Bu atarı kocanıza yapın lütfen beni başkasıyla karıştırmayınHerşeyi söylemek zorunda mıyım . Bana dakika yüklemiyor para da vermiyor doğru düzgün su an hiç param yok. Olunca yukleyip ararım.oldu mu . ?
whatsap üzerinden iletişim kuruluyor mu bu kurumlarla acaba ?Herşeyi söylemek zorunda mıyım . Bana dakika yüklemiyor para da vermiyor doğru düzgün su an hiç param yok. Olunca yukleyip ararım.oldu mu . ?
Altının takıların varsa al onları kadın sığınma evlerine bebeğin orada emin ol daha huzurlu Olacak ayrıca devlet yardım ediyor sığınma evinden çıksan bile yeni bir hayat kur kurtul kendin ve bebeğin içinÖncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
Komşudan istemek aklıma gelmemişti yeni taşındım buraya pek tanımıyorum ama yinede isteyeceğim teşekkür ederim..whatsap üzerinden iletişim kuruluyor mu bu kurumlarla acaba ?
Bilen arkadaşlar aydınlatsın.
Komşudan telefonunu rica etsen yine de ulaşabilirsin istersen.
Maşallah herseye bi bahaneniz , cevabınız var.Herşeyi söylemek zorunda mıyım . Bana dakika yüklemiyor para da vermiyor doğru düzgün su an hiç param yok. Olunca yukleyip ararım.oldu mu . ?
15 aylikoğlunuz kaç yaşında
Ailenizin desteği arkanızda olsa eşiniz sizi bu denli hırpalayamazdı.Bu şekilde de hayatınıza devam .Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
Herşeyi söylemek zorunda mıyım . Bana dakika yüklemiyor para da vermiyor doğru düzgün su an hiç param yok. Olunca yukleyip ararım.oldu mu . ?
Baktım bı kaç yere watsap hesapları yoktu olsa niye ordan ulasmiyimki..Maşallah herseye bi bahaneniz , cevabınız var.
Yahu hiç mi komşum yok , telefonundan birini arayabileceğin ? Söyleyin bana özelden neresi aranacaksa ben sizin için arayıp bilgi alıp size ileteyim özelden size. Elinizin altında internet var hala bahane arıyorsunuz yapmayın , lütfen.
Şöyle yapın diyoruz yok, böyle yapın diyoruz yok eeeee ne diyelim sana ? Aman erkektir yapar, sabret mi diyelim?
Çekmeye devam et o zaman ne diyelim.
Özelden atsam müsait olunca ararmiainiz?Maşallah herseye bi bahaneniz , cevabınız var.
Yahu hiç mi komşum yok , telefonundan birini arayabileceğin ? Söyleyin bana özelden neresi aranacaksa ben sizin için arayıp bilgi alıp size ileteyim özelden size. Elinizin altında internet var hala bahane arıyorsunuz yapmayın , lütfen.
Şöyle yapın diyoruz yok, böyle yapın diyoruz yok eeeee ne diyelim sana ? Aman erkektir yapar, sabret mi diyelim?
Çekmeye devam et o zaman ne diyelim.
Ararım tabiki .Özelden atsam müsait olunca ararmiainiz?
Teşekkür ederim
Manyak bir babaYani tek korkum oğlum
Ulaşım sıkıntısı parası olmayan 112 acil servisi arayıp hastaneye gidebiliyor.Hayda.
Ben gece hastaneye götürürken İstanbul gibi bir yerde tacize uğramadım mesela.
Taksiye bineceksiniz o da sizi götürecek.
Hasta çocugu yürüterek ya da toplu tasımada taşıyacak haliniz yok.
Huyuna gidersem vurmaz. Ama herşeye evet demem lazım, asla ne yaparsa yapsın küsmemem lazım. Birde genel olarak her gün vurmaz ama bı kaç ay vurmadı diyelim -bunlari utanarak soyluyorum- sonra kuseriz ufak birsy olur eliyle çenemi felan iter , üstüme yürür,susmasam daha kotu yapar.Aden02 esinin huyuna suyuna gidince de dovuyor mu? Kavga sebepleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?