.

bilmem anlatabildim mi?

10 -15 olayı lise dönemlerine aitmiş canım şuan değil.. İkinci sefere şeyi zor kalkan insan Nasıl 10-15 yapmış bende şaşırdım duyunca ama birşey demedim..

Sizi hayal etmedigini nerden biliyorsunuz? Belki de sizin izin vermeyeceginiz ya da size söylese tuhaf karşılayacağınız fantezileri hayal ederek kendini rahatlatıyor?

Bence üstüne düşmeyin, tam emin olmamakla birlikte başkalarını hayal ediyor olsa sanırım sizi de arzulamazdı

Ve bir de bu 10-15 olayını size "ben de ne bicim erkegim bee" demek icin söylemiş büyük ihtimalle. Cok takılmayın. :)

Sizi hayal etmedigini nerden biliyorsunuz? Belki de sizin izin vermeyeceginiz ya da size söylese tuhaf karşılayacağınız fantezileri hayal ederek kendini rahatlatıyor?

Bence üstüne düşmeyin, tam emin olmamakla birlikte başkalarını hayal ediyor olsa sanırım sizi de arzulamazdı
+1
Eğer farklı şeyler düşünüyor olsaydı bunu düşüncede bırakmaz ilişki esnasında sizden talep ederdi diye düşünüyorum bende..
Fazla takılmayın..

Ve bir de bu 10-15 olayını size "ben de ne bicim erkegim bee" demek icin söylemiş büyük ihtimalle. Cok takılmayın. :)
Umarım öyledir saolun , ama yinede kendimi çok yıprattım bu konu için bir insanın her banyosunu takip ettim düşünsenize çaresizce beklemek.. Ama artık yapmayacağım ne yaparsa yapsın..

evet esının hayal gucu gercekden genısmıs
10-15 defalık hayal gucu bırtek hayallerde olur...

ayrıca da adamın dus sesını dınlemek takıp etmekde kulak masturbasyonu olsa gerek
bırakın adamı dusunda rahat etsın yahu

Back
X