Eşim bunu sosyal medyada paylaşmış ne demek sizce hanımlar?

KIRIK_KALP90

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
150
25
13
31
Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.

Anlamı ne oluyor?

Okuduğunuz zaman ne düşündürdü demek istedim

Peki okudugum zaman ne kadar arabesk bir cumle diye dusundurdu :)
Esim boyle bir sey paylassa ben onunla evli olmazdim :))) ha evlendikten sonra degistigini ve paylastigini dusunursek bu sefer de ondan sogurdum :KK70:

Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.

Anlamı ne oluyor?
Çok kroca :eğlence: seni sevmek canımı acıtıyor gibi bir şey demek. Eşine de ki hayırdır kime gönderme yapıyon gerçek sevgiyi uygulamalı anlatmana yardımcı olayım canım kocam :deli: de sen :bicak:

Anlamı ne oluyor?
Vay kıro dedim ama bildiğin aşk itirafı. Size yazmadıysa biri var imada bulunduğu derim

Yalnızca Hoşuna gittiği için de paylaşmış olabilir. Hemen birisi var da , ona gönderme yapıyor diye düşünmeyelim. Sizin de o mesajlara baktığınızı bile bile; bir başka kadına mesaj iletiyor olabilir mi ?
Bende de ; Wp ya da inst durumda paylaştığım her şeyde bir mana arayan ya da üzerine alınan bir güruh var.
Geçenlerde az yemek , az konuşmak az insan ile alakalı bir söz hoşuma gitti, paylaştım , biraz kilolu bir arkadaşım üzerine alınmış, şoka girdim halbuki hiç aklıma bile gelmedi o . ki gelse bile, neden arkadaşımın kilosu ile alakalı gönderme yapayım:110:

Yalnızca Hoşuna gittiği için de paylaşmış olabilir. Hemen birisi var da , ona gönderme yapıyor diye düşünmeyelim. Sizin de o mesajlara baktığınızı bile bile; bir başka kadına mesaj iletiyor olabilir mi ?
Bende de ; Wp ya da inst durumda paylaştığım her şeyde bir mana arayan ya da üzerine alınan bir güruh var.
Geçenlerde az yemek , az konuşmak az insan ile alakalı bir söz hoşuma gitti, paylaştım , biraz kilolu bir arkadaşım üzerine alınmış, şoka girdim halbuki hiç aklıma bile gelmedi o . ki gelse bile, neden arkadaşımın kilosu ile alakalı gönderme yapayım:110:
Arkadaşınız alınganlıkta boyut atlamış :deli::bicak:

Hemen ortalığı velveleye vermemek gerek ama ben sevgililik süreçlerimde bu tarz şeylere 2 kere farklı insanlarda denk geldim ve ikisinde de sözlerin altından başka bir kız çıktı (ikisinin de eski sevgilisi unutamadığı biri) şimdi siz evlisiniz eşiniz bunu neden paylaştı ? Ben olsam bende takılırım doğal olarak ama hemen kötü düşünmemek gerek evlilik hayatınız nasıl ?Size yuvasına düşkün mü eşiniz ? Çocuğunuz var mı ? Biz kadınlar çok ince düşünürüz ama erkekler düzdür belki gerçekten sadece beğendiği için paylaşmışta olabilir hemen kötüyü çağırmayın sorun güzelce ama anlamasın aklınıza başka şeylerin de düştüğünü siz zaten anlarsınız cevaplarından ne için paylaştığını fevri davranmayın benim başıma ne geldiyse fevri davranmaktan yargısız infazdan geldi haberiniz olsun :KK61:

Açık açık sorun. Hayırdır aşk acısı çekiyorsun da haberim mi yok diye.
Gerçi o hoşuma gitti paylaştım ne var bunda yaa abartma...
Diyecek ama neyse. İnşAllah öyledir

Back
X