Eşim bunları neden yapıyor

Tırnaklarını kesincede de yıkıyor ya da siyah noktalarımı sıkınca. Okb olduğunu düşünmüyorum bilirdim bunu ya anlardım.

tirnaklarini kesince yikamasi normal degil mi ? siz yikamazmisiniz tirnak kesiminden sonra,
siyah noktada ayni sekilde sonucta bi minikte olsa bisey cikiyor o siyah noktadan ?
Normalde optukten sonra yine yikarmi agzini yoksa iliski sonrasindami yapiyor eger oyleyse oda normal bana gore..
ellerini yikamasinida takintiya bagladim ama bugunde yikamadi diyorsunuz anlamadim..

Yok değil Aslan burcu

eşin bana kendimi hatırlattı desem.. yorumu görünce şaşırdım bian bende aslan burcuyum ve bu durumları az da olsa anlayabiliyorum nişanlımla evlendiğimizde bu konuda sorun olmasındanda ödüm kopuyor.. bunu anlamanız imkansız çok can sıkıcı bi durum içi içini yiyor insanın bi çeşit fobi diyebiliriz yada hastalık.. benimde ayaklara karşı var mesela karşımda kimse ayağıyla oynamamalı çok aşırı azarlarım kalbini kırarım biri ayağını yatağıma hafifçe deydirse gidip vebalıymış gibi çarşaf değiştiriyorum.. ağzıma alacağım herşey konusundada aynı durumu yaşıyorum herşeyi yıkıyorum defalarca defalarca herşeyden kastım misal makinadan çıkmış bulaşık gibi... bunun gibi bi kaç şey daha var sıralayabileceğim ama bi kaç şey fazlası değil yani herşeye karşı olmuyor misal şuan gribim odam sümüklü mendil kaynıyor kuşum var kapısı açık genelde odamın heryerine bırakıyo sağolsun odamı b.. götürüyo diyebilirim ama bu beni tiksindirmiyor hatta annem çok tuhaf bulur bu yıkama alışkanlığımı ve hep kızar titiz olsan odan bi toplu durur diye hakkaten bunun titizlikle alakası yok yani.. belirli şeylere karşı hassasiyet diyelim..

bakın bu ara kendimi kontrol etmeye çalışıyorum takmamaya görmezden gelmeye alışmaya çalışıyorum biraz zor ama alışılabilir.. alışmaya çalışma sebebimde yine nişanlım onu çok seviyorum ve bunun aramızda sorun oluşturmasını istemiyorum bu tür sorunlarımın olduğunu biliyor hafifçede baskı yapıyor bana düzelmesi için ama işe yarıyor... eminim eşinizde bu konuda size yardımcı olmak isteyecektir ama üzerinede çok gitmeyin elimizde olan bişey değil çünkü inanın tedavisi varmıdır bilmiyorum umarım bu sebeple çok üzmez eşiniz sizi ve bende benim eşimi

Benimde bir arkadaşım var onunda eşi senin eşin gibi canım.Ama onun eşi aşırı titiz.Ütüyü kendi yapar evi kendi siler süpürür.Eşi ile ne normal nede cinsellik esnasında öpüşmekten hoşlanmazmış.Bunları kadın kadına bile konuşmak hoş değil ama hepimiz insanız bazen dertleşmeye ihtiyaç duyuyoruz.Adam cinsellik bittiği an sanki kırklanmak için banyoya akın edermiş.Ve kadın yanaşmadığı sürece aklına bile gelmezmiş.Kadıncağızda her daim ben yanaşmaktan bunaldım artık derdi.
Şimdi 2.bebeğine hamile normal zamanda zaten yoktu bebekte olunca(ilk bebeği 9 yıl sonra tüp bebek,şu an ki normal yolla)adam hepten kaçar oldu.Bahanesi bebeğe birşey olur korkusu diyor.
Bu tip insanlarla uğraşmak yaşamak gerçekten zor Allah yardımcın olsun canım.
Empati yaptım kendimi senin yerine koydumda eşimi bir kaşık suda boğasım geldi.Bu yapılan hareket kadına hakaret gibi birşey yani.
Rahmetli kayınvalidem bu tip durumlar için yaşasaydı sanırım şunu derdi.Çıktığı yeri beğenmez,girdiği yer için ölür...
Birde şöyle bir fıkra geldi aklıma gece gece.
Adam sabah tuvalete gidiyor küçük abdestini yapıp elini yıkamadan geliyor kadına sarılıp bir öpücük konduracakken,kadın
-Elini yıkadın mı,
-Hayır
-Neden yıkamadın,şeyini tutun geldin şimdide bana sarılıyorsun
Adam,
-Sanki hiç tutmadığın birşey de şimdi bana el yıka diyorsun

Senin eşininki o hesap tutmayı bilmemde adam sarıp sarmalamasın şeyini zamanla.
Tövbe yaa,neler yazdım böyle ben:44:

Yok yan, yanağımdan öptüğünde ya da sadece kısa bir öpücük kondurduğunda yıkamıyor.
Ya yok eşimde bir anormallik falan yok yani şunu bunu da yapıyor mu diye düşünmemize gerek yok ben bilmez miydim.
Benim anlatmak istediğim cinsel birleşmede insan öpüşür ya birleşmeden sonra gidip ağzını hatta boğazını temizliyor. Normal zamanda zaten gerçek anlamda öpüşmediğimiz için bişi diyemicem.

Hey Allahım beni de güldürdün, Allah da seni güldürsün emi :)

öpüşmeyi sevmiyor bence seni seviyor takma kafana ,bu gibi durumlar olabiliyor yakın çevremde duymuşluğum var,mesela bende sevmem

Sadece öpüşmekle değil bu olayın nedenini sana karşı diğer davranışlarını inceleyerek çözebilirsin.
Yakın temasta bulunmaktan kaçıyor mu ? Cinsellik esnasında uyumunuz nasıl yoksa görev gibi mi geçiyor ?
Yani herşey iyi bir öpüşmede sorun var ise takıntısı olabilir ama bunu onunla konuşmayı dene. Belki senin dişini fırçalaman onun öyle birşey yapmasını engelleyecektir.
Yok her türlü uzaksa- ortada ciddi bir problem var demektir. Bu konularda ciddi bir tutum sergileyip anlaşmaya çalışmakla ancak çözülebilir.

Ben dişimi sabah akşam fırçalarım, dişlerim inci gibidir ağız kokum da yoktur. Açık konuşmak gerekirse cinsellik onu istekli hale getirmekle başlıyor sonrasında beraber olunuyor. Yani beni ilişkiye hazırlamıyor ben yapıyorum genelde bunu. Artık hazza yaklaştığı zaman oramı buramı öpüyor başka şeyler falan işte. Özel bölgemi nadir de olsan bazen eller ya da öper ne biliim bana biraz iğreniyor gibi geliyor. bunu sadece hazza yaklaştığı için yapıyor zaten de az yapar. Kusura bakmayın biraz fazla derine girdim ama durumu anlamak için.

Hayır canım normal bi durum değil bu anormal Okadar çok titizse eşiniz birlikte olmasın. Allah ım ya sanki kendime yapılmış gibi hissettim bunu eşim yapsa kendime yapılmış bi hakaret gibi görürdüm.. Sizede kızdım açıksası siz bunları göre göre hala nasıl bu eşle ilişkiye giriyosunuz acaba

Eşiniz her şekilde çok berbat bir yaklaşımda bulunuyor ancak bunu söylemek zor tabi ama sizin temizliğinizden mi şüphe ediyor ki? Yani belki yeterli banyo yaptığınızı düşünmüyodur mesela siz 2 günde 1 yıkanıyosunuzdur bu normaldir ama o hergün olmasını normal görüyodur ya da günde 3 kere diş fırçalanmasını istiyodur içinden ama tabiki size bunu söyleyemez daha çok banyo yap daha çok diş fırcala gibi. Her şekilde haksız ama kendine öyle bir çözüm bulmuş olabilir siz daha temizlik konusunun üstüne düşün o zaman da hareketleri değişmezse zaten anormaldir.

Ben kötü bişi kondurmak istemedim önce demek böyle dedim. Sonra kendisine sordum falan sanki normalmiş gibi konuşunca aklıma bişi gelmedi. Geçenlerde sırtımı kaşıdıktan sonra ellerini yıkaması dikkatimi çekti. Sonra asıl olay aklıma geldi ve sonra da normal zamanda öpüşmememiz.
Ama eşim beni seviyor peki bunun açıklaması ne olabilir?

Yok böyle bir durum söz konusu olamaz beni tabii tanımadığınız için bunlar mı sebep acaba diyorsunuz ama değil canım.

Yok böyle bir durum söz konusu olamaz beni tabii tanımadığınız için bunlar mı sebep acaba diyorsunuz ama değil canım.

Tabiki canım siz kendinizi biliyosunuzdur zaten ben acaba dedim ne olur ne olmaz sizin kendininize güveninizde mevcutsa eşiniz titizlikten çok soğumuş olabilir ama açıkca konuşmanız en iyisi sonuçta sizi kırıyo kendileri :/

Ama biz daha 15 aylık evliyiz. Neden soğur ki? Konuşunca sinirleniyor gerçi bir insan gereksiz sinirleniyorsa bu da bir gösterge aslında değil mi? Normal konuşabilmek lazım..

Ama biz daha 15 aylık evliyiz. Neden soğur ki? Konuşunca sinirleniyor gerçi bir insan gereksiz sinirleniyorsa bu da bir gösterge aslında değil mi? Normal konuşabilmek lazım..

Kesinlikle bu da bir gösterge.. Soğumak için 15 ay uzun bir süre bile insanlar 1 günde 1 haftada tamamen hayatından aklından kalbinden çıkartabiliyorlar. Tahammülü yok gibi davranışlar sergiliyor anlaşılan. Tabiki belki de sadece titizliktir siz daha iyi anlarsınız detaylardan

o zar zor dişlerini fırçalıyor, duşa giriyormuş.

sen tiksinmiyor musun?

Eşimde fırçalamazdı hergün hatırlata hatırlata edindirdim alışkanlığı ya mesela dün akşam dila hanımı izleyemedi diye bana küstü Allah Im ben o kurtlar vadisi ve cuma Cumartesi pazar telegol izlerken ses etmiyorum beyfendi yarım saat dila hanımı izleyemedi diye küstü ya bazen ayrılmayı düşünmekte çok normal düşündüğümü görüyorum

o zar zor dişlerini fırçalıyor, duşa giriyormuş.

sen tiksinmiyor musun?

Ya demek istediğim üşeniyor ama netice itibariyle giriyor duşa. Ya ben bu olaya neden bu kadar takıldım çünkü bizim aramızda böyle şeyler yoktur normalde, birbirimizi çok seviyoruz, çok huzurlu ve barışçıl bir ilişkimiz yok belki ama bunlar bizim aramızda hiç olmaz. Fikir ayrılığı yaşıyoruz ve aslında kafa yapılarımız çok çok denk değil ama sevgi var, eşim bana çok bağlıdır bensiz yapamaz, ben evde olmayınca hüzünlenir yapamaz bensiz. Hatta o beni daha çok seviyor bunu her zaman söylüyor zaten. E peki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu walla kafayı yicem yani acaip zoruma gidiyor bu mesele. Bunlarla uğraşmak..Anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…