- Konu Sahibi hayatim321
-
Merhabalar,
eşim cinsel anlamda bencil davranışlarda bulunuyor buda beni üzüyor. Cinselliğin yaşandığı anı demiyorum öncesini diyorum. Onun istekleri ya da onun zevk alması daha önemli gibi geliyor. Ya da mesela saçımla oyna, sırtımla oyna dediğim zamanlar ya yapar ya da elimi kaldıracak halim yok der, yapsa da en fazla 5 dakika ve sonrasında hemen ellerini yıkar, elleri yağlanıyormuş.
Öpüşmek mesela, sadece cinsellikte mi yaşanır? Bence hayır ama eşime göre öyle, ve her seferinde ağzını çalkalıyor töbe töbe sanki yani ne alaka.
Bu konuyu yerinde açacaktım fakat olmadı o yüzden buraya açtım.
Evli bayanlar bunlar normal mi?
Başak burcumu eşin
Erkek karısından iğrenebilir mi? Bu mümkün mü sizce?
Ama bu yeni başlayan bir şey değil ki, her zaman böyleydi..
bence değil eğer iğreniyosa ve iğreniyorum dediyse bu çok buyuk bi sorun ama sorun olduğunu kabul edip çözmek için bi şeyler yapılmalı psikolok belki evlilik terepistleri ama öncelikle sakın sakin bi konuşup kavga etmeden sarılarak bundan hoşnut olmadığını kalbinin gururunun kırıldığını anlatıp çözüm aranmalı
Daha önce bunu söylediğimde bana bu sanki çok normalmiş gibi cevap vermişti. Sanki iğreniyormusun gibi dediğimde ne alaka sen kafayı yemişsin demişti. Biz normal de hiç öpüşmüyoruz dediğimde tepki vermişti, işte vay efendim ne alaka falan filan. Of ne biliim
kaç yıllık evlisin yeni mi evlisin alışamadı mı acaba evliliğe normalde ilişkiniz nasıldır dışarda falan bi yere gittiğinizde nasıl davranır
Yaşamadığım ama duydugum kadarıyla,eşler arası birliktelikte özellikle iğrenmek olmaz,olmamalı yani terliyosun mesela,ay çok terledin dur kurulıyım mı seni mi diyosun yada ne bilim ayrıntıya da girmek istemiyorum ama bence altında eşinin daha öncesinde yaşadığı bir cinsel birliktelik olabilir??
ne bilim hep öyle olur ya,karşısındaki hijyenik değildir de birkere huylanmıştır falan..sevgililer,eşler öpüşür,bu her tarafında en doğal hakkı ve gereksinimidir,sevgi gösterisidir,içten gelir...
cok seviyosan ve o da kabul ederse bir psikokogla görüşün ama tuhaf bir durum doğrusu Allah sana kolaylık versin..peki evlenmeden öncede mi böyleydi,yani az cok yakınlaştığınızda böyle tepkiler mi verirdi???
bende tırstım valla şimdi evlenmekten(hoş kapıda sıralananlar yok ama:))ben öpmeden dokunmadan duramam ve boyle yaparsa hayattan soğurum be!!!!
Eşimle bunu konuştum. Neden böyle yapıyorsun dedim özellikle öpüştükten sonra ağzını çalkalaması hatta çalkalamakta değil hani yaparız ya sanki bişi takılır boğazımıza sesi burdan yapamıyorum :) anladınız umarım çok zoruma gidiyor bunları söyledim hatta daha dün akşam sırtımla oynadı gitti elini yıkadı neden bunu yapıyorsun dediğimde. Sen delirdin galiba ellerim yağlandı dedi ondan. Öpüştükten sonra niye yapıyorsun dediğimde ise ne alaka falan demişti. Sanki normalmiş gibi. Eşim normal hayatında temizdir yani temiz ne demek duşa bile zar zor gider, dişlerini zar zor temizler.
Acaba beni istemiyor mu da bunları yapıyor? Beni çok sevdiğini biliyorum ama acaba bu ten uyumu meselesi mi?
Peki normal zamanda öpüşmek için ne diyeceksiniz kızlar? Kaç kere denedim normal koltukta uzanorken öpmeyi kafasını çeviriyor buda çok ama çok zoruma gidiyor. Ben seninle cinsellik yaşamadan da öpüşmek istiyorum dediğinde kızdı ne alaka falan diye parlamıştı.
enteresan bir durum bence,burnuma kötü kokular geliyor....ne kadar titiz olursa olsun bir erkek böyle davranmaz cinsel yaşamında...
Sanırım ona normal geliyor takıntı bir rahatsızlıkmı acaba buda tuhafınıza gider çok normal en azından yapıyorsada çaktırmadan sonradan yapsa üzerinize alınmazsınız yani titizlikle alakası yok o zaman başka birşey bu psikolojik sanırım zamanla düzelir inşallah yanlış birşey yaptıgını kabullense yapmamaya çalışır ama doktor bir çözüm getirebilirmi acaba:26:cinsellik dışında öpüşmek istemeniz gayet normal zaten siz normal davranıyorsunuz istemenizde birşey yokta eşiniz acaba öpüşmeyimi çok sevmiyor ne biliyim her insan durduk yere öpmek istemeyebilirmi yaşamadan anlaşılmazki ama insanda eşini cinsellik dışında öpmek ister ilerisi gelicek diyemi o dakika duruyor fikirler üretmeye çalışıyorum
Eşim doktora gitmez, o yüzden bunu ona söylemem bile saçma olur. Ben normalde evlilik terapisti, psikolog hatta psikatır çok normal ve de olağan bakarım ama eşim öyle değil maalesef kesinlikle gitmez.
Benim bunları düşününce moralim bozuluyor hem de çok. Ki bende güzel bir bayanım herkesin dikkatini çekerim yani ne biliim kendime olan güvenim gitti walla.
Kendinizi üzmeyin derim ben tabiki yaşayan sizsiniz söylemek basit haklısınız ama sizinle alakası olduğunu sanmıyorum ben psikolojik her insanın farklı takıntıları vardırya öyle geldi bana böyle birşeyde olması kötü ama malesef demekki eşinizin bunlarla ilgili takıntısı rahatsızlığı var gitmezse götüremezsiniz zorlayacakta degilsiniz bu sefer huzurunuz iyice kaçacaktır belki zamanla oturur diycem ama inşallah öyle olur
Merhabalar,
eşim cinsel anlamda bencil davranışlarda bulunuyor buda beni üzüyor. Cinselliğin yaşandığı anı demiyorum öncesini diyorum. Onun istekleri ya da onun zevk alması daha önemli gibi geliyor. Ya da mesela saçımla oyna, sırtımla oyna dediğim zamanlar ya yapar ya da elimi kaldıracak halim yok der, yapsa da en fazla 5 dakika ve sonrasında hemen ellerini yıkar, elleri yağlanıyormuş.
Öpüşmek mesela, sadece cinsellikte mi yaşanır? Bence hayır ama eşime göre öyle, ve her seferinde ağzını çalkalıyor töbe töbe sanki yani ne alaka.
Bu konuyu yerinde açacaktım fakat olmadı o yüzden buraya açtım.
Evli bayanlar bunlar normal mi?
canım bence eşin seni sevmiyor, ya da sevme şekli bu ama bunu eşinle paylaşmalısın bizimle değil...
Yorumunuz için teşekkürler.
inşallah diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?