Eşim bunları neden yapıyor

bunlar tabiki hiç normal şeyler değil. bencede mi müddet hiç yakınlaşma derim. onun yakınlaşmasını bekle. snra ipleri sen al eline. senin isteklerininde önemli olduğunu belli et. yaptıkları çok itici şeyler. bunlardanda rahatsız olduğunu belli etmelisin

Erkek karısından iğrenebilir mi? Bu mümkün mü sizce?

bence değil eğer iğreniyosa ve iğreniyorum dediyse bu çok buyuk bi sorun ama sorun olduğunu kabul edip çözmek için bi şeyler yapılmalı psikolok belki evlilik terepistleri ama öncelikle sakın sakin bi konuşup kavga etmeden sarılarak bundan hoşnut olmadığını kalbinin gururunun kırıldığını anlatıp çözüm aranmalı

Ama bu yeni başlayan bir şey değil ki, her zaman böyleydi..

canım o zaman sen bir psikologa başvur derim eşini düzeltmenin en iyi ve doğru yoluna adım adım birlikte gidersiniz.sonuçta onlar bu işin eri.biz ne denli yardımcı oluruz bilmiyorum belki sana en iyi desteği biz veririz elimizden ne geliyorsa da seni rahatlatırız ama eşinin durumunu anlatıp en iyi sağlamayı yapacak biri bence psikolog.yanlış anlamanı istemem

Daha önce bunu söylediğimde bana bu sanki çok normalmiş gibi cevap vermişti. Sanki iğreniyormusun gibi dediğimde ne alaka sen kafayı yemişsin demişti. Biz normal de hiç öpüşmüyoruz dediğimde tepki vermişti, işte vay efendim ne alaka falan filan. Of ne biliim

kaç yıllık evlisin yeni mi evlisin alışamadı mı acaba evliliğe normalde ilişkiniz nasıldır dışarda falan bi yere gittiğinizde nasıl davranır

kaç yıllık evlisin yeni mi evlisin alışamadı mı acaba evliliğe normalde ilişkiniz nasıldır dışarda falan bi yere gittiğinizde nasıl davranır

16 aylık evliyim. Normalde ilişkimiz iyidir beni çok sevdiğini söyler, sarılır öper yanağımdan gıdığımdan, göbeğimden falan. Dışarda elimi bırakmaz, çok sahiplenir yani normalde bir sorun yok. Acaba beni seviyor ama aşık mı değil tutku mu eksik ne dersiniz? İnsan tutku ve aşkla bağlı olduğu birini öptükten sonra bunları yapmaz bence??

Yaşamadığım ama duydugum kadarıyla,eşler arası birliktelikte özellikle iğrenmek olmaz,olmamalı yani terliyosun mesela,ay çok terledin dur kurulıyım mı seni mi diyosun yada ne bilim ayrıntıya da girmek istemiyorum ama bence altında eşinin daha öncesinde yaşadığı bir cinsel birliktelik olabilir??

ne bilim hep öyle olur ya,karşısındaki hijyenik değildir de birkere huylanmıştır falan..sevgililer,eşler öpüşür,bu her tarafında en doğal hakkı ve gereksinimidir,sevgi gösterisidir,içten gelir...

cok seviyosan ve o da kabul ederse bir psikokogla görüşün ama tuhaf bir durum doğrusu Allah sana kolaylık versin..peki evlenmeden öncede mi böyleydi,yani az cok yakınlaştığınızda böyle tepkiler mi verirdi???

bende tırstım valla şimdi evlenmekten(hoş kapıda sıralananlar yok ama:))ben öpmeden dokunmadan duramam ve boyle yaparsa hayattan soğurum be!!!!

Eşimin benden önce 1 tane ilişkisi oldu onu da bilmiyorum cinsellik yaşadılar mı ya da ne kadar yaşadılar.
Evlenmeden önce elini falan yine yıkardı ya öyle hatırlıyorum.

enteresan bir durum bence,burnuma kötü kokular geliyor....ne kadar titiz olursa olsun bir erkek böyle davranmaz cinsel yaşamında...

Sanırım ona normal geliyor takıntı bir rahatsızlıkmı acaba buda tuhafınıza gider çok normal en azından yapıyorsada çaktırmadan sonradan yapsa üzerinize alınmazsınız yani titizlikle alakası yok o zaman başka birşey bu psikolojik sanırım zamanla düzelir inşallah yanlış birşey yaptıgını kabullense yapmamaya çalışır ama doktor bir çözüm getirebilirmi acaba:26:cinsellik dışında öpüşmek istemeniz gayet normal zaten siz normal davranıyorsunuz istemenizde birşey yokta eşiniz acaba öpüşmeyimi çok sevmiyor ne biliyim her insan durduk yere öpmek istemeyebilirmi yaşamadan anlaşılmazki ama insanda eşini cinsellik dışında öpmek ister ilerisi gelicek diyemi o dakika duruyor fikirler üretmeye çalışıyorum

Eşim doktora gitmez, o yüzden bunu ona söylemem bile saçma olur. Ben normalde evlilik terapisti, psikolog hatta psikatır çok normal ve de olağan bakarım ama eşim öyle değil maalesef kesinlikle gitmez.
Benim bunları düşününce moralim bozuluyor hem de çok. Ki bende güzel bir bayanım herkesin dikkatini çekerim yani ne biliim kendime olan güvenim gitti walla.

Kendinizi üzmeyin derim ben tabiki yaşayan sizsiniz söylemek basit haklısınız ama sizinle alakası olduğunu sanmıyorum ben psikolojik her insanın farklı takıntıları vardırya öyle geldi bana böyle birşeyde olması kötü ama malesef demekki eşinizin bunlarla ilgili takıntısı rahatsızlığı var gitmezse götüremezsiniz zorlayacakta degilsiniz bu sefer huzurunuz iyice kaçacaktır belki zamanla oturur diycem ama inşallah öyle olur

Yorumunuz için teşekkürler.
inşallah diyelim.

canım bence eşin seni sevmiyor, ya da sevme şekli bu ama bunu eşinle paylaşmalısın bizimle değil...

Yorumunuz için teşekkürler.
inşallah diyelim.

Bence burdaki yorumlarla kafanızı karıştırmayın burdan alınacak yorumlar size net cevap olmaz herkes anladığı gibi anlayabileceği gibi yorumlar sizi üzebilirde olmayan birşeyi var gibi hissedersiniz psikolojiniz bozulmasın benim önerim eşiniz yaptığında karşınıza alıp ciddi bir şekilde neden yaptığını sorun bazı cevaplar vererek kaçmasını engelleyin sadece rahatsız olduğunuzu böyle yaptıgında kendinizi kötü hissettiginizi sizde bir sorun olduğunu düşündüğünüzü anlatın bence anlayacaktır sizi üzdügünü tatlı dille herşey hallolur kendinizi üzmeyin

Yanlış anlama canım nefesinin falan koktuğunu hissettin mi hiç?
Bu durumdan dolayı öpmek istemiyor olabilir mi? Yani beni eşimin ufak bi kokusu bile rahatsız ediyor mesela ben bu yüzden hiç sevmiyorum öpüşmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…