Eşim bu sabah bana , sana ne yaparsam yapayım bosanamazsin dedi...

Anneniz anne değil öyle olsaydı size acırdi her gün dayak yiyo kızın sen hala ben ölürüm diyosun oh ne güzel kızın ölecek kadın . Hala derde bak. Ayrıca kadın sığınma evleri o kadar kötü ise bu kadar insan niye orda. Çocuklari niye yurda versinler ki. Siz kendinize biraz güvenin. Dayak yemek normal değil.

Yahu kocanızın sizi dövmesine kırılmıyorsunuz da benim “Ne kadar tuhaf bir kadınsınız” dememe mi kırılıyorsunuz ?

Evet kendiniz adım atmıyorsunuz yalan mı ?
Peki adım atmayı istemiyor muyum sizce. Kim böyle bir hayatı ister sever ki, baİ günler okuyor oğluma bakıp bakıp ağlıyorum buraya yazmıyorum o zamanlar ama onun ilerde buyuyunca okuması icindefter tutuyorum oraya tam herşeyi olmasa bile onun için durduğunu yaziyorum belki de daha güzel bı hayatimiz olur diye yazıyorum. Yani tek başıma yalnız bu hayata mahkum olmak bana çok zor geliyor. Care olmasa dahi anlatınca en azından benim gibi boype hayata karşı olan kadınları görmek bana iyi geliyor. Burda konu acmadigim zamanlar bazen konu okuyorum sizlerin fikirlerini ogrnemek için . Bazen de oğluma yazıyorum oğlumla yaşadığımız güzel şeyleri de anlatınca iyi hissediyorum. Ben buraya da yalnız hissetmemek ve sizlerin yorumlarını okuyup daha bilinclenmek için burda uyeyeim. Ama bır daha bu konu hakkında post acacagimi sanmıyorum. Çünkü herkesin defldigi tek şey var sen hiçbir şey yapmıyorsun saadece anlatıyorsun istiyorsun insanlar sana acısın. Anlatmak icjndahi yazmış olsam hata mi

Yaşadiginiz şehirde ilanlara bakın yatıli bakicı olabilir siniz yaşlı insanlara
Cok iyi de para veriyorlar 6binden basliyor

Cocugunuz yaninizda, kira derdi olmaz,yemek içmek ev sahibine ait. Sizde para biriktirirsiniz hem de huzurla yaşarsiniz ?

Nereden bakabilirim acaba

Bak kardeşim kimse böyle bir hayatı yaşamak istemez.ama çocuğunuz için duracak ne var orda adam onun yanında dövüyor hirpaliyo çocuk etkileniyor. Eee çocuğun yararina olan ne bu evde. Sizinle aynı düşüncede olmaz insanlar çünkü kimse dayak yeyip yaşamak istemez burda ki ablalariniz sizi kendinize gelin diye çabalıyor ama siz o gücü kendinizde bulamiyorsunuz sanırım. Silkelenip kendinize gelin bir an önce o çocuk o ortamda büyümek zorunda değil . İlerde oda dayak yer o pslikten

Ablacım drama queenliğe gerek yok.
Biraz gerçekçi ol.
Adım atmıyorsun tabi , başka bir üye de yazdı sürekli aynısınız diye.

Kadın sığınma evine git diyoruz yok, ailene dön diyoruz yok, gizli çalış para biriktir diyoruz yok. Eee ne diyelim siz söyleyin ?

Sizin ayrılmak gibi bir planınız yok mu? Çocuğunuza üzüldüm. Hayatta başarılar

Kepçeci mi bu bayan için mi dediniz

Çocugunuza büyüdüğünde olur da o günlük müdür her ne zırvadır okutmayın. Drama queenliğe gerek yok. Çocugunuz için de durmuyorsunuz.
Çaresiz hissettiginiz için duruyorsunuz.
Senin için durdum zırvalarını da bırakın.
Sanki çok mükemmel ideal bir babaymışta baba ogulu ayırmamak için duruyorsunuz.
Çocuk okuyunca ne olacak yani ?
Sizi kutsallaştıracak mı ?
Emrah gibi vay benim çilekeş anam mı diyecek.
Biz kardeşler olarak hala anneme böyle adama niye 4 çocuk dogurdun deyip duruyoruz.
Hepimizin içinde yaradır baba olgusu.

"Masraf yapmak istemiyor musunuz? Peki ben kaçayım o zaman, yeter ki beni alın" deyip kocaya kaçarken düşünmediğiniz ananızı şimdi mı düşünesiniz geldi? İnanalım mı şimdi buna?

Bazı insanlar birileri kendine üzülsün, acısın ister, bundan tatmin olur. Siz de öyle birisiniz bence ve asla boşanmazsınız.
Ununuzu eleyip eleğinizi asınca da sizinle aynı şeyleri yaşayan genç kadınlara akıl verirsiniz "biz de zamanında çok çektik, erkektir yapar, kocandır ses etme" diye. Tıpkı şimdi size bu akılları veren, ömründe bir gün yüzü görmemiş, sevgi nedir bilmemiş teyzeler gibi.

Sizi döven adamın çocuğuna acıyacağını sanıyorsanız da çok yanılıyorsunuz.

Hep söyleyip linç ediliyorum ama sıralamayı karıştırınca böyle oluyor bu işler. Okuyup meslek sahibi olup kendi ayaklarının üstünde durduktan sonra evlenseydin şimdi ne yaparım diye düşünmezdin.. bence ozaman bu adamlada evlenmezdin.

Çok dolu konuşmuşsunuz kadınlar böyle böyle cesaret alamayıp bosanamayip öldürülene dek çekiyorlar devam edin kendi hemcinslerinizin eziyet çekmesine alkış tutun

Sonradan yazdıklarını okuyunca aynı dusuncedeyim

Güzel kardeşim yapmışsın bi hata ama önce neden yaptın bu hataları anlamaya çalış kendini
Neden kaçarak evlendin ailen mi baskıladı ?
Neden kavga çıkıyo evde yani sorun kaynagı ne ?
Evden çalışma imkanın var mı ?
Eşinin diğer insanlara tavrı nasıl, nasıl bilirler eşini ?
Ailesi nasıl size destek oluyor mu ?

Bunları sordum çünkü huzur çok önemli belki bir huzur ortamı yakalaybilirsiniz.
Malesef bizim ülkemizde ki erkekler bence fatklı bir tür bencil narsist ezik bundan dolayı insan ezmek isteyen kaba saba adamlar. Ama şu an ki durumda kadın sıgınmaya gitseniz para desteğiniz yok , ailenizin tavrı belli.
Belki sizin göremediğiniz başka bi çıkış yolu vardır. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…