Eşim bu sabah bana , sana ne yaparsam yapayım bosanamazsin dedi...

Gece oğlunu hastaneye goturemiyor musun? Bir laf atar eder diye??? Bunu mu düşünüyorsunuz gerçekten? Benim de baktığında çok güçlü bir ailem yok. Babamla görüşmüyordum zaten vefat etti. Bir annem ananem ve teyzem var. Kardeşlerim de var tabi ama saymıyorum şu an onları. Sizin gibi bir eşim olduğunu düşünüyorum, giderim sığınma evine hiç bir vasfim yoksa bile çocuğumu belime bağlar merdiven silerim. Ki çok uçuk gibi gelebilir size ama gerçek hayatta öyle bir tanıdığım var. Kadın bir çocuğu okula bir çocuğu yanında merdiven temizleyerek, dağdan deve pancarı toplayıp satarak yaşadı. Ev aldı kendine ev:) o kadar yokluk içindeydi ki kışın iki eteği üst üste giyerdi üşümemek için, o şekilde çalışırdı. Kocasını cekmemek, çocuklarına bakmak için. Bahane bulmak kolay

Helal olsun, umarım konu sahibi de okumuştur yazdıklarınızı

Evet aynen öyle , adım atamıyorsun deyince de kızıyor . Bir sürü seçenek sunuldu , kendisi bu hayata alışmış , hayat becerisi de yok. O yüzden bizim yapabileceğimiz birsey yok bu üye için.
Sadece kendisine acınmasını istiyor sanırım. Yarın bir gün çocuğa da şiddet uygular o adam.

Ailem oğlumu istemiyor neden anlamıyor sunuz. Elin oğlu istemiyoruz diyorlar. Benim de bosanmami istemiyorlar ama bisansan şayet bı ihtimal onu yanına almiycan diyorlar

Bizim burada kiralar 5000 lira bakıcı en az 1500 2 arası. Yanlış anlamayın sadece düşünüyorum. Ne kadar maaş alması gerekiyor onu düşünüyorum.

Siz ölseniz bu kadar üzülüp de felç geçirmez o anneniz ya sabır!
Ne yapacaksınız peki dayak yemeye devam mı edeceksiniz? Çözüm sığınma evi başka çözüm yok ki.
Niye dövüp hakaret ediyor peki? Bari sebep neyse onu yapmayında çocuğunuz kendini kurtarana kadar dayak yediğinizi görmesin. Ne diyelim başka :/

E devletten felan çok yazdım çeşitli yerlere, 183 u de çok aradım ama arayınca da tek seçenek olarak kadın sığınma evi diyorlar. Keşke o kadar cesaretim olsa kendim için zerre kadar degil bebeğim küçük onun için korkuyorum adım atmaktan böyle de olmuyor biliyorum...

Sadece kendisine acınmasını istiyor sanırım. Yarın bir gün çocuğa da şiddet uygular o adam.
Zaten iyi bir baba olsa , evladının annesine böyle davranmaz . Bibibella nın da dediği gibi tavsiye değil sadece kendisine acıyıp dua etmemizi bekliyor sanırım :)

Ailem oğlumu istemiyor neden anlamıyor sunuz. Elin oğlu istemiyoruz diyorlar. Benim de bosanmami istemiyorlar ama bisansan şayet bı ihtimal onu yanına almiycan diyorlar
Eee kızım,evladım madem aileni karşına alıp kaçtın gittin bu adama,bir hata yaptın diyelim.Niye hamile kaldın?Neden bu kadar cahilsiniz?

Evet hata o bebeğe yazık babası baba değil annesi sadece acıtasyon yapan biri nasıl ilerde güçlü başarılı bir birey olmasını bekliyorsunuz.

Ay sen bi boşan da önce ondan sonra düşün çocuk hasta olcak daaa hastaneye giderken korkcan daaa o durumda anne hiç bi şeyden korkmaz yani senin bi şey yapasın yok onu demeyin bunu demeyin, o zaman niye zırt zırt konu açıyosun otur kocanı çek, anneni çek biz napalım yani. Boşan deriz diye ne kadar bahanen varsa sıralamışsın en baştan hala hikaye anlatıyorsun.

Hayatınız daima bahanelerle geçiyor. Anne babanızı bahane ediyorsunuz ama kaçarken düşünmemişsiniz onlar da üzülür ya da beni eşime vermedilerse bir sebebi var mıdır diye? Size kızamıyorum muhtemelen psikolojik olarak eziyet görmeye alışmışsınız. Sığınma evinde hangi kadının çocuğu alınır ilk kez sizden duydum. Evet asgari ücretle ev tutup yaşanmaz zor evet ama dayak yiyerek hiç yaşanmaz. Kiralar yüksek diye bir kadının öldürülme ihtimalini yok sayan üyelere şaşırdım açıkcası. Siz zaten adım atmak istemediğinizi söylemişsiniz dertlenip rahatlıyorsunuz ama ne kendinizi ne çocuğunuzu bu duruma mahkum bırakmayın

Bizim burada kiralar 5000 lira bakıcı en az 1500 2 arası. Yanlış anlamayın sadece düşünüyorum. Ne kadar maaş alması gerekiyor onu düşünüyorum.
Zaten kendisi bu hayatı seçmiş biraz da mecbur kalmış yaşı genç armut piş yok. ucuz bir şehirde uzak semtlerden ucuza ev bulacak. Çok aile var yatılı bakıcı arıyor bulamıyor. Biz arıyoruz mesela dedeme 8 bin veriyoruz iş ilanına yok anca yabancı birini bulabildik. Kadın sığınma evleri mesleki eğitim verip iş buluyor hem. Ama istemiyor. Evde oturmak ağlamak istiyor

Dün zaten aramız bozuk olduğu halde yatagimi balkona ser dedi, bende dedim ki yatakları zaten serdim keyfine uymuyorsa yatağını al git balkona. kırgın olmasam zaten götürürüm ama bana hzimetci gibi şunu bunu yap demesi üstelik kırdığı halde zoruma gitti. Ondan sonra normal yatağa geçti bende oğlunu emzirmek için uzandım onun arkası dönüktü oğlumun kolu onu. Yastığına değdi. Ani bı sekilde bağırıp üstüme yirudu ceneme vurdu. Haddini bil vs diye bende sus çocuk korkuyor dedim. Yani sürekli konuşmuyoruz felan ama şiddet bagirmalari olunc çok aniden oluyor . Bubyizden korkuyorum bazen ya yine bagirsa felan diye aniden

Sebep olmaz ama bu adam size neden bağırıyor yada vuruyor? Ne oluyor yani?

Ben bekar iken abim sürekli teleofnumu kurclaardi abim defalarca vurdu. Annem de arkadaslarimla gorusmeme izin vermezdi evliliği kurtuluş gordum

Ben bekar iken abim sürekli teleofnumu kurclaardi abim defalarca vurdu. Annem de arkadaslarimla gorusmeme izin vermezdi evliliği kurtuluş gordum
Benim babamda hiç bişeye izin vermezdi ama 27 yaşında evlendim. Onların istemediği kişiyle evlenmedim. İyiki ailemi dinledim. Keşke daha çok dinleseydim daha da mutlu olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…