- Konu Sahibi hayatim321
-
Merhabalar,
eşim cinsel anlamda bencil davranışlarda bulunuyor buda beni üzüyor. Cinselliğin yaşandığı anı demiyorum öncesini diyorum. Onun istekleri ya da onun zevk alması daha önemli gibi geliyor. Ya da mesela saçımla oyna, sırtımla oyna dediğim zamanlar ya yapar ya da elimi kaldıracak halim yok der, yapsa da en fazla 5 dakika ve sonrasında hemen ellerini yıkar, elleri yağlanıyormuş.
Öpüşmek mesela, sadece cinsellikte mi yaşanır? Bence hayır ama eşime göre öyle, ve her seferinde ağzını çalkalıyor töbe töbe sanki yani ne alaka.
Bu konuyu yerinde açacaktım fakat olmadı o yüzden buraya açtım.
Evli bayanlar bunlar normal mi?
Merhabalar,
eşim cinsel anlamda bencil davranışlarda bulunuyor buda beni üzüyor. Cinselliğin yaşandığı anı demiyorum öncesini diyorum. Onun istekleri ya da onun zevk alması daha önemli gibi geliyor. Ya da mesela saçımla oyna, sırtımla oyna dediğim zamanlar ya yapar ya da elimi kaldıracak halim yok der, yapsa da en fazla 5 dakika ve sonrasında hemen ellerini yıkar, elleri yağlanıyormuş.
Öpüşmek mesela, sadece cinsellikte mi yaşanır? Bence hayır ama eşime göre öyle, ve her seferinde ağzını çalkalıyor töbe töbe sanki yani ne alaka.
Bu konuyu yerinde açacaktım fakat olmadı o yüzden buraya açtım.
Evli bayanlar bunlar normal mi?
Başak burcumu eşin
Sanırım yapısı öyle eşinizin sizinle alakalı olduğunu sanmıyorum rahatsız olursunuz sizde çok haklısınız kişi kendinde birşey var zanneder yanibir takıntı haline gelmişse rahatsız oluyordur titizligin ve bunun gibi aşırı temizligin etkileride olabilir peki sordunuzmu eşinize neden böyle yapıyorsun diye bence bizden daha iyi ve net cevabı eşiniz verebilir böyle bir durumda.
insanı soğutan davranışlarda bulunmuş sırtını değilde başka bi yerine dokunduktan sonra elini yıkasa hadi neyse
canım bence bir müddet bedenince eşini özlet derim.acaba sıkışık zamanlarda çok mu cinsel birliktelik yaşadınız.tabiki bunlar normal şeyler değil ama mutlaka bir nedeni vardır.nedenini en iyi sen bulursun çünkü eşinin karakteri hakkında bilgi sahibi değiliz.bir rüya bile insanı değiştirebilir.bu yüzden sende nedenini çözemeyebilrsin.ama konuya cevap veren arkadaşlarada incitici olmamalarını rica ediyorum.bir süre eşin yaklaşmadığı süre sende yaklaşma derim süslen püslen misler gibi kok giyin kuşan normal yaşantına devam et.ama onu istediğini bir süre hissettirme derim.bırak bak kuzu kuzu nasıl öpüp kokluyor...elini yıkamadan dişini fırçalamadan...
Evet bence de kendimi kötü hissediyorum. Ben bunları neden yapmıyorum da o yapıyor. İğreniyor mu acaba? Öpüşmemesi de garip değil mi?
iğrenme mevzusunu sor bence eşine öpüşme mevzusuna gelince bizde öpüşünce onun sonunun gelmesini istiyo eşim fazlaca tahrik ediyomuş kısa öper o yuzden bışey olmayacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?