- Konu Sahibi hayatim321
-
Merhabalar,
eşim cinsel anlamda bencil davranışlarda bulunuyor buda beni üzüyor. Cinselliğin yaşandığı anı demiyorum öncesini diyorum. Onun istekleri ya da onun zevk alması daha önemli gibi geliyor. Ya da mesela saçımla oyna, sırtımla oyna dediğim zamanlar ya yapar ya da elimi kaldıracak halim yok der, yapsa da en fazla 5 dakika ve sonrasında hemen ellerini yıkar, elleri yağlanıyormuş.
Öpüşmek mesela, sadece cinsellikte mi yaşanır? Bence hayır ama eşime göre öyle, ve her seferinde ağzını çalkalıyor töbe töbe sanki yani ne alaka.
Bu konuyu yerinde açacaktım fakat olmadı o yüzden buraya açtım.
Evli bayanlar bunlar normal mi?
sizi anlayabiliyorum.cunku bukadar olmasada bende buna benzer seyler yasadim.esim bana hic istemedigim seyleri yptrmaya calisirdi.cinsellik konusunda hep kndi hoslanacagi zevk duyacagi seyleri isterdi bnden.
benim hoslanscagim seyleri ise hic ypmazdi blki bir iki defa yapmistr.
o ozel an bittikten sonra hemn giderdi ellerini yuzunu yikardi.oysaki ne bileyim o andan sonra ciftler sarilir ytr biraz kur yprlar yine birbirlerine diye bn dusunuyrm.
ki bn zaten bosaniyorum.
senin esin titiz huylari var ayni benim esim gibi.ve ben o oyle yptikca bnden tiksindigini ama ihtiyaci oldugu icin bnmle birlikte oldugunu dusunuyodum.
askla sevgiyle bni istedigini dusunmuyodum sirf bu yptiklari yuzunden
her kadın bakımlıdır..
bence bide şöyle deneyin..
eşinize yaklaşmadan önce duşa girin, eşiniz yaptığı davranışları yine tekrarlarsa bir rahatsızlığı olabilir belki bi uzmana sorabilirsiniz..
Banyoya zar zor giriyomus titiz veya okb olamaz. esiyle problemi var bence.
Okb olunca illaki sürekli temizlenmek herseye dikkat etmek demek degil bence,
okb sadece titizlik hastaligida degil bu bi cesit takintida olabilir,
ve bence esi takintili bi yere dokununca ellerini yikama istegi uyaniyor,
bunuda ellerim yaglandiya bagliyor arkasina siginiyor yani,
sebepsiz yikasa karsidaki hasta olarak dusunecek dusuncesinde..
Saglik personeli olarak obsesyonun ne oldugunu gayet iyi biliyorum canim ben, temizlik obsesyonu olsa kendini surekli temiz tutar bi adam takintili temiz degilse sadece esine yapiyosa bu onun obsesif oldugunu degil esinden tiksindigini gosterir. dusa zar zor giricem ama esime dokununca temiz olmak icin elimi yikicam boyle bi celiski yok bence.
Yanlis okumadiysam adam biyere dokundugunda degil sadece esine dokundugunda elini yikiyor. bu okb olmaz
sizi anlayabiliyorum.cunku bukadar olmasada bende buna benzer seyler yasadim.esim bana hic istemedigim seyleri yptrmaya calisirdi.cinsellik konusunda hep kndi hoslanacagi zevk duyacagi seyleri isterdi bnden.
benim hoslanscagim seyleri ise hic ypmazdi blki bir iki defa yapmistr.
o ozel an bittikten sonra hemn giderdi ellerini yuzunu yikardi.oysaki ne bileyim o andan sonra ciftler sarilir ytr biraz kur yprlar yine birbirlerine diye bn dusunuyrm.
ki bn zaten bosaniyorum.
senin esin titiz huylari var ayni benim esim gibi.ve ben o oyle yptikca bnden tiksindigini ama ihtiyaci oldugu icin bnmle birlikte oldugunu dusunuyodum.
askla sevgiyle bni istedigini dusunmuyodum sirf bu yptiklari yuzunden
Saglik personeli olarak obsesyonun ne oldugunu gayet iyi biliyorum canim ben, temizlik obsesyonu olsa kendini surekli temiz tutar bi adam takintili temiz degilse sadece esine yapiyosa bu onun obsesif oldugunu degil esinden tiksindigini gosterir. dusa zar zor giricem ama esime dokununca temiz olmak icin elimi yikicam boyle bi celiski yok bence.
Yanlis okumadiysam adam biyere dokundugunda degil sadece esine dokundugunda elini yikiyor. bu okb olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?