- 25 Nisan 2018
- 4.972
- 9.595
- 158
Peki adım atmayı istemiyor muyum sizce. Kim böyle bir hayatı ister sever ki, baİ günler okuyor oğluma bakıp bakıp ağlıyorum buraya yazmıyorum o zamanlar ama onun ilerde buyuyunca okuması icindefter tutuyorum oraya tam herşeyi olmasa bile onun için durduğunu yaziyorum belki de daha güzel bı hayatimiz olur diye yazıyorum. Yani tek başıma yalnız bu hayata mahkum olmak bana çok zor geliyor. Care olmasa dahi anlatınca en azından benim gibi boype hayata karşı olan kadınları görmek bana iyi geliyor. Burda konu acmadigim zamanlar bazen konu okuyorum sizlerin fikirlerini ogrnemek için . Bazen de oğluma yazıyorum oğlumla yaşadığımız güzel şeyleri de anlatınca iyi hissediyorum. Ben buraya da yalnız hissetmemek ve sizlerin yorumlarını okuyup daha bilinclenmek için burda uyeyeim. Ama bır daha bu konu hakkında post acacagimi sanmıyorum. Çünkü herkesin defldigi tek şey var sen hiçbir şey yapmıyorsun saadece anlatıyorsun istiyorsun insanlar sana acısın. Anlatmak icjndahi yazmış olsam hata miYahu kocanızın sizi dövmesine kırılmıyorsunuz da benim “Ne kadar tuhaf bir kadınsınız” dememe mi kırılıyorsunuz ?
Evet kendiniz adım atmıyorsunuz yalan mı ?
Nereden bakabilirim acabaYaşadiginiz şehirde ilanlara bakın yatıli bakicı olabilir siniz yaşlı insanlara
Cok iyi de para veriyorlar 6binden basliyor
Cocugunuz yaninizda, kira derdi olmaz,yemek içmek ev sahibine ait. Sizde para biriktirirsiniz hem de huzurla yaşarsiniz ?
Google bulundunuz sehri yazıp yatılı yaşlı bakıcisi iş ilanı yazsaniz çıkar zatenNereden bakabilirim acaba
Çok teşekkür ederimGoogle bulundunuz sehri yazıp yatılı yaşlı bakıcisi iş ilanı yazsaniz çıkar zaten
Bak kardeşim kimse böyle bir hayatı yaşamak istemez.ama çocuğunuz için duracak ne var orda adam onun yanında dövüyor hirpaliyo çocuk etkileniyor. Eee çocuğun yararina olan ne bu evde. Sizinle aynı düşüncede olmaz insanlar çünkü kimse dayak yeyip yaşamak istemez burda ki ablalariniz sizi kendinize gelin diye çabalıyor ama siz o gücü kendinizde bulamiyorsunuz sanırım. Silkelenip kendinize gelin bir an önce o çocuk o ortamda büyümek zorunda değil . İlerde oda dayak yer o psliktenPeki adım atmayı istemiyor muyum sizce. Kim böyle bir hayatı ister sever ki, baİ günler okuyor oğluma bakıp bakıp ağlıyorum buraya yazmıyorum o zamanlar ama onun ilerde buyuyunca okuması icindefter tutuyorum oraya tam herşeyi olmasa bile onun için durduğunu yaziyorum belki de daha güzel bı hayatimiz olur diye yazıyorum. Yani tek başıma yalnız bu hayata mahkum olmak bana çok zor geliyor. Care olmasa dahi anlatınca en azından benim gibi boype hayata karşı olan kadınları görmek bana iyi geliyor. Burda konu acmadigim zamanlar bazen konu okuyorum sizlerin fikirlerini ogrnemek için . Bazen de oğluma yazıyorum oğlumla yaşadığımız güzel şeyleri de anlatınca iyi hissediyorum. Ben buraya da yalnız hissetmemek ve sizlerin yorumlarını okuyup daha bilinclenmek için burda uyeyeim. Ama bır daha bu konu hakkında post acacagimi sanmıyorum. Çünkü herkesin defldigi tek şey var sen hiçbir şey yapmıyorsun saadece anlatıyorsun istiyorsun insanlar sana acısın. Anlatmak icjndahi yazmış olsam hata mi
Ablacım drama queenliğe gerek yok.Peki adım atmayı istemiyor muyum sizce. Kim böyle bir hayatı ister sever ki, baİ günler okuyor oğluma bakıp bakıp ağlıyorum buraya yazmıyorum o zamanlar ama onun ilerde buyuyunca okuması icindefter tutuyorum oraya tam herşeyi olmasa bile onun için durduğunu yaziyorum belki de daha güzel bı hayatimiz olur diye yazıyorum. Yani tek başıma yalnız bu hayata mahkum olmak bana çok zor geliyor. Care olmasa dahi anlatınca en azından benim gibi boype hayata karşı olan kadınları görmek bana iyi geliyor. Burda konu acmadigim zamanlar bazen konu okuyorum sizlerin fikirlerini ogrnemek için . Bazen de oğluma yazıyorum oğlumla yaşadığımız güzel şeyleri de anlatınca iyi hissediyorum. Ben buraya da yalnız hissetmemek ve sizlerin yorumlarını okuyup daha bilinclenmek için burda uyeyeim. Ama bır daha bu konu hakkında post acacagimi sanmıyorum. Çünkü herkesin defldigi tek şey var sen hiçbir şey yapmıyorsun saadece anlatıyorsun istiyorsun insanlar sana acısın. Anlatmak icjndahi yazmış olsam hata mi
Sizin ayrılmak gibi bir planınız yok mu? Çocuğunuza üzüldüm. Hayatta başarılarGeçmiş konularımi kimseden gizlemiyorum öyle bı çabam olsam yeni hesap açar sorardım. Hepsinde de gidemeyecegimi söylemişim başlarda. Bunu bilip ona göre yorum yapıyor herkes. Yapmak istemeyen fikrini söylemez.
Kepçeci mi bu bayan için mi dedinizDüşünmen gereken tek şey iş bulmak.yok sokakta taciz ederlermiş, yok tek bulunca üstüne atlarlarmış tarzı ataerkil saçmalıklardan sıyrılmalısın.kimse kimsenin umrunda değil.şu tazr saçma düşünceler çok gıcık ya.ayranınız yok içmeye hâlâ kafadan senaryo yazmanın derdindesiniz. Taksiciyi arayıp hastaneye gideceğim diyeceksin bu olay.herkes de kendini pek bir nimetten sayıyor.haa eğitim yok galiba.tekstile başvurabilirsin ya da fabrikalara kepçeci falan olarak.evden ayrılmadan iş bakmaya başlamalısın.iyice karavanaya iş yapma.çok dayanılmayacak gibiyse kadın sığınma evine geç.annen belli ki rahat vermeyecek.çok zorda kalırsan yine ona gidersin.et tırnaktan ayrılmaz.bir şekilde razı gelir.
Yemekhanedeki kepçecileri diyorum.bildiğim eğitim aranmyor.Kepçeci mi bu bayan için mi dediniz
Anladim . Aşçı yani ben araç olarak sandım şaşırdım bir an kbYemekhanedeki kepçecileri diyorum.bildiğim eğitim aranmyor.
Çocugunuza büyüdüğünde olur da o günlük müdür her ne zırvadır okutmayın. Drama queenliğe gerek yok. Çocugunuz için de durmuyorsunuz.Peki adım atmayı istemiyor muyum sizce. Kim böyle bir hayatı ister sever ki, baİ günler okuyor oğluma bakıp bakıp ağlıyorum buraya yazmıyorum o zamanlar ama onun ilerde buyuyunca okuması icindefter tutuyorum oraya tam herşeyi olmasa bile onun için durduğunu yaziyorum belki de daha güzel bı hayatimiz olur diye yazıyorum. Yani tek başıma yalnız bu hayata mahkum olmak bana çok zor geliyor. Care olmasa dahi anlatınca en azından benim gibi boype hayata karşı olan kadınları görmek bana iyi geliyor. Burda konu acmadigim zamanlar bazen konu okuyorum sizlerin fikirlerini ogrnemek için . Bazen de oğluma yazıyorum oğlumla yaşadığımız güzel şeyleri de anlatınca iyi hissediyorum. Ben buraya da yalnız hissetmemek ve sizlerin yorumlarını okuyup daha bilinclenmek için burda uyeyeim. Ama bır daha bu konu hakkında post acacagimi sanmıyorum. Çünkü herkesin defldigi tek şey var sen hiçbir şey yapmıyorsun saadece anlatıyorsun istiyorsun insanlar sana acısın. Anlatmak icjndahi yazmış olsam hata mi
Çok dolu konuşmuşsunuzYa ne kadar boş konuşuyorsunuz kadının işi yok mesleği yok tek başına asgari ücretle iş buldu diyelim kirayı mi ödeyecek, kiralardan haberiniz yok galiba , bakıcıya mı verecek fatura mi ödeyecek karnını mi doyuracak ? Kocası kesin milyonerdir birde kat kat tazminat nafaka verecek. Sizin gazinizla evi terk etse aileside istemiyor ne yapacak kız ?
Yavaş yavaş para biriktirip meslek edinmen lazım konu sahibi ya da aileni ikna etmen.
Sonradan yazdıklarını okuyunca aynı dusuncedeyimDediğinizde haklısın lakin
bu kadın çalışsa alacağı max asgari ücret o da bulabilirse sigortalı düzgün bir yer
bu parayla kiramı bakıcı mı geçim mi
Ülke şartlarında gerçekçi olmak gerekirse
çok üzüldüm kızcağızın durumuna
bebeğin olmasa salise çekme ailen bir şekilde kabul eder diyecem ama aile bebeği istemiyor dönsede orda da zulüm var
Ne yapılabilir
darp raporu alsan uzaklaştırma alsan
Doğurmuş evlendirmisler o kadar yaşlanınca da kızımız baksınNe ailesi Allah aşkına,aile falan yok ortada.Benim bir damla göz yaşıma ortalığı ayağa kaldırır annem ve babam.Allah cezasını versin bunların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?