Eşim bunları neden yapıyor

Öpüştükten sonra ağız çalkalamak mı genelde insanlar öpüşmeden önce ağız çalkalar eşin yanlış anlamış olabilir
Şaka bi'yana haklısın bozulmakta insan kendini kötü hisseder, sevdiği kadını öpüyo ne ağız çalkalaması o kadar titizse cinsellikte yaşamasın madem:44:

canım benim bayan bir arkadaşım tıpkı eşin gibi
arkadaşım evli eşinin yatakta bacağı değdiğinde ayağın değmesin huy kapıyorum diyen bir insan
özür dileyerek söylüyorum sonuçta bunlar başkasının özeli ama yardımcı olmak adına anlatmak istedim
mesela arkadaşım eşiyle istekli bir şeklde birlkte oluyor ama siz nasıl öpüşüyosunuz diye bize soruyor
''ben hiç agzımı hareket ettirmiyorum eşim beni öpüyor sizin öpüştüğünüz gibi öpüşemem tükürük bulaşır huylanırım '' diyen biri..
sen eşinin ayaklarına dokunabilirmisin diye sormustu bi defasında.öpüyorum bile diyince ay iğrenç nasıl yapıyosun parmaklarının arasına masaj yapan bile varmış ben yapamam demişti bi keresinde..
ve bu arkadasım dişini fırcalarken fırçayı dikkatli kullanna bi insan ondan bile midesi bulanıp kusuyor çünkü..
eşini sevmiyomu anlattığı ve gördüğüm kadaryla seviyor ama böyle takıntıları var..var yani bu tarz kişilikler sevgisizliğe baglama çözüm bulmaya çalış derim.çünkü üzücü ve yıpratıcı olmalı..
bu arada bi arkadas yazmıs ztn ama tekrar edicem ltfen yanlış anlama bazen insan agız bakımını yapsa bile dişlerini fırçalasa bile çürük diş vs gbi sebeplerle nefes kokusu olabiliyor böyle bir sorunun varmı cnm..gerci hadi var diyelim bu öpüşmesine engel olur ama sırtına dokunduktan sonra el yıkamayı nasıl açıklar bilemedim karsık..umraım en kısa zmnda çözersin

canım siz evlenmeden önce hiç öpüşmediniz mi? o zaman da mı böyle yapıyordu? yani ne bileyim bu tarz şeyler evlilik öncesinde anlaşılabilir biraz. tabi genelleyerek konuşuyorum, özelini bilemem de, belki görücü usulüyle evlenmiş olabilirsin. dediğim gibi varsayarak soruyorum. ama eğer sevgilin idiyse evlenmeden önce, bunu anlaman lazımdı.

Bence Esin titiz ve takintili.. Sirtini oksayip aninda elini yikamasi filan okb olabilir mesela o anda yikamazsa icinde dert oluyordur kesin ve kendini veremiyordur ben böyle düsünüyorum agizda ayni sekilde yada farketmiyorsan nefesin kokuo olabilir..

canım bi arkadas okb olabilir yazmışş evet kesnlkle olbailir.ortaokul zmnlarımda bende yaşadım bu durumu.yeni duş aldığım halde kendi saçıma bile dokunamaz hemen gidip ellerimi yıkardım..eşindekide böyle bişey olabilir biraz dikkatli gözlemlersen anlayabilirsin sanıyorum

Kisisel temizligine dikkat ediyo musun canim agiz ve dis temizligi vucut temizligi vs.

Seni sahsen tanimadigimdan bilmiyorum ama sahsen esimin agzi koksa pis olsa ne bileyim dokundugumda elim yaglansa saci filan yagli olsa ben de itici bulurum esimi yaklasamam. tabi bunu sana belli etmesi kirici, caktirmadan yapmasi lazim.

kokuyu yaglanmayi bilmemde cinsellik di$inda opmek istememesi normal deil ...
belki $imdi kalkip agzini yikayacak diye u$eniyordur :s
o yuzden reddediyordur..

sizi anlayabiliyorum.cunku bukadar olmasada bende buna benzer seyler yasadim.esim bana hic istemedigim seyleri yptrmaya calisirdi.cinsellik konusunda hep kndi hoslanacagi zevk duyacagi seyleri isterdi bnden.
benim hoslanscagim seyleri ise hic ypmazdi blki bir iki defa yapmistr.
o ozel an bittikten sonra hemn giderdi ellerini yuzunu yikardi.oysaki ne bileyim o andan sonra ciftler sarilir ytr biraz kur yprlar yine birbirlerine diye bn dusunuyrm.
ki bn zaten bosaniyorum.
senin esin titiz huylari var ayni benim esim gibi.ve ben o oyle yptikca bnden tiksindigini ama ihtiyaci oldugu icin bnmle birlikte oldugunu dusunuyodum.
askla sevgiyle bni istedigini dusunmuyodum sirf bu yptiklari yuzunden

canım bence sevgi problemi değil kesinlikle, seni sevmiyordur diyenlere bakıp üzülme. takıntıları var, aşması lazım. o yardım almasa bile sen bir yardım al, en azından nasıl davranacağını öğrenirsin...

ben eşime kızgınken, bişeyine sinir olduysam seninkinin düzeyinde olmasa da dokunmak-öpüşmek zor geliyor. belki içten içe sana kızgınlıkları oluyordur, belki başka bişeylere... geçmişte takıldığı bişeyler vardır belki de. zaman içinde çözülür inşallah.

bence sen değil bir başkası da olsa aynısını yapacaktı, takıntı çünkü normal bi durum değil. bir de bu açıdan düşün ve rahatla.

Son düzenleme:

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Ben çok bakılmıyomdır, ağzımda çürük yok her gün duş alırım kremler sürerim mis gibi kokarım yani yanlış anlaşılmasın benle alakası yok olayın. Evlenmeden önce de elini yıkardı yani ben bildim bileli böyle. Mesela siyah noktalarımı eşim sıkar, bazen kaşlarımı alır yani hastalıklı olsa bunları yapmaz. Zaten bende bu yüzden bu olaya bu kadar taktım çok enteresan. Biz severek evlendik görücü usulü değil. Beni çok seviyor ve bana çok bağlıdır. Bensiz yapamayacağını biliyorum. Sensiz ben ölürüm der mesela ve yalan konuşmaz. Neden neden bende düşünüyorum ama bulamıyorum. Şu an karşımda uzanmış tv izliyor ama şu uygun değil konuşmak için. En iyisi konuşmak ama yine kavga ile sonuçlanacak diye endişe ediyorum...

her kadın bakımlıdır..
bence bide şöyle deneyin..
eşinize yaklaşmadan önce duşa girin, eşiniz yaptığı davranışları yine tekrarlarsa bir rahatsızlığı olabilir belki bi uzmana sorabilirsiniz..

Her kadın bakımlı değildir , her kadın güzeldir..

Banyoya zar zor giriyomus titiz veya okb olamaz. esiyle problemi var bence.

Okb olunca illaki sürekli temizlenmek herseye dikkat etmek demek degil bence,
okb sadece titizlik hastaligida degil bu bi cesit takintida olabilir,
ve bence esi takintili bi yere dokununca ellerini yikama istegi uyaniyor,
bunuda ellerim yaglandiya bagliyor arkasina siginiyor yani,
sebepsiz yikasa karsidaki hasta olarak dusunecek dusuncesinde..

Saglik personeli olarak obsesyonun ne oldugunu gayet iyi biliyorum canim ben, temizlik obsesyonu olsa kendini surekli temiz tutar bi adam takintili temiz degilse sadece esine yapiyosa bu onun obsesif oldugunu degil esinden tiksindigini gosterir. dusa zar zor giricem ama esime dokununca temiz olmak icin elimi yikicam boyle bi celiski yok bence.

Yanlis okumadiysam adam biyere dokundugunda degil sadece esine dokundugunda elini yikiyor. bu okb olmaz

Saglikciyim benden iyimi bileceksin diyorsun yani
Ben fikir yürüttüm kendimdende yola cikarak cunku bendede var surekli el yikama istegi,
atlattim sukurde eskiden cok asiriydi..
konu sahibi esinin kendini sevdiginden emin nisanliykende yikiyormus surekli ellerini,
esinden tiksinse niye evlensin ki onunla o zaman nisanliliktan beri tiksiniyor..
okb degilsede baska bi takinti o zaman..

Eşim bana böyle yapsa benden igrendigini düsünürdüm ve bende ona yaklasamazdım cok cirkin bi davranıs

Eşim normalde mesela tırnaklarını falan kestiği zaman da ellerini yıkar. Bu akşam saçlarımla oynadı ama ellerini yıkamadı. Yani acaba altında bir şey aramamam mı gerekir diyorum ama her beraber olduktan sonra gidip banyoda ağzını yıkaması hatta boğazını temizlemesi beni deli ediyor sanki bişi yaptı da yapan ben ama yıkayan o anlayamıyorum.gerçekten. Kaç gündür beraber olmadık şimdi yanımda horluyor. Aman ya !

Bende beni arzulamadığını düşünüyorum yani sadece ihtiyacı geldiğinde geliyor. İnsan istekle yapsa böyle yapar mı e ama beni seviyor nasıl bir çelişki bu anlamadım. Boşanmana üzüldüm..

Tırnaklarını kesincede de yıkıyor ya da siyah noktalarımı sıkınca. Okb olduğunu düşünmüyorum bilirdim bunu ya anlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…